S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helo mindenkinek! Nem tudjatok hogy a clear sky-ban mukodik-e a crossfire? Van ket hd3870-em es nem igazan veszem eszre a teljesitmeny novekedest. Eredeti clear sky van meg semmit nem raktam fel melle.Kossz tovabbi szep napot! udv Jancsee
... varjuvadaszat <#hehe>#hehe>A Szabadságnál sem adtak másodszorra felszerelést. Mind1, az elsõket eladtam, már van pénzem a SEVA öltözékre.
Törölt felhasználó
Ez érdekes, lehet hogy valamelyik pecsnél javították volna ezt??? Bár nem hiszem, am meg ha szabadságosoknál csinálod ezt, ott töb pénzt ér a cumó amit kapsz. Én azt adogadtam el állandóan. MEg am az is lehet, hogy ez pont bug lessz nálad és nem javítás😄 Próbáld ki a szabadságiaknál is. Ha ott megy akkor abból szed meg magad.
Nem mûködik. A Szolgálatnál a másodszori belépésnél semmilyen felszerelést nem adtak. Pedig nem volt rajtam az elõzõ cucc, az öltözéket meg a fegyvert már elõtte eladtam.
Ha tudnám, hogy hol volt az a katonatiszt... 😊 Annyi helyen jártam már, nem igazán vagyok képben.
Törölt felhasználó
Hát persze stalker bázison. Aki a melót is adta neked, már nem tudom hogy hívják. Amikor a katona tisztet ki kellet faggatni.
A Kordon területen lehet a stalkerekhez jelentkezni? Sehol nem találok olyan embert, akinél be tudok lépni. (Szolgálatosként.)
Törölt felhasználó
Nem, csak a freedomosok, sztem stalkernek a legjobb lenni. Meg ha sok zsetont akarsz
akkor beálsz stalkernek, oda viteted magad a szabadságiakhoz belépsz hozájuk, onnan vissza stalker bázisra. Belépsz talkernek, megkapoda cumókat és jó pénzért eladod a szabadságis cuccokat😊 Ezt annyiszor játszod el, amennyi lé kell.
akkor beálsz stalkernek, oda viteted magad a szabadságiakhoz belépsz hozájuk, onnan vissza stalker bázisra. Belépsz talkernek, megkapoda cumókat és jó pénzért eladod a szabadságis cuccokat😊 Ezt annyiszor játszod el, amennyi lé kell.
Törölt felhasználó
Sztem mindeik pecs jó hozzá. A mesterlövészt meg a freedom bázison kell lepasszolni ha jól tudom.
Van egy a megerõsített katonai páncélzatról, meg egy a mesterlövészpuskák csõszájfékérõl. A 10-es patch jó a magyar verzióhoz?
Törölt felhasználó
Hát elvileg a sokadik pecs már szinte mindent kijavít. Biztos, hogy jó pendriveot vittél nekik vissza?
Két helyen is vettem fel a fegyvertuningostól küldetést, hogy kerítsek elõ flash driveokat. Megszereztem, de most egyiknél sem jön elõ a menü, hogy oda tudjam adni. Ez is a töméntelen bugok egyike? (eredeti, magyar, 07-es patch)
Honnan tudom letölteni a magyar szinkront a játékhoz?
Az elején tartok, a mocsár környékén. Több helyen vettem fel olyan küldetést, hogy lõszert kell elvinni a Tiszta Égbolt frakciónak, de a PDA-n nem jelöli, hogy hova kell elvinni a cuccot. Ilyenkor mit kell tenni, tudja valaki a konkrét célpontot?
Köszi a segítséget, de annyira LOW user nem vok, hogy ne tudjam mik azok a rendszergazdai szarságok. Futtattam így is, úgy is, kompatibilitással is stb, de sehogy se akart menni.
Frissíteni kell azt a tagesprotection-t, és már megy is.
Telepíteni is alapból úgy szoktam, h lelövöm az automatikus inulást, és rendszergazdaként futtatom a setup -ot.
