1288
-
#1007 Ja THX már értem. -
#1006 Háát elösször leszedtem a dafont.com-ról a Turok betüit. Aztán PS-ban animáltam a betüket. Ennyi, segíthetek ha kell. -
#1005 Faxa de hogy tetted rá azt az eltűnő feliratot????????? -
peti71 #1004
Ez mi.? -
#1003 tudstam h vmi nem stimmel:D
azért így már türhető?:) -
#1002 őő válaszolna valaki ha már itt voltatok?:) -
#1001 Ja oké így már király. -
#1000 Nem hinném, hogy direkt ilyen. -
#999 csíkozva van és animálva, de a csíkot leszedhetem, am az olyan képeket amik animálva vannak csak GIF.ként lehet elmenteni.
mellesleg kattints a képre, ha eddig nem tetted volna meg-.- -
cumfu #998 szerintem ez nem hulladék minőségű hanem direkt ilyen. (de csak szerintem) -
#997 Már bocs, de hulladék a minősége.
Miért GIF-ben kellett? -
#996 Nah csináltam egy új bannert.
Bocsi Dark Sector h ezt a képet választottam, de ez naon ott van.
Hogy tetszik?:|
-
#995 hello nekem annyi lenne a problémám hogy nagyon szépen fut meg minden de az ember ruhája iszonyatosan csillog ez mitől van???? -
#994 Amúgy bár volt eddig pár idegesítő rész benne, összeségében jó game, igaz még nem nyomtam végig de az eddigiek alapján... -
#993 A graf. télleg lehetne szebb is de sztem így is jó, mivel nekem úgyis csak közepesen megy, szal mind1. A dínók intellegenciájába sincs naon belekötni való, hiszen mit is várhatnánk el egy több tíz millió éve élt állattól? Na jó lehet h itt-ott hülyén viselkednek de sztem ennél sokkal jobbra nem is lehetett volna megcsinálni, hiszen az eredeti állatok modorát senki sem ismeri. A társaink ill. az ellenség MI-je viszont teljesen átlagos. -
#992 régen valószínűleg elrohantak volna mint vmi beszari csirke ha embert látnak. Szerintem hiába ragadozók, soha nem viselkednének így,kicsit túl vannak misztifikálva ezek a dinók -
Skyline #991 Meg azért turok ide turok oda,1 darab késsel hyagynevégezzek már ki 8 db rámronto raptort..:) -
Skyline #990 MI mint mesterséges intelligencia...AI mint Artificial Intelligence...Kb ugyanaz csak én nem angolozok...A boltokba sem shopni járok:)
A rámrontás alatt kicsit félreértesz/félreérthető voltam,amit itt csinálnak az fura,betámadnak de mégse,egyébként a raptorok után ha olvasol ÁLLÍTÓLAG:) elég komoly vadászok voltak...Na ez ebben a játékban sajnos úgy néz ki hogy észrevesz (már ha észrevesz,volt hogy ott ronagált körülöttem de semmi reakció) felédrohan és soxor meg sem kell mozdunlnunk akkor is elbaxsza a támadást,mellénkharap,elrohanmellettünk..:)
Ezeken kellett volna javítani,mert picikét dínógyalázás annyira hülyére sikeredtek..:) -
#989 A skorpiók nem véletlen nagyok, de nem is az a baj.
Az AI és nem MI.... :P
A dinok meg több intelligenciát mutatnak, mint a többi játék összevetve.
Vajon miért rontanak rád a gyíkok? Régen hogy viselkedtek az állatok mit gondolsz??? Vagy van infod a cáfolására? -
Skyline #988 Bár ott még nemtartok,de rovarokra nem számítottam,felesleges (és sztem baromság)...Főleg óriás skorpiók??:)
Volt annyiféle dínó mint a nyüh,azokból kellett volna akkor inkább baromisokféle...Nomeg kicsit csiszolni az MI-n...A raptorok például nem pont vadásznak tűnnek,csak ránkrontanak mint a hülye,de soxor csakúgy lábhozjönnek és elsétálnak mellettünk..:) -
#987 Nekem ezek a skorpiók nagyon igénytelennek tűnnek.
Mintha kifogytak volna az ötletekből a készítők. -
#986 Aha -
#985 A földalatt miután kinyirtam az a nagy gyíkot vagy mit a vízben onnan sok van még nagyon? -
#984 Turok és a skorpiok -
#983 Van vkinek most kedve turokozni? -
Skyline #982
Na így néz ki fullon...A dínók pofásak,de egyébként sem gáz,csak túl kell tenni magunkat a 2d-s forgó fűcsomón..:)
-
Skyline #981 Kis kedvcsinálónak:
-
#980 Háát nálad valami gond lehet a vga-val. -
Skyline #979 Tedd már feljebb a grafikát könyörgöm.....Valami iszonyat szar képeket raktál be ennyire azért nem ggáz a graf...:D -
#978 Na én most értem haza...
Ha neked jó nyomhatjuk. -
cumfu #977 Akinek írtam PM-et azoknak üzenem hogy megoldódott a hiba, de nekem csak az AGEIA physX-et kellett felraknom a 2.dvd-ről. Azért köszi -
neptum #976 holnap is lesz Turokkal netes játék mert akkor beszálok én is ? -
#975 Nagyobb betükkel nem lehetett volna? -
#974 FONTOS DOLGOK A HAMACHIVAL KAPCSOLATBAN!!!
1.X-fire legyen kikapcsolva, különben hibát fog kijelezni!!!
Ha kijön a hiba, akkor indítsátok újra a gépet, és X bekapcsolása nélkül indítsátok.
2.A játék nem jegyez meg semmien beállítást, és ahhogy vége van 1 Versus vagy Coop mecsnek, azonnal kidob a főmenübe, ezért mindig meccsek között várni kell pár másodpercet, mire ismét csatlakozni tudtok...
EZ KÉNYES, DE EZ VAN SAJNOS!!!
Remélem sokan jöttök majd. -
#973 Versus coop
tcsak versusban meg asszem coop-ban is valami miatt mindig kilép minden meccs végén
de majd kitalálunk valamit
dinok vannak Versusba is!!! -
#972 És multiba milyen modok vannak? -
#971 Hamachi
szoba: Turok SG
pass: turok
Jöhetsz nemsokára meccs -
#970 Ejjha... -
#969 Dino késelés video -
#968 Na megint olyan liftgyanus bug állított meg :(
Tisztáson fémládák között sok ellenfél meg leszáll 1 helikopter kinyirnak visszamegyek oda a mentési ponttol erre senki sehol és továbmenni sem lehet :(
Dionakat csak késsel gyilkolok azt lehet gyűjteni betüket bár fogalmam sincs mi lesz ha kirakom TUROK.