Empire: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

G.C.W. a megoldäs neked
ok, köszi, kicsit drasztikus megoldäs anyagilag hogy feloszlatsz 5-6 hajot..mindegy amig ki nem jön egy komoly peccs, addig csak probälgatom a jätekot
Az indiaman nélkül is tudsz kereskedni, de kevesebb lóvét kaszálsz, mint az Indiaman-nal.
Ha nem tudsz kijönni a köv körben az bug nekem is volt már ilyen. Benn ragadt 5 hadihajóm és nem tudtak kereskedni. Nem volt ott a szaggatott vonal. Ha beküldtem még egy hajót akkor az is beragadt, így megszüntettem õket, bementem egy másikkal, és happy 😞
valaki tud mondani hozzá egy cd kulcsot mert az :
1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
Nem jó!
ok, köszi...es az indaman nelküli kereskedes is bug, vagy lehet annelkül is kikötöben kereskedni?
Szerintem az bug, hogy nem tud kijönni, mert simán ki lehet.

..es ha beparkolok pl elefäntcsontpart-ra a zäszlomon egy 1-es szäm jelenik meg, gondolom ez jelenti hogy kereskedek..viszont ebbe a 3 hajobol ällo flottäban nincs is kereskedö hajo, megis küldi a lovet haza?..tehät lehet indaman hajo nelkül is horgonyos helyröl kereskedni?..igaz amit Bf109 irt hogy nem lehet a horgonyos helyröl kijönni?..ha igen meddig?..nem szeretnem ha egy 5 hajos flottäm ott ragadna tratosan mikor a tengeri csatäkban kellene a többsegnek helyt ällnia, nem egy helyben puposkodnia (persze hagyni akarok kereskedö hajot vedö pär csatahajora)

Van, mert akkor onnan árukat szállítasz haza, amit eladnak pénzért, magyarul kereskedsz.

Kange
én inkább a másikat szeretném kipróbálni, de egyelõre sem idõm, sem erõm rá... :S

jah és türelmem sincs a sok fagyás miatt... 😊

Steam acc: kange82

BF109
sziasztok!
ha egy flottával amiben kereskedõ hajó is van elfoglalok egy horgonnyal jelzett pontot akkor annak van vmi értelme? meg ki se tudok onnan hajózni. miért nem?

asus p8b75-m le+intel i5 3570+8gb kingston hyperx +asus r9 290+ocz agility 3 60 gb ssd+1 tb wd 64 mb sata3+chieftec 500w+dell uh23

Tán nem véletlen, hogy nagy a felháborodás a sega forumain. Szóval van aki nagyon sok buggal találkozott, te szerencsés voltál.
Nekem csak a kereskedõhajók és falmögötti túzelés volt eddig.

Más. Nyomtam pár kört a Darthmoddal. Szerintem javit de felemásak az érzéseim. A tengeri csata nehezebb lett ez elöny, de túl sokat változott a muskéták lõtávja és az ágyúk pontossága.

A szárazföldi csatákban még semmi nem jön át abból hogyan is harcoltak akkor.
Kange
köszönöm!

érdekes, az egyszer biztos... De szinte lehetetlen eldönteni, hogy melyiket használja az ember... :S

Kange
Ezzel én is így vagyok... 😊

Vki, aki nem eredetivel játszik próbálta már a Empire_Total_War_Update_4-RazorDOX -t? Abban mi van?

Imperial Splendour
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=244013

Itt van, remélem jó a cím...http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=246658

SötétBarom
Nálam az eredeti megvételét lassították le, mivel mindenki hisztizett a fagyások, az egy perces end turn, meg egy halom bug miatt. Ebbõl nálam a fagyások nem jelentkeztek, viszont minden más bug igen. (ostrom, end turn, stb.) Buktak negyven eurot. Ennyi.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

bardocz
Nekem nem eredeti van,és 80+kör,+amcsi kampány után összesen ha 2 kifagyás volt...
Cowek
Természetesen az eredetinek ezek az elõnyei... kész csoda hogy nem a warezosoknak fejlesztenek :-))

http://www.f1-info.hu/

nekem fagyott... soxor kilépett... de mióta frissítem nincs gondom. de biztos xar az eredeti. És ezt higgyük el annak akinek nincs?
Cowek
Az utolsó peccs óta nem fagy... azelõtt minden csata után szinte.

http://www.f1-info.hu/

Kange
azért valld be, nem tökéletes... 😉
De ezt manapság már megszokhattuk... Személyes véleményem az, hogy szándékosan adják ki bugosan a játékokat, hogy lassítsák a warez terjedését... 😊

Nem hibás, az enyémnek semmi baja, úgyhogy nyeld vissza a hányásodat fogd be és fulladj már meg!

