309
FC Sevilla
  • Prince23
    Ezt szívtuk :(((( 3-0 az sok(k)
    De ne feledjük, h ez volt történetünk első bl meccse. legalább nem 7-0 ra kaptunk ki.
  • Prince23
    A Sevilla brazil támadóját, Luis Fabianot Juande Ramos nevezte a spanyol csapat 19 fõs utazó keretébe, mely szerdán Bajnokok Ligája mérkõzést fog játszani az Arsenal ellen az Emirates Stadiumban.
    A brazil válogatott játékos, aki mellesleg tavaly a Sevilla második legeredményesebb játékosa volt a La Liga-ban, az egykoron Tottenhamet, illetve a West Hamet is megjáró francia csatárt, Frederic Kanoute-t követve, az ágyúsok ellen fog visszatérni lábfej sérülése után.
    Az utazó keretben szintén benne van a védekezõ duó, Julien Escudé, illetve Andreas Hinkel, õk is akárcsak Luis Fabiano az Arsenal ellen térhetnek vissza, hiszen a hármas egyike se volt ott a Recreativo Huelva elleni 4-1 arányban megnyert bajnoki mérkõzésen.
    Ugyanakkor, a klub csapatkapitányának, Javi Navarronak és Adrianonak is ki kell hagynia a mérkõzést sérülésük miatt. Érdekesség, hogy Arouna Konet (jól emlékeznek rá az Arsenal-hívek, mivel a tavalyi BL-selejtezõkörökben, az akkor még PSV színeiben játszó elefántcsontparti csatár, szinte egymaga ejtette ki a londoni csapatot), Aquivaldo Mosquerat és Tom de Mult is kihagyta Juande Ramos, a Sevilla trénere a 19 fõs keretbõl.

A Sevilla Arsenal elleni KERETE: Palop, De Sanctis (kapusok); Daniel Alves, Hinkel, Fazio, Escude, Boulahrouz, Dragutinovic (védõk); Poulsen, Marti, Maresca, Keita, Renato, Navas, Duda, Capel (középpályások); Luis Fabiano, Kerzhakov és Kanoute (támadók).

Poulsen tuti fog játszani:DD

• Prince23
    Hát én is ezeket a csapatokat szeretem, kvittel vaunk... mindenem a Sevilla, aztán drukkolok a Rómának is. Ők a két szemem fénye :D
    Angolban pedig a Chelsea-vel szimpatizálok...
    De ha lenne egy Sevilla - Chelsea, akkor egyértelműen viva sevilla lenne:D
  • mrroma
    tenyleg tobb , sokkal tobb szurkoloja van a Betisnek itt a kornyeken, en itt vagyok 50-kilometerre Sevillatol mar fel eve, de nem birom a Betist,szeretem a Sevillat, persze nem anyira mint a Romat,ugy vettem eszre hogy a Sevilla drukkerek az ertelmisegbol szarmazik, mig a Betis a nep csapata,nagy rivalitas van koztuk, nagyon sok ember szereti itt a focit, anyira hogy ki van teve az ablakba a csapat zaszloja, minden 3-4 hazon van valamijen zaszlo (Betis vagy Sevilla), en legszivesebben a Roma zaszlot tennem ki de azt nem neznek jo szemmel, kintvoltam a Betis-Milan mecsen, a haverom piros poloban volt, hat sokan megszolitottak hogy volt kepe pirosba odamenni, o is Sevilla drukker, direkt csinalta, nem kel mondanom hogy nem a Betis miat mentunk ki a mecsre, mind egy szep volt.Hajra Sevilla, FORZA ROMA!!!
  • Prince23
    Elfelejtettem említeni, h megszereztük a haj viseletéről híres KONÉ-t, a holland bajnokin remeklő PSV Eindhoven támadó játékosát!!!!!
    Első meccsét, bemutatkozását a Recre ellen nyújtotta, s pár percre már 11-est harcolt ki. több mint 12 millióba került ez a szenzációs szerződés a Sevillának.
  • Prince23
    Persze, speciel én itt az sg-re gondoltam, h 2-en vaunk:DD

