Turok Rebirth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Háát ami a téma ha jókat kérdeznek, akkor azt mondom mint eddig.
Hazudni nem fogok, és nem is hazudtam eddig sem (nem mintha mondták volna).
Énnekem is vannak kedvenc játékaim, amikrõl nekem sem tetszenek amiket mondanak negatív kritikák, de sajnos be kell ismerni, ha valami nem jó még ha nem is tetszik.<#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Bocs de asszittem nincs benne, mert én nyomkodtam F1-tõl F12-õig mindent.
Valszeg bezavart billentyûm.
Még elfelejtettem, hogy ha gondolod, akkor ne küszködj a gránáttal. Hanem mikor bemész a legelsõ OBJECTUMba, akkor vedd magadhoz a plazmaputyit, aztán az egy idõzíthetõ gránátnak felel meg, ami ráadásul többször használható, mint amennyi gránátot fel tudsz venni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Naaaa te mindig???

De nem baj csak jót mondj csak jót mondj.....-Köszike!!!!!!

Tatyla
opcióban ott van a quick save meg load vagy nem müködik?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

szánalmas ahogy anyatigrisként véded ezt a hányás játékot, mintha te csináltad volna vagy valami... kipróbálni meg nem kell ahhoz h tudjam h hányás, ha a képek/videók nem tetszettek, minek pazaroljak rá több idõt?
ja, hogy müxik? hát igen, egyeseknél már ez is nagy szó.. írogathatsz még, de én hanyagollak mert kurvára nem jön be az arrogáns stílusod

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

DarkSector
Auto Save nem lenne gond, ha Quick Save is lenne a játékban...
Gránát meg valaki szerint SHIFT+Jobb Klick, de én nem próbáltam, mert késsel meg max pisztollyal mentem ha katonák is voltak.
De valszeg gránátot csak single Weapon üzemmódban tudsz dobni.
Mert fegyóknál ez tunningot jelent.

Majd holnap megbeszéljük!!!

Tatyla
autosave-et ki kell kapcsolni hogy ne chekpointoktol folyassa ha elhunyok?
meg a gránátot hogy a kigyóba kell eldobni?

amugy jó kis game ez full graffon még ki is néz valahogy😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Bekaptad, vag megkaptad!!

Truck Driver001
Tükrözöd az értelmiszinted.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Ki ez a Fax?????azt se tudja hogy miröl beszélünk...a TUROK játékról Wazzeeeeeee....Vágod???

ne fürgyé le.....darkSector....1000-szer jobb nálad!!!

Prince23
Lol., ez megalol, a szinkronszínészek a következõk a Turok játékban:

1. Ron Perlman (Pokolfajzat)
2. Timothy Olyphant (Hitman, a bérgyilkos)
3. Donnie Wahlberg (Halálos hallgatás)

hát ez lool

DarkSector
Nem gond már megdumáltuk.

Ki a franc vagy te??
Ne töccsed le akkor mi van pedig te szophatod meg, nem mi, mert egy jó gameröl maradsz le hiába amit irnak, próbálni kell úgy az igazi!!Sztem tökéletesen müxik....

Truck Driver001
Te beteg vagy?Fenyegeted a másikat,a semmiért?Ember te moderátor vagy egyátalán?Kételkedek..hihetetlen milyen emberek vannak...
Btw:Saját készítésû képeket tehetnétek fel😉

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

gháá nekem elég volt megnézni a screenshotokat meg 1-2 videót h tudjam h ne szedjem le ezt a hányadékot 😄

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!

DarkSector
Melyik hozzászólásomról van szó, mert ha kell megbeszéljük és kitörölheted.

Engem nem bánt semmi, te egy jó gyerek vagy, tisztellek becsüllek, csak nézzd meg hogy hová mit irsz, igy kapsz még egy esélyt én általam......

Forever Young????

DarkSector
De azért kérdezem hogy mire gondolsz.
Nem emlékszem hogy mondtam volna rád rosszat.
A játékról mondtam véleményt meg válaszoltam a többieknek, ezt nem hinném hogy tiltaná a szabályzat.

De nem gond ha csináltam valamit amit tilt a szabályzat, akkor szólj nyugodtan és akkor sorry neked és a többieknek.

Remélem nem a negatív kritika bánt, mert én úgy érzem hogy jogos a játékkal szemben, amúgy meg a jó oldalát is elmondtam, úgyhogy nem tûnhetek elfogultnak...

