2153
Project Torque
-
HUN BECSEHELY #1632 Én sem kaptam még:D -
Gibor #1631 ööö 2hét maximum... -
#1630 Gondolom nem fontos arcképnek lennie...
Vajon mikor realizálódik az AP?
(Még sosem volt AP-m - pedig már lassan 1 éve vagyok ) -
Gibor #1629 Igen. -
#1628 Ez még élő dolog ?
-
HUN BECSEHELY #1627 Ujjabb Játék AP-szerzésre:D
Reméllem nem kaptatok E-mailt:D -
HUN BECSEHELY #1626 Zala megye,nincs olyan messze:D -
Gibor #1625 Csak egy fél ország a táv... Am jó volt köszi :D és BUÉK minden kedves Project-Torque FAN nak. -
HUN BECSEHELY #1624 milyen volt a búli?néztem a térképen merre laksz:D
nem is olyan messze tölünk+a Cégszékhelytöl sem:D -
HUN BECSEHELY #1623 Ha valakinek kell az MSN-en,ittvan:[email protected]
Aki visszaél vele,azt megbaszom -
Gibor #1622 öööööö...... kb 30hsz al ezelőtt írtam le az AP szerzés módját. -
#1621 ap-t amugy hogy lehet szerezni ? csak rendes lovéért ?
ill netes profilomhoz tettem fel képet de 0 az ap-m... -
HUN BECSEHELY #1620 Szeva Nepster:D -
erdol #1619 Üdv itt is! -
UnConnecteD #1618 itt egy lista magyar jatekosokrol : http://krisz5.uw.hu/lista.jpg ( a jobb oldali oszlop) -
HUN BECSEHELY #1617 Ne hogy azt hidd.Dolgoztunk olyan faluba hogy "Fűlöp".Nyírsége van.Ott megált az élet rendessen:D -
Gibor #1616 Besnyőt még az egerek is elkerülik xD -
HUN BECSEHELY #1615 Hol laksz a mi kis hazánkba?Csak azért mert én sokat utazgatok,és lehet hogy majd járok felétek is jövöre:D -
Gibor #1614 Dehogynem de a kocsi csak fél 9kor visz... -
HUN BECSEHELY #1613 nem mész alcoholizálni? -
HUN BECSEHELY #1612 jó ötlet volt ez a Forúm dolog.Köszönöm.Igaz fordittó progit kellett beszereznem,de ha kapok AP-t,már megérte küzdenem:D -
Gibor #1611 megvolt :D -
HUN BECSEHELY #1610 Rakjatok fel magatokról képet profilba,és kaptok 100AP-t
-
HUN BECSEHELY #1609 És hogy hivnak,ha nem vagyok Búnkó -
#1608 bánokszentgyörgy :f -
HUN BECSEHELY #1607 Igen,Becsehely-i vagyok.Törzsgyökeres.:D Te merre? -
#1606 te becsehelyen lax ?
én se messze, ill ism ott sokmindenkit... -
HUN BECSEHELY #1605 szólzam a gameban a magyar srácoknak,hogy tegyék tiszteletüket az oldalon,és irják be a nevüket.Amugy beregeltem a Tel.számom,csak nincs mit levonjanak,AP-ért:D -
Gibor #1604 Max 5óra... am az új frissítés akasztotta be a szervereket. -
HUN BECSEHELY #1603 Megáltak a Szerverek:S -
Gibor #1602 Él még.... tuti :D -
HUN BECSEHELY #1601 szerintem jó még.Amugy nagyon sokan vannak még mindig,és ujjak is. -
#1600 na régen toltam de nemtom h az acc-om él-e még.. ha nem, akko ujrakezdem, rem tojjátok még :)
ill a fantasy car-ok közt van eclipse ? -
HUN BECSEHELY #1599 Nagyon köszönöm Gabi.Nem kell sok,nem vagyok telhetetlen:D -
Gibor #1598 Hát mondjuk direkt ide raktam a bannerba a "get aeria points" gombot, erre rákattintasz, bejelentkezel és kiválasztod hogy mivel akarsz fizetni és mennyit, elintézed a tranzakciót és ahogy megkapják a pénzt jóváírják az AP pontot a z accountodon. Amúgy ha nem sok AP pont kell akkor legegyszerűbb a fórumot követni mert mindig vannak eventek AP pontokért. -
HUN BECSEHELY #1597 Becse007,és szeretnék töled kérdezni egy dolgot.Te már ugyis öreg Róka vagy itt.Ird le nekem légyszi hol,és hogy lehet venni AP-t,mert ugy látom az nélkül kicsit lassan megy a dolog.:)
Köszi elöre is. -
Szabi1991 #1596 van 9 IGN nevem -
Gibor #1595 Tényleg, megkérnék mindenkit hogy az IGN(játékbeli név) jét írja le ide plz :D -
Gibor #1594 Persze mert ritkán frissítik a telepítőt és ez miatt... -
kjh #1593 K*rvajó...
Letöltök egy gigás játékot, vagy 3 óra alatt letölt 200 megát, má örülök, h játszhatok, erre DURR! még 400 mega...