Turok Rebirth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom van bennem elfogultság, nemrég játszottam újra a gammát, de most se tûnt fel, hogy a hangokkal gond lenne.Nézd meg az Alpha Prime-ot, na ott vannak ratyi hangok.Az egésznek már alapból borzalmas hangja van.
A katonák valóban buták, a többi ellenfél pedig nem, ugye a xeni állatok (vagyis olyan értelemben, hogy azok állatok és alapból is buták, nem gondolkodnak logikusan, nem várhat el tõlük óriási taktikázás), a stiderek pedig normálisan teljesítenek.
Grafikailag meg verheti is, végülis 4 éves játék, a Turok meg most jelent meg.
Qwerty4
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Win újratelepítés után minden ment úgy ahogy kell.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Személyszerint, meg a gyenge textúrák illetve a buta ellenfelekkel voltam gondban.
A HL2-ben van jó fizika, meg nagy terep, de ennyi.
Nézzétek meg az ellenfeleket, vagy a jármûveket, vagy fegyókat, vagy cuccokat.
Még enyhén sem nevezhetõ szebbnek akár a Turokban lévõktõl, sõtt a fegyók egyenest rondák.
A HL2-vel én is elvoltam, mert magyar felirattal jó a történet, meg a fizikával szórakozni, de sokan képessek túlzásokba esni és isteníteni a HL2-õt.
Vagyis a lényeg, hogy van tartalma, de ettõl még látvány és hangok terén nem lesz istenjáték!
Ez nem neked szólt személyesen, hanem mindenkinek, aki eddig nem vette észre ezeket a dolgokat, mert esetleg eddig túlságossan elfogult volt.
Mert az hogy egy játékkal sokan játszanak, és népszerû az nem vonja feltétlenül maga után azt hogy mindentéren tökéletes jelen esetünkben a grafikát emlegették, tehát ez is.
Amúgy minden tiszteletem a HL fejlesztõké.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Név: Turok SG
Jelszó: turok
Multi része nem vészes, úgyhogy jöhettek nyugodtan.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ez nem lehet kifogás.
Köszi elöre is!!<#help>#help><#help>#help>
Az összevissza rohangálás akkor van, ha téged vagy ellenséget kergetik, vagy ha "civil" dínók menekülnek elõled, mert félnek.
A katonákkal valszeg nem lesz bajod, mert azok megvárják egyhelyben, hogy megöld õket.
Szerintem az volna inkább gáz, ha a dínók nem így mozognának, elvégre gyorsak voltak régen.
Amúgy meg én nem pont a HL2-höz hasonlítanám, mert az még ettõl is gagyibb.
3200+, 1Gb, 6600Gt, és amikor kikerülök a roncsból, az elején, nem tok felnézni, mert ha felnézek, kilép a játék!
Hawernál megnéztem az erõmûvén, de a HL2 is 100x szebb, és az full-on megy az én gépemen is, meg a cod4 is.
Jah és nem is beszélve, hogy ez a lepedék game, csak!!! 60 Hz (hatvan) hertz-en hajlandó menni csak, a fix-re beállított 100-120-at nem szereti, háát follyon ki a szeme annak, aki megírta ezt a játékot!
Szánalmas.
OLTÁRI nagyot csalódtam benne, nem erre számítottam.
<#banplz>#banplz><#boxer>#boxer><#mf1>#mf1><#wow1>#wow1><#gun>#gun>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Hát legyen igazatok...mégis kipróbálom valamikor. 😊
Qwerty4
Next PC upgrade: 2022
én nem a graft nézem mer nekem a gépem miatt nem az az elsõ hanem inkább az összes többit és az alapján nem bántam meg hogy ennyit szenvedtem a letöltéssel
A liftes résznél (mikor folyamatosan visz felfelé a társaddal l1ütt, fentrõl meg lõnek rád mint állat 😊) igyekezzetek ne meghalni. Ugyanis a visszatöltésnél a lift fennmarad, és semerre se lehet menni.
Viszont a lift helyén a levegõbe, kiráylosul' meg lehet állni 😊)

Elõször is játék uninstall,majd Registry karbantartás(én a FIX-IT Utilities 7 programot használtam),utána letörõltem az aegia PhysX drivert,restart,játék install,PhysX driver install,crack(elõször megint a Razort próbáltam azzal elindúlt,utána kipróbáltam a vitality cracket is és
azzal is mûködik)
For the Empire!
annál a résznél tartok pontosabban, mikor Slade-el el válnak közös útjaink...... hogy a qrva anyátokba, utálom mikor egyedül kell menni:-P<#szomoru1>#szomoru1><#gun>#gun>
Azért remélem játéidejileg többet fogok eltölteni a dzsungelben a dinókkal, mert ha ez így marad végig, egy bázison, akkor ebbõl uninstall lesz.<#nyes>#nyes>
Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.