2007. Szept. 19., Szerda nagy nap lesz a Sevilla történetének, ugyanis először jutottak fel a nagy Európai Csapatokhoz a Bajnokok Ligájában!
    Elvárásom: a csoportkörökböl való bejutás a legjobb 16 közé! Ha ez meg lesz, akkor le a kalappal!
    Első mérkőzésünket a(z) Arsenal ellen fogjuk vívni idegenben. Nehéz lesz a győzelem, legalább x-elni kén Angliába:)
  • Nani17
    2?van több drukker Magyarországon csak nem nyomják az sg-tde én is nagy drukker vagyok,amint látod a név logomban is benne van a 2kedvenc csapatom,a meccset nem láttam de a 4-1 azt jelentette h megint ott voltunk a toppon és 100%os a csapat,de van 1 elmaradt meccs szal a Osasuna ellen sztem behúzzuk!Viva Sevilla!
  • LasCar16
    francba 4-0-t tippeltem mér kellett bekapni azt az egyet:DDD -.-
  • Prince23
    Sevilla - Recre. 4-1
    sevillai gólok: Knoute 2x, Kerzhakov 2x

Mondta a kommentátor, h még a Betisnek is több szurkolója van szerte a világon. Ja és Sevillában szintén Betis drukkerek a lakosság. És több mint 1 millió drukkerje van városi riválisunknak a Földön. Mi, sevillaiak ennyivel sajnos nem büszkélkedhetünk. Majd csak leszünk sokkal többen, remélem... eddig az sg-n, csak 2-en vaunk sevilla drukker. E azért nem semmi, ill. semmi. na mind1.

• mike0013
    én nézem:)
    4-1...
    remélem a Barca meccset is leadják (persze ez nem ide tartozik:))
  • Prince23
    Senki sem nézi?? :O

1. félidő: 2-0 a Sevilla javára
    eddigi gólszerzők: Kerzhakov, Kanouté

Arsenal készülhet szerdára:DDDDDDD
  • Prince23
    2007/08-as BL csoportunk:

Arsenal
    "Mi"
    Steaua Bukarest
    Slavia Prága

Mission: COMPLETED ------- sztem:DD

• Prince23
    Hi, sevilla drukkerek, már aki!:)

Jó hírem van! Jelenleg az AEK ellen 3-0 ra vezetünk!!! Yipijájéééé
    Miénk a BL!!!!! most már kaphatunk 3 gólt is, akkor is a miénk a bl csoport!
  • LasCar16
    figyelj ez a nyugdíjas csapat már eleget bizonyított, ha így nyomják akár felőlem 90évesek is lehetnek:)
  • DJ BP
    ja, nyugdíjasok csapata :DD
  • nono84
    Ez azért nagyon szép pillanat volt. Erre a csapategységre büszkék lehettek.
  • Nani17
    Valóban Poulsen volt a Sevilla és még tán a mezőny legjobb ja is!Nem baj srácok,a Milan ma jobb volt sajnos!Nem baj de mindenképpen javítunk bár így se gyenge teljesítményt nyújtunk már 16hónapja 5kupát nyerni nem semmi és most 2.lenni igaz vesztesen de ott voltunk és már ez is nagy dolog!!!Go Sevilla!!!!!!!!!
  • Prince23
    3-1, a Milan nyerte a szuperkupát.
    Mindenesetre Palop már megint szépen kivédte a 11-est. Úgy vélem -mint mindig- a Sevilla nagy remémnyek elé néz...
    Most nem jött be a puertai győzelem, talán nem véletlenül... a remény újjászületése a BL-ben talán feléledhet:)))))
    Sevilla legjobbja, sztem: Poulsen... bár elég agresszív játékot játszik, de nem baj.
  • Nani17
    Hát én is az emlékére,remek ember volt
  • LasCar16
    gratulálok a stílusodhoz, ma nem a győzelemre hanem Puertára iszok!
  • Nani17
    3-1 erről ennyit,fuj de utálom ezt a Milant már évek óta
  • Csesza
    2-1
  • Prince23
    Kösz, rendes tőled, h belinkelted e dícső képet!

