9107
  • HUmanHunter
    ha beáll közéjük, mert a fosztogatók minden frakció ellensége.
  • KranaZoli #8386
    Igaz! Renegátok. Jogos!
  • koschwarz
    az ingoványban "renegátok" vagy mik vannak. ők nem fosztogatók.

én egyébként sehová nem álltam be. egyszerűen minden cuccból megszereztem magamnak a legjobbakat, így nem volt szükségem a speckó frakciós cuccokkra, másrészt lövöldöztem eleget anélkül is, hogy ilyen terület-foglalósdi háborút játszak. tulajdonképpen miután meglett az utolsó fejlesztés, amit a fosztogatók technikusától tudtam megszerezni, onnantól lelkiismeretfurdalás nélkül gyilkoltam őket.
  • KranaZoli #8384
    "plusz egy darab ISMÉTLEM egy darab fosztogatót se szabad kinyírni"

Há, mé?! Az Ingoványban nem Őket írtjuk?! Vagy az nem számít?!

És mikor esik el az ember egy csomó mellékkülditől?! Ha beáll a Banditák közé, vagy ha nem?!

Köszi!
    Rosszfiúk közül csak a fosztogatókkal tudsz jóba lenni. Nem szabad beállni sehova, stalker pont ellenfele a fosztogatóknak, plusz egy darab ISMÉTLEM egy darab fosztogatót se szabad kinyírni se szabadság se duty küldetésnél, stalker küldetéseket meg végkép nem szabad piszkálni. Am ez a legnehezebb szál, meg elesel egy csomó mellékküldetéstől is meivel sokszor kell segíteni ezt azt elteni lábalól. Szóval ha nem álltál be senkihez akkor meg kell csinálni odáig a főküldit, mikor át kel meni yantarba. Ez azért van, mert uge a fosztogatók mindenki ellenségei és elég nehéz lenne megoldani a duty-s és szabadságos küldetéseket ha roszba vagytok. Ja és vissza kell menni a szemétdombra hogy rád szóljanak.

U.I: Ha mégse ott lenne ez a főküldetés után, akkor valszeg yantart is meg kell csinálni, mivel ott is stalkerekkel bandázol a főküldetés során.
  • KranaZoli #8382
    No, ezért nem tudsz csatlakozni a Banditák-hoz szerintem. Szerintem! Állítólag vhogyan lehet újra "semleges" az ember és Én olyanokat olvastam róla, hogy a CS táborban de azt, hogy ezt hogyan kell kivitelezni azt nem tudom.

Mondjuk Engem is érdekelne.

Most tervezem újra végigtolni a 3db STALKER játékot és a történet szál épp a CS-al kezdődik. :)
  • Musztafakebab
    Csak a Clear Sky van velem szövetségben! Többiek senki sem!
  • KranaZoli #8380
    Úgy emléxem, mintha olyat olvastam volna, hogy ahhoz semlegesnek kell lenned. Gondolom vagy a Clear Sky, vagy másik 2; esetleg STALKER-ek csapatának vagy a tagja.
  • koschwarz
    ööö...megvárod míg szól a rádión?
  • Musztafakebab
    Hy nekem olyan problémám lenne hogy a játékban már mindenkivel voltam szinte csak a fosztogatókkal nem és nem tudom hogy lehet hozzájuk csatlakozni! A fő manuszuk azt mondja ha majd csatlakozhatok szól rádión ilyenkor mit csináljak? Előre köszi a válaszokat!
  • Ryder62
    Köszi a választ. Ma megcsináltam úgy hogy a szemétdombon a helyörségeket letaroltam, meg minden piros pöttyöt letöröltem a térképről, mutánst, fosztogatókat egyaránt. Majd mikor csak a főbázison voltak fosztogatók akkor támadtam meg. El is foglaltam, vártam is hogy jöjjenek a stalkerek. Nem jöttek így visszamentem a stalker bázisra a jutalomért és mire visszaértem újra televolt fosztogatóval a szemétdomb.
    Elvileg ki, gyakorlatilag a script sztem hibás azóta is. nekem kb 6-7 végigjátszás alkalmából 1szer sikerült befoglalni úgy a fosók bázisát, hogy jöttek a stalkerek és befoglalták a helyet. Na ezt a scriptet nem tudom hogy sikerült beindítanom, de hiába kérdezem segíthetek-e valamiben, helyőrség foglalás vagy valami, mindig negatív választ kapok. Márpedig amikor ezt csináltam, körbefoglaltam a közeli helyörségeket, aztán megkaptam a fö feladatot is külön, hogy segítsek befoglalni a bázist. Berontottam, lenyomtam mindenkit, aztán jöttek a csigák és elhelyzkedtek. Na ekkor vége volt a fosóknak, de mint írtam 6-7 esetből eddig 1szer sikerült ezt megjátszani, azóta se.
  • Ryder62
    A fosztogatókat ki lehet valahogy írtani véglegesen?
  • KranaZoli #8374
    Nekem magyar verziójú CS van meg. Magyarítással mennyire lehet kompatibilis?! Feldobtam Én is, hogy megnézzem milyen. :) Azért a járművek elég "fapadosak". :D
  • MiG man #8373
    Hy!

