2153
Project Torque
-
#1672 Én mentem. -
HUN BECSEHELY #1671 kösz srácok a teganap estét.De látom ide sem érdemes leirni semmit. -
HUN BECSEHELY #1670 Jössz?Jöttök? -
HUN BECSEHELY #1669 Késsz a Szerver -
HUN BECSEHELY #1668 este 7-re csinálok egy szervert.ha meglessz a 8-fö,akkor gó.Reméllem meglessz.Explorer-ben keressétek a szervert."Privát HUN"-néven.Jelszó BECSE -
#1667 Engem érdekel, csatlakoznék. -
Gibor #1666 ready... -
HUN BECSEHELY #1665 kell 8-ember nekem.ha megvan,akkor utánna elmondom -
HUN BECSEHELY #1664 jaja.és nem kell megszakadni sem:)
Néha a legbonyorultabb dolgok a legegyszerübbek:) -
#1663 Igen? -
HUN BECSEHELY #1662 Hali.Rájöttünk hogy ad egy versenyért 12-ezret.Ha valakit érdekel,akkor irjon ide. -
HUN BECSEHELY #1661 Szóval csak olyan indulhat,akinek van AP-s Verdálya? -
Gibor #1660 Lemerném fogadni hogy az ÚJ nagy patchbe megint nem rakják be felét... -
UnConnecteD #1659 ez a nagy verseny egy magyar gamesage szerint csak tavasszal lesz, amikor kijon az uj nagy patch, addig gyakorolj :) -
HUN BECSEHELY #1658 Ezt le is fordittanád.Nem vagyok ennyire művelt:S -
UnConnecteD #1657 ez lesz -
HUN BECSEHELY #1656 Lehetne egy nagy kérésem.A haver mondta hogy lessz valami nagy szabású verseny Január közepe fele.Olvastál róla?Leirnád hogy végülis mi lessz?Ha kérhetem.:) -
HUN BECSEHELY #1655 Kössz,a forum tippet,kaptam AP-t:D -
#1654 bftsroli -
HUN BECSEHELY #1653 Milyen néven vagy? -
#1652 beléptem egy szerverbe de én ott hogy tudok menni? mert látom ahogy a többiek mennek de én nem tudok belépni hol lehet? -
UnConnecteD #1651 explorer ... -
#1650 na kész de ezt hogy kell használni ? login az elején azt utána meg vmi szerverek vannak vagy mik -
#1649 na végre 75 % mindjárt kész -
#1648 48 % :) -
Gibor #1647 Na mégis milyen trükköt tudsz? :D Drift TA explorer? -
#1646 de még mindig csak 28 % :D -
#1645 :D:D ok kösz :) -
HUN BECSEHELY #1644 akkor még nyugodtan várhatsz:DMajd ird le mi lessz a neved a játékban.Segittek sok lovét csinálni.Van egy két trükk -
#1643 nekem most csak 26 % -
HUN BECSEHELY #1642 Hát nekem kb-20-percig.Nézd meg hogy mekkora most a game.5,8-giga most ha letöltött mindent -
#1641 kösz
amúgy ez a frissités meddig tart? -
HUN BECSEHELY #1640 1586,1587--kicsit olvass vissza:D -
#1639 ÜDV
új vagyok ebben a témában :D
azt akarom megkérdezni ahol fel kell regisztrálni arra az oldalra hogy lehessen neten tolni meg hogy menjen a játék de nem jön meg az aktiváció
ez mitől lehet ?
pedig többször felregeltem és nem jó :S
-
Gibor #1638 Igen... minden misszióért kapsz X Rp-t XP-t + az első oldalon az utolsó 4 misszióért megkapod a 4 kezdő autót. -
erdol #1637 Persze oda van írva mindegyikhez hogy mennyi rp jár érte. -
HUN BECSEHELY #1636 Egy kérdés.Ha megcsinálom a "mission"-kat,arra ad valamit? -
Gibor #1635 nem figyelik... nekem van 2 accom abból 1et használok a másikkal csak ajándékokat gyűjtöttem össze, de nem használom, III. nem lehet AP t ajándékozni maximum ha van több accod és mindegyik nek van AP je és neked egyre kéne akkor ajándékokat küldesz arra az egy accra... -
#1634 Ha van egy másik karakterem is de hasonló névvel , az nem lesz feltűnő ? Ill. AP-t lehet ajándékozni ?
-
HUN BECSEHELY #1633 bemegyek a játékba,de nemtudom miért nem enged semerre.Odamegyek a Hengerhez,de semmi....