S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Sok az off, a warez és más csacskaságok a topikban... 😊
Válasszatok házigazdajelöltet, aki megfelel a kritériumoknak, aztán irány a MODERÁTOR FIGYELMÉBE topik!
DarkSector
Van egy opció, amit úgy hívnak, hogy "programok telepítése\törlése"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ha valakinek van még ötlete mivel érdemes próbálkozni a cpucontrolon kívül akkor írja le. Nem tudom elképzelni hogy csak nekem fagy ki a játé 10 másodperccel a mentés betöltése után.
<#hehe>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

bakvarnyu
egyáltalán nem tré bár akadnak hibái bõven<#vigyor1>

berczely
Valaki látta már azt a híres esõs dx10es efektet?

DummyBoy
Mindened kínai? Ugyanott vagyunk <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ez ilyen tré Game? :S Akkor még nem, hogy megvenni még letölteni sem érdemes xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Akkor nemtom,sajnálom...
Érdekes. Képzed, nincs se márkás nike cimõm, se ipodom, se ixboxom.
Akkor most hogyan állnak meg az elõítéleteid?

Na,akkor még annyit,hogy az a véleményem,hogy ez tényleg nem egy világverõ gamma,fõleg a kis bugjaival és más problémáival,de el lehet szórakázgetni vele,ha valakinek van hardvere is hozzá és azért vagyunk itt,hogy segítsünk egymásnak a különféle felmerülõ problémákkal kapcsolatban.
Engem is ott dob ki, vagyis mosmtár mindenhol. Azt nem értem hogy miért megy mindenkinek csak nekem nem<#vigyor3>
DarkSector
Linkelné valaki a szemétdombos pach-et?
mert havert mindig kidobja.

Faq miért nincs?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nekem sem lett gyorsabb, úgyhogy kár eröltetni.

megpróbáltam és úgy sem jó. Profil1-ben benne van hogy 1100 xrengine.exe elindítottam és ugyanezt írja ki továbbra is. Intel duo-m van tehát azzal nem lehet gond.
gurubefree
Ez nem vita csak eszme es tapasztalat csere <#worship>

&#12478;&#12523;&#12479;&#12540;&#12531;

Játszottam,de ne vitázzunk ezen tovább,semmi értelme...
DarkSector
Jah azt vágom, attól még unalmas.

gurubefree
Akkor egyszerusitsuk le ..... semmi fika , lehuzas , vagy masok felrevezetese. Az elsohoz kepest egyszeruen "minosithetetlen".

CPU Control használatánál: jobb klikk az "xrEngine.exe"-re-Add to CPU list-2CPUs-1+2,és akkor be kell kerülnie a profil 1-be jobb oldalt az xrEngine fájlnak.Elótte lesz egy szám,ami az illetõ beállításra vonatkozik.Az "1+2" jelenti,hogy az 1 magról kétfelé osztja a melót.
Viszont lehet,hogy intel procik esetében dolgozik csak optimálisan...
A "profil 1"-ben benne marad a .exe,nem kell állandóan újracsinálgatni...
bakvarnyu
kösz de nem az 5+1 izgat, nekem ocsmányul beszaggat és a srác azt irta kiválasztotta a saját hangkártyája típusát amitõl egyenletesebb lett a játék futása

Mivel talán ugyanott játszódik csak korábban...az épületek is jobb állapotban vannak.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

állítgatok mindent ebben a qva cpucontrolba de ugyanolyan szar. Így télleg szívás ez a játék, pedig az elsõ rész is nagyon tetszett. Egy darabig nem akarom most újrakezdeni....
gurubefree
mhhhh ..... gyerekek csak smile !!!!! Jatszottal az elsovel ????

