6068
-
obe #3748 ez ilyen, itt felbukkan, valószínű hogy erdőben bujkáltak, álá robin a hood:)..csírájában kellett volna elfojtanod a pofátlanságukat, saját földeden gondolom van már út, egy sereggel egy körön belül arcon lephetted volna..de hisz az előbb azt írtad hogy katonák maxon a városban, egyébként én kiirtottam savoy-t valami kis maradék az államhatár sarkában meghúzta magát , nem figyeltem rájuk, erre nagy sunyin visszavették kicsiny hercegségük földjét, és ilyennel még nem találkoztam korábbi total war játékokban, újra született egy nemzet...esetleg az utolsó csatában elfelejtettem lemészárolni az utolsó családtagot?!...sajnos többfrontos háború könnyen kialakulhat, ilyenkor jól jöhet pár könnyen mozgósítható milicista, és vagy dragonyos..bár tudom, marha drága lett a rekrutálás, az újraképzésről ne is beszéljünk -
#3747 de miért kéne lerombolnom az iskolákat?:S azok is fontosak. mindenki hülye lesz ha nem járnak suliba:D
más: indiával vagyok. nem álltam rosszul, erre a birodalmam közepén megjelent valami lázadó banda és befoglalta az egyik városom, erre létrejött egy önálló állam belőlük. el is kezdtek hódítani, mert természetesen a birodalmam közepén mi a fenéért tartanék sereget, el is foglalt ott mindent. vissza sem tudom venni, mert ha a határokról eljövök a seregekkel akkor meg ott törnek be.
tiszta faszság már ez...ilyen baromság a med2-ben nem volt hogy a semmiből feltűnik egy sereg csak úgy magától. ill. voltak lázadók de azok nem foglalgattak városokat...
így nem is tudok mit csinálni, minden városomban kéne egy nagy sereget tartani... -
obe #3746 szerintem írta már itt valaki hogy minél fejlettebb vagy, minél több technikai, szociális technológiát fejlesztesz ki (hisz a kétkezi munkájukat veszed el a gépekkel), annál elégedetlenebb a lower class, elébb utóbb de elkerülhetetlenül államformát kell váltanod, forradalom stb -
#3745 Építs színházat, meg ilyen-olyan hangulatjavító épületet és rombold le az iskolákat, egyetemeket. -
uwu #3744 Elnmyomod őket!
Had legyenek szabadok, legyen önálló államuk, akkor majd megbékélnek. -
#3743 ezt a kibaszott szar játékot!
mi a fenéért lázadoznak az emberek? adók a minimumon, katonák a maxon a városban. erős birodalomban vannak. mi a fenét akarhatnak még? fene egye ki a belüket. gyújtogatnak meg lázadoznak.
mit lehet ez ellen tenni? -
#3742 Kedves Total War játékosok
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en működik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Először ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!rlt -
#3741 Forgolódásnál nem gond, hogy egy helyben szerencsétlenkedsz? Nekem valahogy jobbnak tűnik az egy oldallal tüzelés, de azzal folyamatosan. Viszonylag nagy távolságról, jó nagy ívben kerülöm, úgy kanyarodva, hogy mire betöltenek, akkorra érjen az ellenséges hajó a belőhető zóna közepére.
Így ha vonalban jönnek a hajóim egymás után, akkor akár egyszerre 3-4 sajátom is lőhet egy ellenséges hajót.
Viszont el szoktam felejteni néha továbbklikkelni az útjukat, na akkor van baj, lehorgonyoznak, a következő mögé áll és nem tudnak lőni egymástól, ilyenek...
Egyébként érdemes használni a pause-t, főleg sok hajónál. Max speed, amior meg manőverezni kell, akkor meg pause. -
#3740 Ehh, multi... El kéne mennem TotalWarékhoz producernek. :) Lennének ötleteim a kampány multizhatóvá tételére... Bár csak 1v1-re, de az is több, mint a semmi.
Ez a csatázgatás valami rohadtul nem mozgat meg. -
ugribugri #3739 Nálam a sor eddig mindig bejött, a 60 ágyús rate-k fölött. az alatt ha lehet csak gályákkal nyomom olcsó sok van belőle,, és gyorsan lehet pótolni.
