Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár napja vettem meg a játékot és sikerült már egy egész szép birodalmat összehozni de valamiért 1758-nál mindig kifagy. Rányomok a kör vége gombra aztán még lelépi az én egységeimet és amikor az AI egységek jönnének kilép a Windows-ba. Visszatöltöttem egy régebbi mentést és onnan eljutottam megint eddig de ugyan ez az eredmény.
Van erre vmi megoldás? Patch mikor lesz?
Kösz!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A csata vicces volt, elõször megpróbáltam én, valami nagy böszme hajó volt 50 ágyúval, nekem meg csak 26 ágyús brigjeim voltak, meg a két indiaman.. Na két diszkrétet a közelébe se vittem, mondom azzal a hárommal majd jól ledarálom. Aha. Szétszedett kettõt, a harmadik elmenekült, a két indiamant elsüllyesztette levezetésnek (mikor már úgy nézett ki mint egy ementáli sajt, és a 150fõs legénységbõl kb 42en voltak.. OK. Load game ->autoresolve. Kihozta, hogy nyertem, sajnos azonban a két indiaman elsüllyedt. :@@@ Load game -> autoresolve: 1 brig veszteség. 😄 Azóta nyugivan ott lent..
Steam acc: kange82
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
miért vna az h szövetségre lépek vlkivel, és mondjuk fizetek neki érte. megalakul a szövetség de nemtok átmenni a területén mert vagy azt jelzi h declare war vagy military acces demand! de tudtommal a szövetség létrehozásakor az alap h átmehetek területen nem???
(tapasztalatom még nincsen vele!)
Lebontottam minden falut kivéve, ahol alapból iskola volt, mindenhova iskolát építettem. Jól is ment a szekér fejlesztettem, mint állat. Huron Confederacy betámadott, egész ügyesen szivatott 3-4-5 körig biztos. Ez tetszett!!!(remélem very hardon ezt fenntartja majd a game)
Aztán szépen lassan elkezdtek lázongani Skóciában, Angliában, Írországban. És jött is a Rebellion😄
Mivel komoly védelem nem volt ezért hamar megalakult Skócia és Írország... Még ez is tetszett, nem baj, majd visszafoglalom. De mégis újrakezdtem, mert amikor megnéztem hány területem maradt, akkor realizáltam, hogy short campaign-t választottam, úgyhogy ezért ma újrakezdem, csak nemtoom kivel. Gyarmatosítani akarok, viszont a Franciákat Rühellem, a Spanyolokhoz nincs kedvem, A Poroszoknál kevés a gyalogos egység és a gyarmatosítás a többi nációtól talán egy kicsit távol áll. United Provincesnek meg nagyon kevés egységtípusa van...
Nah, átrágjuk!!😄
Üdvözlet!
gratula! 😊
felnyílik egy ablak, amiben felül több fül helyezkedik el... elsõ asszem a nyereségedet ábrázolja, a második talán a politikai ablak, és ott lesznek a miniszterek... ha valamelyik nem tetszik, mondjuk alacsony a csillaga, akkor az alsó sorból drag&drop-val cseréld ki valamelyik helyettesre, vagy szimplán ki is rúghatod...
Amúgy nem vagyok híve az agresszív terjeszkedésnek, próbálok kb reálisan hozzállni a dolgokhoz - pl számomra fontos tartományok elfoglalása után mindig igyekszem rendezni a politikai helyzetet, többnyire a fejlesztésekre és a rendre ügylek, nem a hódításra. 😊 Ha a földközi tengeri kapcsolat meglesz, nekiesek Izlandnak, és ha az megvan nekiállok kolonizálni. Terveim szerint indiában 😊
Üdvözlet!
2.: van 2 katonai fejlesztés az elsö a fire by rank amikor legugolnak és lönek , a másik meg fire and advance ez micsoda ?
Ja, összetettebb mint az eddigi részek. Az AI viszont érdekes. A stratégiai és a harci AI is néha csinál jó húzásokat, néha meg óriási baromságokat. Pl. jelenleg a svédekkel vagyok, és épp a dánokkal "foglalkoztam". Szentpétervárról is hoztam el egységeket, de otthagytam kb. 900-1000 embert. Mikor már azon az 1000 emberen kívül már nem volt más egységem a térségben, az oroszok 1300 emberrel betámadták a várost - elég jól idõzítettek.
