S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Remélem kijavítják a következõ patch-ben!
PSN ID: Lord_Mortanius
A bug a bolti angol verzióban is bennevan.
És mellesleg már rég van rá fix.
Úgyhogy a warezhuszároknak is pontosan ugyanolyan magyar, szinkronos stalkerjük van, mint neked. Csak éppen nekik ingyér, míg rólad legomboltak érte tízezer forintot. Ja, és neked még van egy igénytelen CD tokod is hozzá! Biztosan nagyon megérte. <#hehe>#hehe>
Azután maxra toltam a látóhatárt és elmúlt a dolog, onnantól kezdve álomszépen ment ott is.
DarkSector!
Bakker te csak sírsz itt mint egy fürdõs qrva!
Mellesleg ez a stalker clear sky topik ha nem tünt volna fel a dögunalom crysis-od istenítsd a saját topikjában.
Variáld a beállításokat addig amíg jó nem lesz. Nekem is ráment vagy 3 órám amíg minden beállítást belõttem. (vagy cseréld le a szutyok vga-t<#hehe>#hehe>)
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Játékos és Csúcs beállítás kavalkád, 1440x900 és akadás mentesen fut.
ja és szép ...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Én volt,hogy 15-20 perceket vártam.De nem erõsítés jött hanem ellenség és miután lenyomtam õket észbe kapott a játék és jött az erõsítés is.
Sárga jelzéssel akkor lõttek rám amikor véletlenül kinyírtam az egyiket.
#1: Duty-hoz csatlakoztam. Mondják, hogy foglaljak el vmi védõállomás helyörséget. A sötétvölgybe vezetõ felsõ út elõtt van nem sokkal. Elfoglaltam már vagy 2 napja és azóta is várom, hogy megérkezzen a segítség de csesznek jönni. Ez még nem is zavar. Elmegyek csinálom a dolgom nem izgat.
De ami zavar.
#2: Ha elkarom hagyni a sötét völgyet - A Duty irányítja mind a 2 kijáratot a szeméttelepre - elkezdenek rám lõni. Ahogy közelítek elõbb ugye narancsra vált a színük - semlegesek lesznek - majd vörösre és tûz. Pedig enyhén haverok vagyunk már.
Mikor elõször jártam a sötétvölgyben és a szabadságnak segítettem akkor is ez volt. Ki akartam menni és leszedtek.
Ez most vmi bug vagy....?
Aztán jött egy SW ami el sem indult, ezért ment vissza az XP ...
Crysis és Stalker témában ... a sima Crysis-t 10 perc után sírva töröltem le a gépemrõl, tény hogy gyönyörû grafikája volt, de mint játék nállam siralmasan szerepelt ...
Az új az picit tovább bírta, bár még mindig fent van a gépemen, de csak azért tettem fel, hogy kipróbálom, míg megjön a Stalker szinkronja ...
HA most le van idõm leülni 1-2 órára lövöldözni szingliben, a hangulata miatt egyértelmûen a Stalker-t választom ... hiába nem olyan szép a grafikája ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Tehát ha bekapcsolod a dx10-es "lassítókat", akkor ott ahol az én középalsókategóriás gépem 30-50 FPS-t produkál, ott egy felsõkategóriás gép 10-20-at ... mer dx10 ... nem mer Vista ... mer dx10 ...
Akkor itt van 2 kép összehasonlításvégett és a linkeken ott az angol leírás ...
Ezek a hihetetlen gyönyörûséges effektek eszik meg dx10-ben a csodagépeket?
Lehet nem ezek a jó képek szimulálni a dolgot, valószínûnek tartom hogy pár helyen tényleg látszik a + effektekbõl adódó különbség ...
De nem hinném, hogy ennyit zabálna csak ez ...
Nekem is a gömböknél van gondom Limanszkban. Olvastam itt, hogy fegyvert eltéve, oldalazva menjek be buszba. Még így sem sikerült bejutnom a buszba, pedig "mélyguggolásal" csináltam. Lehet, hogy idétlen kérés, de le tudná valaki írni (szájbarágósan, mint egy nem túl okosnak ), hogy pontosan hogyan jutok be abba a buszba. Elõre is köszi.
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
érdemes átnézned a géped mert akkor valami gubanc ott van :| esetleg egy defrag?
ui: xp alatt!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Csak ez szomorú, hogy 110e-es vga kell ehhez neki.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(csak viccelek<#hehe>#hehe>)
komolyra fordítva, az egy dolog, hogy valakinek megvan z aktuális csúcskonfigja, de software-es oldalról is annyi mindenen megbukhat a rendszer. ajánlom különösen a tweakuides.com-ot, különösen a winfos tweakelését, meglepõdnének egyesek, hogy min lehet "spórolni".
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
én a legutolsó peccsel után teljesen problémamentesen játszottam végig az egész játékot<#nemtudom>#nemtudom>
(és csak 2 g ramom van <#hehe>#hehe>)
Valami bug ez?