Ha sorban megyek, akkor a legerősebb hajó (nem a tűzerőre) megy elől, és próbálom körbehajózni a többit, a lényeg, hogy legalább 2 hajó lőjön egyet
A gályákkal egymás mellé sorakoztatom őket és szemből neki az ellennnek. jó szokás szerint a gép sorba rendezi őket, így előtted csak egy hajó lesz azt szétlövöd, majd sorba jön a többit ha van 5-6 gályád akkor ezzel a taktikával elég nagy hajókat lehet lenyomni.
a tengeri csatákban az a jó, hogy a tűzerő csak akkor ér valamit, ha tudod használni...
-
feez #3738 Nálam favorit a tengeri csata, multiban is főleg azt játszom.
Akkor a leghatásosabb a tüzelés ha tudsz úgy manőverezni, hogy két vagy több hajóval egy ellenséges egységet folyamatosan tűz alatt tartasz.
Egy ilyen szerencsétlen nagyon hamar kigyullad és ha ég, még gyorsabban rongálódik a sorozatoktól. -
SZU #3737 Nekem, ha nem volt létszámban túl nagy flottám, akkor egyesével forgolódtam velük. Mire elsütöttem a jobb oldali ágyúsort és megfordultam és a bal oldalit is, addigra majdnem betöltöttek a jobb oldalon is. Tehát mire visszafordultam már onnan is sortűz és ez így tovább.
Kicsit mókás, amikor a second rate-kel is így játszottam. Csak mondjuk 5-6 hajó felett már nem nagyon megy a kattingatás, odafigyelés.
Akkor egyszerűen vonalba és áthajózni az ellenfél alakzatának a közepén. Ők 1-1 oldalukról tudnak tüzelni, míg én mind2 oldalról. -
#3736 Több, erősebb hajó... Igazából az csak a tűzerőről szól sztem.
Annyit szoktam még, hogy két vonalba állítom fel a hajóimat, és két irányból megpróbálom körbehajózni az ellenséget. De őszintén nem vágom, hogy mitől függ a dolog, van, mikor egész hamar felrobban az adott hajó, vagy leugrálnak róla és elsüllyed, meg van, amikor lövöm már nemtom mióta, azt' mégsem akar az istennek se elsüllyedni.
Ráadásul olyan tetűlassú normál sebességen, hogy gyorsítva játszom, úgy meg igen sűrűn lehet beleszaladni a hibákba, veszteségekbe... Jó, hogy lettek tengeri csaták, de nem szeretem őket... :) -
#3735 Oké! Köszi!
Esetleg valami bevált taktika tengeri csatában? -
feez #3734 nézd meg az ellenséges nép mennyit keres az adott ker. útvonalon még mielőtt ráállsz (ha a kurzort ráviszed az útra, kiírja), utána állj rá és nézd meg újra. amennyivel kevesebb lett neki, annyival több neked.
minél nagyobb flottával állsz rá, annál többet szakítasz a kalózkodással.
van egy másik, egyszerűbb mód: nézd meg a teljes bevételedet előtte és utána. -
#3733 Mégújabb zenék:
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=236363 -
#3732 Ha egy ellenséges állam kereskedelmi útvonalába vízen beállok egy hadihajóval akkor halálfejes lesz a zászló. Elvileg kalózkodok.
Azt hol látom pontosan hogy mennyi pénz folyik be nekem ebből? -
#3731 próbáld ki a demót, abból kiderül hogy megy-e;)
hát ha kilép a telepítőből akkor sztem hibás a telepítő... -
ede555 #3730 de hiába rakom be daemonba a dvd 2-t. beolvassa ,majd utána berakom razorba is azt a fájlt,de pár másodperc múlva kéri újra.3*kéri egymás után ,majd kilép a telepítőből.
Egyébként meg akarom majd venni de előtte meg akarom nézni h megy-e a gépemen normálisan.
