Mit lehet a hőségben csinálni?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trogerzsiger
ugye? netán te is ezt csinálod?

Taptarap
veszekedni az asszonnyal.😊

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

miilann

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

A napokban a Retyezát-hegységben voltam Erdély déli részén, hegyi túrán. Mit ne mondjak, tegnapelõtt barátokkal még a hóban fürödtünk szó szerint, hógolyóztunk, építettünk egy kis hóembert, ökörködtünk, de a hûvösség miatt egyszerûen nem lehetett érezni a napsugárzást 2600 méter magasan. Közben gondoltunk az anyaországi hõségriadóra, amit nem nagyon hittük el eleinte. Jól le is égtünk. Azért tök fura, hogy két nappal ezelõtt még hóembert építettünk, most meg öl a negyven fok és kenegetem a hólyagos vállam. 😄 Idebent szerencsére van klíma.. Meg is érdemlem, mert tegnap egy klíma nélküli autóban vezettem egész nap Erdélybõl Szegedre, majd Alföldön keresztül Gyöngyös környékéig 600km-t.

Shep
Ezt a z infot hol találtad?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tigeroo
menni vizbe basszus
minigirl
Ha holnap reggelig meg nem halok, akkor megyek tópartra, napra. Addig is, a kád tele van hideg vízzel. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Rockynhooo
40fok után, a hõségriadó miatt, a munkát úgykell végezni törvényszerint h fél óra munka fél óra pihenõ!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Sanyix
62 fok már halálos :\ vagy egyhuzamban 2 percig vagy a melóhelyen?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

R0sc0
én mindjárt megyek dolgozni, nem a legjobb melo de legalább van légkondi 😛

grizzlyisback
hehe merre voltál? én csodálkozom hogy nem égtem le, mindig leszoktam, igaz most 30faktorossal kentem magam, és amikor éreztem hogy perzsel akkor elbujtam az árnyékban

ruffirant
akinek a közelébe van akár csak eg horgásztó menjel el oda lubickolni.én is azt teszem,már utál az összes horgász.

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Bandee1987
tegnap balcsin voltam egész nap (fõleg vízben), rákvörös vagyok 😊 napozókrém nem sokat ért.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

PíszLávJuniti
embereket égettek?<#wow1>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

grizzlyisback
a dél körüli idõszak gyilkos, de egyébként balatont tudom ajánlani, aki megteheti, jó móka

odex
a legjobb ötlet ha szarsz g*cit xd

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

De még te jobban is jársz mert a melegbõl kijössz egy kicsit hûvösebbre. 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

szarügy <#mf1>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

BiG G

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

wardogzombie
sirtok ríttok mi az a 40 fok? hüvös idõ. a melóhelyemen 62 fok van és 12órába huzom az igát ugyhogy pszt<#action>

DJ Skyline
lehetne inkább a kérdés, hogy hogyan lehet túlélni a hõséget! :\

betonozni egész nap <#eljen>

A meleg mondjon le. 😄
Rockynhooo
lehet testvérek vagytok <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

vegicsek
Gyanús vagy te nekem, én is kb 20 km-re lakom Jászberénytõl 😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Czdano
Tök jó tudni h a 20 kmre levö jászberényben lesz a legnagyobb meleg 😞

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

minigirl
Leginkább tóparton döglünk a haverokkal... Hétvégén pl sátorozni megyünk.<#crazya>

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

egy hideg medencében összejönni 20 k.... jó csajjal, akik tollpihékkel simogatnak és jéghideg sört kínálnak

havercsotány
simán el kell menni strandra még ha egy két órára is megéri!! go mindenki a strandokra go go go

fuhh háát nem kell itt 40 fokban annyira panaszkodni...
én ma egész nap hõlégfúvóval égettem le a festéket az ablakkeretrõl..
no ez ám a jó móka egész nap.
ez a szar oan mint egy hajszárító, csak 1800watt teljesítmény és baromi meleg😊
így van a szobában vagy 50fok, mert ugye kint nem lehet csinálni, mert napszúrást is kapsz..
A ventit méég tennap eltörtem ojje😊
No mostmáá lehet sííni!! ááá ge*i meleg vaan!
No de ehelyett sokkal jobb a drága barátnõ roni..
Soproni!!!!

Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD

Pistike 007
Beleülni egy hideg sörrel teli hordóba.

BlastR
Párologni<#hawaii>

MSI Z77A-GD65 I5 3570K 4G DDR3 RAM Gigabyte HD4870 512MB

barnie1990
Megfogni kis baratno kezet,felmenni fele a hegyre valami erdobe,a tobbi jon magatol,higgyetek el! 😊 Ja es bocs az ekezetert.

Zene nélkül mit érek én?

artschiatwork
Menni Tõserdõbe fürdözgetni 😊

BaliBoy
<#eljen><#nevetes1>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

^_^

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Pheaper
:-.-

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

meszelni
én ezt csináltam 3 napig ^^

miilann
hóembert

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

verni a fa**t

atee20
sok sör.............hût aztán meg üt

atee20
guarana......szabályozza a testhõt....

PJack
na látod😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Lefürödni hideg vízben, nem megtörölközni, és úgy császkálni a lakásban 😊

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

UnknownAsshole
Légkondit beállítani 20 fokra és élvezni a jó idõt <#gonosz1>
passatgt
ketamint próbáltad?

dienesoft
Én úszodát ajánlom.Én mostanába nem tudtam menni. 24/7-es fejfájással küzdök, semmiféle gyógyszer nem hat.Már kikészülök tõle:S. Az úszás jót fog tenni remélem, délután megyek.

Tarajos Sül
én vennék egy napelemes "adapter",amit szépen hozzá lehet csatlakoztatni a telefonomhoz(nem dróttal,meg ilyenek,hanem passzoló csati),igy nem égek be,és addig használhatom a telómat,ameddig akarom,nem beszélve arról,hogy max 2 naponta kell tölteni,mert a zenehallgatás kegyetlenül "lezabálja" az aksit
különben ma is fogok menni,ilyen nagy melegben vonattal,és hétfõn is mentem 20 km-t,és aki teheti,ne üljön le,sõt ne döljön neki a hátával az ülésnek,mert tisztára hozzáfog tapadni a testéhez a ruha,és johógy folyni fog a viz a hátáról
vegicsek
Mindenesetre ne lanozzatok.Tegnap 4 számítógép ment, 3 ventillátort, hordtuk be az üditõket, amik egy egybefüggõ jégkockák voltak, és mégis 30 fok fölött volt egész nap a szobabában.Akkor legyél pró<#idiota>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Sland
géneket enni is lehet...

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!