Ugyanakkor milliószor indítottak már 60-100 emberes öngyilkos attakkokat tízszer nagyobb seregeim ellen. 😊)) A csata AI és fura: néha még támadásban is egész profi, oda kell figyelni a trükkjeire, néha meg (különösen ha várostrom van) teljesen megbuggyan.
Mindent összevetve jó az egész, bár néha már unom, mikor megtámad a gép 45 könnyûlovassal egy komplett hadsereget.
Sulik a városon kívül vannak. Azokat is lehet apgrédelni, és felgyorsíthatod a fejlesztést, ha gentlemaneket költöztetsz beléjük. Városokban van, hogy egy épülettípus építési menüje kettéágazik: pl. a színház helyett volt már, hogy építhettem vmi csillagvizsgáló-szerûséget. Így nem a lakosság elégedettségét, hanem a kutatás gyorsítását választottam.
lázongás legtöbbször azokban a régiókban fordult elõ, ahol volt iskola, de ha ici-picit nem figyeltem, vagy az ellen lerombolta pár épületemet egybõl lázadozni kezdett a nép... kedvencem, mikor egyszerre 6 régió lázadt fel (köztük Ausztria is)!
most újrakezdtem, az elsõ adandó alkalommal államformát váltok, kivi vok mi lesz úgy...
http://www.f1-info.hu/
Lenne egy újabb kérdésem:
Hadvezért hogyan tudok szerezni? Kicsit fura hogy a seregem hadvezér nélkül szaladgál össze-vissza...
Kössz a segítséget elõre is!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
b, töltse le a sound fix-et
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwLwLwLwLwLwLwLwLwLwLwLwLwLwLwLwLwLwLwwwwwwwww
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwLwLwLwLwLwLwLwLwwwwwwwwwwwwwwwwwLwLwLwLwLwLwLwLwLwLw
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwLwLwLwLwLwLwwwwwswsw*w*w,w,w,w,w,w,w,w,w*w*wswswawawLwLwLwLw
wwwwwwwwwwwwwwwwLwLwLwLwLwLwswsw*w*w,w,w.w.w.w.w.w.w.w.w.w.w,w,w,w,w,w,wowowawaw
wwwwwwwwwwwwLwLwLwLwawaw*w*w,w,w.w.w.w.w.w.w*w*wswswawawawawowow,w,w.w.w,w,w*w*w
wwwwwwwwLwLwLwLwwwww,w,w.w.w.w.w.w.w,w,wwwwwOwOwHwHwMwMw#w#w#w#wOwOwowow.w.w,w,w
wwwwwwwwLwLwLwLwowow,w,w.w.w.w.w.w.wwwwwwwwwowowowowwwwwHwHw#w#w#w#wMwMwowow.w.w
wwwwLwLwLwLwawaw,w,w.w.w.w.w.w.wswswwwww.w.w.w.w.w.w,w,wwwww#w#w#w#w#w#wHwHw,w,w
wwwwLwLwLwLwowow,w,w.w.w.w.w,w,wKwKwowow w w w w.w.w,w,wswswMwMw#w#w#w#w#w#wswsw
LwLwLwLwawaw,w,w.w.w.w.w.w.wawawMwMw*w*w.w.w.w.w.w.w,w,wswswHwHw#w#w#w#w#w#wKwKw
LwLwLwLwswsw,w,w.w.w.w.w.w.wLwLw#w#wowow.w.w,w,w,w,wowowwwww#w#w#w#w#w#w#w#wOwOw
LwLwLwLwowow,w,w.w.w.w.w.w.wKwKw#w#wawaw*w*w*w*wowowawawOwOw#w#w#w#w#w#w#w#wOwOw
LwLwLwLwowow,w,w.w.w.w.w.w.wLwLw#w#wHwHwawawwwwwLwLwHwHw#w#w#w#w#w#wMwMwMwMwOwOw
LwLwLwLwowow,w,w,w,w.w.w.w.wawaw#w#w#w#wHwHwHwHw#w#w#w#w#w#w#w#wOwOwawawwwwwawaw
LwLwLwLwswsw*w*w,w,w.w.w.w.w,w,wHwHw#w#w#w#w#w#w#w#w#w#w#w#w#w#wKwKwowowswsw*w*w
LwLwLwLwawaw*w*w,w,w.w.w.w.w.w.wowow#w#w#w#w#w#w#w#w#w#w#w#w#w#wMwMwKwKwswsw.w.w
LwLwLwLwwwwwowow*w*w,w,w.w.w.w.w.w.wwwww#w#w#w#w#w#w#w#w#w#w#w#w#w#wLwLw,w,w,w,w
wwwwLwLwLwLwswsw*w*w,w,w,w,w.w.w.w.w.w.wawawOwOw#w#w#w#w#w#wHwHwawaw,w,w,w,w,w,w
wwwwLwLwLwLwawawowow*w*w,w,w,w,w.w.w.w.w.w.w.w.w*w*wowowowow,w,w.w.w,w,w,w,w*w*w
wwwwwwwwLwLwLwLwswswowow*w*w*w*w,w,w,w,w,w,w.w.w.w.w.w.w,w,w,w,w,w,w,w,w*w*wowow