Na vegyél vissza emberke vagy " OUT"......ön dönt viszik vagy vezet!!!

Prince of Máté
Azért ehhez kell egy bátorság hogy az egyik legjobb motort sziddni tudd!
Csak ennél van ilyen kevés opció a konzol miatt -.-

DarkSector
Mit hagyjak abba és miért?

Na végre kijött a rip 5.45 gigabyte, ez már baráti, én ezt szedem.<#wink>

DarkSector
Na most írok neked.
Nem igenis nem szép.
A közelharcokon kívül kb Halo 1 szint.

Hali vagy abba hagyod, vagy bann lesz 2 hétre.....te döntesz ....1..2..3...

DarkSector
Mond ezt a Bioshock fejlesztõinek, meg mondjuk a többinek.akik valahogy több opciót tudtak varázsolni az U3 játékokba.
Ez nem U3 baj, ez PORT.

Ne mondjad má hogy ez neked nem jó game......csak szépítesz waze!

DarkSector
Nagy játékos lehetsz.

Látom nekem nem irsz, jobb is ha élni akarsz<#worship>

DarkSector
Az elején választható sok nyelv miatt.

DarkSector
Lószart.

DarkSector
Mivel Vegasban nincxs olyan hogy játékélmény.
A "megyek azt gyilok " stílus netovábbja.

DarkSector
Még nem késõ meggyónni.<#wink>

Na te zseni majd holnap megirom a véleményem.....most alszom ohh very sleep....

Shodan
Nem kéne lebutítani, ha nem erre a rakatszar unreal enginre írták volna, ami kb. 0%-ban skálázható.Video Optionsban kb. 4 menüpont, röhej.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Ne Sirrá Wazze kértem, hogy ird le hogy mi van nállad, de te le se szartad, akkor meg vegyél új gépeet oszt jó van!!!!!!!
Le vagy te szarva!!

Áhh sokkal jobb a graf...

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

VRSDM
lebutították? figy, 3800+ X2, 1027 ddr2 533mhz, 3650hd 256mb ddr3, az egész gép kb. megvan 90e-bõl? legyen 100e... és "minden" újabb csoda (lásd ut3, maxon futkorászok, 1024*768-ban, 30alá nemmegy...

ez még egy fos gép, ha megnézzük itt sg-n néhány ember aláírását. nos ezek után ne jöjjön már nekem bárki hogy azért van butítva... szebb grafikát láttunk már fele ilyen teljesítmény követelés mellett is...

a crysis nem számít mindennek 😛

u dont have to listen anybody else but me

Kihagytam a nyugodj bele után hogy,ha valahogy sikerül elínditani légyszives osztd meg velem.És ezután köszi!!!!!!!!<#nyes>
Prince23
Hm?

Jericho láttom nem vagyok egyedül.Nyugodj bele<#ejnye1><#falbav><#fejvakaras>Köszi!!!
Ugyan ez van nekem is.Nem fog elindulni.Mindent kiprobáltam már.<#falbav>
Prince23
Jaja, átlag mindenképpen... eddig... ez meglepõ, h itt aképek csúnyán mutatnak, de ha te magad/magunk játszunk, akkor sokkal szebb szebbnek tûnik, és a 2d-s nyövényzet nem is üti ki a szemünket, legalábbis nekem...
viszont a Splinter cell 2005-ös játék garfikája még mindig elveri a Turokot, ez van😄

Nekem is pont ez a problémám. Ha leszeded a vitality verziót írd már be, hogy jó-e! Köszi!

aztakutya, a szokottnál eggyel több alkönyvtár :]

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Rage47
rejtélyes napod van ma látod XD
overlocker
holnap én is mondoma véleményem most jön le olyan 23-23:30 körül majd holnap kiprószálom

Remélem meg ugy is érzem nm olyan rossz mint aminek sokan monják

Prince23
Ja és játék strukturáját illeti: nem értem, h mégis mi foglal itt 16 gigát? Ezek örök rejtély!

Prince23
Nekem is razor van, és müködik. Viszont ez a 2 D-s fû/növényzet nem is olyan gáz, mint ahogy én azt itt láttam a mások által belinkelt ill. hivatalos oldalon lévõ képek alapján... Nem gáz ez.
Eléggé hangulatteremtõ játéknak tünik...
Elsõ benyomásom ez😊