Előre is köszi a segítséget. -
#3729 az a hiba hogy nem vetted meg;)
egye fene. tallózd be neki manuálisan azt a fájlt amit kér deamonba, ott van a lemezen;)
de előre szólok hogy nem fogsz tudni vele játszani rendesen. a letöltött verzió tele van hibával. mindig ki fog lépkedni meg ilyenek.
vedd meg, megérdemlik a fejlesztők hidd el... -
ede555 #3728 Sziasztok
Letöltöttem a játékot 2 helyről is.Elkezdem razorral telepítteni. berakom daemonba a dvd1-et.indul a telepíttés . Kéri a dvd2-t egy kis idő műlva .berakom. eddig minden ok. azt utána kéri a dvd2-ről az empire total war disk2_1 sid-os és azt nem tudja beolvasni.mi a hiba oka? 2 helyről is letöltöttem. nem hiszem h a letöltött cuccal van a baj. valaki segíthetne. -
#3727 új pöcs mikorra várható? -
#3726 na beújítottam egy radeon hd4850-et, egyből megy high-on röccenésmentesen a gém.
így gyönyörű (mi lenne ultrán, majd meglesem úgy is), nyomtam egy csatát hóviharban, király volt, addig gyönyörködtem a látványban amíg jól ki kaptam:D -
#3725 igen nekem ment a konyvtari verzio
laptopon 8200 videokarival :) -
heroezredes #3724 win7-en játszik közületek valaki vele? -
#3723 Kedves Total War játékosok
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en működik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Először ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!rl
-
Amergin #3722 Ha befoglalod a fél világot még szép, hogy mindenki utál -
#3721 Inkább a szárazföldre koncentrálok, India is és Amerika is elég sok pénzt hoz a konyhára a bányáikkal.
Sajnos egy idő után nagyon redukálódik a velem kereskedni akarók száma. Ha sok pénzt adok egy-egy államnak akkor is néhány kört követően felmondják a kereskedelmi megállapodást. Talán egyedül Anglia az, akivel jó a viszonyom. A kis államok, franciák elfoglalva, a spanyolok pedig nem túl barátságosak. A diplomácia megint érdekesre sikeredett. -
rexsimus #3720 Viszont a hollandokkal nagyon óvd a kereskedelmi útjaidat, mert ha kalózkodnak rajtuk a birodalom alapjait ingatják meg! -
heroezredes #3719 ö vistán játszik vele igaz a két rendszer között nem nagy a külömbség de egy két szoftvernél már volt probléma -
rexsimus #3718 hmm, én ezt se zárnám ki, haverodnak milyen oprendszere van? -
rexsimus #3717 Nem személyhez van kötve, hanem steam acchoz, pl te is tudnál játszani az én játékaimmal (persze nem egyszerre), ha be tudnál lépni hozzám, és letöltöd a játékot. Ezért olyan népszerű az accok lopása :(
És egy tipp, hogy érdemes minden steames játékodhoz külön accot csinálni, ez eladás és biztonság szempontból is előnyös. -
heroezredes #3716 lehet a probléma oka hogy win7-en probálkozom? -
rexsimus #3715 Telepísd újra a játékot, patcheld is fel (illetve engedd, hogy csinálja), majd ha még mindig fenn áll ez a gond, rakd újra a vidikarit, legújabb driverekkel. -
heroezredes #3714 én a haverom steamjét használom és gond nélkül elindul és fel tudtam tenni, felraktam a legujjabb drivert de még mindig villóg a kép és gözöm sincs mitöl, a jobb also sarokba ki ir valamit hogy : nvidia képernyö illesztö leált, ennek köze lehet hozzá? és ha igen mi a megoldás?:S -
#3713 De nem gond, hogy már az első személy is használja a kulcsot? nem elsz gebasz? -
#3712 Accounthoz rendeled a kulcsot, nem géphez! -
#3711 No várjál csak. És hogy tudsz vele játszani? mikor a steam kéri egy CD kulcsot, amelyet egyszer lehet használni, ergó aki először felteleíptette, az tudja csak. -
#3710 Driver lehet akkor csak... -
heroezredes #3709 igen eredeti, havertol van kölcsön, ö ezzel nyomja és neki megy, nekem nem, a géppel nem lehet baj emrt az enyém jobb mint az övé :S nincs ötletem mitöl lehet szar a kép:\