Pl. Gazdálkodni kell a készlettel, nem szórni ész nélkül. Olyan fegyvert viszel magaddal ami illik a te játékstílusodhoz, nem azt amit a készítõk a kezedbe adnak minden mission elõtt. Itt ráadásul még a fegyveredet is fejleztheted, sokszor többféleképp is. Pl. dmg vs pontosság. Hol van ilyen bármelyik fps-ben?
Jah és addig nekem senki ne jöjjön a játékélménnyel, amíg szarrá akad a gém
Nekem nem akad, szal... Sõt 8800gtx-en is még épp játszható sebességgel szaggatott, nade ott én nem is vettem vissza semmit, minden maxon 1920x1200-ban, azért azon is lehetett volna javítani.
viszont ha mediumnál feljebb akarom tenni, akkor mint a bullet-time.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Uaz a frame!
A beállításoknál minden ok!
Mi lehet a gond?(Q6600-om van)Az is be van kapcsolva
Mert nem az a bajom, hogy nem csilli-villi a grafika, ne értsen félre senki.
Hanem hogy ez a GRAFIKAI SZINVONAL MELLETT SZAGGAT!
Ez a baj.
Eljátszanék vele én minimumon is, de azt nem vágom, hogy miért szaggat, mikor az elsõ rész meg faxán futott, és az ugyanígy nézett ki.
A crysis meg csak egy példa volt, hogy azt meg elbírja a gép ehhez képest.
ugyanaz a megyek lövök mindkettõ.
Csak crysis-ban sokkal élethûbbek a mozgások, meg a fizika, az csak egy + hogy 1000x jobban néz ki.
nem a dzsungel vagy a lepusztult helyszínekrõl van szó.
De valszeg csak én nem vettem észre ezekszerint hogy miben jobb a játékmenet.
mondj példát...az hogy tudsz vásárolni meg eladni cuccokat?
mondjuk furcsa amit írtál a shoc-ról, nekem a 8800gt-mel és egy e4500-zal és 2 g-val apró reccenéseken kívül külsõ terepeken semmi technikai problémám nem volt, már a bugokon kívül. soha nem swappolt durván. ja, persze dx9-ben volt, és a sun shadow volt csak kikapcsolva, azon kívül minden maxon volt 1280x1024-ben, az utolsó peccsel.
Ellenben a stalker gfx motorja sztem elég gázos, és nem a grafikai minõség miatt, mert az maxon azért nem szar, hanem mert vmi baja mindig van. A shoc-ban ugye nem tudtál átrohanni 1 pályán hogy legalább 2-szer ne merevedjen le 2-3 percre swappolni, itt meg egyszer csak eldurran az agya, aztán még nekem is úgy beszaggat hogy csak komplett gép reset segít (stalker újraindítás kevés). De amikor nem jön rá az 5 perc, akkor nincs vele probléma (szép is lenne ha egy ilyen kártyát is megfektetne). Kár az ilyen hibákért, így nem lehet egyszerûen a legjobbnak kikiáltani, mindig van egy kis "igen, de...".
Viszont a cuccok elhozatalához kicsit trükközni kell, mert ugye annyi kalát meg skulót nem vihetsz magadon. Ugyanakkor ha egy hullába belepakolsz mindent és azt húzod magad után, akkor akárhány megatonnát is elvihetsz (nem lassabb mint 60 kilóval gyalogolni). Vagy 25 rongyot kiárultam Sidorovichnál 180 kiló felszerelésbõl. 😊 Ja és nemárt az átmenti bozótban húzni a hullát, a katonaság hamar megjelenik újra, és lekaszál a gépágyúval. Az egyetlen idegesítõ dolog az maga a hullacipelés, kb minden lépésnél elejti a hullát, és van hogy 10-szer kell újra shift+f-ezni mire a kezében marad. Ezt remélem majd javítják egy patchben.
bár persze a crysis motorja talán tényleg a mai legfejletteb, de azért az x-ray sem marad el annyira tõle, szerintem.
a játékmenetrõl, élményrõl, atmoszféráról még sosem láttam postolni egy játéknál sem, csak a grafikáról...<#szomoru2>#szomoru2><#nemtudom>#nemtudom>
Next PC upgrade: 2022
És Nekem többet kellett butítanom a Crysison mint a Stalkeren ... viszont azt rengeteg helyen olvasom hogy némelyik új játék Vistán még a legnagyobb gépeket is megfekteti ...
Erre gondoltam 😊 Mondjuk tény hogy ahogy néztem elõzõtõl nagyon nem sokat változott a graf 😊
Mégy egy kérdés: Jobb fölül ugye manualra kell állítani?
Core 2 Duo, úgyhogy elvileg mennie kéne.
Szal eddig <#eljen>#eljen> a game.
Stalker még csutkára húzva is vígan kéne röpködnie a gépemen!!!
A crysis warhead, nálam így fut. És a Warhead egy kiegészítõ, ami egy kb 1 éves motorra épül, a Stalkernek meg szebbnek is kéne lennie. Az elsõ résztõl alig lehet megkülönböztetni, ahhoz képest, hogy fût-fát ígértek a készítõk!
Kérdezem én milyen jogon akad ezekután a stalker a gagyi minõségével???!!!