S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én már párszor végigjátszottam, de nem tudtam még megunni.
Már nem is a végigjátszásra mék, hanem a minél jobb felszerelésre és felfedezésre, missönök teljesítésére.
Sztem a Clear Sky messze felülmúlja a COD sorozatot.
Mondom ezt úgy, hogy a COD-okkal rendszeresen nyomulok szerveren.
Most pölö több mentett állásom van, mind más-más szálon futó sztori.<#guluszem1>#guluszem1>
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
YouTube: 23Drazse
az a frakciózás végett van így.
ha nem váltanak sárgára, nem tudnál belépni máshová.
¥ xfire: kistekila
amit nem értek (bug?), hogy az eddigi menedéklakó barátaim, akiknek vagy nyolc küldetést letoltam kezdetben, zöldrõl sárgára váltottak.. arról nem is beszélve, hogy pénzt kérnek már az utaztatásért (ráadásul rámszólnak ha fegyverrel a kézben mászkálok, pedig eddig semmi gondjuk nem volt ezzel. Az hogy az idegenek az új területeken ezt teszik, maz ey dolog, de az õ frakciójukat sikerre vittem, megtisztítottam a lápot, most meg ez hála?! <#ejnye1>#ejnye1>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Mit csináltam rosszul?! <#wow2>#wow2>
http://www.youtube.com/watch?v=M7OFIFjkL10&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=8hu6_Yxj4cY&feature=related
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Egyébként megoldódott a rejtély. Ahol a "gödörben" a romos bejárat van én eddig oda csak bementem. Most "nekimentem" a szemétkupacnak és csodák csodája, elmerültem benne és lejutottam a kórházba végre.
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
http://HOPPÁ/100219/ss_dgz_02-18-10_17-06-19__hospital__www.HOPPÁ_.jpg
Az elõzõ képre aszondja a kepfeltoltes.hu, hogy nincs ilyen...
http://HOPPÁ/100219/ss_dgz_02-19-10_12-26-48__limansk__www.HOPPÁ_.jpg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A buszok után balra, fel egy többször kanyarodó lépcsõn, egy 3(?) emeletes, félig kész ház a dombtetõn, benne 12-16 monolith. Az elsõ (vagy második) emelet egyik ablakából ki lehet ugrani a ház túloldalán. Egy vaskapu, alatta egy gödör. Oda beleugrasz, a túloldalon kimászol, vár néhány stalker. Velük megtisztítod a teret, kilövöd a toronyból a snipert. Jobbra az egyik épületben fel lehet mászni a padlásra, onnan ki a tetõre, át a csöveken a városháza erkélyére, ott át a másik oldalra, megkeresni a kapcsolót, áramtalanítani a kerítést. Lemászol, tovább mész a zegzugos ösvényen a szögesdrótok között, ott a kijárat a következõ területre. Az lesz a romos kórház. Ott be kell menni egy barlangszerû részbe, majd kibukkansz a kórházban. sok pofozkodás, géppuskások, sniperek, egy helikopter, "maradj életben míg odaérünk" feladat és máris ott vagy az erõmû hátsó részében, ahol már vége is a játéknak kb 3 perc alatt, ha ügyes vagy. Ha nem, akkor elvérzel...
lehet ezért nem tûnt fel 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A tér túloldalán átjutsz a romos kórházba, ott átverekszed magad, és máris ott vagy az erõmûben...
Gödör sehol. Legalábbis olyan, amibõl ne lehetne kimászni. A kórházban van olyan rész, ahol nem egyszerû megtalálni a továbbmenetet, de ha lyukakat keresel a padlóban, megleled...