S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Herold,
én egyszer játszottam éjszaka (IRL) az erdõs részen,
hááát, majdnem lefostam a bokám
😄D
¥ xfire: kistekila
A vörös erdõbe amikor erdésznek kell elvinni az iránytû relikviát akkor azt kell csinálni hogy kiírja hogy megszereztem a relikviát,ezután kapsz egy vintart ami 10000 rubelt ér az ingoványba,ezután kilépés és megint ugyanez a mûvelet és ezt addig csinálod amíg akarod.Én 3milliót szedtem így össze.
<#vigyor>#vigyor>
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
De ez mind javíták a modok, most döntsem el? bugos gamet és használható cuccokat v játszható játékot és menjek only kp 😞
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Az alap távcsövekrõl ne is beszéljünk mert semmire nem jók.
Nekem se akart eleinte elindulni win 7-en, de laszedtem a scs_104hu patch-t és ment. Szerintem neked is fog menni.
ja igen nem csak a felbontás ha csak a mégsere nyomok már akkor is.
Ötletem sincs, magyar, 1.5.0.4. nem tudom miért -.-"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Azt szeretném kérdezni, hogy azokat az információkat tartalmazó flash drive-okat hol a fenébe lehet találni, mert néha egy-egy küldetés után kaptam de ez így nem jó. Pedig kellenének, ezekben van a nagy lóvé.
Az lenne a kérdésem, hogy csak a szabadság bázisán(sötét völgy) lehet exoskeletont fejleszteni, mert nemrég átrohantam rajtuk a dutyval, és ugye most ellenség, és nem tudom fejleszteni a páncélt.
Próbáltam belépni a stalkerekhez, hátha haverok lesznek, de nem még mindig ellenség, lehet valahogy ezen javítani?
Szóval szerintem addig kell próbálkozni amíg ez be nem jön, bár van úgy, hogy amikor mennek harcolni a STALKEREK akkor a Fosztogatók leölik õket úgy, hogy résen kell lenni.
A szemétdombot nem mindenkinek sikerül bevennie végleg, nem tudom mitõl függ. Nekem is folyton visszafoglalták a banditák.
keresnek g36ot a sg levaltasara, de sehol a joeletbe nem találtam de kipróbálnám
tud valaki ilyet hogy merre lehet lelni?
vagy a sg551 a legjobb?
anti hero
anti hero
Next PC upgrade: 2022
Erre van valami megoldás vagy ennyi volt számomra a játék?
1.5.10 patch fent van!
Next PC upgrade: 2022
anti hero
bhalage: van ott egy jó arti is, de ez speciel egy másik küldetés.
anti hero
én mintha ilyenre emlékeznék, felvettem, és kifutottam... késõbb a duty lerendezte a dolgot, de amúgy mintha azt olvastam volnah ogy granatokkal is megoldhato a helyzet :d
anti hero
de ha ügyesen a sínnél a bánya felõl megállsz, akkor nem tud megdobni
¥ xfire: kistekila
Spoiler (katt a megjelenítéshez)