S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yan
az fura, engem csak a katonai raktárig volt hajlandó vinni
<#fejvakaras>

Herold,
én egyszer játszottam éjszaka (IRL) az erdõs részen,
hááát, majdnem lefostam a bokám
😄D

&#165; xfire: kistekila

Hát ott volt a szolgálatos vezetõ és egyszerre el tudtam vinni 20 vinart és 15 kör alatt megvolt és van péntzed a játék végéig 😊
Herold
Én örültem, ha nem kellett arra menni. Elég szopó az a környék.

Yan
képes voltál annyiszor visszamászkálni? 😊

Hát van egy bug amitõl rengeteg pénzed lehet:
A vörös erdõbe amikor erdésznek kell elvinni az iránytû relikviát akkor azt kell csinálni hogy kiírja hogy megszereztem a relikviát,ezután kapsz egy vintart ami 10000 rubelt ér az ingoványba,ezután kilépés és megint ugyanez a mûvelet és ezt addig csinálod amíg akarod.Én 3milliót szedtem így össze.
<#vigyor>
Meg, hogy van olyan mod, vagy patch ami kicsit jobb árakat csinál nekem mind vásárlásnál, mind eladásnál.

Azt meg tudnátok mondani, hogy hol lehet szerezni mester lövész puskát pl: a dragunovot, van hozzá csomó lõszerem de nincs stuki ami elég ciki.

A mutánsok ellen jó a Viper is. Egyébként én már a mocsárban több mint 30000 rubelt kaszáltam. Csak ügyesnek kell lenni, meg a képzõdményeket kell megtalálni,ha szerencséd van jó sokat érõt találsz. ( tudom a legelsõ keresõ amit kapsz szar de nem lehetetlen), meg mondtam már a módisításokat tartalmazó flash drive-okat kell kutatni. Meg a kaja ahol lehet kaját el adni ott is jó mert a kozák vodka meg a konzerv meg a kenyér azok 100 rubelt is érnek és azért van jó pár kaja az áldozatoknál, meg a rejtekhelyeken. De az is igaz hogy a jó fegyvereket nevetséges áron veszik Pl: 12000 Rubelt érõ fegyver semmi sérülés és van képe kb 2500 adni érte (kapja be)

Szar fegyvert használsz. Sima AK-val kell menni, az a legtartósabb, és pont ugyanolyan erõs/pontos mint bármelyik másik géppisztoly. Talán az SGI/GP37 egy kicsit hasznosabb a kisebb recoil miatt, depontosságra azok is csak minimálisan jobbak, sebzés meg ua. Mutánsok ellen meg kell egy chaser/SPSA és ezzel végig lehet szaladni a játékon.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Szarrá lehet keresni magad Cordonban a katonák gyakásával, kb. 1-1.5 milkánál untam meg a monotonitást. Agropromban meg vintorezek és trs-ek hazaszállításával lehet sokat szakítani. Ha lenne itt is wealthy client achievement, azt már valahol a kezdõpályán megkaptam volna. ^^

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

JethroHUN
a lootról megint csak ne beszéljünk, mert értelme nincs már átkutatni semmit. 10-20 golyó max. vagy még annyi se... venni meg nem lehet mert annyira drága. a fegyver meg maxra fejlesztve is röhej, 2 tárat lövök ki lol és már beragad egymás után 2x is x|
De ez mind javíták a modok, most döntsem el? bugos gamet és használható cuccokat v játszható játékot és menjek only kp 😞

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Csak a legújabb patchel van értelme, mert annyi hiba van, fõl olyan mi miatt akár kezdheted elõröl vagy egy korábbi mentéssel. 1.5.10 van megy most, csak sajna semmilyen modot nem lehet felrakni mert azonnal tönkre vágja a gamet, a láthatatlan fegyverek stb de hiába törlöm ki a a +ba berakott gamedata mappát a hiba megmarad, reinstall. Pedig kéne a jobb távcsõ mod, és a trader javítása, mert nevetséges árakon vesznek meg mindent, full jó viper 5-öt 300 rubel ért.... szánalmas. Jantarig semmi pénzed nincs... max amit adnak munkáért, ami semmire nem elég. Jantarban legalább az eddig össze szedett relikvikát tûrhetõ áron eladhatod :|
Az alap távcsövekrõl ne is beszéljünk mert semmire nem jók.

Figyi HEX!

