Mit lehet a hőségben csinálni?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apus
nekem olyan büdös lenne tõle a lábam, hogy másnap már nem érdekelne a hõség 😄

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Pistike 007
<#worship>

Brolly28
(o.O)

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

PJack
vizes zoknit hordani. (nekem bevált😄)

Pain is inevitable. Suffering is optional.

elmesz es belecsapodsz a legkozelebbi strandba medencebe toooba barmibe aztan haverokkal elvagy
trogerzsiger
Fürödni, pent punnyadni és reggel vagy este kimenni kosarazni

laslandes
múzeumba menni.

Betont hordani...<#eljen>

South Parkot nézni, közbe jéghideg sört(azaz védõitalt) inni!

Apus
Olvasgatni a 2méteres hóat akarok tápikot 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

hiftu
Megvárni, míg Irán durrant egy nagyot és végre nem a hõség miatt aggódni. 😄

Brolly28
futni, kertet ásni...

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Izzadni <#wow3>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Kicsikiraly
"Mit lehet csinálni hogy ne kelljen otthon üllni?"

állni. 😊 ( az ülni nem két l )

DFTBA &#3232;_&#3232;

Frosty01
kapálni, füvet nyírni, gazolni <#mf2>

practitioner of the forbidden arts of death

Belehet kapcsolni a ventit,elmenni fürödni,menekülni a hõség elõl

Ehh, dejó is lenne, de én az enyémet most újÍtom fel. Megaztán el is puhulna még a kemény gumi is ilyen melegbe. :S
AddÍg bÍrná mint hidegbe a verseny gumi.😛

Persze, márha szeretné a gyomrom, és nem jelentene 1 órával utánna cifrafosást..<#idiota>

Naja, ahogy Dr. bubó is monnya, "Úgy lehet megoldani az emberek problémáját, ha okozunk nekik 1 nagyobbat."😊

Tanuljál meg úszni.<#gonosz1><#nyes><#idiota>

hõsõlni

Walk the Talk.

AntiHero
dolgozni😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

CheAteR88
kimenni és a fórró napsütésben falazni

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Aquir
egész nap nézni ezt és aggódni. Egy felhõ sincs a Zégen <#pardon1>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

tugyiti
Értelmetlen topic nyitási kényszert kezeltetni...
macleod2005
Aggtelekre kell menni, a Cseppkõ barlangba, ott télleg hideg van, és ráadásul szép is. Amúgy ajánlom sportnak az airsoftot ( védõruha nélkül), akkor annyira fog fájni mindened hogy a meleg nem érdekel már <#idiota>

joebacsi
és televan rengeteg felderítetlen üreggel, ami nagyon szépen beszippantja a fürdõzõket 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Bányatóra menni..Ingyenes, és a vize még tisztább is mint némely strandé..

gercse
hát akkor marad a hosszú ujjú cucc meg a símaszk...😊
komolyra fordítva, bajok lesznek még a világban az tény, ha így megy tovább, ami megy...éltem volna jó pár évtizeddel korábban, az biztos...

Sir Quno Jedi
Naptej nem ér semmit, már régen túl erõs a sugárzás bármilyen naptejhez. Nyugodtan kenheted akár magadat kõolajjal is, attól még szétbassza a bõröd a nap. Trendi a bõrrák, csak könnyû belehalni manapság...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

gercse
meleg volt ma, mégis letekertem 15 km-t anélkül, hogy bármi gondom lett volna, túl van dramatizálva az egész,
mindent lehet ugyanúgy csinálni, csak több víz kell, naptej, sapka
najó, azért a legnagyobb melegben nem érdemes kint lenni...

PíszLávJuniti
Az a gáz, hogy kéne elég sokmindent csinálni, de napközben képtelenség bármit is..
Klíma hangos, nem alszok mellette, ha nem megy meleg van, tehát nem tudok aludni, ha felkelek álmos vagyok, mert éjszaka voltam fent, mert ilyenko nincs meleg.
Kicsi Bush látoogathatna most ide, és addig fõhetne a napon amíg kitalálja hogy mégis csak létezik ember okozta globális felmelegedés.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Pufajkát felvenni, felrakni a fûtést 50 fokra, felszedni és felgyújtani a padlót, és örülni hogy nem a kinti fagyban vacogsz. Többen is lehet, úgy még élvezetesebb.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Rise Against
menjetek be a penny marketbe, jó a légkondi :/

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD😄ASdasdasdas

be kell próbálni :ASDasdAS😄AS:_D:ASD_asdas

Én már 1 hete nappal alszok, éjjel meg fentvagyok 😊 így el lehet viselni.

ZilogR
végignézni az X-Aktákat

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

precision
felöltözni téli ruhába, és ordibálva végigmenni a körúton hogy "jajjdefázom" és közben még lehet vacogni is a hatás érdekében

Bazinga!

Azt már csináltam, jobb mint aszfaltozni. 😊

ufo-t nezni

BlackShadow
betonozni. de azt nagyon jól 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

bertino
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Pucher
egész délután sörözni

GLORY GLORY MAN UNITED

CattiBrie
Inkább a suli. Jó ez a nyári szünet. Ami nem csak egy hét. No meg míg ez van, tudom hogy lesz olyan. De ha már az van, akkor már soha nem lesz olyan mint ez. 😊

[/spam]&#8482;

Pistike 007
"Mit lehet csinálni hogy ne kelljen otthon ülni?" VS. "Ajánljatok játékokat, amiket a vakációban játszani lehet"

Palinko
monjuk még termoszban valami hideg üdítõ sem árt. de vigyázni a torokra (nem hülyeség!!) sokan a melegben fáznak meg
ZilogR
Ülni a jó légkondis munkahelyen és nyomni egész nap a melót. Ja, hogy ez mér jó? Mert nem unom magad, mint te! 😉 Mert fizetnek érte. Mert tényleg hûvös van. Mert van kávé. És még több kávé...! És ha elfogyott, akkor még fõzhetek kávét! 😛 Mert jött egy új kolleganõ! 😉 Mert a kaja is ingyér van! Jah, és ha vége a nyárnak, meg az õsznek, nem fognak szivatni ZH-kkal, meg vizsgákkal! 😊 😉 De akkor már nektek is jó lesz, mert nem lesz meleg - na, de szabadidõ sem...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

gameplusz
Nem a nunidról? 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Drephis
Neme: lány

<#hehe>

help

CattiBrie
Fürgyé le! <#idiota>

[/spam]&#8482;