wwwwwwwwLwLwLwLwawawowowowowowow*w*w*w*w,w,w,w,w,w,w,w,w,w,w*w*w*w*wowowowowowow
wwwwwwwwLwLwLwLwwwwwawawowowowowowowowowowow*w*w*w*w*w*w*w*wowowowowowowowowowow
wwwwwwwwLwLwLwLwwwwwwwwwawawswswowowowowowowowowowowowowowowowowowowowowowowswsw
wwwwwwwwLwLwLwLwLwLwwwwwwwwwwwwwawawswswowowowowowowowowowowowowswswswswawawawaw
wwwwwwwwwwwwLwLwLwLwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwawawawawawawawawawawawawawawawawawaw
wwwwwwwwwwwwLwLwLwLwLwLwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwawawawawawawawawawawawaw
wwwwwwwwwwwwwwwwLwLwLwLwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwLwLwKwKwLwLwLwLwwwwwawawawawawawawaw
wwwwwwwwwwwwwwwwLwLwLwLwLwLwwwwwwwwwwwwwKwKwHwHwHwHwHwHwHwHwOwOwKwKwLwLwLwLwwwww
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwLwLwLwLwLwLwwwwwwwwwKwKwHwHwOwOwOwOwHwHwHwHwHwHwHwHwOwOwOwOw
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwLwLwLwLwLwLwLwLwwwwwwwwwswswswswawawwwwwwwwwwwwwwwwwLwLw
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwLwLwLwLwLwLwLwLwwwwwawawswswswswawawawawawawawaw
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwLwLwLwLwLwLwLwLwLwLwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwLwLwLwLwLwLwLwLwLwLwLwLwLwLwLwLwLwLw
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwLwLwwwwwLwLwLwLwLwLwLwLwLwLwLwLw
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwLwLwLwLwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwLwLw
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwswswowowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwawawawawwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850
Ha eleget toltad volna, tudnád hogy dee bizony lázonganak mert reformok kellenek nekik.... és azt is tudnád hogy köztársaságban boldogabbak, így több adót lehet belõlük kipréselni
Igencsak befolyásolja a dolgokat az államforma,...vagy én nem ezzel a játékkal játszom, vagy tök hülye vagyok és képzelõdöm...szerinted melyik a valósínû?
A barátomnak felraktam a gamét és azt panaszolja nekem hogy nincsenek efektek a játékban neki ,nem halja a lövéseket stb!
Volt már valakinek ilyen vagy csak ö a lame?
Köszi a helpeket
Gigabyte P35-DS4,Intel E8400, 4G Geil Black Dragon 1066, 4850
Üdvözlet!
Tudod az a baj hogy ha valaki bírálja a játék BIZONYOS részeit /nem az egészet/ Te azt személyes sértésnek veszed és azonnal visszatámadsz valóban személyeskedve.A Shogun óta játszom a sorozattal, hagy tudjam már hogy NEKEM mi a kihívás...
Államforma:
Voltam királysággal, a nép nem lázadozott reformokat követelve..csak ha magas volt az adó..lejjebvettem + opera a nép boldog ..hurrá. Kedvezõ adó , dragonyosok, helyõrség, nyugi van..
Köztársaságban dettó.NEKEM LÉNYEGES, a hadjáratok menetét , élvezetét, izgalmát NEM befolyásolta hogy éppen KIrály vagy presidente van.
angolokkal tolom-megtámadtam az eszkimókat(inuit),gondoltam lemészárolom õket,erre fel úgy harcoltak hogy pár ember hijján elvesztettem a csatát.Nagy a kihivás a játékban!!! supercool!!
Üdvözlet!