S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Egyrészt nincs igaza, másrészt az utóbbi 1-1,5 évben szinte csak az AIX modot használtam BF-ben.

Herold
Ja ha nektek az normális, hogy valakit 3x szájbvalövök 1 méterrõl shotival és semmi baja, akkor nem szóltam.
Ezt ti most komolyan gondoljátok?

Törölt felhasználó
Itt legalább normális a hitbox, ha eggyáltalán azzal megy:S
Törölt felhasználó
<#hehe><#eplus2><#worship>
koschwarz
hogy mondhatsz ilyet a bf2 után? <#hehe>
egyébként sagának igaza van.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Mi bajod van? Ennek van a legjobban részletezett és kidolgozott sebzésrendszere az összes FPS között. Ráadásul a karakteredre és az NPC-kre ugyanúgy hat a dolog. Persze aki a lézer pontosságú fegyverekkel felszerelt, félisteni karakterrel játszható FPS-ekbõl indul ki, annak tényleg rossz lehet...

Yan
a játék borongós alap hangulata miatt tolom végig többször is.
igaz abban az elsõ, a csernobil volt a legjobb

&#165; xfire: kistekila

Herold
Számomra ez volt az utolsó Stalker. Elegem van az elbaszott sebzésrendszerbõl.

Yan
utána meg ott lesz a CoP 😉
nagyon jó a Tib-féle rip

Yan
pedig azt kell, ha jól gondoltam a leírásodból.
a végén a buszon átmászni már alap 😊

"Hé Rideg, ne zaklasd a Zsoldost a mocskos vicceiddel, beszélnem kell vele" 😄

tibor16
köszi - bár, ha csak azt kellene, még mindig ott "lavírozgatnék"..
Szerencsére, megtaláltam rá egy kis idõre..

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

nekem a sima stalkerekhez csatlakozás utáni detektor volt, én kb úgy mentem hogy közel mentem az anomáliához és minnél jobban visított a gép annál óvatosabban közelítettem.

A kerek pötty és a csipogás...

Herold
A kerek pötty a kijelzõn a relikvia jele? Vagy az az anomáliáé?

Úgy emlékszem, nem mindegyik annamáriában 😊 van relikvia.
Ha tudod használni a Velest, akkor higgy neki ha azt mutatja hogy nincs cucc 😊

Herold
Tudom, kaptam egy Veles detektort, tudom használni csak a relikviát nem találom az anomáliában.

A magyar hang annyiból jó, hogy hallod, ha gránátot akarnak dobni rád (pl. olyasmit mondanak, hogy "ezt kapd ki"), meg a Szabadság és a Szolgálat megafon szövegelése is jó, nekem kimondottan tetszik.

Törölt felhasználó
Kezdésbõl van nálad detektor, 3 fajta van, stalkereknél kapod meg a medve vagy milyen detektort. Ezeket o betûvel lehet használni és ezek mutatják ki az anomáliákba a relikviákat. Ilyenkorsajna sérüléseket is számítva be kell gempózni az anomáliákba és kihozni valahogy a relikviát a detektor segítségével. Ez van, Sprite!

Am a telepítéssel nincs baj, én külön leszedtem az orosz hangot és beraktam modként😊 Ki hallott még angol csernobiliakról vagy magyarról<#wow3>
Herold
Lehet, hogy hiba volt magyar hanggal telepítenem, nekem most valahogy nem jön át az a Stalker hangulat, mint a Chernobylban.

A relikviákkal meg bajban vagyok. Hogy kell a relikviát felszedni? Ha belemegyek egy anomáliába, kampec. Meg nem is írja ki, hogy felvehetõ egy tárgy, mikor benne vagyok.

Törölt felhasználó
Nekem is magyar van😄 Orosz hanggal, mert ugye az az igazi. A neveket meg én se vágom néha, de a képekbõl be tudom saccolni kirõl lehet szó😉 Ha eggyáltalán használom a térképet😊
Herold
Azt tudom, hogy jelölik az npc-ket. Ezek az idióta barmok akik a magyar kiadást készítették, lemagyarították még a neveket is, azért nem találtam meg Grayt. Ugyanis a magyar verzióban Ridegnek híják. A Van nevû figurát meg Furgonnak. <#ticking><#zavart2>

Törölt felhasználó
Szuszlov a kereskedõ a bázison(Nem a báros). Gray, meg a helyi fegyvermester. Nem olyan nehéz sztem. A térképen aki nagy kék körrel van jelölve az kiemelt fontosságú npc, amelyik meg csak kis pöty és körülötte karika, az meg sima NPC. A natur pöttyökkel még kereskedni se tudsz, azok szinte senkik...
Herold
Nem unom, csak ezt végigtolom még.

