2153
Project Torque
-
HUN BECSEHELY #1712 Adja magát a játék,elrontani nem tudsz semmit.versenyzel,kapsz rp-t.elmész tuningolni,és megint versenyzel. -
HUN BECSEHELY #1711 most nagyot vettem,szerintem is az volt a gyenge:) -
#1710 Sztem a táp lehetett a ludas... Most értelmes tápot vettél?? Azon nemszabad spórolni, mert ha gagyi, akkor a mostani géped is elfüstölhet... :/ -
MrLATEX #1709 Nah felpatchelte a gammát, mitkéne először csinálnom:S:) mivel érdemes kezdeni? bocs h lámáskodok:S -
HUN BECSEHELY #1708 Hali.Elösször is bocsánatot szeretnék kérni mindenkitöl,ha elrontottam a hétvégéteket,de leégett a gépem.Nemtudom mitöl volt,de elfüstölt.Kellett összeraknom egy másikat,és vettem bele minden földi jót.Reméllem ezzel már egy ideig nem lessz bajjom.
Szóval,ha minden jól megy,és összegyüllik 8-ember akkor tarthatunk majd hétvégére egy RP-napot.Akik voltak a multkorin,azok tudják hogy is megy ez,az egéssz.Nem bonyorult csak be kell tartani a szabályokat. -
erdol #1707 Szerintem sok segítség is elkel majd meg sok türelem mire lejön a patch. -
MrLATEX #1706 Hi, most toltam fel a gémet...Patcheli, gondolom lesz szükségem egy "kis" segítségre mert új vok!:) Remélem segítetek majd!:) -
Gibor #1705 Jól jönne... kiírom bannerba ha becse keres egy időpontot... meg persze a jelentkezők nevét.... -
#1704 Sziasztok. Hétvégén megcsináljuk a Becse féle xplorer 8 játékos cash szerző módot? -
fuelkiller #1703 Addig ok. De én sajna nem beszélek angolul. Valami olyasmi tudtam kisilabizállni belőle h szombat délután 4kor van valami amibe regsztrállni kéne. De hol? És hol találom meg versenyt? És milyen autóval? -
HUN BECSEHELY #1702 A Játék forúma. -
fuelkiller #1701 Nem igazán tudok külföldiül. Mit kéne itt csinállnom? -
fuelkiller #1700 Melyik fórum? -
HUN BECSEHELY #1699 LÁTTAD:http://forums.aeriagames.com/viewtopic.php?t=93247 -
HUN BECSEHELY #1698 Fórum:D
Nekem is van:D -
fuelkiller #1697 Hogyan lett ap-d? -
HUN BECSEHELY #1696 30%-bónus Barack-miatt -
Gibor #1695 Jah és most fedeztem fel hogy híres vok :D:D:D ITT a link és az elején a Mazdás videót nézzétek meg :D -
Gibor #1694 Mazda Rx7 FD vagy FC... FC re már meg is van az AP :D -
UnConnecteD #1693 mit neztel ki ? -
HUN BECSEHELY #1692 mondtam én hogy bolondnak áll a szerencse -
Gibor #1691 Lassan megint megvan a 2000AP :D háháhháháháá asszem beújítok egy úv verdára... -
Szabi1991 #1690 -
UnConnecteD #1689 meg van olyan combo is, ahol nem csak 3 egyforma van. thx to Creative -
ricsa008 #1688 mert nem szeretik az olyanokat aki megy aztán mindent felvesz ami az útjába kerül -
fuelkiller #1687 Ezt eddig is tudtam. És akkor miért kérdezik h combós vagyok-e? -
ricsa008 #1686 combo pl ha 3 azonos cuccot veszel fel egymás után (3kék ,3zöld, 3nitro stb) a tárgyak (nitro, gumi, iránytű) többet ér a szineknél -
fuelkiller #1685 Sziasztok. Engem is meg lehet néha találni a játékban. fuelkiller1 néven. Sajna nem nagyon tudok angolul, ezért kérnék tőletek 1 kis segítséget. Hogyan tudok ap-t szerezni? Beregisztráltam az sms fizetős dolgon. De nem akar működni. Explorer modban mi az a combo? Vagyis miért kérdezik ezt tőlem h combós vagyok-e. És folyton kibasznak mert nem tudok rá válaszolni. :( -
HUN BECSEHELY #1684 Késsz a Szoba.Jelszó BECSE -
HUN BECSEHELY #1683 Ráér,csak most 24-óráig 50%-al többet fizetnek.A mulkor kaptunk 12-ezret 15%-ra. -
Gibor #1682 Esetleg nem ér rá? Am hogy legyen rendesen szervezve kiirom bannerba és aki jelentkezik annak a nevét is oda irom, és akkor biztos hogy meglesz a 8fő sztem és menni is fog. -
HUN BECSEHELY #1681 Indittom a szobát délben.Várok 20-percet,ha nem lessz meg a 8-fö akkor többet nem eröltetem,mert ugylátom felesleges.Sok a regelt emberke,de senki nem játszik. -
HUN BECSEHELY #1680 Miért van mindenki meglepödve ezen?
?-alatt volt:)
Áruld már el mire jó ez,mert mindenki ki van rajta a akadva -
Gibor #1679 Honnan van targoncád? O.o -
HUN BECSEHELY #1678 Egy kérdés.Melyik gombokkal mozgatom a Targoncán a Villát?Ha van ilyen -
#1677 Huh este van "olyan" állat vagyok -
#1676 Azt hittem AP szerzésről lesz szó !?
Az Exploreres dolgot kb 1 évvel ezelött csináltam sokat !
Tavaly nyár óta már nem vagyok túl sokat PT-ben csak néha belenézek mert jó a kis Phoenixemmel vmit ökörködni , de az fullos mást meg megcsinálni ójan sok játékidő hogy két gyerek mellett nem jut rá.
Azóta tán 10000RP vel lett összesen többem ...
-
UnConnecteD #1675 van az tobb is -
HUN BECSEHELY #1674 Milyen akció lessz a hétvégén?Olyasmiröl beszéltek hogy 50%-os RP,és XP-hétvége lessz.Igaz ez? -
Gibor #1673 Nem tehetek róla hogy dolgom van ami fontosabb mint egy game...