Project Torque

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Él még.... tuti 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

szerintem jó még.Amugy nagyon sokan vannak még mindig,és ujjak is.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

tonyr
na régen toltam de nemtom h az acc-om él-e még.. ha nem, akko ujrakezdem, rem tojjátok még 😊
ill a fantasy car-ok közt van eclipse ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Nagyon köszönöm Gabi.Nem kell sok,nem vagyok telhetetlen😄

Hát mondjuk direkt ide raktam a bannerba a "get aeria points" gombot, erre rákattintasz, bejelentkezel és kiválasztod hogy mivel akarsz fizetni és mennyit, elintézed a tranzakciót és ahogy megkapják a pénzt jóváírják az AP pontot a z accountodon. Amúgy ha nem sok AP pont kell akkor legegyszerûbb a fórumot követni mert mindig vannak eventek AP pontokért.

Becse007,és szeretnék töled kérdezni egy dolgot.Te már ugyis öreg Róka vagy itt.Ird le nekem légyszi hol,és hogy lehet venni AP-t,mert ugy látom az nélkül kicsit lassan megy a dolog.😊

Köszi elöre is.

van 9 IGN nevem <#idiota>

Tényleg, megkérnék mindenkit hogy az IGN(játékbeli név) jét írja le ide plz 😄

Persze mert ritkán frissítik a telepítõt és ez miatt...

K*rvajó...<#csodalk>
Letöltök egy gigás játékot, vagy 3 óra alatt letölt 200 megát, má örülök, h játszhatok, erre DURR! még 400 mega...
A rohadtmocskosbüdörkurvaanyját annak,aki a mission/driving skills vagy minél ezt a buziköcsög buggy gate hunt küldetést kitalálta...az egyik legocsmányabb jármû<#gun><#boxer><#violent>
nemtom, én Falcon t teszteltem, de én boldogulok az irányításával...

en Falcon-t vettem, meg egy FD Snipert, de csak a Phoenix-et hasznalom, a tobbinek nem ertem az iranyitasat. a fordulatszammal, valtoval vannak gondok

LYONESS - Your Cashback Company

Visszaraktam a játékot hosszú kihagyás után...6os szinten pötyögtem...munkahelyin...aztán most az itthonin is...úristen mennyire ég és föld a grafika a két config között...<#wow1>
Amúgy szerintetek drift verdának Falcon vagy Toxic lenne jobb?

A jelszónak egy nagy betûnek meg egy számnak kell lennie... és ugyanúgy kell beírni játékban is.

Willi Betz
Kis betû van meg számok és egy írásjel. Jah akkor lehet amiatt nem jó?😄

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Kis-nagy betü?

Willi Betz
Sziasztok!
Az miért van,hogy neten elfogadja a jelszavam a játékban meg nem?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Háát azért az elmúlt egykét napban elkezdtem tolni már 280ezernél tartok asszem... megnéztem az initial D összes évadját és kedvem támadt játszani 😄 xD Amúgy ha minden igaz nemsoká jönnek a klánok meg egyebek akkor alap hogy megalapítom az SG crew-t 😄

es akkor meg nem is biztos, hogy megvan, lehet hogy csak XP duplazot vagy nitrot kapsz, de hat meg az EVO-t se hasznalod, sokaig 266ezer XP-d volt, most sincs sokkal tobb 😊

Skypack
jól hangzik lehet újra elõkéne venni a game-t😄

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Jól jönne az a NSX, csak 500ap egy doboz most meg csak 399 van... 😞

még a végén újra felrakom😄
HMM egész jó 😄

akkor valami gond van nalad, nekem kb. 8-10 mp, es sose dob vissza

Megtudná mondani valaki mért tart fél óráig a csatlakozás a szerverekre
aztán meg nagyrészt visszadob a bejelentkezéshez

megvan már, azért köszi

torque12
winfos tûzfalat kapcsold ki. Nekem az segített.

Hát eddig azt csináltam és remélem beválik

Sokszor megáll nekem is update közben de csak ilyen 1-2 percre aztán megy tovább 😄 ha meg nem megy tovább és bezárod elindítod újra akkor tölti tovább csak hát gondolom nincs kedved állandóan bezárni meg megnyitni.

Hali
Feltettem a játékot és már nagyon mennék de nem update letöltés közben mindig megáll, volt már másnak is ez? mit lehet csinálni vele?

Ombika
O a fasza gyerek youtube-on kisgatyaban hagyjad! 😊))

Sztem nem muszáj rögtön leugatni...

R0zs0máK
Na szia. Szerintem ez senkit nem érdekel.

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

torque12
Na sziasztok. Végre megtudtam csinálni a update-lést. Ma nagyon jót játszottam 😊

na, hogy tetszenek a karacsonyi festesek? mondjuk, eleg sok mar tavaly is volt, de pl. a Phoenix az nagyon jo lett, meg is vettem ra

Ombika
Ez eleg durva azert! Fizetni nemszeretnek ugylatszik ! Sokan fejleszto fordul majd el emiatt pc-tol !!

BiG G
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elkeseredett lépések a játékosok ottmarasztalására – egyre kevesebb sikerrel. régen jobb volt, sokkal.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

MaSzKa
ajándékba kaptam megint 1-2 autót

gondolom ti is kaptatók új seriált

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

na, most mar az aeria elegge durvan ramegy, hogy aki komolyabban veszi a jatekot, fizessen " Free to play". igen. ahhoz kepest, csak az tudja teljesen maxra tuningolni a kocsijat, aki fizet AP-t. A Morello 4-es body es motorja csak AP-ert veheto meg. de az is elegge durva, hogy az elso 3 bodykit, kb. 600 ezer :o

Gregorius
Ez a két hsz is egymás után nagyon király. <#hehe>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

lol... 5bõl 2õ fut...

Terawatt
amugy 5szeró van. felsõ kettõ sosincs tele. alsó 3 mindig.. lehet azokon egyáltalán játszani?😄

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

mielott fikazol, inkabb kerdeznel. level6-nal meg van egy par palya, amin MEG nem tudsz jatszani, csak kesobb, magasabb szinten. van, amihez meg a 37-es szint sem eleg.

en meg gondban vagyok, routerrel nem tudok a Phoebius-ra csatlakozni, pedig szeretnem ezt hasznalni. viszont a masikra meg enged, de azon meg alig vannak. mi lehet a gond ?

Egy apró kis angol tudás és máris nem fogod mondani hogy szar...

Terawatt
hogylehet 1 játékot ennyire szarul megcsinálni. 1 órája próbálkozok és még nem játszottam 1percet se. vagy alig vannak a szerveren vagy nemtudok azon a pályán játszani vagy valami más indok.. de már a tököm televan.

Terawatt
már rájöttem azt hiszem mindenre. lassan lvl 6. nagyon tetszik ez a játék. lehet érdemes lenne egy kormányt venni : o

kemszi2
õõõ már régen játszottam vele(úgyhogy lehert hülyeséget mondok),szerintem csak 1 bizonyos szinttõl érhetõ el ténylegesen.de lehet tévedek
Terawatt
hali ma kezdtem el játszani és az lenne a problémám hogy unlockoltam az explore módot de viszont akár melyik szobába bemegyek midnig azt irja hogy specbe fogok csatlakozni hiába megyek explo roomba akkoris.. : (