41
  • dez
    Vagy kimaradt egy "majd'" szócska.
  • opeca
    "egy évtized az erős túlzás annak fényében, hogy 2000 márciusától elérhető japánban."
    Már miért lenne erős túlzás? 2007-et írunk.
    Azt hiszem több mint év és tíz év között nincs olyan erős különbség, bár meg kell említeni, valóban szerencsésebb lett volna pontosan fogalmazni, pl.: "megjelenése óta, az utóbbi hét évben"
    Cikkíró, ilyen bakit nem követhet el.
  • opeca
    Te szellemileg sérült vagy?
    Azok fogalmaznak így, amellett, hogy annyi hülyeséget hordtál össze, amennyit én egy év alatt nem olvasok, különböző fórumokról.
  • onimusha
    "idővel akár még a PS2 fantasztikus rekordját is túlszárnyalhatják - ez utóbbiból az elmúlt egy évtizedben 120 millió darabot adtak el, így van mit behozni." egy évtized az erős túlzás annak fényében, hogy 2000 márciusától elérhető japánban.
  • onimusha
    nemtom minek árcsökkenés, kit érdekel ,hogy 140 vagy 120e ha nincs rá játék ami miatt megérni megvenni, nem multiplatform dolgokra hanem csak csak ps3 only, idén kari tájt se nagyon tudok ilyen megjelenésről, gran turimos meg metal gear solid még odébb van :)
  • Sanyix
    Mer ki? :)
  • Ronny
    ha még emklékszik valaki ki volt ő
  • Ronny
    :DDD

egy újabb Ryan Mckean reinkarnáció

• dez
    Azért neked sem okoz nehézséget a szintjére sűllyedés. ;)
  • archkoven
    Na megjött az átlagos szellemi szintű konzolos. Kb. pont ilyennek képzeltem eddig is a konzolbuzikat: infantilis és fogyatékos.
    Pelyhedzik már a kuki?
    Játsz azzal, köcsög!
    Az is nagyon jó tud ám lenni! Majd rájössz:)
  • Sanyix
    Ezeknél a hírekhez tartozó témákon nincs moderálás? Mert a normál fórumtémakörökben van moderátoroknak topik, de ennél nincs, és hát elkélne egy modi aki kordában tartja az offoló, elgurultgyógyszeres elmebetegeket :)
  • Commandante
    kicsapta a kultúra a biztosítékot???
  • oasis UK
    Látszik a sok kocka faszfej!!!:)
    Szánalmas mikor olyan szolja le a konzolos játékokat,akinek fingja sincs az egészhez..
    Oh te idióta baromarcu kis tetü,soha nem játszottál még,játszani?! nem is fogtál kezedben controllert,csak ütöd azt a tetü bill-t meg nyomogatod az egered az agyon másolt 600éves szar klonjaiddal amiket letöltesz - masolsz mert képtelen lennél megvenni eredetiben holott nektek tetves pc-s buziknak még olcsobb is a jaték mint nekünk konzolosoknak uh a pofád tedd takarékra..
    De talán azért sírsz mert ti soha nem fogtok kapni ezekböl a játékokból,amikkel mi szórakozunk..LOL
    Leszarom ha irigy vagy,a te bajod..
    Fuh de szájba baszott meleg van..
    Itt amugy ennyire alacsony az átlagéletkor?
    Vagy csak mindenki csicskulja a másikat?

Have a nice day kocka faszfejek!
  • Sanyix
    "Megvannak ugyanazok IS, meg egy csomó tök erdeti, jól kidolgozott (játékélményben) játék, amiket nem kapkodva dobnak össze..."
    Igen és ezek minden platformon ugyanúgy megvannak, csak nincsenek annyira reklámozva.
  • dez
    Nem, 7.
    "The PlayStation 2 (abbreviated "PS2") is Sony's second video game console, the successor to the PlayStation and the predecessor to the PlayStation 3. Its development was announced in March 1999, and it was first released in Japan on March 4, 2000, in North America on October 26, 2000 and in Europe on November 24, 2000." link
  • dez
    Tényleg innovatív, de csak félig. Új fajta irányítás, de a hw előző generációs. Ja, meg mondjuk az is új, hogy a lemeze semmivel sem kompatibilis, így nem egyszerű a másolás...
  • dez
    Megvannak ugyanazok IS, meg egy csomó tök erdeti, jól kidolgozott (játékélményben) játék, amiket nem kapkodva dobnak össze...

