1288
-
neptum #807 ez igaz a kést nem kell újra tölteni mint a fegyvereket -
#806 Aki a rem unalmas Jericho-t kepes volt vegig tolni, ez kb 100x valtozatosabb jatek minden szempontbol. A legjobb moka kessel vegigrohanni a dinok kozott, hatasosabb mint barmelyik fegyver :) -
#805 Erről beszéltem. Használtad a quicksave-et, és mivel hibás a mentés most nem is fogsz tudni továbbmenni.
Restartold a pályát. -
#804 Én ott tartok hogy a liftel kell felmenni valahova, de állansóan meghalok, mert mire felérek, elfogy a lőszerem, és késsel kellene nyomulni:S. -
strebacom #803 Merre menjek???----->#797... -
#802 Háát DarkSector te is atom vagy ám.
HL2 grafikáját nézve sokkal szebb, nem vagyok elfogult, de látom a különbséget.
PL a Halál a kémekre című orosz remekmű is 100x szebb, mint ez, és nem 15 Gb, és nem igényel atomerőművet.
Ez most megint azért van, hogy a sok láma vegyen uj konfigot, hogy elinduljon neki.
Jah és igen, nem a konfigommal van baj, hanem a te szemeddel.
Nem zavar téged, hogy 60Hz-el megy a monitorod?
Akármien 3D-s alkalmazást elinditasz, a vindózod visszavált 60Hz-re, ha nem fixálod valamien progival.
Ujabb driverekben már benne van a fixálási lehetőség.
-
#801 de, főleg amikor a T-rex ellen kellet futnom :D
ma elég sokat nyomtam, és egy új dínóval is találkoztam (ami a falon is tud mászni) -
#800 Én ezt megoldottam negyed órában! :D -
#799 Ott van a nevem mögött.
Benneteket nem zavar(t) hogy nem lehet futni? -
neptum #798 szerintem is jó játék. csak az a vicc hogy néhol a dinóknak több az eszük mint a katonáknak -
strebacom #797 Innen merre kell menni, használtam a quicksavet, mert lelött a helikopter, visszatöltött és senki nincs a pályán...merre???
-
strebacom #796 Szerintem is nagyon jó game, nekem tetszik....
-
#795 Megoldottam. Amúgy razort szedtem. Felraktam, elindítottam, kipróbáltam és:. Isten ez a játék. Lelövöm a raptort, elkezd rángatózni, majd kilehelli a lelkét:D. KURVA JÓ. A napfény megcsillan a dínók vérén:D. Kurvajó, tudtam hogy érdemes leszedni. -
theodor #794 ez az a tipikus fajta jaték amit kipróbálok és aztán hónapokig áll a vinyón és 1xcsak uninstall :D -
#793 Unreal 1.2-nek inkább lol -
#792 Jelen esetben ezek szerint nem.. -
#791 Elkezdtem írni egy dinós regényt, remélem jól sikerül. -
theodor #790 Na lejött. Csak az AA t hiányolom megintcsak, de hát jellemző az unrealra. Eddig csaka rainbow 6 2 ben csinálták meg... Kicsit egyhangú a játék. Elég régimódú stílusa van. Unreal 2.0 nak elmegy max.. -
#789 Jah de akkor miért van INT?
Az nem a feliratok mappája???? -
#788 Mert magyarul jobb, meg mert úgy szebb a menü, igen!
Unreal 3 ha magyarul megvan, akkor onnantól kezdve, mintha nem is hallottam volna semmit és értelmetlenné válik a hozzászólás.
Mert ugye UT3-ban mégcsak single sincsen nemhogy történet.
Jah hogy van Camping, amit singleként emlegetnek, háát...nem ez a multis szintek és ellenfelek sorozata, egy két ingém átvezetővel. Ugyanaz az arénaharc.nem? -
#787 Arról nem is beszélve hogy sem a párbeszédeket, sem pedig az átvezető filmeket sem feliratozza a játék...
Innentől kezdve marha sok értelme van a honosításnak.. -
strebacom #786 Vagy ez a quicksave miatt van, hiába nyomok f5-t úgyis a pálya elejétöl kezdi!! -
strebacom #785 Müködik, köszi a mentéseket, ezzel az van ugye, hogy mostmár, nem lép magától a következö pályára, hanem nekem kell manuálisan loadolni....Köszi mindenkinek!! -
#784 Ezt mi a tökömnek fordítsák le magyarra? csak h a menű legyen az? lol
semmi , nulla története van -
#783 Ja és még egy kérés Tegye valaki Banner alá, vagy valami látható helyre legyenszíves, mert szeretném multiban is tesztelni a játékot.
Úgy elég igéretesnek néz ki.
Előre THX.
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1184001782&no=728]#728[/URL] -
#782 Jah és magyarosítás remélem minnél előbb megjön.
Már csak azért is mert minden U3-as játékot magyarosítottak már eddig.
És ráadásul ebben megegyeznek a Gears of War-al az INT mappában lévő fájlok.
Ami már rutint eredményezhet a munkálatokban a fordítóknak!!!
Én is le tudnám fordítaní, ha lenne mivel szerkeszteni. -
#781 Milyen géped van?
-
#780 Hát nekem ez a játék gagyisztikus kissé, de nem is baj. Legalább nem fog vissza abban hogy letöröljem. -
#779 Jah de azért ez a játék 2/3-a ami lenyűgöző, de azért, mert vagy kevés a dzsungel, vagy elveszi a figyelmedet a sok harc.
A játékról ugyanúgy vegyes véleményem van.
Vannak gyenge részek, meg olyanok, amiket eddig nem gondoltam volna hogy az Unreal 3-al meg lehet csinálni. -
#778 Na működik strebacom? -
strebacom #777 Milyen konfigod van??? -
#776 töröld le a pixába:D Annyit nem ér, h 7 órát plusszba várj... gondolom a vitalytist szedted... nekem ilyen gondom nem volt... razor 4ever a többi Turok rls közt:D -
#775 De nem sikerül még kicsomagolni se. de mi benne 6 óra hossza? Nem érteem... -
strebacom #774 Azt majd utánna ha feltelepítetted, nagyon megéri!! -
#773 Vagy esetleg egy defragot(töredezettség mentesítést) kéne csinálni? -
#772 Micsoda futott neked? Mert én itt megnéztem a folyamatokba, itt csupa olyan van hogy: felhasználónév:rendszergazda
HELYI SZOKGÁLTATÓ
SYSTEM
Ezek vannak. Meg ilyenek hogy svchost.exe,MDM.EXE,RTHDCPL.exe,rundll32.exe,exploer.exe,alg.exe,smss.exe,csrss.exe,sevices.exe, meg még pár. Mit állítsak le? -
#771 Finyás voltt nekemis valami futot a háttérben nálam az volt a gond aztán 5 perc mulva lement 15 percre -
#770 A FASZOMAT!!!!! Lejött, ki akarom csomagolni és azt jlezi ki, hogy 6 óra hosszáig(majdnem 7) fogja kicsomagolni. Detto mint a Two Worlds-nél. Mi a fasz baja lehet? Segítsetek létszives. Köszi. -
#769 asszem F5, de nem biztos -
#768 Eszméletlen eszesek.