309
FC Sevilla
  • nono84
    todo (h)-az egész [főnév]
    halál [főnév]-muerte (h)
    halálán van [kifejezés]-próximo a morir
  • Mor3llo
    Remélem felépül.De ha fel is épül, a fociról szvsz már le kell mondania.
  • Prince23
    Ha jól emléxem...
  • Prince23
    Halál :(
  • nono84
    Angolul a legfrisseb hírek
    Aki nem tud angolul annak annyit mondok, hogy elérte a kritikus állapotot "very critical situation". És a legdúrvább, hogy jövő hónapban születne a gyereke
  • Nani17
    Todo?Mer az mi?
  • Prince23
    Kedvest tőlük...
    csak az a "todo" szó nálam bekavart, remélem, h nem...
  • Nani17
    Ánimo Antonio!

La página madridista.hu, su redacción y sus visitantes quieren mostrar todo su apoyo a D. Antonio Puerta, jugador del Sevilla F.C. Le deseamos una pronta recuperación y queremos transmitir a su familia mucho ánimo en estos momentos tan complicados. Ánimo Antonio!

A madridista.hu internetes weboldal szerkesztősége és látogatói maximális támogatásukat fejezik ki a Sevilla játékosa, D. Antonio Puerta irányába. Oldalunk nevében kívánunk neki mihamarabbi felépülést, családjának pedig ezúton szeretnénk közvetíteni támogatásunkat ezekben a nehéz pillanatokban. Ánimo Antonio!

Ez a Real oldalán olvastam,kedves gesztus!Én is csak ezt tudom mondani!
  • nono84
    Nem halt még meg, legalábbis nem olvastam ilyen jellegű hírt sehol.De eddig 3x állt le a szíve ha jól tudom és lélegeztetőgépre van kötve.
  • Nani17
    Most olvastam,életveszélyben van de nem reménytelen h fog még focizni!
  • Prince23
    Ne mondjátok hogy meghalt?! Ne már... nem lehet... nem hiszem el... bökjétek be azt a hírt vagy kommentet! :PP
  • Nani17
    Dehogy,nem halt meg!Uhh már csak az kéne...
  • nono84
    Én még nem találtam rá vonatkozó hírt. De állítólag 3x állt le a szíve!
  • ForzaInter
    egyik koment azt írja hogy félórája meghalt:((( remélem nem igaz...
  • Zséé
    Ebben a válasz is benne van
  • nono84
    Egyvalamit nem értek. Minden évben van ilyen fizikai állapotfelmérés, meg az átigazolás előtt (bár itt nem beszélhetünk róla) orvosi vizsgálat. Ott nem lehet kiszűrni terheléses vizsgálattal hogy valami nincs rendben a szervezetével. . Egyébként jobbulást.
  • dienesoft
    Bizony, szorítsunk, ne történjen semmi rossz ezek után...
  • hunbasser
    Puertának mielőbbi felépülését kívánom.jelenleg válságos az állapota,úgyhogy szorítsunk érte...
  • ryhdeksan
    #47 -.-
  • DONGUBA
    Újra kellett éleszteni a Sevilla játékosát
    MTI2007. 08. 26., 12:02eszközök:
    Kórházba szállították és benn is tartották Antonio Puertát, az FC Sevilla labdarúgóját, aki a Getafe elleni, hazai bajnoki labdarúgó-mérkőzésen elvesztette eszméletét.

A futballista a szombat esti találkozó 35. percében esett össze a pályán. Csapattársai igyekeztek a segítségére, megakadályozták, hogy lenyelje a nyelvét. Puerta hamarosan visszanyerte eszméletét és segítséggel ugyan, de saját lábán hagyta el a játékteret. Később az öltözőben ismét elájult, újra kellett éleszteni.

"Szerencsére a klub orvosai és a gépek segítségével ez sikerült. Rettenetes pillanatokat éltünk át, mert a játékos élete veszélyben volt" - idézte a csapat honlapja Jose Maria del Nido klubelnököt. Puerta az újraélesztést követően a Virgen del Rocio kórházba került, ahol azóta is intenzív osztályon kezelik. Lélegeztető gépen van, az intézmény közleménye szerint állapota nagyon súlyos.