Csak tegnap este már nagyon nem volt kedvem utánnajárni, meg bajlódni vele fél órát. Csak mivel a google meg a barátom, poénból kidobott egy olyan oldalt, ahol ezt a megoldást írták, rögtön ki is próbáltam, és egybõl indult a game. Legújabb patch is felugrott hibátlanul.
1024-be Dx 10, minden full-ra tolva, csak élsimítás nincs átlag 40 fps lazán megvan.
Csak ezt a szarságot, egy átlag low user nem biztos h megoldja fél nap alatt sem. Leírhatnák, meg feltüntethetnék valahol, h mik a hibák.
Meg h meik verzióra meik patch megy fel. Mert pl a stalker oldalról leszedett patch-ek közül egyik sem akar települni!
És nem warez verzióra, hanem eredetire!
Am köszi a segtséget.
Boldog Új Évet ---->> minden STALKER rajongónak.
Csipesz
Frissíteni kell azt a tagesprotection-t, és már megy is.
Telepíteni is alapból úgy szoktam, h lelövöm az automatikus inulást, és rendszergazdaként futtatom a setup -ot.
Csak tegnap este már nagyon nem volt kedvem utánnajárni, meg bajlódni vele fél órát. Csak mivel a google meg a barátom, poénból kidobott egy olyan oldalt, ahol ezt a megoldást írták, rögtön ki is próbáltam, és egybõl indult a game. Legújabb patch is felugrott hibátlanul.
1024-be Dx 10, minden full-ra tolva, csak élsimítás nincs átlag 40 fps lazán megvan.
Csak ezt a szarságot, egy átlag low user nem biztos h megoldja fél nap alatt sem. Leírhatnák, meg feltüntethetnék valahol, h mik a hibák.
Meg h meik verzióra meik patch megy fel. Mert pl a stalker oldalról leszedett patch-ek közül egyik sem akar települni!
És nem warez verzióra, hanem eredetire!
Am köszi a segtséget.
Boldog Új Évet ---->> minden STALKER rajongónak.
Csipesz
Pl úgy, hogy jobb klikk az ikonon és a menüben: futtatás rendszergazdaként (kis pajzsa van a menüben).
Attól, hogy rendszergazda jogú user vagy (merthogy úgy hagytad, ami nem túl jó ötlet), még nem a te usered "A Rendszergazda". Az egy másik UID, és a gagyin megírt telepítõk ragaszkodnak hozzá, hogy azzal az UID-vel futtatva települnek csak. Ennél csak az volt a rosszabb, amikor még az Administrator nevû userhez ragaszkodott egyik-másik...
Attól, hogy rendszergazda jogú user vagy (merthogy úgy hagytad, ami nem túl jó ötlet), még nem a te usered "A Rendszergazda". Az egy másik UID, és a gagyin megírt telepítõk ragaszkodnak hozzá, hogy azzal az UID-vel futtatva települnek csak. Ennél csak az volt a rosszabb, amikor még az Administrator nevû userhez ragaszkodott egyik-másik...
Megvan a megoldás!
Tagesprotection ezt kell feltenni, és már megy is. Az hogy kifagy -e, vagy kilép -e még nem próbáltam ki, mert még csak most dobtam fel. Remélem menni fog, hibátlanul.
Tagesprotection ezt kell feltenni, és már megy is. Az hogy kifagy -e, vagy kilép -e még nem próbáltam ki, mert még csak most dobtam fel. Remélem menni fog, hibátlanul.
Hello! Én is megvettem, de nekem is ezt írja, hogy az elsõ indításhoz rendszergazda jogok kellenek.
Ezt hogy lehet orvosolni? Köszi elõre is.
Ezt hogy lehet orvosolni? Köszi elõre is.
Csak kiváncsiságból: te raktad fel a win7-et? 😊
Hello.Én most vettemeg a játékot és windows 7 van a gépemen!Azt yrja mikor elindytanám a játékot hogy az elsõ indytáshoz rendszergazda jogok kellenek.De én vagyok a rendszergazda!NIcs is több fiók a gépemen.
