Turok Rebirth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és a graf sem vészes, talán a környezet egy csöppet, de akinek jobb kell, annak ott van a Crysis a lapos játékmenetével együtt, és kétszer ekkora gépigénnyel. Nekem az lowon sem ment mindenütt simán, ez meg 1024/medium/4xAF megy szépen.
Amúgy érdekes lesz kiírni, mert 2 DL DVD-t azért nem fogok venni (a 2. lemezhez is az kell, mert több mint 4.7giga), a cab fájl az 1. lemezen meg 8giga. Így marad a rar-szétosztós rendszer, három hatvan forintos DVD-re.<#miaz>

Maxtreme
No nem olyan rossz ez a game szvsz. (de lehet azért tetszik mert a videk alapján nem igazán jött be 😄 Mondhatni kellemeset csalódtam)

Tõlem is 1-2 kép ha nem baj 😊

Hogy õszinte legyek, nekem a graffal sincs különösebb problémám. Jó láttunk már szebbet is persze (fõleg ahhoz képest Ue3) de számomra bõven megteszi. Legalább gyors mint állat 😊

Mr Bishop
Jó játék ez, örüljünk neki.
Van egy kis élmény.

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

mama2
Azzal még mostanába is eljátszogatok. Csak mindig leesek, azt kezdhetem elõröl<#idiota>.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Akkor ezek szerint te egy Marioval is eljáccanál ha ugyanilyen lenne a játékélmény?<#idiota><#idiota><#idiota>? 😄

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

tonyr
newtorrents.info -n szinte fullal jött, hamar lent volt (6-7mbites netemmel)

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Snexi
Úgy csinálom de mégse jó

Nyugi én is 1,5 napig töltöttem... 😊
ez vicces, tegnap éjféltõl ma fél 1 ig lejött az 1. dvd 1/2-e kb OooO
tonyr
naja, csak ha turok nem lenne ilyen izmos, h törne ketté 1 dinot az elején ? 😛

nekem így képrõl a sok izomagy miatt tûnik hangulatvesztett játéknak
sápadtarcú indiánok jobban bejöttek volna (mint az eredeti Turokban)

Törölt felhasználó
Ez az Inhuman fokozat bitang nehéz!
Shodan
Ha abban merül ki hogy mennyire jó, hogy könnyû rá fejleszteni akkor gratulálok.Vagy azért mert mindenhol bloom maxra húzva,kontraszt szegények tûnõ színvilág, no AA ? és ezt most nem csak a turokra értem.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

-Küldesz neke megy torrentes meghívót dobom a linket! 😊
mama2
Honnan szerezhetem meg?

mama2
12 giga.

SötétBarom
Most nézem, éjjel otthagytam tölteni, erre még nem jött le.. Mekkora ez a mocsok?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Te nekem magyarázol???Szólt valaki hozzád??Nem hinném hogy tudnál segíteni.Ezért nem írtam.De egyébként is megköszöntem mindenikek aki segíteni probált.Vagy nem igy volt???Egy kicsit fogd vissza magad.Nem ér ez a játék annyit hogy emiatt veszekedjünk.
Qwerty4
Igen az UE3-at nem mindegy melyik játékra erõltetik rá.
BlackSite, Frontlines-nál szerintem kifejezetten rosszul teljesített.Nem tetszett.GoW-nak nagyon jól állt és a Stranglehold belsõ teriénél is jól mutatott, ott külsõ tereken csak bukott szerintem.
Vegas kaszinóinál is isteni volt.
Ez olyan "csili-vili mézes-mázas" stílus tényleg messze áll a valósághûségtõl, ezért is nem illik sok való életbeli helyszínhez, természethez, erdõkhöz, sivatagos területhez meg pláne nem.

Qwerty4

Prince23
Ez tény és igaz, h én speciel nem csípem az U3-at! Megelegednék örökre egy olyan szép grafikával, mint a splinter cell chaos theory része. Az még mai gémeket is nagyon elver grafikailag. Szinte semmit sem újjítanak a mostani u3-asok. pl. scda garfikájával elértek valamit? Az égvilágon semmit sem. Turok grafikájával elértek vmit? nem. De tény, h nem csúnya grafikájú, viszont megint csak azt tom mondani, h a scct lealázza grafikailag Turokot 2008-ban is.

Encore
Ehhez az unreal motor éltetéshez hozzászólnék. Régebben úgy mûködtek a dolgok, hogy egy újabb játék szebb volt és egyben élethûbb is , mint az addigiak. Ma viszont két fõ ágra szakadt a grafika (és néhány al ágazatra), az egyik továbbra is a minnél élethûbb grafikát próbálja elérni (crysis és társai), ám ezeknek nagy a gépigénye. A másik ágazat a konzolosok miatt jött létre (gondolom), ez ugyanis szép, csili-vili, tényleg gyönyörû grafika csak egyre messzebb van az élethûtõl. Az Unreal engine 3 kifejezetten a konzolos játékokhoz lett kifejlesztve és az a véleményem, hogy ez a motor nagyon mûanyag, plasztik érzetet kelt. Próbáltam a Gears of Wart, Kane Lynch-et, Assassin Creedet (max felbontásban mindet) és még párat és aláírom, hogy gyönyörû, de messze van az élethûtõl és nagyon mû szaga van. Ez egyébként a legtöbb konzolos game-re igaz, amit láttam. Úgy látszik ott az számít szépnek, ami ilyen.
Viszont vannak (fõlebb az idõsebb korosztályban), akiknek ez a fajta graf nem annyira jön be.