A CS bázison jelöl a térkép egy Gray meg Suslov nevû fickókat, de én nem találom õket. <#nemtudom>

Törölt felhasználó
Na rájöttem. A mod nem tetszett neki! Szal ha valakinek van modja és csak a bemásolgatós modokat használja, az a komplett gamedata könyvtárat szedje ki és rakja ideiglensen át valahova. Illetve a fsgame.ltx fájlba irja vissza a gamedatás sort true ról falsra és már megy is online. Ha meguntad mint én is, akkor visszairod, gamedatát visszadobod és már mehet is a single modokkal😊 Amugy herold beleuntál a BF2be??😄
Törölt felhasználó
Neten nem nyomjátok? Ki akartam próbálni most rendszer ujrarakás után és az 1.5.10es pöccsel azzal a hibával dob le a server, hogy nem azonos verziójú. Valakinek volt ilyen kínyja?? Mostmár rám is rámfér a segítség😊
Kossz ezt megrobalom! hatha segit amugy meg eleg sok a bug benne javitast sem merek rakni mert akkor meg lehet nem mukodnek a menteseim! Kossz udv Jancsee
Törölt felhasználó
Jajj látom mit mondasz. Na az ugy van, hogy azokat a cuccokat mikor kérdezed, hogy tudsz valamit felajánlani vagy mit, akkor lehet megkapni tõle zséért az infót a pendrive helyérõl. A térkép meg még azt is mutatja hogy valójában merre is van, szal hogy ne keljen minden Stash-t átnézned. De ha jól veszem le ugyanezt az infót attól a Thoothtól is meg tudod szerezni. Gondolom pont emiatt kell mert vagy fosztogató leszel vagy stalker. Vagy nem csinálsz semmit és hülyére unod magad😄
Herold
Ja igen, félreértettem a térkép jelzését. 4 flash drive-ot jelöl nála, de nem tudom miért, mert azokat 4 különbözõ helyen találtam meg.

Törölt felhasználó
Hát annak a NPC-nek az a küldiej hogy megmented, dumáltok, aztán az elindul egymagában legyakni a szemétdombi fosztogató bázist. Szal valszeg neki már faragtak, vagy rövid idõn belül reszelnek😄 A pendrive-os küldik mindig a fegyvermestereknek kell visszavinni! De elvileg ez is rajta van a térképen. A fosztogatós fegyver mesternek meg a SEVA rucihoz kell fejlesztéseket vinni.
Herold
Ezt a Vasyan nevû stalkert, akit ha jól emlékszem meg kellett menteni a kutyáktól a Sötétvölgy felé vezetõ átjárónál, hol lehet utolérni? Van 4 db Flash drive-os küldetése.

Törölt felhasználó
Ott elvileg jár le az idõd és ha nem spurizol eléggé akkor ott maradsz. De próbáld ki hogy csak a végén sietsz, mert ugy tudom ott egy script idítja a visszaszámlálást, szal ne az elején spurizz hanem a végén. És ugy talán kijutsz.
Kossz szepen! De van egy masik bajom is eredeti a jatekom, megis az agropromnal a csatornarendszerben orokke lefagy meg ahol mar ki kellene menekulnom megyek fel a lepcson egy ido utan megall es nem tok feljebb menni. Mi a fenet kell ott csinalni? Nem jutok fel egyszeruen, gondoltam kellene energiaital de hat az nincs nalam szal nem tom kiprobalni! Ha tudja valaki ra a valaszt azt megkoszonnem! Udv
Herold
Fasza! <#worship><#integet2>

