Empire: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lázadást meg ált ott vannak, ahol van iskola és kifejlesztetted már az oda vágó dolgokat... ekkor jelenik meg, hogy túl intelligensek és ezért háborognak... nekem olyan volt, hogy az iskolát tartalmazó országokban hiába vettem nullára az adót, akkor is 4-5 körönként lázadoztak...
Steam acc: kange82
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en mûködik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Elõször ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!
Moszkva azért lázadozik, mert nem olyan régen foglaltam el.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
iSS!
köztársaságban (állitolag) több adót lehet kisajtolni a pórnépbõl , kapsz egy új százlót azt szevasz.
Lenyomom õket, erre a dánok üzentek hadat. Õket is lenyomom. Na most végre van egy kis idõm nézzük csak. Mentek.
A szegények adóját az égig emelem: a perifériákon van CSAK lázadás, Stockholmban nincs, ott több körön keresztül max sárga a tartomány. A perifériákon meg megjelennek azok a seregek akiktõl foglaltam az adott tartományt (dán, litván).
Na ez így nem megy gondoltam. Visszatöltés.
Most a nemesek adóját nyomtam fel de így sincs lázadás már több kör óta, csak dumál a néni, hogy ez nem tesz jót a gazdaságnak...
Bennem meg volt a jószándék, de ezek egyszerûen nem tudnak jól fellázadni!<#gun>#gun><#rinya>#rinya>
iSS!
Illetve nem biztos, hogy az csak gyanús.
Többször is elõfordult, hogy mikor foglalni akrtam hajót kifagyott a játék. Eddig ezt betudtam a szokásos tengeri csatás kifagyásnak, de most 3-ból 3-szor fagyott pont akkor mikor meglett volna az ellenséges hajó.
Úgy tûnik ewgyszerûen nem enged hajót foglalni, csak süllyeszteni.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
iSS!
iSS!
Véleményedet már többször is közölted nem éppen visszafogott módon, mi lenne, ha nem törõdnél vele, és hagynád ezt a topikot??
Üdvözlet!
hoy ehh
En szeretek ezzel játszani még így is.
Csak találtam még egy bugot, és közöltem a világgal, hogy ne lepõdjön meg senki.
Talán te csináltad a játékot, hogy ennyire fáj?
Majd legközelebb eltitkolom, nehogy összeroggyanjon még jobban a kis elméd.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Ne nézzél már amatõrnek! Nagyon jól tudod, hogy sokat játszok ezzel a bughalmazzal.
Eltünt egy flottám. Átküldtem õket másik régióba, és azóta semmi hír róluk.
Elég hamar elöjött a tradenode bug a tengeren, de hál isten, egy mentés visszatöltés megoldotta.
iSS!
ezeket jó tudni!
azt nem tudod pontosan, hogy melyiknek mi az elõnye???
Steam acc: kange82
Mindegyik államformának megvan a maga 2 társadalmi osztálya. (upper , lower class)
abszolut monarchiában a nemesek és parasztok.
alkotmányos monarchiában nemesség és 'középosztály'.
köztársaságban 'középosztály' és parasztság.
ill. ezen osztályok mindegyike egy-egy adott államforma tipust preferál.
ezek alapján, a következõ metódusban következhetnek be államforma váltások:
abszolut monarchiában alsobb néprétegek(parasztság) fellázitása -> köztársaság
köztársaságban a felsõbb népréteg (középosztály) fellázitása -> alkotmányos monarchia
alkotmányos monarchiában ugyancsak a felsõbb népréteg (nemesség) fellázitása -> abszolút monarchia.
ellenkezõ esetben az államformát illetõleg nem , csak az uralkodó személyében történik változás.
Szvsz igy mukodik , ha mégsem , cáfoljon rám vki. 😊
Szeretném felhívni figyelmetek a Hungarian Total War Association-ra amely a Steam-en mûködik és a célja hogy összefogja a magyar TW játékosokat. Szeretettel várunk mindenkit! Aki nem találná, itt egy leírás a belépéshez:
1.lépés Belépsz a steam-be
2.lépés Ráklikkelsz a community (vagy közösség) menüpontra (fent balra találod).
3.lépés Fent a jobb sarokban találsz egy search feliratú sort, ebbe beklikkelsz és beírod hogy Hungarian Total War
4.lépés Ha jól írtad be a nevet itt megtalálod a közösségünket már csak két kattintás és tagja is vagy. Elõször ráklikkelsz a közösségünkre (itt láthatod a profilját) ezután fent a jobb sarokban találsz egy join gombot arra bátran rá klikkelsz és már tagja is vagy a közösségnek!
Minden új tagot nagy örömmel látunk!<#eljen>#eljen>
Brutálisan csökkent a pontosság. Gyk csak közelrõl érdemes lõni különben 20% körüli az eredmény.
Üdvözlet!
Az ellenséges egységnek nem volt pici zászlaja, csak a radaron jelezte piros pötty. Ilyenkor nem lehet kijelölni célpontnak, és nem is tudsz rá autoshottal lõni sem. Csak úgy tudtam megölni, hogy learktam masszív lineban az egységeket és fel-alá masíroztattam õket, hogy egymásba akadjanak és melee közelharc alakuljon ki. Sikerült megölnöm minden emberét.
Már örültem, hogy huh, ez kemény bug volt, erre jött egy még durvább bug: a piros vonalon kívül beakadt egy alacsony kõfalba az egyik visszavonuló - már megfutamított - egységének kettõ!!! embere, és ki-be járt a csatatérre. 😄
A nehézséget az okozta, hogy nem volt zászlaja, és nem kezelte le a gép sem azt, hogy elhagyta a csatateret, sem azt, hogy egységnek, ugyanis nem lehetett rá kattintani. 😄
Ezt úgy sikerült megoldani - és megnyerni a csatát -, hogy hosszú lineban - amilyen közel csak engedte - és mély sorokban felsorakoztattam az összes! egységemet és egy kivételével egyenként kivontam õket a csatatérrõl. Na ekkor - bár össze-vissza mászkáltak ki acsatatérrõl, pár gránátoson - 4 darab - szintén fennakadt azon a falon, ahol az övé is, és elkezdtek közelharcolni, ahol végre az utolsó is bekrepált és vége lett a csatának ... 😄
Szóval tud bugokat produkálni ez a progi. Ha védekezem, még nehezebb is lehetett volna, ugyanis nem lehet látni minden csatatéren lévõ egységet a radaron, így pixelrõl-pixelre kellett volna felfedeznem a bebugzódott egységet úgy, hogy széjjel járom az egész csatateret, és ha megtalálom, kb. a már fent említett módokon lehetett volna csak megölni õket. 😄
A medve nem játék.