Nekem se akart eleinte elindulni win 7-en, de laszedtem a scs_104hu patch-t és ment. Szerintem neked is fog menni.

Köszi.

JethroHUN
De futnak, amióta megvan az új gép, +win7. futott minden, kivéve a stalker és metro ac2 is minden okés volt. CoP is csak crackel (de szintét nem látszó dolgokat okozott), vagy ugyan úgy jött a "jog kor hiba" még ha rendszergazdaként is futtattam. Érdekes.<#szomoru1>

win 7 powa, ezért maradtam én xp nél mert hiába ígérte micro$oft hogy futni fognak a gémek nem futnak.

JethroHUN
Eredeti... de ne zavarjon. Amúgy is nem megy, kész elindul, de nem látszik se a fegyver se semmi, még a detektor sem, csavar se. pasz nem tom mi a hiba de ez nem megy. mehet a kukába.

"warez ügyekhez ide katt"

JethroHUN
ááá megoldva nem tudom h h de most megy, pedig ugyan azt csináltam, patchek 4-6-10 + a crack h ne kelljen a lemez. most jó :|

JethroHUN
hiányos jogkörrel rendelkezek... a saját rohad gépemen -.-" el is felejtettem mekkora szar ez a cear sky....

JethroHUN
crack miatt lenne? anélkül meg nem megy win7 alatt...
ja igen nem csak a felbontás ha csak a mégsere nyomok már akkor is.

JethroHUN
Amit felbontást akarok váltani lefagy az egész játék, még menüben.
Ötletem sincs, magyar, 1.5.0.4. nem tudom miért -.-"

koschwarz
általában a kereskedõktõl és a csaposoktól, illetve egyes fontos npc-ktõl tudod megvenni mindenféle cuccok rejtekhelyét. néha megmondják, hogy flashdrive van benne, sokszor nem...általában a drágább rejtekhelyeken vannak a flashdrive-ok.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy azokat az információkat tartalmazó flash drive-okat hol a fenébe lehet találni, mert néha egy-egy küldetés után kaptam de ez így nem jó. Pedig kellenének, ezekben van a nagy lóvé.

ha végig akarod tolni harc nélkül akkor nem lépsz be sehová, ha fosztogatókkal elvagy akkor stalkerek.

Akkor így jártam, majd legközelebb a szabadsághoz csatlakozok.Mondjuk, most is azt akartam, de valahogy nem engedte, hogy belépjek, ebbõl elegem lett, beléptem a dutyhoz, erre mikor letámadom õket jön az üzenet, hogy csatlakozhatok 😞
ha még mindig ellenségek úgy hogy stalkereknél vagy az gáz mert amint kilépsz szolgálattól friendlyk lesznek.

Üdv

Az lenne a kérdésem, hogy csak a szabadság bázisán(sötét völgy) lehet exoskeletont fejleszteni, mert nemrég átrohantam rajtuk a dutyval, és ugye most ellenség, és nem tudom fejleszteni a páncélt.
Próbáltam belépni a stalkerekhez, hátha haverok lesznek, de nem még mindig ellenség, lehet valahogy ezen javítani?
Yan
igen,
majd a végén lesz ismét zöld

Hi All! Az lenne a problémám, h miután átmegyek a mocsárból a kordonba, a a PDA-mból eltûnik h milyen jóban is voltunk elõtte-vagyis akikkel eddig barátságban voltunk azok onnantól semllegesek lesznek. Ez normális?
koschwarz
egy kicsit ügyesebben akkor, de bele lehet ugorni, és hasonló hatása van a vöröserdõ-bélihez. egy a cordonban felvehetõ mellékküldetés kapcsolódik hozzá, egyébként.

Sziasztok. Ti is láttátok a Kordonban azt a híd fölötti anomáliát ami a vörös erdõben lévõ "TÉR ANOMÁLIÁHOZ" hasonló? Én mikor észre vettem bele akartam ugorni mint a v.e.-ben de csak áthaladtam rajta, és leestem.

Amúgy gondolkodtam ezen a szemét dombon, és arra jutottam, hogy szerintem akkor lesz jó hogy ha a többi gyökér STALKER is jön veled elfoglalni a többi helyet ahonnan le lehet támadni a raktár épületet. Mert ha csak ott állnak és verik a f...-ukat a kordonra vezetõ járatok elõtt akkor nem jönnek harcolni.(ha valakinek is ugyan ez a gondja akkor vegye ezt TIPP-nek, remélem segít):

Szóval szerintem addig kell próbálkozni amíg ez be nem jön, bár van úgy, hogy amikor mennek harcolni a STALKEREK akkor a Fosztogatók leölik õket úgy, hogy résen kell lenni.

