28
-
onimusha #28 6 az "/" akart lenni csak kimaradt a shift. -
onimusha #27 látom van kavalkád, elöször konzolra jön nemtom miért kell ezért anyázni sony/ms azt mondta itt a zsé kb. 1 évig nincs pc(majdnem igy :D), mivel kb. 1 éve cseréltem le a gépem 360-ra annyira nem zavar, a GTA IV kiegről(2 episode) meg annyit, hogy 2 lesz és elvileg CSAK xbox live-ról lehet leszivni, fizetni meg gondolom marketplace point-okkal mintahogy a arcade cuccokért is , ami semmi már platforma nem jön ki, miért ? elég 1xű, 2 epizód = 2x25 misi dollár a zsebbe megelőlegezve, hogy akárhogy is teljesit ne bukjanak, de ez sem egy mai hir, hogy m$ 50 misi dodóért vett a 360-as gta IV-hez még 2 epizódot6expansion-t, az, hogy ps3 optimalizálás miatt csúsznak azzal nemcsak ők vannak igy :), egy rakás stúdiónak még gondot okoz cell-re programozni és halasztják a megjelenés dátumát vagy a ps3-as verzióét odébb lökik, stranglehold és emiatt csúszik/ott. -
Marko001 #26 A konzol király! A PC is király! Én nem vagyok király! Hö, király!! -
#25 Te egy paraszt vagy! -
Indigo #24 Csupán néhány millió GTA fan-t, köztük engem is :) -
Oblivion 5 #23 kit érdekel a GTA4 , lol
-
Lorienel #22 Arra akart célozni, hogy nagyon durva FPS gondok vannak. -
#21 A konzol nem szar, csak a fejlesztők rá, akik nem sok értelmes játékot csinálnak rá, csak az ugribugri hülyülős, szalagkorláton befordulós autós, szétb*szom a fejed és megetetem veled a saját agyvelődet mert nagyon kemény vagyok játékokat, néhány ritka kivétellel. -
ldavid #20 és még a 2 exkluzív letölthető stuff is a box malmára hajtja a vizet -
#19 A konzol egy rakás szar!
És 100% hogy kijön PC-re! -
Mythic #18 A PS3-nak csak akkor lenne jó, ha kizárólag arra készítenék. De már ígyis tobb Xbox tulajdonos van, és ha megjelenik XBox-ra is, akkor inkább vesznek csak egy játékot minthogy vegyenek gépet meg játékot is. Egyébként ha mindkét platformon ugyanúgy néz ki a játék, akkor minek megvenni a 2x annyiba kerulo konzolt??? -
#17 Írd le nekem kb hogy esik szét egy grafikus motor egy játék alatt kérlek :)
Valahogy nemnagyon tudom elképzelni. -
opeca #16 "Istenem, ha ennyire nem értesz valamihez akkor inkább ne is szólj hozzá."
De Te biztos nagyon okos vagy, úgyhogy majd kisegítesz. -
#15 Low Iq rulez.
Talán az játszana vele PC-n aki nem vesz PS3-at csak azért mert játszani akar miközben ezt megteheti PC-n is, plusz még rengeteg mást is amit PS en nem.
Amúgy meg furcsa lenne ,hogy egy ekkora PC-s múlttal rendelkező játokot pont PC-re nem fejlesztenének. Akkor ennyit ér a rockstar. -
#14 Istenem, ha ennyire nem értesz valamihez akkor inkább ne is szólj hozzá.
Egyébként késés: tényleg a fejlesztés csúszik, rengeteg a popup, nagyon alacsony FPS, befejezetlen belső terek - momdják akik látták eddig a játékot. -
opeca #13 Ps3-ra minek adják ki?
Az úgyis bukás lesz a a Sony-nak.
-
jin #12 PC-n nem valószínű, hogy lesz. Meg különben is, ki a fene játszana gagyi pécén, mikor megteheti PS3-on. -
#11 Nem azért, és ezt a tévhitet kár is terjeszteni, egyszerűen fejlesztői problémák vannak, akik látták a demózott X360 verziót, egyértelműen azt nyilatkozták, hogy majd szét esett a játék alatt futó grafikus motor. -
#10 Hogyne jönne Pc-n, elmebetegek lennének ha nem adnák ki... -
ldavid #9 "Egyelőre viszont a harmadik résszel kapcsolatban nem merültek még fel rasszizmussal és erőszakkal kapcsolatos vádak"
milyen harmadik? -
zoolee #8 És?! majdcsak kijön..
Annyira meg nem fontos, addÍg CS zek.:) -
#7 Rosszul tudod, PS3-ra és X360-ra jön egyszere, PC verzióról egyelőre szó sincs. -
feamatar #6 tudtommal csak a Stories - ok nem jöttek ki amelyeket PSPről portolták PS2re, sztem azokért annyira nem kár... de a 4ről még nem hallottam hogy jönne PCre is(majd egyszer biztos, de ez még tudtommal nincs bejelentve) -
Cat 02 #5 hö? ez komoly? -
#4 Pont ez az h egyszerre jön PS-en és PC-n. Azért késnek mert egyszerre akarják kiadni -
Timbu #3 Lassan már az a véleményem, hogy kit érdekel? Ha egyáltalán jön PC-re (mert ugye az utolsó pár rész nem jött), az nem holnap lesz, mégcsak nem is jövőre. Akkor meg mit foglalkozzak vele? -
1Obi1 #2 Anyjukat..Főleg hogy kiderült hogy a PS3 miatt késik, mivel nehéz rá fejleszteni.. -
#1 Várható volt!