• Nani17
    Állítólag élet veszélyben van,de hát nemtom mi lesz vele!
  • nono84
    A videó az esetről :(
  • Prince23
    La Liga: Antonio Puertát újra kellett éleszteni, állapota súlyos
    Kórházba szállították és benn is tartották Antonio Puertát, az FC Sevilla labdarúgóját, aki a Getafe elleni, hazai bajnoki labdarúgó-mérkőzésen elvesztette eszméletét. A futballista a szombat esti találkozó 35. percében esett össze a pályán. Csapattársai igyekeztek a segítségére, megakadályozták, hogy lenyelje a nyelvét.
    Puerta hamarosan visszanyerte eszméletét és segítséggel ugyan, de saját lábán hagyta el a játékteret. Később az öltözőben ismét elájult, újra kellett éleszteni.
    "Szerencsére a klub orvosai és a gépek segítségével ez sikerült. Rettenetes pillanatokat éltünk át, mert a játékos élete veszélyben volt" - idézte a csapat honlapja Jose Maria del Nido klubelnököt.
    Puerta az újraélesztést követően a Virgen del Rocio kórházba került, ahol azóta is intenzív osztályon kezelik. Lélegeztető gépen van, az intézmény közleménye szerint állapota nagyon súlyos.
  • mrroma
    Puertat mar nem latod tobbet focizni ez biztos, sajnos, szivinfarktusa volt, mar jobban van de korhazi kezelesre szorul, jo kis mecs volt, birom a Sevillat en is, Duda volt a mecs hose, szep volt
  • Prince23
    Hala nyertünk. 4-1-re A szívbaj kapott el mikor láttam Puertát összeeseni és szájába kotorászott Drago, remélem kigyógyul.
    Gólszerzők: ld előttem szólókat:D

Dani Alves kb. 42 milla eurót ér!:DDDDDDDDDD
  • Nani17
    4-1 Kerzhakov is betalált,vége a meccsnek,jól játszottunk de 2-ös emberelőnyben voltunk,ettől függetllenül jó meccs volt!A meccs legjobbja: DUDA nálam^^ Go Sevilla,Viva Sevilla!
  • hunbasser
    nabazz...pedig a Getafét komálom,Reallal igen jó a kapcsolatuk :)
  • Nani17
    Kanouté 3-1!!!Megvan a meccs,egészen biztos!
  • Nani17
    Luis Fabiano 2-1!!!!!!!Jejejejeje
  • Nani17
    Elájult és az anyja is,de már jól van hála istennek Puerta és itt az egyenlítés 55mp után JESUS NAVAS!!!!!!!!!1-1
  • REALista
    Egyébként mi történt Puertával?
  • Nani17
    igen,fordítani kell!!!!nem kezdhetünk rosszul,Go Sevilla!!!
  • BADE
    Fordítani kell!Főlg,hogy ettől a meccstől függ a tippmixem.
  • Nani17
    Megtaláltam a MU-son kivül a másik kedvenc topicomat mer nagy sevilla-s vagyok régóta,sajnálom Puerta-t mer jó játékos remélem semmi komoly baja nem lesz!1ébként mind2 piros teljesen jogos volt,most már csak bekell darálni a szegény kis Getafe-t,Go Sevilla!!!!Viva Sevilla!!!!
  • REALista
    De durva.:(((
    Egyébként a Getafe-ból már csak 9-en vannak a pályán...
  • Zséé
    Most mondták hogy az öltözőben is elájult. Reméljük nem komoly a baj... :(
  • hunbasser
    de durva :o most mondta apám,hogy Puertát újra kellett éleszteni,hál'istennek a pályát már saját lábán hagyta el.
  • Prince23
    VÉGRE...végre elkezdődik a spanyol széria. Első ellenfelünk a Getafe dél-madridi csapata lesz.
    Velük meccseltünk az idén a Spanyol Kupadöntőben, 1-0-ra le is győztük.
    De most más a helyzet, új szezon, több változás mindenkinél akár.
  • Prince23
    Thx az infót
  • hunbasser
    ez igaz,de ez még egy nagyon gyenge Real Madrid,megint új edző,új játékosok,új taktika...megint megy a csapatépítés,aminek még az elején jár Schuster.

egyébként gratulálok a Sevillának,nem mondhatnánk,hogy mákkal nyertek,szóval grat.De a bajnokságban már nem adjuk ilyen könnyen magunkat :P