S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Még az elején csak csak de kb 1 ora játék után teljesen elmúlik a feeling. ez nem egy új játék hanem a shadow of chernobil "kibõvitett elb@szott változata( amit kb 8x játszottam végig annyira bejött)azokkal akik a kiadókat védik vagy "támogatják" nem nagyon értek egyet hiszen ha megveszek valamit elvárom hogy legalább mûködjön,nem úgy hogy patchelni kell meg tele van bug-al 20 ezerért.Nem tudom mit szolnátok hozzá ha bemennél egy boltba venni egy tv-t és kapsz egy üres tv szekrényt amihez még neked kell beszerezned a különbözõ cuccokat. Még hogy fejlesztõk!!!Felölem meg is ROH@ADHATNAK! Nem bánom hogy nem adtam érte pénzt!
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Mi a baj az éjszakai harcal?<#violent>#violent>

Elsõ alkalommal csak mentem a küldetések után. Kaptam az elején 2 pendriveot, amivel nem igazán jöttem rá mit kell csinálni. De most, hogy újrakezdtem így már megvilágosodtam. A kezdõ tábor egyik bungalójában --- ha kimész a házból, akkor szemben a kerítés mögött, van egy csóka, aki fejlesztésekkel foglalkozik. Na oda érdemes betérni. A hosszúcsõvû shotgunt felfejlesztetettem vele .. és kb. 3* jobb lett. 2 golyó már elég mindenkinek 😊) Pisztolyt is érdemes ... és nem is annyira drága.
Sajnos a szinkronról én sem tudok semmit jót elmondani. Katasztrófa 😊
Azért jó, hogy nem oroszul csacsognak ... de az, hogy minden 3 katona egy 12 éves gyerek hangján szólal meg ... a parancsnokról nem is beszélve. Meg ez a felolvasásos hanglejtés... Nem baj. A lényeg, hogy van.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A szádra meg vigyázz mert még a végén behuppan pár "tábla"
"Menj a wareztopikba, ott megtalálod a válaszokat. Igazából az a valódi Stalker CS topic, ez itt csak a kirakat. "
Akkor te mi a harcibrokit keresel itt állandóan?
Nem akarom magam ismételni, meg már mások is elmondták de az a játék egy borzalom..
Tegnap felrakom fogad a menübe az a jellegzetes zene, már meg is csapot a S.T.A.L.K.E.R. hangulat, ami tartót is vagy fél órát, ennyi búgót én még játékba mostanában nem láttam,ezt így kár volt megcsinálni, ahogy gurubefree is mondta minden dologot az alap játékból vettek.
ゾルターン
ゾルターン
Az egész gépem nem ér annyit mint az egyik VGA-d, mégis megy rajta a játék ... Igaz nem fullban, de szép és játszható is ...
Next PC upgrade: 2022
feltelepítettem, patchek, magyarítás minden, elsõre indul (vista dx10 minden maxon). észrevehetõen a játék akadozik! megnéztem a HANG beállítást és látni, hogy valami nevenincs hangkártyára van állítva nem tudom honnan szedte. átállít saját hangkártyára, játék restart és annyira szépen simán fut. semmi akadozás, sõt nagyon szép folyamatos a kép harcok alatt is!
. : Z E L L E R : .
Én sem veszek meg mindent amivel játszom ... csak amik megérdemlik ... leszarom kit támogatok vele ...
B34 a nájki cipõddel meg az Ájpododdal azokat a csíkszemû rabszolgagyerekeket "támogatod" akik éhbérért összerakják! És fogják is még öregkorukig, mert azt bezzeg megveszi robinhúd.
Ellenben Ne vegyünk többet PC-s játékot ... minek! Csak a kiadókat támogatjuk vele! Oké! ... Szegény kiadó persze csõdbemegy, és koldulni jár majd a híd alá ... Vagy nem is ... egyszerûen bassza majd kiadni a játékokat PC-re, vehecc Te is kvarcjátékot, és élvezheted a zikszbokszot vagy a péesötöt a tévé alatt ... ja hogy ahhoz 15k egy játék? Vagy 20?
Jajj, de jó ha valami önjelölt közgazdázs ilyen okossá válik ... <#lama>#lama>
Bocs, kikivánkozott ...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
elindulni alatta . Megvettem eredetibe mind a kettot .... Ez a CLEAR SKY minosithetetlen .
