1288
  • mama2
    Hát komolyan mondom, szétbasz az ideg. Felmegyek a liftel, lelövöm a csókákat, becsukódik a teteje. Ok. Kiszállunk. lelövöm a csokákat, felmegyek az emeletre, lelövöm a csokákat, szétlövöm azt a akumolátoros faszt, megyek le, lelüvüm a csókákat, beszállok a liftbe, elbújok, de még így is leszednek. És ami poén, hogy az elejétől kezdi ezt a liftes dolgot, és hiába mentek(nem quick save, hanem esc-save), nem folytatja onnan ha meghaltam. De miért? Talán azért mert amikor beszállok a liftbe, csekkpont van?
  • Prince of Máté
    Akinek ez nem éles az nem lát, vagy elfogult!
    Nem tudom ki nagyítja majd fel még jobban a képet, hogy lássa a recéket, de ez mozgás közben abszolút nem érződik!
  • DarkSector
    ?
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem a skorpiók nem jöttek be nagyon.A mik a kööepefelé vannak, úgy nem passzol a játékba, mint az elején a háttér.
  • Prince23
    Ez gáz, ennyit róla...
  • DarkSector
    ITT VAN KINAGYÍTVA EGY KIS SZELET A KÉPBŐL.
  • DarkSector
    Várj akkor mondj te véleményt!
    Hogy eredeti méretben lásd vagy kattints 2x rá
    Vagy töltsd le és úgy nézd meg. Mozgás közben ettől még jobb!!!

Íme:

• alma2
    Mast hogy a vegere ertem, batran mondhatom, egyre jobb lesz a vege fele, nem is birtam abbahagyni, aki tul tud lepni a 2d-s fuvon, ami csak az elejen van foleg, illetve ott feltuno, kap szebb palyakat is. A leheto chaingun, meg minden alien rajongonak nagy oromet fog okozni.
    Nagyon jol fokoztak vegefele a nehezseg, es egyre izgalmasabb. Szerintem mar tobb eve is, volt annak hogy igy 2-3 nap alatt vegigjatszak egy fps-t, de ez megfogott. A fegyvereket nagyon jol eltalaltak benne, mindig akkor adja az ujakat amikor jol jonnek. Na jo nem dicserem tovabb, mert meg a vegen azt hisztitek mas jatekkal jatszottam :)
  • theodor
    lehet éles ha 0 az egész ....
  • DarkSector
    Igen ..... Motion Blur, vagy HRD.
    Hívjuk aminek akarjuk, de nálam frankón éles minden.
  • theodor
    de fullon csak olyan érdekes
  • DarkSector
    Bocs nem akarok szemétnek tűnni, de benéztél valamit szerintem.
    Eddig nem láttam nagyon unreal 3-at, ami a HL-nál gyengébb lenne pláne nem ez...és ebben nem a gyenge növényzetre gondolok, a félreértések elkerülése érdekében.
  • DarkSector
    Igen! Van bár nem a szingle pályákat lehet vinni.
  • DarkSector
    Játszd minimum az 5. fejezetig.
  • DarkSector
    Valszeg te nem fullon nyomod, mert én nem láttam recéket.
  • DarkSector
    De zavar.
  • serito
    Most néztem meg a gammát....gyerekek, 16GB 2008-ban és a grafika még csak a 2-3 évvel korábban készült game-ekét sem éri el. Pedig 1280x1024 Full AA/AF és ennek ellenére sem. Nagy csalódás...a videókban és console-on jobbnak tünt.
  • theodor
    áhhh. ez messze áll a gammától...
  • Prince of Máté
    Ez pl ugyanaz, csak a nőstény.
    ha jól tudom, a hímnek nincs taraja.
  • Legend Killer
    Azt honnan lehet leszedni? Privátba tudnál segíteni ,vagy még fent van itt-ott?
  • strebacom
    köszi!!!
  • mama2
    A francért nem izélibe:S. Na akkor:ilyen van.
  • mama2
  • mama2
    Sirály, de a játékba nem ilyen van, hanem olyan mint ilyen:
    A végén?

Az nagyon egyszerű! Mikor megkezdődik a pálya szaladj a hozzád legközelebb eső konténerekhez. Ott van egy shotgun, plussz lőszer. Először a nyíl másodlagos, robbanós hegyével osszad neki, majd a shotgunnal. Jópár lövés után lefekszik, odamész és késsel megtámadod!
    És The end!
  • grizzly21
    iszonyat sokat nyomtam a Turok 2 vel. csak roviden arra vagyok kivancsi..ez jo ?
  • zzeN
    lőni kell, 1xer meghal:)
  • Legend Killer
    link

#819 ászos.... hajj honnan is ismerem :D... JP sorozatok vmelyikéből.
  • Prince of Máté
    Eze, de meg ne ijeggyé
  • strebacom
    Nyomjá...
  • Legend Killer
    A regény már készül. Ha érdeklődés van iránta, nyomok1linket.
  • strebacom
    A T-REX-et hogyan kell kinyirni, csak szaladgálok lövöm mint állat de csak jön utánnam???

Köszi!!
  • moralosan
    Az nem zavar, hogy a HL2 4 éves játék?
  • Prince23
    Lol...
  • mama2
    Poén az, hogy amint felértem a liftel, a lőszerem elfogy. Késsel kéne nyomulni dehát mire odaérek, leszednek hátulrol. Amúgy melyik a raptor? Az a kék, amelyiknek ilyen toll van a fején?
  • Prince of Máté
    Ahol most tartasz, az az egyik legidegesítőbb rész:/
    Szerintem nagy faszság volt bele tenni azokat a részeket, ahol 200 katona ellen kell nyomulni egy gyárban, sokkal jobb az mikor dínók ellen megyünk a szabadban!
    Viszont az utánna való részek már nagyon királyak!
  • Fehercsoki
    Van.
  • RMarvin
    Üdv! Van a PC-s verzióban COOP mod?
  • neptum
    és csak nehezebb lesz a játék bár ha bele szoksz hogy hogy lehet a dinókat a katonákra küldeni akkor könnyebb lesz egy kcisit
  • mama2
    A faszomat. Ez még így normalon is bitang nehéz:S. Újra kellett kezdenem a pályát, mert véletlen megnyomtam a quicksavet.:@.