A többivel egyetértek.
  • opeca
    Lehet itt szidni a Wii-t meg minden, de akkor is a leginnovatívabb megoldással, a Nintendo rukkolt elő.
    Ahhoz aztán nem kell semmi zsenialitás, hogy belegyömöszöljem a bika vasat egy dobozba, aztán 600 dollárért árusítsam a krumpliszsák mellett is.

Az meg különösen tetszik, amikor a Nintendot halottnak titulálják :-)
    De úgy tűnik ez a Nintendo annyira mocskos halott, hogy simán lealázta mind a Microsoftot, mind pedig a Sony-t :-)

• barret
    "idővel akár még a PS2 fantasztikus rekordját is túlszárnyalhatják - ez utóbbiból az elmúlt egy évtizedben 120 millió darabot adtak el, így van mit behozni."
    Hmm 10 eves lenne a ps2?
  • Sanyix
    Konzolokat nem kell ismerni, a játékokat elég, ugyan az minden.

Nem kell sok idő megtalálni a jó játékokat, pl én úgy csinálom, hogy az óriási hypeos, "údeleszopom magam milyen grafikája van bazze, ez kurvajó játék lesz" játékokat ki sem próbálom, mert tudom hogy grafika van benne, és semmi más unalmas szar. Ha meg az első megérzés nem jönne be, 10 perc játék után tudom hogy van e benne valami, vagy megint egy nagy nulla.

Mellesleg a mainstream játékokról előre lehet tudni hogy nem lesz nagy szám, mert csak a grafikára alapozott szájbarágott reklám miatt lesznek sikeresek(pl az utóbbi nfs-ek).
  • dez
    "És ugyanezért az ugyanolyan grafikaminden játékok a konzolokra is."
    Ezt én nem mondanám. Szerintem nem is nagyon ismered a konzolokat. :)

Jó, hogy te megtalálod a jó játékokat, másnak nem feltétlenül van erre ideje.
  • dez
    "A japánok tényleg ilyen hülyék?? Szar konzolt képesek venni, szar játékkínálattal és mind ezt azért mert japán."
    Ez hamarosan megváltozik, és ők elő akarják segíteni ezt a változást...

"Pff Wii egy nevetséges szar, az N már az N64 óta halott."
    Azért a Wiin keresett "pár" milliócska kicsit feléleszti őket...

"ráadáskép a Ps1-es játékok folytatásai Ps2 nagy szarok lettek, nagyot csalódtam a Ps2-ben, és még így is sikeres a Sony hát persze, mert PlayStation."
    Nem ismerem a PS1-es játékokat, és azok folytatásait sem nagyon, viszont találkoztam jópár igencsak jó játékkal PS2-n, kár, hogy ezeket - úgy tűnik - nem ismered.

"Elmondanék neked még egy titkot, vannak Dreamcastos gammák amik szarrá alázzák azt a hihetetlen csúcsgrafikájú Ps2 (pedig a DC 2002 óta gyakorlatilag halott), és hogy mi a titok nyitja a Dreamcast könnyen programozható, a Ps2 meg nem és ez meg is látszik mind két gépen, az egyiknél csupán 3 éves ciklus alatt produkáltak olyan grafikát amit a Sony 4-5 év alatt."
    Ez nem titok, hanem hülyeség. :) PS2-m és DC-m is van/volt, és a DC egy sokkal gyengébb hw, sokkal egyszerűcskébb játékokkal, mint a PS2. Jobb lesz, ha kicsit jobban körülnézel PS2 tájékon...
  • Sanyix
    És ugyanezért az ugyanolyan grafikaminden játékok a konzolokra is.
    A kivéve részhez meg a stratégiákon kívül a szimulátorok, meg az mmo-k, és a többi is hozzátartozik, ami megint csak nincs konzolon.

