1288
  • DarkSector
    Ja THX már értem.
  • cicai
    Háát elösször leszedtem a dafont.com-ról a Turok betüit. Aztán PS-ban animáltam a betüket. Ennyi, segíthetek ha kell.
  • DarkSector
    Faxa de hogy tetted rá azt az eltűnő feliratot?????????
  • peti71

Ez mi.?
  • cicai
    tudstam h vmi nem stimmel:D
    azért így már türhető?:)
  • Csibusz
    őő válaszolna valaki ha már itt voltatok?:)
  • davidka003
    Ja oké így már király.
  • davidka003
    Nem hinném, hogy direkt ilyen.
  • cicai
    csíkozva van és animálva, de a csíkot leszedhetem, am az olyan képeket amik animálva vannak csak GIF.ként lehet elmenteni.
    mellesleg kattints a képre, ha eddig nem tetted volna meg-.-
  • cumfu
    szerintem ez nem hulladék minőségű hanem direkt ilyen. (de csak szerintem)
  • davidka003
    Már bocs, de hulladék a minősége.
    Miért GIF-ben kellett?
  • cicai
    Nah csináltam egy új bannert.
    Bocsi Dark Sector h ezt a képet választottam, de ez naon ott van.
    Hogy tetszik?:|

• Csibusz
    hello nekem annyi lenne a problémám hogy nagyon szépen fut meg minden de az ember ruhája iszonyatosan csillog ez mitől van????
  • JackSparrow88
    Amúgy bár volt eddig pár idegesítő rész benne, összeségében jó game, igaz még nem nyomtam végig de az eddigiek alapján...
  • JackSparrow88
    A graf. télleg lehetne szebb is de sztem így is jó, mivel nekem úgyis csak közepesen megy, szal mind1. A dínók intellegenciájába sincs naon belekötni való, hiszen mit is várhatnánk el egy több tíz millió éve élt állattól? Na jó lehet h itt-ott hülyén viselkednek de sztem ennél sokkal jobbra nem is lehetett volna megcsinálni, hiszen az eredeti állatok modorát senki sem ismeri. A társaink ill. az ellenség MI-je viszont teljesen átlagos.
  • Seth
    régen valószínűleg elrohantak volna mint vmi beszari csirke ha embert látnak. Szerintem hiába ragadozók, soha nem viselkednének így,kicsit túl vannak misztifikálva ezek a dinók
  • Skyline
    Meg azért turok ide turok oda,1 darab késsel hyagynevégezzek már ki 8 db rámronto raptort..:)
  • Skyline
    MI mint mesterséges intelligencia...AI mint Artificial Intelligence...Kb ugyanaz csak én nem angolozok...A boltokba sem shopni járok:)

A rámrontás alatt kicsit félreértesz/félreérthető voltam,amit itt csinálnak az fura,betámadnak de mégse,egyébként a raptorok után ha olvasol ÁLLÍTÓLAG:) elég komoly vadászok voltak...Na ez ebben a játékban sajnos úgy néz ki hogy észrevesz (már ha észrevesz,volt hogy ott ronagált körülöttem de semmi reakció) felédrohan és soxor meg sem kell mozdunlnunk akkor is elbaxsza a támadást,mellénkharap,elrohanmellettünk..:)
    Ezeken kellett volna javítani,mert picikét dínógyalázás annyira hülyére sikeredtek..:)
  • DarkSector
    A skorpiók nem véletlen nagyok, de nem is az a baj.
    Az AI és nem MI.... :P
    A dinok meg több intelligenciát mutatnak, mint a többi játék összevetve.
    Vajon miért rontanak rád a gyíkok? Régen hogy viselkedtek az állatok mit gondolsz??? Vagy van infod a cáfolására?
  • Skyline
    Bár ott még nemtartok,de rovarokra nem számítottam,felesleges (és sztem baromság)...Főleg óriás skorpiók??:)
    Volt annyiféle dínó mint a nyüh,azokból kellett volna akkor inkább baromisokféle...Nomeg kicsit csiszolni az MI-n...A raptorok például nem pont vadásznak tűnnek,csak ránkrontanak mint a hülye,de soxor csakúgy lábhozjönnek és elsétálnak mellettünk..:)
  • DarkSector
    Nekem ezek a skorpiók nagyon igénytelennek tűnnek.
    Mintha kifogytak volna az ötletekből a készítők.
  • DarkSector
    Aha
  • grebber
    A földalatt miután kinyirtam az a nagy gyíkot vagy mit a vízben onnan sok van még nagyon?
  • grebber
    Turok és a skorpiok
  • Prince of Máté
    Van vkinek most kedve turokozni?
  • Skyline

Na így néz ki fullon...A dínók pofásak,de egyébként sem gáz,csak túl kell tenni magunkat a 2d-s forgó fűcsomón..:)
  • Skyline
    Kis kedvcsinálónak:

• DarkSector
    Háát nálad valami gond lehet a vga-val.
  • Skyline
    Tedd már feljebb a grafikát könyörgöm.....Valami iszonyat szar képeket raktál be ennyire azért nem ggáz a graf...:D
  • Prince of Máté
    Na én most értem haza...
    Ha neked jó nyomhatjuk.
  • cumfu
    Akinek írtam PM-et azoknak üzenem hogy megoldódott a hiba, de nekem csak az AGEIA physX-et kellett felraknom a 2.dvd-ről. Azért köszi
  • neptum
    holnap is lesz Turokkal netes játék mert akkor beszálok én is ?
  • Snexi
    Nagyobb betükkel nem lehetett volna?
  • DarkSector
    FONTOS DOLGOK A HAMACHIVAL KAPCSOLATBAN!!!

1.X-fire legyen kikapcsolva, különben hibát fog kijelezni!!!
    Ha kijön a hiba, akkor indítsátok újra a gépet, és X bekapcsolása nélkül indítsátok.
    2.A játék nem jegyez meg semmien beállítást, és ahhogy vége van 1 Versus vagy Coop mecsnek, azonnal kidob a főmenübe, ezért mindig meccsek között várni kell pár másodpercet, mire ismét csatlakozni tudtok...
    EZ KÉNYES, DE EZ VAN SAJNOS!!!

Remélem sokan jöttök majd.
  • DarkSector
    Versus coop
    tcsak versusban meg asszem coop-ban is valami miatt mindig kilép minden meccs végén
    de majd kitalálunk valamit
    dinok vannak Versusba is!!!
  • grebber
    És multiba milyen modok vannak?
  • DarkSector
    Hamachi

szoba: Turok SG
    pass: turok

Jöhetsz nemsokára meccs
  • DarkSector
    Ejjha...
  • grebber
    Dino késelés video
  • grebber
    Na megint olyan liftgyanus bug állított meg :(
    Tisztáson fémládák között sok ellenfél meg leszáll 1 helikopter kinyirnak visszamegyek oda a mentési ponttol erre senki sehol és továbmenni sem lehet :(

Dionakat csak késsel gyilkolok azt lehet gyűjteni betüket bár fogalmam sincs mi lesz ha kirakom TUROK.