ゾルターン
ゾルターン
Crysis-t nem próbáltam, ráadásul ez nem ma volt ... akkor tettem vissza az XP-t mikor kiderült hogy a Enemy Territory Quake Wars closed beta nem megy rajta 😊
Azóta sem raktam vissza, nem vagyok kompetens a kérdésben ... Csak arra próbáltam utalni, hogy amellett hogy optimalizálatlan szarok a mai játékok, Vista alatt több a gond velük és általában lassabbak is ... Persze lehet hogy nem mindre igaz ... de sokra igen ... és nem a dx10 miatt ... Csúcsgépeken ez annyira nem jön elõ, de most a Stalkernél megint elõjött ...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Én mondjuk vissza töltöttem ledobtam a cuccaim egy részét aztán mikor kijöttem magamhoz vettem és megmutattam nekik. Alap páncél meg egy pisztolyal nem éppen lett volna könnyû kinyírni a két banditát.
Átmenésnél meg nem bántottam õket. Közeledek rádió üzenet: "Nyírjátok ki!" és jön is a golyó zápor. Elõször inkább átszaladtam, hogy ne bántsam õket. Kellett a haverságuk. Még mindig kell sajna 😞
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Íitt megnézheted,hogyan néz ki a táska
A többi mondandód tárgyalásra nem érdemes.
Valaki tudna mentést küldeni Agroprom Underground-hoz?
Nem tudok lejutni mert kifagy...1.5.04-gyel tolom.
Most kérdezem meg utoljára eddig senki nem méltatott válaszra...
[email protected] ide kéne elküldeni!
Köszi.
valaki írta hogy a táska jó csak kicsi
valaki vett már gyûjtõi kiadású stalker??
ha igen akkor dobna fel róla képet hogy mi hogy néz ki, vagy ha van olyan oldal ahol van róla kép azt linkelje be pls!!
elõre is thx!!<#help>#help><#help>#help><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
shaken, not stirred
Ellenben most a Warhednél van nagyon sok sajnos 😞
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
#2625 próbát megér .. nekem segített az asztalradobálásban
Van vmi táblázat / leírás hogy most melyek a jó cuccok, mire érdemes majd gyurmázni? Még az elején tartok, de kíváncsi lennék mit érdemes választani. Úgy látom érezhetõen átvariálták a fegyverek tulajdonságait a SHOC-hoz képest.
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
be lehetne tenni az ehez hasonló cuccokat linben a banner alá
"Úgyhogy a warezhuszároknak is pontosan ugyanolyan magyar, szinkronos stalkerjük van, mint neked. Csak éppen nekik ingyér, míg rólad legomboltak érte tízezer forintot. Ja, és neked még van egy igénytelen CD tokod is hozzá! Biztosan nagyon megérte."
Az ilyen emberkéknek ki téríti meg a kárt?
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Kellene egy kis segítség egy kissé elakadtam a játékban.Miután két fosztogató elvette az összes cuccom a szemétdombnál nagy nehezen sikerült lemennem a Lyukba és elárasztani az egész fost.Próbáltam menet közben gyûjtögetni de semmi komolyabb holmit nem találtam.Aztán elverekedtem magam az erdészházig hátha de ott se.gondoltam vissza megyek a jutalomért Krilovhoz, ez meg is történt ám amikor elérem a tábort sehol senki csak rádióforgalmazást lehet hallani, de üres minden. A PDA jelzi a helyet ahol át kellene vennem a jutalmat (ami állítólag elég nagylelkû)de sehol egy lélek: Na ilyenkor mi van?Tovább menni így pucér f@sszal nincs értelme úgy is kinyírnak nagyon kellene valami menõ holmi vagy pénz stb.Kérlek ha valakinek van valami jó tanácsa segítsen.
ja, hogy milyen érdekes, rájöttél magadtól, hogy az üzletemberek azért csinálják az üzletet, hogy pénzt keressenek? hogy sikerült? rákerestél a guglin, te idióta gerinctelen féreg? leszarom, hogy warez-olsz, de legalább ne hirdesd valami szánalmas ideológia mögé bújva, holott csak egy tolvajféreg vagy.
arra nem jöttél rá, hogy ha a játék nem hoz pénzt, akkor a fejlesztõket elzavarják a picsába? várjál, veszek neked egy jegyet a tajgetoszra, csak oda...
<#ticking>#ticking>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Egy szóval sem mondtam, hogy ezzel a fejlesztõket támogatod, nem kell egybõl hülyézni a másikat. Fõleg, hogy te jogsértésre buzdítasz. Robin Hoodnak képzeled magad? Ne röhögtess már! Kapitalizmusban élünk, ha nem tûnt volna fel.
De az egy kicsit gusztustalan, hogy azokat szapulod, akik megvették. Benned semmi tartás nincs, ugye?