Én nem unom a pc-t, mert meg tudom találni a jó játékokat, a sok szar között, te nem tudod, sajnállak hogy nem jöttél rá hogy nem csak az agyonreklámozott tömegszarokat kell kipróbálni, de akkor hülyeségeket ne írjál.
  • roliika
    :DDD Zalaegerszegre hozzák őket hamarosan javítani a csekmeteket, ha igaz a pletyka. :DD Volt itt már sima Xbox gyártás is szóval nins kizárva.
  • cateran
    sigh....a Ps2 meg még mindig sikeres és veszik a Dreamcastod meg már sehol sincs.....-ásítás- akkor, hogy is van ez? A Ps3 meg jobb lenne ha belehúzna,mert szeretnék már venni egyet,de még mindig nem látom, hogy megérné...:)
  • Daryl Hall
    Tudom sok a "szar", de erre nincs más szó.
  • Daryl Hall
    A japánok tényleg ilyen hülyék?? Szar konzolt képesek venni, szar játékkínálattal és mind ezt azért mert japán. Pff Wii egy nevetséges szar, az N már az N64 óta halott. Jönnek a casual játékaikkal, és a PlayStation 2 könyörgöm egy rahedli szar, nehezen programozható 6 év alatt tudták kihasználni a gép 80%-át. A Sony ku..ára el van szállva magától, azt hiszi egyszer alkotott valami nagyot (ami valljuk be tényleg nagy volt) PSX és az óta azt hiszik ők, kakiklták a spanyolviaszt, ráadáskép a Ps1-es játékok folytatásai Ps2 nagy szarok lettek, nagyot csalódtam a Ps2-ben, és még így is sikeres a Sony hát persze, mert PlayStation.
    Dez: „A PS2-re vannak olyan játékok, amik mai szemmel is egész szépek, mivel amikor megjelent, a többiek előtt járt.” Elmondanék neked még egy titkot, vannak Dreamcastos gammák amik szarrá alázzák azt a hihetetlen csúcsgrafikájú Ps2 (pedig a DC 2002 óta gyakorlatilag halott), és hogy mi a titok nyitja a Dreamcast könnyen programozható, a Ps2 meg nem és ez meg is látszik mind két gépen, az egyiknél csupán 3 éves ciklus alatt produkáltak olyan grafikát amit a Sony 4-5 év alatt. Szánalom. A Wii-t pedig inkább nem részletezném, kb. PSX-re értelmesebb játékok, vannak. Egy dolognak örülök most, hogy a Sony az exkluzívai nagy részét elvesztette, végre kezd olyan lenni, mint Ps1-es fénykorában, szorgalmas és hála a jó égnek nem folytatásokkal akarják elcsábítani a vásárlókat, hanem teljesen új játékokkal. Reméljük olyan, leszel mint a 32 Bites.
    Egy normális játékkínálattal rendelkező gép van a piacon, még pedig X-box 360, ott viszont csak a gép egy rakás kaki, pedig ha a hardver stabil lenne…. Mi marad PSP (hordozható Ps2), vagy Nintendo DS. Szép kis jövő.
  • kvp
    "én a wii irányításával se vagyok annyira kibékülve...
    rövid ideig még ok...de hosszútávon tuti megunja az ember"

Szerencsere van hozza classic controller is. (ugyanolyan mint a ps-eken)

Viszont pc-re meg mindig ott vannak a strategiai jatekok, az mmorpg-k, jonehany fps es az osszes regi jatek az elmult 30 evbol.
  • dez
    De, azt is. Ezért uncsi a PC. :) (Kivéve stratégia, stb., amik tipikusan PC-s játékok, de azon belül nem teljesen ugyanaz a célcsoport.)
  • Sanyix
    Mer a csúcsgrafikával ellátott 0 játékokat nem...
  • Narancs89
    én a wii irányításával se vagyok annyira kibékülve...
    rövid ideig még ok...de hosszútávon tuti megunja az ember
  • dez
    A Nintendo elnök meg egy kicsit el van szállva. Hol lesz a Wii pár év múlva? A PS2-re vannak olyan játékok, amik mai szemmel is egész szépek, mivel amikor megjelent, a többiek előtt járt. Eközben a Wii-s játékok már ma is egyszerűcskén néznek ki, ahhoz képest, hogy új. Bár ott nem a grafika a lényeg, na de azért mégiscsak számít a dolog.
  • Narancs89
    az előző árcsökkentés nagyon bejött..
    az E3on bemutattak jópár fincsi dolgot ps3ra..
    és ha ezt megfejelik még 1 árcsökkentéssel akkor tuti befutó lesz a ps3 is:)
    tegnap volt lehetőségem kipróbálni:) és hát emg kell hagyni:) gyönyörű a látvány
    és az irányítás is egész jól ment..ahhoz képest h sose szoktam ps kontrollerrel zúzni. röviden összefoglalva jó darab
  • dez
    De: bár az ár marad, de már többet kapunk érte: + 2 játák, + 2. kontoller:
  • Hedgehunter #7
    Es persze ugyesek, meg van love megmenteni...
  • kandeláber
    Nem lesz, már az. Persze, ha ügyesek, még megmenthetik. Főleg, ha továbbra is megdöglik minden második xbox.
  • Ronny
    bukés lesz ez
  • 2504
    sajnos ez így van.
  • Narancs89
    és persze ebből mi semmit nem fogunk érzékelni...marad itthon 140 rongy körül...
    xbox meg már van 70ér..
  • Super DANTE
    Persze, a belsős stúdióik majd tuti multiplatform játkokat fejleszteni