Igen én próbéltam, sőt azóta azzal is játszom (1.1.2.). Sokkal szebb, játszhatóbb lett minden téren. Arról nem is beszélve, hogy végre lehet benne aludni (!!!) és sokkal szélesebb lett az eladható tárgyak listája. No meg lehet benne kocsikázni is. Igaz, hogy a BTR gépágyúja nem használható de tűzön-vizen átmész vele! Pölö egy kutyákból álló mutánshordán simán átgázolsz vele különösebb gond nélkül.
  • lacinkacinka89
    Üdv! 2 kérdésem van.
    1. Melyik az a mod a játékhoz, melyben el lehet venni az ellenfél ruháit?
    2. Van e olyan mod, amiben uj fegyverek vannak?
    Köszönöm a válaszokat!
  • KranaZoli #8371
    Sziasztok!

Látom, hogy a Clear Sky-hoz (is) megjelent az ún. Clear Sky Complete MOD. Vki esetleg tesztelte; próbálta; használta már, hogy milyen is?!

Köszi!
    Kocsmárostól és egyéb fontos személyektől kell információkat vásárolni, ők fogják elárulni a pendrivek helyét, aztán néhány küldi után is kapsz majd.
  • Örült kutya
    Hali,ott vettem fel a küldetest a mocsärba azok a pendrvie-ok kellenek a fegyver fejlesztesekhez.Tudja valaki hol kell keresni?Köszi.
  • winky1993
    Engem se érdekel!!!!
  • winky1993
    Egyet értek egy megfelelően felfejlesztett Ak a legjobb fegyver a Zónában!!!!
  • keysersoze
    Senkit nem érdekel a cheat.
  • keysersoze
    CS-ben nem nagyon használtam Tundert, mezei AK vagy SGI a legjobb. A Tunder a SHOC-ban és COP-ban nyerő.
  • lewus
    Nekem meg amikor az építési területen átérek akkor jön a bugos ablak!
    Most dekkolok a szabadságnál(sokadszorra az évek során:D) Viszont az új pöcsel van a thunder s14-nek egy fejlesztős bughibája nálam. Odamegyek a paraszthoz hogy tuningolhassam és mikor kiválasztom a fegyvert akkor a játék kidob a már jól ismert bughiba ablakkal. Másnak hasonszőrű problémája van?

