309
FC Sevilla
-
#109 Nyugodjék Békében!:(((( ez egyszerűen szörnyű nemtudom felfogni... -
#108 ez...
ez... hihetetlen:|
sajnos én is láttam a meccset, ahol összeesett, és örültem annak, hogy saját lábán tudott távozni a pályáról, de nagyon lesújtott, amikor mondták, hogy rosszabb lett az állapota...
most meg...
ááá, ilyen nincsen:(
NYUGODJ BÉKÉBEN!
-
DJ BP #107 Puerta tobszor roszul lett mar az utobi idoben
Komolyan? Úristen, miért engedték akkor... -
mrroma #106 egyre nagyobb erofeszitest tesznek a fiuk, de ezt meg lehetet volna elozni mert Puerta tobszor roszul lett mar az utobi idoben, hihetetlen hogy nem vizsgaltak ki rendesen. Ugylatszik minden evre jut mostanaban egy- egy efele tragedia, sajnos, jobban oda kene figyeljenek az orvosok, ki menyire birja a megterhelest. -
mrroma #105 Nyugodjek bekeben, minden Sevilliai emlekezni fog ra -
Zenszkij #104 Állítólag szívrohamot kapott, amit már nem lehetett kezelni. -
Monoton #103 NYugodjék békében :( -
#102 Összeállítás Puertáról:
R.I.P - Emlékezz a hű sevillai titánra! -
kretyás #101 ez egyszerűen borzasztó!
R.I.P. ! -
#100 rengeteg mérkőzésük és edzésük van egy évben,és szinte mindig fáj mindenünk,ezért rengeteg fájdalomcsillapítót szednek,amitől nem érzik a fájdalmat,de attól még az ugyanúgy ott van...és senki sem szabályozza,hogy mennyi fájdalomcsillapítót szednek,senki nem nézi,hogy mennyire erőltetik meg magukat,és ennek az áldozatat lett most szegény Puerta is :((( -
#99 Nyugodjon Békében!
-
#98 AEK,Milan,Osasuna meccsek elhalasztva !! AEK hétfőn !!! ennyit tudok !!
Nyugodjék Békében !!! Béke Poraira! !! -
#97 Erőltetett meccsprogram, 'vitaminom' és 'étrendkiegészítők' folyamatos játékosba való tömése... De miért pont egy 22 éves fiatal érzi ezt meg :( -
Nani17 #96 A mai AEK ATHEN elleni meccs hivatalosan is ELHALASZTVA! -
#95 R.I.P.!
Már csak ezért is megnyerik az európai szuperkupát, ha egyáltalán lejátszák :((( -
#94 ez most eléggé sokkoló az egész világ felé...mikor fogják már észrevenni a nagy futballfejesek,hogy egyszerűen ezt már nem bírják a játékosok?
és pont egy 22 éves,ereje teljében lévő fiatalemberre sújt le a sors megint...még mindig nem tudom elhinni. -
#93 Basszus
Nyugodjon békében! -
#92 uram isten,és most született volna neki gyereke... :(
örüljünk neki,hogy legalább nem szenvedett...és még csak 22 éves volt... -
#91 Nyugodj békében Puerta :(( -
#90 Nyugodj békében Puerta, sokra vihetted volna. Nem bírom felfogni miért nekik kell elmenni. Remélem befogadnak Fehér Mikiék a fenti csapatban. Őszínte részvétem a családjának és a feleségének aki nyolc hónapos terhes ha jól tudom.
1984 - 2007 Nyugodj békében Antonio Puerta! Hala PUERTA! -
#89 Nyugodjon bekeben. -
Nani17 #88 Csatlakozni tudok csak!és Viva Sevilla,Respect Puerta -
#87 Szegény fiú. Nagyon nagy tehetség volt. Nyugodj békében Puerta. -
karajjj #86 Ez egyszerűen felfoghatatlan... :S -
Nani17 #85 Hát remélem nyernek! -
#84 Most már hiszem:(((((... nyugodjék békében, nagy kár, hogy így kezdődik a Sevilla topik, nagyon nagy kár.
Annyi, de annyi jövő állt előtte, áhh ez nem igaz, rossz volt látni őt, és ami kellemetlen nekem, az h láttam a Getafe elleni meccset, és láttam Puertát...
A sevillaiak nagyon rossz nyomás alatt lesznek pénteken Milánó ellen. De ha nyernek, az Puerta tiszteletére lesz a Mennyekbe!
Rossz kezdés ez a Sevillának. -
DJ BP #83 Még sokra vihetted volna :(
http://www.youtube.com/watch?v=X5rmnrnWHEM&mode=related&search= -
Nani17 #82 Ne máááár nem lehet igaz!!!!!!!!!!!!!!! -
karajjj #81 és így? -
DJ BP #80 Meghalt Puerta...a Sky Sport számolt be róla, és a spanyol fórumok szerint is...16 órakor
Továbbra is nehéz felfogni :( -
Nani17 #79 Akkor se hiszem -
#78 Há ne már:(((( -
#77 :((((
Nyugodjon békében Antonio Puerta! -
karajjj #76 a madridistán írták... -
#75 Nem hiszem el... link? -
DJ BP #74 sajnos nem az, madridista.hu sem viccelne ilyennel -
Nani17 #73 Nemá Karaj!Ne szivass mán!!!!NEM HALHAT MEG -
DJ BP #72 Nyugodjék békében szegény :(
És részvétem minnden Sevillasnak, nagyokat játszott -
#71 Ne kamuzz... -
karajjj #70 16:24 - 22 esztendős korában elhunyt Antonio Puerta. Nyugodjék békében.