Tovább csökkenhet a PS3 ára
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már miért lenne erõs túlzás? 2007-et írunk.
Azt hiszem több mint év és tíz év között nincs olyan erõs különbség, bár meg kell említeni, valóban szerencsésebb lett volna pontosan fogalmazni, pl.: "megjelenése óta, az utóbbi hét évben"
Cikkíró, ilyen bakit nem követhet el.
Azok fogalmaznak így, amellett, hogy annyi hülyeséget hordtál össze, amennyit én egy év alatt nem olvasok, különbözõ fórumokról.
xbox360+komputer
xbox360+komputer
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
egy újabb Ryan Mckean reinkarnáció
Pelyhedzik már a kuki?
Játsz azzal, köcsög!
Az is nagyon jó tud ám lenni! Majd rájössz😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szánalmas mikor olyan szolja le a konzolos játékokat,akinek fingja sincs az egészhez..
Oh te idióta baromarcu kis tetü,soha nem játszottál még,játszani?! nem is fogtál kezedben controllert,csak ütöd azt a tetü bill-t meg nyomogatod az egered az agyon másolt 600éves szar klonjaiddal amiket letöltesz - masolsz mert képtelen lennél megvenni eredetiben holott nektek tetves pc-s buziknak még olcsobb is a jaték mint nekünk konzolosoknak uh a pofád tedd takarékra..
De talán azért sírsz mert ti soha nem fogtok kapni ezekböl a játékokból,amikkel mi szórakozunk..LOL
Leszarom ha irigy vagy,a te bajod..
Fuh de szájba baszott meleg van..
Itt amugy ennyire alacsony az átlagéletkor?
Vagy csak mindenki csicskulja a másikat?
Have a nice day kocka faszfejek!
Igen és ezek minden platformon ugyanúgy megvannak, csak nincsenek annyira reklámozva.
"The PlayStation 2 (abbreviated "PS2") is Sony's second video game console, the successor to the PlayStation and the predecessor to the PlayStation 3. Its development was announced in March 1999, and it was first released in Japan on March 4, 2000, in North America on October 26, 2000 and in Europe on November 24, 2000." link
A többivel egyetértek.
Ahhoz aztán nem kell semmi zsenialitás, hogy belegyömöszöljem a bika vasat egy dobozba, aztán 600 dollárért árusítsam a krumpliszsák mellett is.
Az meg különösen tetszik, amikor a Nintendot halottnak titulálják :-)
De úgy tûnik ez a Nintendo annyira mocskos halott, hogy simán lealázta mind a Microsoftot, mind pedig a Sony-t :-)
Hmm 10 eves lenne a ps2?
Bérbe vehet? reklámfelület...
Nem kell sok idõ megtalálni a jó játékokat, pl én úgy csinálom, hogy az óriási hypeos, "údeleszopom magam milyen grafikája van bazze, ez kurvajó játék lesz" játékokat ki sem próbálom, mert tudom hogy grafika van benne, és semmi más unalmas szar. Ha meg az elsõ megérzés nem jönne be, 10 perc játék után tudom hogy van e benne valami, vagy megint egy nagy nulla.
Mellesleg a mainstream játékokról elõre lehet tudni hogy nem lesz nagy szám, mert csak a grafikára alapozott szájbarágott reklám miatt lesznek sikeresek(pl az utóbbi nfs-ek).
Ezt én nem mondanám. Szerintem nem is nagyon ismered a konzolokat. 😊
Jó, hogy te megtalálod a jó játékokat, másnak nem feltétlenül van erre ideje.
Ez hamarosan megváltozik, és õk elõ akarják segíteni ezt a változást...
"Pff Wii egy nevetséges szar, az N már az N64 óta halott."
Azért a Wiin keresett "pár" milliócska kicsit feléleszti õket...
"ráadáskép a Ps1-es játékok folytatásai Ps2 nagy szarok lettek, nagyot csalódtam a Ps2-ben, és még így is sikeres a Sony hát persze, mert PlayStation."