Köszi úgy látom nem csak nekem vannak ilyen gondjaim. Mindegy csak mer már csomószor újra kezdtem de sehogy se sikerül, majd ha végig vittem addig próbálkozok míg nem sikerül megint, utána megint végig viszem!

Ohh jeee. Kösze.
nem ölöd meg mert a shocban te leszel strelok és csak 1 vége van, ez.

HElló! Srácok? A Clear Sky-nak van egyálltalán "boldog" befejezése? Vagy mindenképp agyhalottként fekszek a padlón? Hiába nyirom ki Strelok-ot. Ugyanaz a vége. Köszi a választ!
Herold
Van olyan ami sugárzást nyel el.
A szemétdombot nem mindenkinek sikerül bevennie végleg, nem tudom mitõl függ. Nekem is folyton visszafoglalták a banditák.

Még valami, van egyáltalán ebben a játékban olyan képzõdmény ami nem sugároz vagy az ellen van?

Kérlek Segítsetek. A szemétdombon amikor elõször játszottam minden simán ment elfoglaltam mindent le öltem minden fosztogatót és utána a többi stalker-el elfoglaltam a raktár épületet. Most is elfoglaltam de egyedül és basznak oda menni elfoglalni mert ha üresen marad oda termelõdnek a fosztogatók. Amikor elõször játszottam meg kaptam feladatokba hogy foglaljak el bizonyos pontokat és utána támadtuk le a raktárat most meg nem. Tudom leszarhatnám és mehetnék tovább de én azért szeretném ki irtani a fosztogatókat, és úgy menni tovább.

segitsetek nekem most a golyoszorok helyett a sniper dolgokra kattantam ra, felupgradeeltem egy nagydragunovot, sztem allati jo 1 loves 1 ember, es egy upgradelt sniper sg551-el tolom, ha auto fire is kell néha. de ez is állati pontos es utos sztem...

keresnek g36ot a sg levaltasara, de sehol a joeletbe nem találtam de kipróbálnám
tud valaki ilyet hogy merre lehet lelni?

vagy a sg551 a legjobb?

anti hero

aha utána lenne ott egy scriptelt esemény gondolom azt nem bírta idegekkel a játékod.

anti hero

grebber
Na külföldi fórumokon olvasgattam errõl.Nem kellett követni azt a csókát és így már nem crach-elt!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Vörös erdõben kísér a csávó és amikor elkezd futni crash-el a game és kilép hibával.
Erre van valami megoldás vagy ennyi volt számomra a játék?
1.5.10 patch fent van!

Next PC upgrade: 2022

na jolvan

anti hero

koschwarz
oké, közben megcsináltam. nem tudom, a duty-t hogy lehetett volna odacsábítani, de a lényeg, hogy ahogy lemásztam a gödörbe a barlangban, találni kell egy jó helyet, ahol nem tud semmit rád dobni. utána már csak lõni kell. 4 gránát és vagy 3-4 tár...

bhalage: van ott egy jó arti is, de ez speciel egy másik küldetés.

lehet, en inkabb visszafordultam és a masik atjaron mentem mindig at

anti hero

ott nem egy artit kell ott felvenni?

én mintha ilyenre emlékeznék, felvettem, és kifutottam... késõbb a duty lerendezte a dolgot, de amúgy mintha azt olvastam volnah ogy granatokkal is megoldhato a helyzet :d

anti hero

Yan
csábítsd oda a dutysokat, majd megoldják õk, mert rengeteg lõszered fog elfogyni.
de ha ügyesen a sínnél a bánya felõl megállsz, akkor nem tud megdobni

koschwarz
kérdésem: felvettem vörös erdõben egy küldetést, amely szerint egy kísérleti szerkentyût kell visszaszerezni egy közeli bányából. SPOILER!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ott vannak ezek a poltergeistek vagy mik, ilyen repkedõ elektromos kisülések, amik mindenfélét hozzám vágnak...mindig meghalok. ezekre van valami speckó megoldás vagy csak még nem sikerült elég sokat lõnöm õket?