1288
-
strebacom #767 Oké, melyik gomb a QuickSave,mert nekem a vitalitys van de nem müxik...???? -
#766 Valaki itt csinált hamachit játszunk valamikor? -
tmisi #765 nem menne, mert ez csak sm3-at támogat -
#764 ja oks csak mind2 kezemben fegyo van...
ill shift-el a fegyo spec képességét hozza elö...
gondolom akkor csak akkor tudok gránátot dobni, ha üres a kezem :) -
ApPa123 #763 Mert a vga-m nem sm 3.0-ás és nem tom hogy az kell e hozzá vagy nem -
ApPa123 #762 Helló lenne 1 kérdeése a video kártyám ati radean 9600 xt az unreal 3 megy rajta és ennek is az a motorja de menne a turok??? -
#761 Hy, segíteni vki mer elakadtam kicsit. Szal vmi teremben vok ahol állandóan jönnek az ellenfelek az ajtók mögül és a feladat az lenne h kirobbantani az ajtót v. vmi. Na jó de hogyan? -
#760 Azért a raptorokat nem nevezném butáknak! -
#759 shift+ jobb klik. Azt hiszem így írták itt. De az is lehet hogy bal klikk. -
#758 amugy gránátot hogyan tudok eldobni ? :P
komolyan nem jöttem rá... bár lehet h bele kéne nézni a controlsba :) -
#757 1 játék sem tökéletes, bár sok megközelitette, végig játszom a turokot is, mivel nem rossz...
amugy ezt a hibát a game ujrainditása +oldotta -
#756 Szerintem olyan 10 óra lehet. -
#755 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy idő után újra kitör a gáz, és lehet sebezni vele a halat! Nekem ott fura módon a mentés segített. Csináltam egy Save-et és mikor újrakezdtem meghalás után már nem volt ott a hal :) Átmentem a hídon és ennyi, megvolt az a rész. -
strebacom #754 Oké nagyon köszönöm, várom a mentést, küldjed, vagy valaki küldhet priviben, nemtom mennyi a mérete, ha nem akkor adok mailcímet!!!
Köszi!! -
#753 Ennyi sok bug van benne?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az írásaidból ítélve azt hiszem, maradsz a Battlefield 2-nél:D. -
#752 Na látom te is kezdesz jó dolgokat mondani a játékról:).
Helyes. Nem szabad megitélni a könyvet a borítója alapján. Nekem 12 órakkor fog lejönni, azt megmondom milyen majd:D. Már várom.
Biztos jó lesz. Szeretem a dínókat.
Kiskoromban mindig gyűjtöttem a dínó figurákat:D.
-
#751 a kutatolaborba vagy hol érdekesség történt, az 1ik ajto csak ugy a levegöben volt, amint átmentem rajta, kiestem a képböl :( -
#750 ahhh thx :)
A gránátos megoldás után valahogy sejthettem volna :) -
#749 shift+fire -
#748 bocsi ha már volt a kérdés, de a nyilak között hogy kell váltani? :)
Mert ugyebár 2 féle lőszer van hozzá gondolom az 1ik robbanónyíl lehet) -
Martins15 #747 LoL lesz benne lochnessi szörny? Nekem ez eddig új -
#746 De hülye vagyok rosszul mondtam, mert háát ugye van mentésem, csak arra gondoltam hogy a következő csápterről, amiben néhány dologbol kimaradnál.
Ha így jó, akkor elküldhetem. -
#745 Én megcsináltam elsőre.
Mentésem nincs, de nálam csak kerülgetni kellett, a támadásait és amikor odadugja a pofáját, akkor a gőzbe kell pörkölni.
Jah és tény hogy a dzsungel kidolgozottsága nem egy remekmű, de a játékban kb az 1/3 után olyan látványt tár a játékosok elé, amit más játékok eddig még nem produkáltak.
Ilyen lenyűgöző rész ez a lochness-i szörny is... -
strebacom #744 Egyszerüen lehetetlen megcsinálni ezt a halas szart, már 2órája kinlódok vele, és állandóan meghalok....nincs valakinek mentése a következö pályától, vagy ha valaki végigjátszotta a mentéseket küldje már el nekem köszi!! -
#743 Jah Alpha prime télleg c kategória, meg Red Ocean, meg Code of Honor.
A HL2-ben a hangok szerintem zavaróan furák hogy így mondjam.