A Turokot még nem láttam, majd talán holnap megtudom nézni és egyelõre nem várok tõle semmit. Mivel több nyugisabb, lopakodós játékkal játszottam az utóbbi hónapokban így vágyom egy kis hentre. Majd pár nap múlva leírom, mit gondolok a játékról.

A másik, hogy írtad, hogy neked bejön az UT3 és azt is írtad, hogy neked nem számít a grafikat, ami ha igaz, akkor becsülendõ. Ajánlom, hogy próbáld ki az Unreal Tournamentet (az elsõt, ami 99ben jött ki). Annak idején nagy csata volt a Quake3 és az UT között, én mindig is Q3as voltam és vagyok is, de ha az Unreal szériából kéne kiemelni egyet, akkor azt mondanám, hogy az elsõ UT volt az ász. Próbáld ki, ha tényleg nem érdekel a grafika akkor annak a játéknak imádni fogod a hangulatát.
Tatyla
szaladsz egy kört a helikopter körül és kész...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Szasztok, a lezuhant helikopternél mi a frászt kell csinálni. A kolléga asszondja hogy - kutassuk át a heli roncsait - felszalad és ott vége a történetnek. A helin nem lehet use-olni semmit, a földön pár hulla, a háttérben dinók hörögnek de semmi. Az Xbox-on egy éhes dinó csapat támad ránk amikor megközelíted a helit-asszem.
grebber
Unreal Engine 3 eléggé kacifántós grafmotor csak megfelelõ kezekben képes odatenni magát.De mostanság megmutatja elég sok cég hogy kilehet belöle hozni a legszarabbat is.

Next PC upgrade: 2022

mama2
ÚRISTEN!! Milyen veszekedések mennek itt:S. Nem a grafikát kell nézni, hanem a játékotm higy milyen. Azt meghogy bugos patchok kijavítják és az is lehet hogy a grafikán is változtatnak. Valaki itt írta, hogy képeket, videókat nézett és eldöntötte:NÉM SZÉDI LÉ. Nem a képeken kell nézni, meg nem a videókon, hanem le kell szedni, kipróbálni, mert lehet hogy a mi monitorunkon szebb, mint képeken. Akkor valaki szidta az Unreal motort: Én nem is tudom mit mondjak... azt hogy: TE HÜLYE VAGY! Már bocs. A mostani legszebb grafikát kihozó motort szidni. Játszottál te olyan játékokkal egyátalán, ami alatt az Unreal motor fut? Rohadt szép. Ja, lehet hogy játszottál, csak minden lowon, és az úgy bûn ronda. Hát úgy persze. Amikor én is megvettem az UT3-at, és elindítottam, a grafika beállítások lowon voltak, bûn ronda volt, de így is tetszett, mert én nem a grafikát néztem mint egyesek. Tõlem egy játéknak lehet olyan grafikája, mint a QUAKE 3-nak, nem érdekel, mert én nem a grafikát nézem, min itt egyesek. Na szóval, amikor rájöttem, hogy lowon van minden az UT3-ba, felvettem a beállításokat, és gyönyörû lett!Gyönyörû!Na én csak ezt akartam mondani.

Tatyla
beállitások után újra kell inditani a gépet,és az ajtónál nem megnyomni hanem folyamatosan nyomogatni kell az E-t.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

grebber
Gyorsan kell nyomkodni az E-t nemcsak egyszer!

Next PC upgrade: 2022

Snexi
Hogy kell szétfeszíteni az ajtót még a legelején a hajóban?Mert megnyomom az E-t de csak egy kicist feszíti szét.Egyébként a beállításokkal sem stimmel valami,azt írja hogy 1280*1024-en van pedig látszik hogy rohadtul nem (inkább valami 1280*akármin)

CalebJoe
Igazad van ezek tényleg inséges idõk örül az ember ha valami kijön PC-re is.
tévedtem....driver frissités után 1024*768-ban mediumon tökéletesen megy.....még 7600goval is stabil 30fps....bár elég fura....felraktam 1280*800-ba is és 26-30fps környékén maradt...sokat dobbot az új driver ennél a gémnél...ismétlem notival játszok.
DarkSector
LOL...<#rolleyes>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

7600goval minimumon is gyérül megy,pedig A.Creed is jól ment 25-30fpssel...ja és notim van msi 677x-002....vagy inkább mondjam,hogy mackosan....ez van...inkább konozlon éremes mostmár játszani....
tonyr
vagy inkább a vége: menekülj

tonyr
ilyen loading képernyö legjobb tippje:
"a dino hust eszik. te hus vagy. fuss el. "
LOL

