Hivatalosan is jön a Maffia 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GTA és a Mafia annyiban hasonlít egymásra, hogy autót kell benne vezetni, lövöldözni, meg küldetések vannak, de egyébként kinek melyik a jobb szíve joga eldönteni. Semmi bajom a GTA-val, imádom, elautókázok bennük elröpcsizek, néha durva mészárlásokat csinálok, de nem lehet összehasonlítani a Mafiával. Az egy teljesen más játék. Egyben van a sztori (könyörgöm mutassatok még egy olyan game-t ami fps révén megüti ezt a sztori szintet), korához képest szép grafika, és a részletek csodája. Ütközöl a kocsival és sérülsz, meg fel kell törni beindítani miután beülsz... egyszerûen sokkal közelebb van a valósághoz, mint GTA-s társai! Sorolhatnám még, de úgy se olvassa el senki :) szal nagyvonalakban ennyit akartam.
Ha csak fele olyan jó lesz a 2, mint az elõdje, minden régi Mafia-fan eldob 2 hónapig minden mást az ezer 100% :)
Illusion, 2K az erõ és a fanok veletek vannak <#worship>#worship>
Ha nem tetszett, nem tetszett. Jogos. De csak úgy, indoklás nélkül ne szarozzunk.
Elismerem, a Mafia 1 AI szempontjából írtó bugos volt. Mégis többet nyújtott akkor (és szerintem még most is), mint bármelyik GTA. Mind grafikailag, mint történetvezetésileg.
Legyen, feltûnnek a szereplõk. Mennyi ideig? Azért mert látod benne a szereplõket, a két játéknak nincs köze egymáshoz. Megtudsz-e a szereplõ életérõl olyan dolgokat, amiket az elõzõ részbõl nem?
Amúgy mintahogy te mondhatod, h nemtetszett, mert a korszak, nekem is ugyanennyi jogom van fikázni a gta-korszakát (amúgy a korszakkal nincs bajom, inkább a játékmenettel), és jogom van ellenvéleményt formálni. Ha jól sejtem.
Mafia 2 fan oldalam: http://mafia2hq.extra.hu
lehet neked azok nem tetszenek de rajtad kívûl jó pár millió embernek igen
(és igen vannak nem csak a háttérben feltûnõ szereplõk)
amúgy meg ha most én azt mondom, nekem sem tetszett mert utálom azt a korszakot akkor mivan??
Jah, hogy a szereplõk megfordulnak a játékokban? Pl. Tommy-t nem láttam az SA-ban, és az SA szereplõivel sem találkoztam a VC-ben. Jah, hogy csak 1-2 percre tünnek fel, mondjuk valahol a háttérben? Lehet itt meg Tommy lányának a fia lesz a fõszereplõ (bár ez elég abszurd, hisz Tommy lánya 1938 körül született, és annyi idõ alatt nem tud felnevelni egy gyereket), vagy Tommy lányának a férje. :-D Örülsz?
Amúgy a Mafia 1 még ma is aláz néhány játékot (pl.: GTA:SA) történetileg (GTAban történet az luxus? nemnagyon sikerült észrevenni. VC-ben is indul az eleje azzal, hogy le kéne törleszteni azt, amit elbasztál, aztán utána az egész játékban semmi hír arról...). Grafikája pedig egy közepes kategóriába smán besorolható. 5 éves játék... GTA hol is tartott akkor?
Egyébként a Mafia 1 nagyon gáz volt, reméljük most nem szúrják el.
A Mafia 1 1930. õszétõl 1938-ig játszódik.
Történet nagy valószínûséggel új lesz, de miért lenne bármi okunk is feltételezni, hogy a régit folytatják? A GTA sorozatoknak sincs semmi köze egymáshoz. Amúgy folytathatják akár a régit is, nagy csavarral. Lsd.: Half-Life 2.
Remélem nem basszák el az Illusionnál. Az EA nagyon elbaszta a The Godfathert, és azóta nemnagyon láttam olyan játékot, ami akár csak megközelítette volna a Mafia 1-et.
Amúgy Youtube-n van már trailer is, ami állítólag ebbõl való, bár kamerás minõség, szóval. Meg német szöveg van.
jó, szóltak ezekrõl küldetések, de csak ennyi.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nézzétek ott a 2. képnél a 2 ház között az égen egy kötelék B-29-es szerû repülõ :D na az mi?
És a buszra mi van írva? Empire City! Nem ismerõs valakinek az nfs3-ból?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ati
Ha nagyon nem bénázzák el, akkor még jó is lehet... <#vigyor>#vigyor>
Mikor megláttam a cikk címét, minden megállt körülöttem. Majd kicsordullt a könny a szemembõl. Vagy egy 6szor végigvittem. Mindig is reméltem hogy egyszer folytatják majd. A képek alapján nem is hiszem hogy csalódni fogok.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Én is imádtam az elsõ részt, nagyon jó volt. (na meg a Fahrenheit sem volt rossz ha már így szóba került ;)
Így pár kép alapján is megérdemel a 2K egy piros pontot grafika miatt, végre nem az agyon shaderelt 120x120 px-es textúrákat látja az ember (ami mostanában akkora divat), hanem igényes letisztult grafikát.
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésû Ketchup.
És ebben legalább nincsenek emberfeletti izék. GTAIV-et leszámítva lesz egyáltalán mostanában nem-mutánsos-szörnyes játék?
Remélem hogy a végeredmény nem egy túlbonyolított, minden sz*rral megtûzdelt játszhatatlan game lesz, mint pl a GTA:SA.
Egyébként történetben kapcsolatban, én azért sem hittem volna a pletykáknak, mivel az elsõ részt befejezték (a fõszerplõt akit irányítunk, a befejezõ videóban megölik, mikor már idõs). Akkor most egy új történet lesz gondolom?
A Mafia a játéktörténelem egyik legremekebb alkotása! Reméljük, a 2. rész sem okoz kevesebb örömöt és játékélményt, mint az elõd!
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad
üdvözletem ;)
A világ egyik legjobb játéka.
Jó sztori. Jó tálalás. Végre nem egy esztelen hentelõs buta játék volt amit élvezet volt újra elõvenni.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Mafia is back !!!!!!!!!!!!
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar elõtt.