2008-ra csúszik a Grand Theft Auto 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6 az "/" akart lenni csak kimaradt a shift.

xbox360+komputer

látom van kavalkád, elöször konzolra jön nemtom miért kell ezért anyázni sony/ms azt mondta itt a zsé kb. 1 évig nincs pc(majdnem igy 😄), mivel kb. 1 éve cseréltem le a gépem 360-ra annyira nem zavar, a GTA IV kiegrõl(2 episode) meg annyit, hogy 2 lesz és elvileg CSAK xbox live-ról lehet leszivni, fizetni meg gondolom marketplace point-okkal mintahogy a arcade cuccokért is , ami semmi már platforma nem jön ki, miért ? elég 1xû, 2 epizód = 2x25 misi dollár a zsebbe megelõlegezve, hogy akárhogy is teljesit ne bukjanak, de ez sem egy mai hir, hogy m$ 50 misi dodóért vett a 360-as gta IV-hez még 2 epizódot6expansion-t, az, hogy ps3 optimalizálás miatt csúsznak azzal nemcsak õk vannak igy 😊, egy rakás stúdiónak még gondot okoz cell-re programozni és halasztják a megjelenés dátumát vagy a ps3-as verzióét odébb lökik, stranglehold és emiatt csúszik/ott.

xbox360+komputer

A konzol király! A PC is király! Én nem vagyok király! Hö, király!!

tommyg
Te egy paraszt vagy!

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Csupán néhány millió GTA fan-t, köztük engem is 😊

kit érdekel a GTA4 , lol
Arra akart célozni, hogy nagyon durva FPS gondok vannak.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Sanyix
A konzol nem szar, csak a fejlesztõk rá, akik nem sok értelmes játékot csinálnak rá, csak az ugribugri hülyülõs, szalagkorláton befordulós autós, szétb*szom a fejed és megetetem veled a saját agyvelõdet mert nagyon kemény vagyok játékokat, néhány ritka kivétellel.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

és még a 2 exkluzív letölthetõ stuff is a box malmára hajtja a vizet
tommyg
A konzol egy rakás szar!
És 100% hogy kijön PC-re!

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

A PS3-nak csak akkor lenne jó, ha kizárólag arra készítenék. De már ígyis tobb Xbox tulajdonos van, és ha megjelenik XBox-ra is, akkor inkább vesznek csak egy játékot minthogy vegyenek gépet meg játékot is. Egyébként ha mindkét platformon ugyanúgy néz ki a játék, akkor minek megvenni a 2x annyiba kerulo konzolt???
Sanyix
Írd le nekem kb hogy esik szét egy grafikus motor egy játék alatt kérlek 😊
Valahogy nemnagyon tudom elképzelni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

"Istenem, ha ennyire nem értesz valamihez akkor inkább ne is szólj hozzá."
De Te biztos nagyon okos vagy, úgyhogy majd kisegítesz.
HöfEE
Low Iq rulez.
Talán az játszana vele PC-n aki nem vesz PS3-at csak azért mert játszani akar miközben ezt megteheti PC-n is, plusz még rengeteg mást is amit PS en nem.
Amúgy meg furcsa lenne ,hogy egy ekkora PC-s múlttal rendelkezõ játokot pont PC-re nem fejlesztenének. Akkor ennyit ér a rockstar.

GYUFo
Istenem, ha ennyire nem értesz valamihez akkor inkább ne is szólj hozzá.

Egyébként késés: tényleg a fejlesztés csúszik, rengeteg a popup, nagyon alacsony FPS, befejezetlen belsõ terek - momdják akik látták eddig a játékot.

http://www.gyufo.hu

Ps3-ra minek adják ki?
Az úgyis bukás lesz a a Sony-nak.

PC-n nem valószínû, hogy lesz. Meg különben is, ki a fene játszana gagyi pécén, mikor megteheti PS3-on.

Super DANTE
Nem azért, és ezt a tévhitet kár is terjeszteni, egyszerûen fejlesztõi problémák vannak, akik látták a demózott X360 verziót, egyértelmûen azt nyilatkozták, hogy majd szét esett a játék alatt futó grafikus motor.

www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu

DjDano
Hogyne jönne Pc-n, elmebetegek lennének ha nem adnák ki...

"Egyelõre viszont a harmadik résszel kapcsolatban nem merültek még fel rasszizmussal és erõszakkal kapcsolatos vádak"

milyen harmadik?
És?! majdcsak kijön..
Annyira meg nem fontos, addÍg CS zek.😊

GYUFo
Rosszul tudod, PS3-ra és X360-ra jön egyszere, PC verzióról egyelõre szó sincs.

http://www.gyufo.hu

tudtommal csak a Stories - ok nem jöttek ki amelyeket PSPrõl portolták PS2re, sztem azokért annyira nem kár... de a 4rõl még nem hallottam hogy jönne PCre is(majd egyszer biztos, de ez még tudtommal nincs bejelentve)

Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.

hö? ez komoly?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lobsterman
Pont ez az h egyszerre jön PS-en és PC-n. Azért késnek mert egyszerre akarják kiadni

Lassan már az a véleményem, hogy kit érdekel? Ha egyáltalán jön PC-re (mert ugye az utolsó pár rész nem jött), az nem holnap lesz, mégcsak nem is jövõre. Akkor meg mit foglalkozzak vele?

Anyjukat..Fõleg hogy kiderült hogy a PS3 miatt késik, mivel nehéz rá fejleszteni..
tommyg
Várható volt! <#rinya>