93
-
csgj #13 nem olvastad a könyvet mi? :) Azok szólnak be így... -
daneelolivaw #12 én annyit nem értek, hogy a plakáton lupin hatty mellett állt, mintha fontos szerepe lenne a filmben, viszont ha jól emlékszem, egy-két mondat hangzott el a szájából, és az sem volt valami egetrengető... -
Loverman #11 "Főnix rendje nem is nagyon foglalkozik alapozással (sajnos magával a renddel sem...)"
A könyvben sem volt sok róla, nem azért.
Amúgy sztem egy jó adaptáció hangulatban tud többet adni, a Da Vinci-kód képi világa és Hans Zimmer zenéje nagyon magával ragadó. Itt az lesz a jó hogy míg a fejünkben nem képzeljük el a helységeket teljes részletességgel, itt úgy lesznek:) Igen, ez a rész valóban ilyen átvezető lehet, nem baj ha kimarad a katarzis, az még hátravan jóval. Amúgy jó hír hogy a köv. könyv rövidebb ennél de asszem még a 4.nél is.
-
lacalaca85 #10 Most néztem meg (angolul). Nekem bejött!
Az meg tényleg vicces, hogy a Főnix Rendje címent viseli, a filmben viszont maga a rend kb 1x jelenik meg az egész filmben. A rendtagok meg kb 2x. (Nem számítva a magánszámokat Siriussal.) -
EagleeyE #9 jah...folyik a zselé :)
Én sosem tudtam élvezni a HP világát...egy háttér nélküli egygenerációs elég felületes világ
A karakterek valamennyire tetszenek, de azok a szinkronhangok mindíg megútáltatják velem a filmet.
Jöhetne egy AD&D film! -
#8 Hát kiv. leszek. Nekem eddig az összes film tetszett.
Szerintem azért ez sem olyan szörnyű :D
Szombaton kiderül :P -
Worki #7 Hát nem tudom, én nem tudtam átélni a filmet, a szerepő beképzeltnek tűník még mindíg, bár most nem annyira, mint mondjuk az előzőben, mert most végig gyötrődött... Az erdően lévő lények elég műre sikeredtek, és a végén a varázslat is jobban nézett ki, mikor folyt le a zselé rendesen a pálcák közt! -
winnie #6 ő is azt írta, hogy benne van, csak elkettyintették.
milyen az már, hogy helena bonham carter kimond egy random szót és ... a mezei nézőnek semmit nem jelent a szó, a könyvet olvasók pedig jól tudták, hogy mit mondott. sajnos tényleg elég sok minden kimaradt.
mint film, semmi extra a potter 5. ami előnye van, azt hozta a könyvből, szóval rossz nem is lehet. jópofa, na, de zsenge. -
Dave0092 #5 sztem te nem láttad, nagyon jo filmre sikeredett, nekem legalábbis elnyerte a tetszésemet, és az egész Siriusos jelent benne van -
#4 Jó a film, a rendezés viszont kicsit jellegtelen. Jó szó ez a jómunkásember a direktor úrra, mert végülis Dávid elvégezte a munkáját, de nem tett hozzá szerintem semmit a filmhez, mint ahogy tette azt például Alfonzó. -
knightbali #3 A 3-as kép olyan mintha valami zombifilmből lenne. :) -
kandeláber #2 Nem mindig rosszabb az adaptáció a könyvnél, például a Forrest Gump sokkal jobb filmen. Mondjuk ez nem véletlen, hiszen Robert Zemmeckis rendezte. -
mefiblog #1 Szerintem kicsit eltért a könyvtől, és nem kicsit eltért az eddigi filmektől. A kihagyások meg nagyon logikátlanul voltak, mert olyan dolgok kaptak helyet, amik jelentéktelenek, és olyanok maradtak ki, amelyek fontosak.
Nem is beszélve a Siriusos jelenetről, ami a könyv egyik legkomolyabb része, sikerült jól elkettyinteni.