S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Halljátok én leszedtem TPB-rõl a reloaded változatot és szerencsére olyan bugos hogy az már elõny. Gondolok itt például arra hogy amikor a szemétdombra átmész akkor elkapnak a fosztogatók, de én elõkaptam a stukkerem, visszaszaladtam megfordultam és a bug bedobta õket a map alá XD. Aztán van egy hely ahova vezet(ne) egy zárt kapu de nem lehet kinyitni ezért körbe kell menni a mutánsokon, de van a kapu elött egy dobozrakás aminek nem szabad nekirontani késsel hanem rágugrani, mert engem feldobott vagy 20m-re és simán átmentem a kapun 😄. Szóval én ezért nem patchelem.
késõbb persze szétlõttem a katonaságot ott délen, de sajna újrapoppoltak, ami azért elég irritáló, mert mentem volna vissza a lootért 😄
de ettõl függetlenül, sztem hatalmas ez a game
anti hero
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
és mindig mást mutat amikor elindítom a mentést.
¥ xfire: kistekila
Most pedig mindjárt az elején elakadtam, amikor a kordonba át kell menni a katonák orra elõtt. Jól meghúztam magam a legközelebbi sziklánál, és a gépágyúst lekaptam AK-val(persze valami bug miatt a talált és pont rá való távcsövet már nem lehet rápakolni). Aztán szépen galoppoztam a bázis felé, gyors F5, de sokan voltak és legyaktak. Visszatöltöttem a játékot, és a rohadék gépágyús, és rajta kívül a még kb 5 katona, akit lelõttem, újra élt, és adták az áldást rendesen. Ekkor rendesen elborult az agyam, és újrapróbálkoztam, és mindig ugyan ez a kör jött.
Valaki nem tudna egy utat mondani, hogy nem durrantom le a gépágyúst, és szépen be is bírok menni a kordonba?
Elakadtam a játékkal, méghozzá a Szemétdombnál. Csatlakoztam ugye a Stalkerek frakciójához, minden szuper, már csak a fosztogatók fõhadiszállását kell lerohanni (ahol az a röhejes zene szól). Lelövök mindenkit, beszól a csóva a rádión, hogy tök jó minden, de ha elmegyek onnan, kis idõ és a fosztogatók újra visszafoglalják.
Így nem tudok tovább haladni, mert addig nem tudok csatlakozni a következõ frakcióhoz, amíg ezekkel nem szûnik meg a viszonyom. Tudna valaki segíteni? <#nemtudom>#nemtudom>
en win7 64bit pron tolom ill tettem fel, semmi gond nem volt, viszont hatalmas jatek : ))) ugyhogy remelem sikerul felraknod
anti hero
Úgy gondoltam, hogy mivel már rég játszottam ki újra felrakom a Clear Sky-t. De a telepítésnél miután megadtam a telepítési helyet, hibaüzenetet ír ki:
AutoIt Error
Line -1:
Error: Unable to execute the external program.
A kért mûvelethez magasabb felhasználói szint szükséges.
Windows 7 Ultimate 64bit -em van, de akkor sem értem, miért nem engedi lepakolni? A fiókom rendszergazda típusú. Két partícióm van, de egyikre sem engedi felpakolni, mindegyiknél ezt írja ki.
Jó lenne tudni mi a baja, mert ha már meg van a STALKER mind 3 része, akkor már sorban ki szeretném játszani. 😊
A válasz(oka)t, segítséget elõre is köszönöm!
es gyonyoru!!
<#bohoc>#bohoc>
anti hero
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
X-Ray 1.5 Engine
Sunbeams effectAdvancements made in 1.5 include volumetric light, dynamic volumetric smoke, full volumetric fire, soft water, dynamic wet surfaces (with water streaming down the sides of surfaces), depth-of-field blur, DirectX 10 support, SSAO (Screen Space Ambient Occlusion). A complete day and night system is included along with improved weather effects.
However, the game will maintain the same minimum system requirements as Shadow of Chernobyl, and is scalable enough to run on outdated DirectX 8 hardware. The engine's revamp has allowed for improved and increased performance on most systems. Version 1.5.03 of the game supports MSAA for DirectX 10, while version 1.5.06 added support for DirectX 10.1.
anti hero
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
De a 256-tól mindenképp többet fog érni, remélem. Azért mégegyszer ezer kösz!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Az újabb 512-es HD szériás ATI-k jók lennének szerintetek?
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Ha igen akkor vedd le minimálisra a W7-ben a Felhasználói Fiókok szintjét.
Ezután már nem fogja kérni a renszergazda jogot.
YouTube: 23Drazse
vagy marad a puska 😉 de akkor ugrott g36 meg a seva max tuning
¥ xfire: kistekila
http://www.tenke.hu
[/spoiler] A fõszálon haladok. A szeméttelepen egy Agyas nevû csövest kutattam, amikor egy szkriptelt jelenet, leütöttek. minden felszerelésem elvették. Egy vizipisztollyal elindultam visszaszerezni a küldetés szerint, meg is lett. Viszont a pénzem nem volt a ládában, 12000 nehezen összekuporgatott.. [/spoiler]
Erre nincs küldetés. Hogy kapom vissza? Nagyon elment a kedvem, ez azért kicsit durva. Pont eladás után voltam.. Szanaszét lõttem a fosztogatókat, ellenség is lett, de tojok rá. Van mód a visszaszerzésre? Sajna mentett állás rég volt, hogy elõtte eldugjam valahová..
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
X-Fire-n nem találtam szervert...<#email>#email>
Ezért is írtam én is, hogy a STALKER messze-messze felülmúlja a COD-okat!
Itt nem a lövöldözés a lényeg!
Ha volna rá lehetõségem szívesen játszanám neten, csapatban.