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Lassan átmész szánalmasba, de legalább szórakoztató vagy, mert röhögök rajtad!

Kange
Milyen modok? Hol? Adj pls web címet! ThX

Kange
Csatlakozom az elõttem szólóhoz... Annyival kitoldnám az Õ mondanivalóját, hogy nem kell vele játszani, nem kell ide írogatni és kész!

Rolika16
Fejezd be légyszíves...Már leírtad többször is,hogy nem tetszik.Nem kell vele játszani,és kész.

Kösz

én lehúzásos átbaszásnak,megfûszerezve idegesítéssel.

Üdvözlet!

fos az eredeti is-bármit mondhatsz-ha a gyárilag kiadott verzió hibás,azt minek nevezed?

Üdvözlet!

akiknek fagy, azok eredetivel tolják?

Megjelent két új mod...

dronkZero
Ja, meg nem lehet a függetlenedõs kampányt játszani, mert az bizony elsõ csata után menetrendszerûen kifagy.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
Nekem sincs vele ilyen gond. Nálam csak alt+tab-ozni meg kilépni nem lehet, de ezek kezelhetõek.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nekem jó ideje hiba nélkül mûködik

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

HoReSz1975
király 5 percenként újra kell inditani, élvezetes egy játék így <#wow3><#zavart2><#conf>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Kange
Ez nagyon változó...
Elsõ játékom során nem volt fagyás, csak szimplán volt egy flottám, amire ha ráklikkeltem, akkor fagyott, de ha azt hanyagoltam semmi gáz nem volt...

Aztán másodjára vagy 60 évet játszottam fagyás nélkül, majd elkezdte. Kezdõdött egy flottával, amit megint nem tudtam használni, majd folytatódott minden nagyobb cselekedetnél. Harc földön, vízen, végül már a szimpla körváltás is fagyáshoz vezetett... 😞

Nekem sem fagyott még ki sohasem.

gallardo
mindenki írja hogy fagy neki de pl én már egy hónapja játszok vele és egyszer sem fagyott ki.

Jó, akkor menjél el innen játsszál mással, mondjuk a pöcsöddel...nekem mindegy

azt teszem éppen

Üdvözlet!

Igen ezt már mondtad! Menj játssz mással!

mert fos az egész

Üdvözlet!

Mákomra nekem egyszer fagyott ki, a legelején, azóta semmi, lekopogom! 😄

Foglalj területeket, ott majd elõbb-utóbb lesznek települések,ott lehet majd iskolát építeni. De nem szabad sokat,mert abból szívás lesz.(lázadozni fognak,stb)

nyugi, szinte mindenkinek fagy, majd nem fog..majd<#vigyor3>

srácok, egy iskolával kezdtem, lehet több is?..le kell romboljak valamit, vagy majd a gép adja ha elérek bizonyos szintet?..technologiát nem tudok egy néppel sem cserélni, még akivel szövetségben vagyok avval sem..ez bug vagy egyik technológia többet ér mint a másik?
HoReSz1975
senkinek nem fagy ki a játék <#confused><#nemtudom>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Basszus,most küldtem át Eu-ból 3 flottát,3 sereggel. 1 érte el Amerika partjait, a másik kettõt nem tudom kiválasztani egy bug miatt! Mindig kifagy,ha rájuk kattintok... Basszameg.

bardocz
Én nem gyûjtögetek,rögtön költöm el😄 Épületek,sereg,és most csinálok hajókat is,amikkel átmegyek amerikába,és elfoglalok egy spanyol területet.
sokkal nagyobb

HoReSz1975
Nekem most egyfolytában bizonyos idõ elteltével kidobál a játék vista x64 ultimate alatt <#nemtudom><#fejvakaras><#falbav><#confused><#help><#worship>