Maggyarázat a képről: Puertának tisztelegtek éppen, de hát ezt gondolom mindenki tudta.
    14'-től Renátó góljával a 1. félidőt 1-0-ra megnyertük.
  • Nani17
    IGEN VEZETÜNK!!!VIVA SEVILLA GOOOOO,szép volt Renato!
  • vmvr
  • LasCar16
    arra ne nagyon számíts szerintem:) legalábbis a ti részetekről mi nem egy Real Madrid vagyunk;) jó szurkolást nektek is Puerta emlékére is iszok ma!
  • Prince23
    Ma este a S1-en SZUPERKUPA a Milan ellen!!!!!!
    Nézzétek, nézze mindenki, aki teheti!
    Remélem fognak győzni a pirosfehérek, tiszteletből is kéne, h nyerjünk.
    Kemény meccs lesz, és remélem gólgazdag lesz a mai 2007-es találka.
  • Prince23
    Ég veled Puerta...
  • LasCar16
    ég veled Puerta, nyugodj békében!:( azért elég szar dolog h. ilyen események árnyékolják be a pénteki meccset, tuti kétszerezett erővel és hajtással fogtok küzdeni, remélem felvesszük a kesztyűt... mégeccer RIP és jó szurkolást kívánok nektek...
  • campy
    először rögtön én is a doppingra gondoltam! de akkor elvileg az összes olyannak aki ilyet szed meg kéne halnia! nem hinném hogy dopping miatt! bár lehet!
  • campy
    fiatal srác volt előtte volt az egész élet és a karrierje még nem is csúcsosodott ki!:( Viva la Puerta! ég veled!:(
  • campy
    talán lehet hogy ezután felenyhül a 2 szurkoló-tábor!
  • Csesza
    ez nem azon múlik, hogy melyik országban vagyunk, hidd el minden országban történne ilyen, ennyire durva szituáció akkor a rivális csapat játékosai és szurkolói is megéreznék, hülyeség ez a hasonlítgatás...
  • hunbasser
    állítólag 30000 ember volt a temetésen.és ezt,hogy a Betis szurkolók is hogy sírtak...hát,ezt még mindig nem tudom felfogni,számunkra annyira hihetetlen.pedig a Sevilla-Betis rivalizálás ugyanakkora,mint itthon a fradi-újpest,vagy még nagyobb...
  • hunbasser
    1-es leülhetsz.most derült ki,hogy egy vele született rendellenesség okozta a halálát...ez a szívelégtelenség ott volt mindig is,csak nem tudták kiszűrni.

egyébként el is temették már szegényt.a Sevilla stadionjában ravatalozták fel,és Betis szurkolók ott sírtak,hihetetlen.

megnézném,hogy Magyarországon mikor fordulna elő ilyen.
  • DjDano
    Sajnálatos ez a haláleset, de sajnos egy nagyon is kézzelfogható oka van:
    Ez pedig a doppingolás. A szervezet normális esetben jelez ha túlterhelik, de aki ilyen szereket szed az kikapcsolja azt a természetes védőreakciót és amikor láthatóvá válik a baj, akkor már késő.... Több ilyen haláleset is volt már.
  • Prince23
    AEK - Sevilla Bl-selejtező visszavágó mérkőzés szept. 3-ra halasztva!
  • Xtra99
    Részvétem a Családnak , Hozzátartozóknak , Drukkereknek
  • Ramox
    Nyugodjon Békében!
  • Kaplartom
    Nyugodjon békében! :((( egy újabb remek focistát vesztettünk el! :((