Törölt felhasználó
Hát a swat coopba igen jó am😊
Törölt felhasználó
Majd megnézem ezt a beállítást, am a netes része pont azért érdekelne, mert ugye elvileg lehet tolatni a frakció háborút. Viszont nem tudom elképzelni, hogy hogy is mûködhet. Ha viszed a küldit, és szenbejön egy ellenséges frakció, akkor legyakod? Vagy tömegesen bandáztok és estek neki másoknak?? Vagy ilyen cs1.6 feeling??:S Elképzelésem sincs!
sztem jobb ha újra rakod. de elõtte a másold ki a C:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-STCS mappát, majd telepítés után vissza.
Elég az 1.5.10 leguccsó peccs.
elõfordulhat hogy igen, viszont ez a játék inkább szingli 😊
találtam egy külföldi fórumon megoldást:
ati tray tolls-ban engedélyezni kell az 'alternative pixel center-t', de nekem sajnos nem jött be 😞
Elég az 1.5.10 leguccsó peccs.
elõfordulhat hogy igen, viszont ez a játék inkább szingli 😊
találtam egy külföldi fórumon megoldást:
ati tray tolls-ban engedélyezni kell az 'alternative pixel center-t', de nekem sajnos nem jött be 😞
¥ xfire: kistekila
Törölt felhasználó
Rég jártak erre, nem baj talán valaki tud válaszolni.
Szóval eddig warezoltam és moddoltam ész nélkül, de megjött az eredeti és kiváncsi lennék két dologra.
1. Ahoz hogy ujratelepítés nélkül eredetivé tegyem a játékot, ahoz hol kell lecserélnem a cd kulcsot? És elvileg elég ha csak az ucsó peccset felrakom ckreck nélkül igaz?
2. A modok miatt nem fog a netes része ledobálni? Vagy Punkbuster vagy ilyesmi kidobni?
Választ elõre is köszi!
Atis kérdésre meg nem tudom a választ de nekem is ugyanezt csinálta!
Szóval eddig warezoltam és moddoltam ész nélkül, de megjött az eredeti és kiváncsi lennék két dologra.
1. Ahoz hogy ujratelepítés nélkül eredetivé tegyem a játékot, ahoz hol kell lecserélnem a cd kulcsot? És elvileg elég ha csak az ucsó peccset felrakom ckreck nélkül igaz?
2. A modok miatt nem fog a netes része ledobálni? Vagy Punkbuster vagy ilyesmi kidobni?
Választ elõre is köszi!
Atis kérdésre meg nem tudom a választ de nekem is ugyanezt csinálta!
ATI kártyásokhoz egy kérdés:
új gépen minden maxon, full dinamikus /dx9/, /nagyon szép, nagyon jó/ de a kerítés rácsai nem látszódnak, csak a keret. például Limanszkban.
statikus /dx8/ beállításnál igen.
peccs legutóbbi,
driver, az ami volt: 9.11
új gépen minden maxon, full dinamikus /dx9/, /nagyon szép, nagyon jó/ de a kerítés rácsai nem látszódnak, csak a keret. például Limanszkban.
statikus /dx8/ beállításnál igen.
peccs legutóbbi,
driver, az ami volt: 9.11
szerintem nem peccselted fel mert ez nálam is elõferdult
rakd fel a legújabbat az megoldja aproblémát
rakd fel a legújabbat az megoldja aproblémát
a stukkerre momentán nem emlékszem hogy kaptam volna
<#fejvakaras>#fejvakaras>
biztos én is kihagytam valamit.
naaa, majd nem soká megint ott fogok járni, megnézem ...
