Mit lehet a hőségben csinálni?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
én ma egész nap hõlégfúvóval égettem le a festéket az ablakkeretrõl..
no ez ám a jó móka egész nap.
ez a szar oan mint egy hajszárító, csak 1800watt teljesítmény és baromi meleg😊
így van a szobában vagy 50fok, mert ugye kint nem lehet csinálni, mert napszúrást is kapsz..
A ventit méég tennap eltörtem ojje😊
No mostmáá lehet sííni!! ááá ge*i meleg vaan!
No de ehelyett sokkal jobb a drága barátnõ roni..
Soproni!!!!
Szerver: Troy guild: xOx_R3L0AD
Zene nélkül mit érek én?
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
én ezt csináltam 3 napig ^^
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
különben ma is fogok menni,ilyen nagy melegben vonattal,és hétfõn is mentem 20 km-t,és aki teheti,ne üljön le,sõt ne döljön neki a hátával az ülésnek,mert tisztára hozzáfog tapadni a testéhez a ruha,és johógy folyni fog a viz a hátáról
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.