Generic hardware-t állítsd be.
Az X-fi-t felismeri, és külön megjelenik mint választható opció.
Software-esen nem igazán jött ki 5.1

Én egyszer újra telepítettem,úgy emlékszem,hogy a mentésem megmaradt.
Viszont azt én sen értem,hogy egyesek miért próbálják elvenni a kedvét azoknak,akik játszani szeretnének a gammával és tetszik nekik.P.l. nekem is tetszik,de nem kellene legyalázni,"lefosozni",fõleg ha ingyé' van a legtöbb embernek.Nekem p.l. a szinkron nem jön be,de valszeg ez az én egyéni megítélésem,de nem gyalázom,legfeljebb nem használom...
DarkSector
Nem ha mediumon nyomod.

NAh feltettem 1.3-al, elindítja a mentést de ugyanúgy kifagy. Biztos nem kell semmit hekkelni a cpucontrolban? Átállítottam automatára de ígyse megy.
Herold
A gépigénye nem lett nagyobb a Shadow of Chernobyl óta, ugye?

bakvarnyu
És ez hol van? Ez alapján nem tudom beazonosítani a helyet.

bakvarnyu
ezt hol lehet mert nekem a hangnál csak kettõ közül lehet választani: Generic HArdware meg Generic Software ?

Az elsõ nem volt meg nekem "normálisan" így nemtom milyen az online multi...

Most már felengedett, nemtom mi volt tegnap a baj.

shaken, not stirred

DarkSector
Akkor nem nézted félre, mert valóban az elsõ részt adták kibõvítve, jah majd elfelejtettem és 2x annyira süt benne a nap, amitõl még szebb lett.
LOL<#levele>

DarkSector
Igaza van. haverom végigszenvedte egy darabig, és azt mondta, hogy sok helyszín full ugyanaz, csak 2 3 szék vagy szekrénnyel van több tereptárgy.

DarkSector
Na végre valaki egyetért velem, akkor nem az én xp-mel lehet a gond!!!<#miaz>

DarkSector
Jah ezt mondom én is.

gurubefree
Igen .... Mintha az elsovel jatszanak.

épp hogy az 1.3-as mentést nem tudom használni 1.4 alatt ezért rakom újra és 1.3-at teszem fel csak. Letöröltem már a gamét szerintem nem törölte a mentést, ha igen akkor szívás.
Ne másold sehová,mert az 1.5.03 mentése nem jó 1.5.04-ben,azonnal ki fog lépni a gammából...
Igen de én nem bótban vettem, hanem steamen.

Amúgy újra kérdés, valaki már volt fenn online multizni? Nekem nem sikerült sajna 😞

shaken, not stirred

7200...

Ez valami kitiltott lúzer aki visszatért új reggel. Szánalmas.

Na jó csak mondtam valamit,de annyit se ér!!!

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

És a mentést hova pakolja hogy ha újrateszem a gamét 1.3-al akkor be tudjam másolni? Nem sok kedvem van újrakezdeni, fõleg hogy lehet hogy az 1.4-el sem fog menni rendesen.
hmm 20k? 😮 ez nem xbox ez pc-s játék

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Miért lenne 20ezer forint?

Én kb 8ezerért vettem...

shaken, not stirred

ebben nemtudok segíteni 😞 1.5.03 volt amit telepítettem

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

DummyBoy
Az egész világ haldoklik mióta a menágerek mondják meg valamire mikor van kész nem pedig a programozók, mérnökök ...

Csak míg egyik másik menáger homoszapienszbõl van, a többség még nem fejlõdött el idáig ... ezért van az hogy van amiben kevesebb a bug, van amiben több ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

grebber
Sehogy!

Next PC upgrade: 2022

HÚ te biztos valami hatalmas agytröszt vagy aki otthon ül örül a húszezerforintos kis játékának és a monitor elõtt rejszol hogy ez milyen f@asza game. Szerintem nem én vagyok a vesztes ugyanis én nem vesztettem egy fillért sem ezen a sz@ron.

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Esetleg a 1.3-as patchelt mentést 1.4 alatt nem tudod hogy tudom indítani?