<#fejvakaras>#fejvakaras>
biztos én is kihagytam valamit.
naaa, majd nem soká megint ott fogok járni, megnézem ...
nnna, kozben meglett a 1.5.07-es, bar ahogy visszaolvasgattam, ez sem lesz gyogyir a bajomra :s raadasul valszeg kezdhetem is elorol
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
hello
megvettem par napja a clear sky-t, magyar verzio, ehhez honnan szedhetem le a legujabb peccset?
nem tudom hiba-e de a amint atmentem a kordon teruletre onnantol a clear sky banda mar nem volt olyan baratsagos mint elotte...mitol vesztettem el a bizalmat naluk? vagy ez csak bug tan? (meg sem mozdultam meg azon a palyan es mar akkor sargan jelolte oket a terkep, holott elotte nagy spanjaim voltak meg ott nyalizott a fonok, hogy segijjek man nekik)
(rakerestem a forumban a patchre de nem dobta ki, leven a kereso nem muxik)
megvettem par napja a clear sky-t, magyar verzio, ehhez honnan szedhetem le a legujabb peccset?
nem tudom hiba-e de a amint atmentem a kordon teruletre onnantol a clear sky banda mar nem volt olyan baratsagos mint elotte...mitol vesztettem el a bizalmat naluk? vagy ez csak bug tan? (meg sem mozdultam meg azon a palyan es mar akkor sargan jelolte oket a terkep, holott elotte nagy spanjaim voltak meg ott nyalizott a fonok, hogy segijjek man nekik)
(rakerestem a forumban a patchre de nem dobta ki, leven a kereso nem muxik)
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Igen, beszéltem, meg ott van Vászja, vagy ki, akitõl meg egy relikviát kapok ott helyben, beszélek a CS vezetõjével, elmegyek az ingoványba, de csak 10.000 meg az a gyenge ruha. És ez csak nálam van, szóval mindenki más rendesen megkapja a stukkert is. :S
Ezek szerint nálad van valami gond. Amiket írtál, azok egy másik (korábbi) feladathoz kötõdõ jutalmak. Amikor leeresztetted a hidat beszéltél a CS vezérrel ott helyben? A jutalmat csak az után kapod meg...
Saga, és Yan, köszönöm, de ezeket megcsináltam, nem vagyok én h.ü.lye, csak tényleg nem azokat adja ki, amiket kellene. Ez csak nálam van így?
Szuszlov docens a CS tábor GH-sa. Menj vissza a mocsárba, ott átveheted a cuccot...
Tudom, és attól kértem le, és a híd leeresztése után, de csak azt adta, amit leírtam, nem pedig 50e és tf 200m :S az összes többinél rendesen megkapom, ami a térképen van jelölve, de ennél nem :S
a #7654-ben lévõ CS_mapot ha megnézed, abban az is le van írva hogy hol kitõl kaphatod meg a fegyvereket és mit kell érte csinálni
kiegészítés: nem 50.000-et, meg ft 200m-et kaptam, hanem csak 10.000-et, és CS páncélzatot (ami kb. semmit sem ér)
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy leeresztem a limanszkba vezetõ hidat, de mégsem kapom meg szuszlov docenstõl az 50.000 Rubelt, meg az ft 200m-et, pedig az utóbbi nagyon kéne. Mi lehet a baj? És az exoskeleton páncélzatokat mikor lehet megkapni, vagy vásárolni nem lehet õket?
Elõre is köszönöm: Gábor
Elõre is köszönöm: Gábor
mint a fear, swat, cod
ezeket mind szingliben nyomtam. a bf multija után mást nehéz megszokni <#awink>#awink>
ezeket mind szingliben nyomtam. a bf multija után mást nehéz megszokni <#awink>#awink>
mármint, counter strike 😄
cs hez hasonlít inkább a multija
Hát, ha a multi kimerül a szimpla lövöldözésben, akkor érthetõ hogy miért nem megy nagyon. Sztem ez a játék tipikusan szingliben jó a sztori, a környezet, meg a gyûjtögetés miatt.
Coop módban el tudnám képzelni, hogy tarolni tudna. De cod féle lövöldözõs multiban nem gyõzhet.
Coop módban el tudnám képzelni, hogy tarolni tudna. De cod féle lövöldözõs multiban nem gyõzhet.
kár :/
no sebaj, megvesszük, 2k-t megér a bolondnak is 😊
no sebaj, megvesszük, 2k-t megér a bolondnak is 😊
nemsok ember játsza online ahogy én észrevettem.
Játszák ezt multiban, vagy a szingöl mindent öl? 😊