Törölt felhasználó
Na jó, mivel sok alap és olyan kérdésetek van, amire tulajdonképpen itt megvan a válasz, ezért feltöltöttem nektek ezt a SPOILERVESZÉLYES térképet. Elvileg rajta van minden artifact, küldestés és azért járó jutalom, nem mellesleg a fõküldik helyei és a páncélok osztályozása 2 féle módon. Mert ugyebár 2 fajta tuningot nyomhatunk csak rá...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://data.hu/get/2039217/map_zone_big.rar.html
Udv! Meg az ingovanyban az elejen szereztem egy veles dtektort es ott volt egy artifact es az +20kg meg +3 sugarzas na ezt felraktam az ovre meg egy olyat ami -4 sugarzas! eddig ok de van olyan ebben hogy az allokepessegem is jobb lehetne? meg ha van melyik palyan vegigtoltam egyszer mar de akkor nem ennyire reszletesen. Most mindent megvettem eddig minden feladatot megcsinalok ezert kerdeznem hogy melyik palyan van egy ilyen relikvia! Amugy meg a masik van ket db 3870-em crossfire , nem tudjatok vagy ha van valakinek ilyen mit kellene birni egy 3dmark 2006 -ba? Sok tesztet vegigneztem de sztem kamu! elore is koszonom tovabbi szep napot! Eljenek a stalkerek:-)
Rég játszottam ezzel, de sztem egy buszba be kell menned az ablakon és túloldalon kijönni.

Vogel
Megnézem, köszi!

Törölt felhasználó
Errõl lenne szó!United Stalkers forum
Törölt felhasználó
Passz, de van egy hungarian stalker forums nevû fórum, ahol modderektõl kezdve, mindenki oda jár jószerivel. Azoktól kérdezz ilyet, mert ez szinte alap topik. Ilyen extrákra nem nagyon vágjuk a témát😊 MEg ha már ott vagy kérdezd már meg dezodortól hogy mivan a lost alpha moddal??😊
Vogel
Sziasztok!

Szeretném buherálni a mutánsok életerejét, csökkenteni, növelni pl. A creatures mappában megtaláltam a monszták tulajdonságait. A kiemelt tulajdonságok befolyásolják?
_
;---OFFLINE ALIFE------------------------------------------------------------------
Scheduled = on ; option for ALife Simulator
Human = off ; option for ALife Simulator
Health = 400 ; option for ALife Simulator
MinSpeed = 12.0 ; option for ALife Simulator
MaxSpeed = 15.0 ; option for ALife Simulator
going_speed = 3;4.5 ; option for ALife Simulator
current_level_going_speed = 3;2 ; option for ALife Simulator
search_speed = 1.5 ; option for ALife Simulator
MaxHealthValue = 200 ; range <0..200>

Törölt felhasználó
CSak a fosztogatókhoz tudsz belépni, azt is csak akkor ha nem voltál stalker és még emellett is csak gempóztál mindenkivel. Ha már elkezded egy frakció tagjait irtani akor annál a frakciónál már reszeltek neked. A renegátokhoz meg nem tudsz sehogyse belépni, mert a fõszállal nem tudsz tovább haladni akkor.
Herold
Chaser is van, a vadászpuskát csak a nyilacskák miatt hagytam meg, távolabbi célpontok ellen.

Lebegyev megvan, de nincs olyan opció nála, hogy belépek hozzájuk. Mindegy, ha nem a renegátoknak kell a flash, akkor nem fontos.

Yan
köztük lavírozva 😊

Yan
azt kár volt tuningolni, inkább cheaser-t, de hagyd meg a mutánsok ellen, ha nem alakítottad még át csak golyósra.
Valamilyen roham fegyver(ak, trs,...)+vintar +shotgan elég lesz.
Duty-s pizsama: "Bullet" a neve, talán. Kevés arti fér bele, de jó a golyó állósága.

Az a flash a fosztogatóknál kell majd a szemétdombon.
(nekem még ~tíz végigjátszásból egyszer sem sikerült velük "sárgába", vagy "zöldbe" lennem)

Nem találod? Vagy miért nem?

tibor16
sziasztok, -
Limanszkban a csatorna másik oldalán elfoglaltunk egy házat, azt elhagyva van egy út, tele téranomáliával - ott hogy lehet átjutni? -
mert nem találom a megoldást.
Lehet kijöttem a gyakorlatból, jó ideig nem játszottam vele...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Herold
Az ingoványban a Renegátokkal már nem lehet összehaverkodni, ha egyszer ellenségek lettek? Valahol azt olvastam, hogy az egyik flashmeghajtót (a megerõsített katonai páncélzatról) náluk kell leadni.
A Tiszta Égbolthoz nem tudok jelentkezni Lebegyevnél.

Herold
Jól látom, hogy a Szabadságos fegyver az elsõ igazán használható gépkarabély? Eddig még nem volt mire lecserélni a tuningolt vadászpuskát, de lassan muszáj lesz.

Herold
Inkább páncélos ruhát vegyek? Mit javasolsz?

Yan
nem tudom, nekem a 07-el nem ad

Törölt felhasználó
Ezt mióta csinálja? Melyik peccsel lett javítva?