Rage47
ja kéne egy dinós különkiadás😄
DarkSector
A dínókat megvédeném mert a mozgásuk élethûbb mint bármely játékban, és ahhogy te mondtad, a bõrük, és vérük is ijjesztõen hitelesre sikerült!!!
plussz a dínók inteligenciája még ráadásul esetben sokkal nagyobb mint az embereké!
Legyen penge a kézben és sok dínó a képen!<#vigyor3>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zeller01
Engedjétek meg, hogy kifejezzem véleményemet eme nagyszerû játékkal kapcsolatban. Azok a bokrok meg sziklák valami gyönyörûek 😄 Gyorsan le is szögezném, hogy a 2004es FarCry fényévekkel jobban néz ki! Na, most az irányítás nektek is kicsit fura? Az emberke olyan "máshogy" mozog. Kicsit tovább csúszik vagy mi. Nem is tudom hol... jaaa ezt az irányítást a ROBOCOP pc FPS játéknál láttam! A dinok egészen jól néznek ki fõleg a bõrük. De a mozgásuk nagyon erõsen bugos! Össze vissza ugrálnak a képernyõn. Addig bírtam játszani, hogy bejutottam egy roppant izgalmas bázisra ahol kb. 30m széles folyosókon kell mászkálni és lõni az ellent. Megyek mint állat mikor be kéne mennem egy ajtón, de körülötte nincs pálya. Gondoltam benézek de ahogy az ajtó fele mentem leestem a pálya alá ahol egyre sötétebb volt. Ha már bugos legyen kövér alapon itt ugye esés után meg kéne halni és folytatni az utolsó csekpointon... De neeeeeeem leesek és ott állok a feketében bárhova lövök fal 😄 nyomok egy esc gombot és mit lehet választani 😄 RESTART na neee kérlek neee újra én nem kezdem ez uninstall lesz!

. : Z E L L E R : .

Gyerekek, ne grafot nézzétek, hanem hogy milyen game, ebben az inséges idõkben...by:s.i.

DarkSector
Nem vágom...Még új a játék, addig népszerû a topic, amikor meg eltelík egy kis ídõ, akkor már be is zárhatod a topic-ot.
KB mint a gyõzike show.<#whatever>

DarkSector
jah...<#fejvakaras>

Értem én mit akarsz te mondani...sok ilyen emberkékböl találkozó kéne valahol szevezzünk egyett wazze...és dumálunk jókat!!

DarkSector
Sorry de XP alatt teszteltem még csak, mert ott gyorsabban mennek nálam a játékok, csak akkor nyomatom a Vistat, ha DX10 miatt érdemes.
Gondolom az infocsíkomban olvastad a Vista 64-et.
Ezért bocs minnya javítom.

Ezt nem rád értem .......nehogy magadra vedd!!!

Bocsánat mindenkitöl, de van itt egy...köcsög aki dumál ahelyett hogy olvasna vissza, bár ki a fax olvas vissza ilyenkor, megértem úgyhogy bocsánatot kérek mindenkitõl....

DarkSector
Jah én ettõl félek mindig.
És már tudom hogy beigazolódott a Crysis óta.

Blacksite - The Club - Assassin Creed - Hour of Victory - Vegas 2....és így folytatódik valszeg DMC4, Army of Two.......PC-re ezekután egy ideig valszeg ez lesz majd.

Kivétel Lost Planet, Gears of War és valszeg Mass Effect, amiket gondolom mestermûként emlegetnek, mint a legütõssebb portolások....<#vigyor3><#eljen>

Te meg wazze kapd be már le irtam hogy segitek de annyira lusta vagy hogy elolvasd........

HoReSz1975
Hi

Neked hogyan megy vista x64 alatt, nekem a telepítés betõltése elött kifagy...

<#fejvakaras>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

DarkSector
Én így vagyok a Dinógyilokkal, mert nem azt állítom, hogy nem játszok vele vagy nem viszem végig, mert nem vagyok álszent, csak csalódtam benne, de egyetértek a multis része valszeg iszonyat lesz.
Mert azt tegnap próbáltam, például a távcsöves amirõl beszélsz, ez a fegyver valóban érdekes, még ráadásul kiemeli a képzeletbeli súllyát a fegyónak, mert például sokkal nehezebben tudsz mozogni a távcsövessel mint egy pisztollyal, vagy a késsel.
Ez viszont egy apró jó pont a kivitelezésben.

Kéne hamachi szervert csinálni nem???????

Neked is igazad van de értsd már meg hogy ezt nem nekünk irták, hanem a konzolos emberkéknek....magyarul, örûljünk hogy ilyet is kapunk.....

alma2
Szerintem is eleg ratyira sikeredett a jatek, amikor az elso komplexumban rohangaltam, csak az mentette meg az alt+F4-tol, hogy kozben telefonaltam, aztan picit tovabbvittem, bejottek a fára maszo dinok, a tavcsoves puska stb es egy csomo szepseget tudtam felfedezni benne, amit igen jol eltalaltak. Szoval aki addig kibirja, utana alkosson teljes velemenyt, jatszon tovabb, vagy torolje 😊

szerintem