A Turokban meg megint újjat láttam.
Mikor elfogytak az ellenfelek, és én is elszöktem (felmásztam a létrán).
Visszanéztem, hogy vajon mit csinálhatnak, és hiszitek vagy nem de összekaptak a prédán (rajtam) hogy kinek legyek a vacsorája, és addig zúzták egymást, míg megnem halt az egyik a kettő közül!!!
Apróság, de azért frankónak tűnik így a játékban a többi viselkedésükkel együtt. -
#742 és holnap mindenki megrohamozza a játéktermeket, hátha vhol még ott van :D... amúgy annak volt neve, netről letölthető? :S -
strebacom #741
-
#740 A "PROPER CRACK ONLY VITALITY" nevű legújjabb crack mit javít a játékon? -
#739 Mondasz valamit... -
#738 A régi játéktermi dinós géjm az ász :DD... persze ez is biztos jó, de gépem miatt nemtom kipróbálni egy ideig. -
#737 Megértem a véleményedet, de nem értek egyet.
Tudom van bennem elfogultság, nemrég játszottam újra a gammát, de most se tűnt fel, hogy a hangokkal gond lenne.Nézd meg az Alpha Prime-ot, na ott vannak ratyi hangok.Az egésznek már alapból borzalmas hangja van.
A katonák valóban buták, a többi ellenfél pedig nem, ugye a xeni állatok (vagyis olyan értelemben, hogy azok állatok és alapból is buták, nem gondolkodnak logikusan, nem várhat el tőlük óriási taktikázás), a stiderek pedig normálisan teljesítenek.
Grafikailag meg verheti is, végülis 4 éves játék, a Turok meg most jelent meg. -
strebacom #736 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem egyszerü ez a "halas" rész, gondolom rohangálni kell az egyik gázkitöréstöl a másikig, mert csak egyszer lehet ráfújni?? -
#735 Akkor majd kérvényezek levelet a Nod32-nek:DD Csak nem lesz trójaim defragolás után... -
#734 Töredezettségmentesítés is sokat segít, de figyelmeztetnélek arra az esetre is, hogy pl az egyik haveromnál, sok hiba jött egymás után bizonyos játékokban, sőtt van ami nem volt folyamatos, van ami telepítés után írt ki hibaüzenetet, és kiderült, hogy 2 Tójai minimum volt a gépén!
Win újratelepítés után minden ment úgy ahogy kell. -
#733 Még a vakoknak is feltűnhetnek a ratyi hangok.
Személyszerint, meg a gyenge textúrák illetve a buta ellenfelekkel voltam gondban.
A HL2-ben van jó fizika, meg nagy terep, de ennyi.
Nézzétek meg az ellenfeleket, vagy a járműveket, vagy fegyókat, vagy cuccokat.
Még enyhén sem nevezhető szebbnek akár a Turokban lévőktől, sőtt a fegyók egyenest rondák.
A HL2-vel én is elvoltam, mert magyar felirattal jó a történet, meg a fizikával szórakozni, de sokan képessek túlzásokba esni és isteníteni a HL2-őt.
Vagyis a lényeg, hogy van tartalma, de ettől még látvány és hangok terén nem lesz istenjáték!
Ez nem neked szólt személyesen, hanem mindenkinek, aki eddig nem vette észre ezeket a dolgokat, mert esetleg eddig túlságossan elfogult volt.
Mert az hogy egy játékkal sokan játszanak, és népszerű az nem vonja feltétlenül maga után azt hogy mindentéren tökéletes jelen esetünkben a grafikát emlegették, tehát ez is.
Amúgy minden tiszteletem a HL fejlesztőké. -
#732 hm jó ötlet, most úgy is netezem...akkor megcsinálom... de már nincs fenn a gamma, hehhe -
strebacom #731 Utálom ezt a szót azért irtam angolul:töredezettség mentesítés...na csak sikerült leirni!! -
#730 Hát nekem sokáig tölt... lehet nem 5 perc, ez csak túlcifráztam:D
mi az a defrag? -
strebacom #729 5 percig tölt az hogy lehet, nekem pár másodperc alatt betölt, mondjuk egy defrag csodákat tesz... -
#728 Hamachi Servert csináltam ha kell valakinek!
Név: Turok SG
Jelszó: turok
Multi része nem vészes, úgyhogy jöhettek nyugodtan.