1288
-
csabika1982 #1048 Hello kellene egy kis segitség,az oriás skorpiok barlangjában a vizi szörnyet hogy kell kinyirni? -
barany #1047 Nekem is ugyanezt csinálta, de találtam egy megoldást:
még mielőtt csinálna egy auto save-t a T-Rex megjelenése előtt, mentsd el F5-tel a gammát, utána ha meghalsz már jól fog működni az auto visszatöltés./reagálni fog az egérre és a bill.-re/ -
#1046 XD
köszi a segítségedet:) -
#1045 okés! hm, most, hogy így elnézem akár 780 pix szélesség is mehetne
(nem csinálom meg xD) -
#1044 tessék:
http://www.sg.hu/galeria/1072897476/10728974761209993774.gif
-
#1043 ja sry, akkor feltöltöm:D -
#1042 berakom, de arról szó sem lehet, hogy az én tárhelyemről :) úgy elkanászosodnak a fórumozók, ha meglátják, hogy még a tárhely se kell, meg se semmi, a modi mindent megcsinál, méretez, újragyárt, popsit nyal tisztára, meg ilyenek :)..hát nem! szépen rakd át magadnak valahova, azt majd berakom -
#1041 köszi szépen, rendi vagy^^
akkor ezt kérnénk bannerba:)))))) -
#1040 kész, megint legyártva :)
-
#1039 haj, haj,..tuttam, hogy nem kellett volna bejönni -
#1038 :)
de ezt a csíkmenteset kéne betenni, csak Kandur lekicsinyíti majd, mert én ahoz már hülye vaok, és PSel nem tom:( -
strebacom #1037 Király lett a banner, a régi az enyém volt de az csak nyitáskor tetettem be már ideje volt lecserélni!! -
#1036 Ha meg ezt akarjátok, akkor légyszi ezt is kicsinyítsd le Kandurex, ezen nincs csík:)
-
#1035 lementettem és köszi szépen:) -
#1033 könnyü azt mondani:D
vki nem tudná levenni pont akkorára?:S -
#1032 mi bajod van azzal ami most van fent? vedd kisebbre és jó lesz, -
#1031 de figy, JPG-vel nem tom megcsinálni a betüket h mmozogjanak -
#1030 -
#1029 ja, ez meg 800:(
nah lekicsinyítzem és kiveszem a csíkokat:) -
#1028 Próbáld meg légyszíves ha nem gond ilyen élesre JPG-ben elmeni.
THX
-
#1027 760 pix max. szélesség -
#1026 ok, és mekkora legyen a méret? -
#1025 de, a csíkozás miatt ilyan, de betehetek egyet csík nélkül:)
vagy halványabb csíkkal -
#1024 Félre ne érts. Nekem tetszik a banner. De nem lehetett volna élesebbre??? -
#1023 elcsúszik, mint láttod, nézd ott az RSS alatt kitolja a fejlécet, ha nem módosítod kiveszem a banner, sry :/ -
#1022 ja sry
de ez nagy baj?:D -
#1021 Köszi:)
-
#1020 majd igazíts a méretén, mert mint látod túl szélesre gyártottad! -
#1019 Jah ez max csak nálad gond.
Nálam minden kiválóan megy. -
#1018 hát pl. amit lentebb írtam 5 sorban, olyan... -
#1017 Milyen hibák?
Attól függ. -
#1016 Ill. ki az akinek még csinál ilyez esetleg és megoldotta? Télleg kéne egy help mer nem szeretném így letudni a game-t... -
#1015 Ja és még vmi: Akinek eredetibe van meg, annak is csinál hibákat vagy ezek csak a warez verziók hibái? (amúgy a razoros verzió van, előzőbe nem írtam bocs) -
#1014 nekem ezt a TimeShiftnél csinálja, de nem tom mi a gond:S -
#1013 Sziasztok! Lécci segítsetek nekem ha tudtok mer nagy gond van a game-mel.
Mindez idáig semmi érdemleges hibával nem találkoztam de a mostani az túltesz mindenen. A pálya legelején állok mint egy f*sz, akármilyen gombot nyomok nem reagál semmire, kivéve az esc-re de az iránygombokra, space-re, stb. nem.(egyébként ez az a pálya amikor a bázis előtt van egy t-rex, vulkános utáni) Szal próbáltam újra kezdeni a pályát, kiléptem a game-ből majd vissza és újra betölt de smi. Még másik crack-kel is próbálkoztam hátha, de asszem segített. Hihehetlenül hálás lennék ha vki tudna nekem segíteni... -
#1012 Azt gondoltam de melyikkel??? -
#1011 ez akkor jó lesz bannernak, vagy nem kell uj, mert marad ami most van?
-
#1010 Crackelni kell. -
#1009 Sziasztok had kérdezzem hogy lehet a gamét elinditani már mindent probáltam de lemezt kér még mindig??? -
#1008 nem tudjuk