Más fosztogatókhoz akartam csatlakozni, de mire eljuthatnék oda(szolgálatnál is le kell tudi a főküldit, addigra annyi fosztogatót kell kinyírni hogy "megromlik a kapcsolatunk") Valaki csatlakozott már hozzájuk? És ha igen, hogy?
  • lpmaskmancick
    Van olyan, hogy a Tiszta égbolt bázison a fejlesztőnek oda kell adnom a pendrive-okat, oda is megyek hozzá, megnyomom az F betűt, de csak egy rövid párbeszédet ad ki, vagy a fejlesztés van, de az nincs hogy oda tudjam neki adni az adattárlót. Hogyan tudám mégis, hogy a feladat teljesítve legyen? Igaz ez másodlagos feladat, lehet először egy elődlegeset kellene megcsinálnom?
  • lpmaskmancick
    menj tovább a észak felé és egy kis tanyánál van még egy átjáró, ott menj át, de mindezt meglátod a térképen.
  • HunBalage
    helló
    elakadtam,ahol át kell menni a sötét völgybe vki után...de akárhol megyek át(a két közeleső átkelőhelynél)mindig meg ölnek?ilyenkor mit csináljak?Segítsek a fosztogatoknak?
  • winky1993
    Na jó, de a pénzszerzés az legális mert az a játék hibája!!!!
    Amúgy mások meg trainert használnak, még google-on on is fellelhetőek olyan képek ahol 200kg-ot bírnak el nem csak a CS-nál.
  • lpmaskmancick
    Azt nem értem, hogy lehet gázálarcba szalámit enni. (Mert inni lehet gázálarcokban, nem vicc, való életben is!)Mikor jártam ott a lerobbant épületben,ahol a hadsereg góréját őrzik, ott mellette láttam a láda mellett ülni egy csávót, aki gázálarcba odanyomta az álarcához a kolbászt és el is fogyott egy kicsi belőle, utána meg zsebre rakta a maradékot.
  • Yan
    nem, de hülyék sem :)
    a csíted miatt sokan elbuknánk a steam akkuntot pár kifizetett játékkal.
    lehet neked 17 évesen nem számít, majd szülők újra kifizetik...
    :)
  • winky1993
    TI VAKOK VAGYTOK?

Ott írtam le, hogy mit kell csinálni, hogy többet bírj el!!!!!!!!!!
    Ez még csak nem is számít cheat-nak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Persze nagyobb kihívás 50 kg-os teher bírással (tudom, hogy 60-ig van de 50 után nem lehet olyan sokáig futni) de sokadszorra nem buli, szeretem ha tudok válogatni a fegyvereimből.
  • keysersoze
    RP74-el és SVD-vel nem. Meg exoban se.
    RP.t sose használtam, "nagy bivalyerős tunkolós szar". A Dragunovot igen, de inkább vintar. Meg SVD-t csak akkor vettem elő, ha már megvolt a célpontra a rálátás, szal nem nagyon szaladgáltam vele.
  • koschwarz
    speciel az SVD-vel nem is tudom mi a helyzet, lehet-e vele futni vagy sem, mert egy percig sem érte meg megtartani, nehéz, kevés skuló, és szerintem annyival nem jobb egy tuningolt vintarbc-nél.

de a géppuskával tényleg nem lehet futni.
  • HUmanHunter
    Bizonyos fegyverekkel nem lehet.
    Fegyverrel nem lehet futni????? Ez nekem új...
  • keysersoze
    Nem hírhedt az. SVD-t a freedomosoknál lehet szerkeszteni, legegyszerűbb leütni egyet érte. Viszont ahogy az RP74-el, úgy az SVD-vel se lehet futni, így elég tré. Sokkal jobb az SVUmk2, ami szintén freedomosoktól elvehető, pl. az army basenél.
  • keysersoze
    Tök felesleges csítelni, mikor teljesen legálisan is lehet. Kordonban a katonák mindig újratermelődnek, annyi zsé jön belőlük hogy nem győzöd eladni.
  • imilee
    Bocsika DRAGUNOV mesterlővészpuska. A hírhedt Specnaz alakulatok fegyvere volt.