Nem ismerem a PS1-es játékokat, és azok folytatásait sem nagyon, viszont találkoztam jópár igencsak jó játékkal PS2-n, kár, hogy ezeket - úgy tûnik - nem ismered.
"Elmondanék neked még egy titkot, vannak Dreamcastos gammák amik szarrá alázzák azt a hihetetlen csúcsgrafikájú Ps2 (pedig a DC 2002 óta gyakorlatilag halott), és hogy mi a titok nyitja a Dreamcast könnyen programozható, a Ps2 meg nem és ez meg is látszik mind két gépen, az egyiknél csupán 3 éves ciklus alatt produkáltak olyan grafikát amit a Sony 4-5 év alatt."
Ez nem titok, hanem hülyeség. 😊 PS2-m és DC-m is van/volt, és a DC egy sokkal gyengébb hw, sokkal egyszerûcskébb játékokkal, mint a PS2. Jobb lesz, ha kicsit jobban körülnézel PS2 tájékon...
A kivéve részhez meg a stratégiákon kívül a szimulátorok, meg az mmo-k, és a többi is hozzátartozik, ami megint csak nincs konzolon.
Én nem unom a pc-t, mert meg tudom találni a jó játékokat, a sok szar között, te nem tudod, sajnállak hogy nem jöttél rá hogy nem csak az agyonreklámozott tömegszarokat kell kipróbálni, de akkor hülyeségeket ne írjál.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Dez: „A PS2-re vannak olyan játékok, amik mai szemmel is egész szépek, mivel amikor megjelent, a többiek elõtt járt.” Elmondanék neked még egy titkot, vannak Dreamcastos gammák amik szarrá alázzák azt a hihetetlen csúcsgrafikájú Ps2 (pedig a DC 2002 óta gyakorlatilag halott), és hogy mi a titok nyitja a Dreamcast könnyen programozható, a Ps2 meg nem és ez meg is látszik mind két gépen, az egyiknél csupán 3 éves ciklus alatt produkáltak olyan grafikát amit a Sony 4-5 év alatt. Szánalom. A Wii-t pedig inkább nem részletezném, kb. PSX-re értelmesebb játékok, vannak. Egy dolognak örülök most, hogy a Sony az exkluzívai nagy részét elvesztette, végre kezd olyan lenni, mint Ps1-es fénykorában, szorgalmas és hála a jó égnek nem folytatásokkal akarják elcsábítani a vásárlókat, hanem teljesen új játékokkal. Reméljük olyan, leszel mint a 32 Bites.
Egy normális játékkínálattal rendelkezõ gép van a piacon, még pedig X-box 360, ott viszont csak a gép egy rakás kaki, pedig ha a hardver stabil lenne…. Mi marad PSP (hordozható Ps2), vagy Nintendo DS. Szép kis jövõ.
<#idiota>#idiota>
rövid ideig még ok...de hosszútávon tuti megunja az ember"
Szerencsere van hozza classic controller is. (ugyanolyan mint a ps-eken)
Viszont pc-re meg mindig ott vannak a strategiai jatekok, az mmorpg-k, jonehany fps es az osszes regi jatek az elmult 30 evbol.
rövid ideig még ok...de hosszútávon tuti megunja az ember
az E3on bemutattak jópár fincsi dolgot ps3ra..
és ha ezt megfejelik még 1 árcsökkentéssel akkor tuti befutó lesz a ps3 is😊
tegnap volt lehetõségem kipróbálni😊 és hát emg kell hagyni😊 gyönyörû a látvány
és az irányítás is egész jól ment..ahhoz képest h sose szoktam ps kontrollerrel zúzni. röviden összefoglalva jó darab

xbox meg már van 70ér..
www.playb3yond.b13.hu www.mirrorsedge.b13.hu
Nem baj, szépen átköltözik legalább az összes exkluzív fejlesztõjük multiplatformra, a PC-seknek is lesz mivel játszani...