1288
-
#847 Hát komolyan mondom, szétbasz az ideg. Felmegyek a liftel, lelövöm a csókákat, becsukódik a teteje. Ok. Kiszállunk. lelövöm a csokákat, felmegyek az emeletre, lelövöm a csokákat, szétlövöm azt a akumolátoros faszt, megyek le, lelüvüm a csókákat, beszállok a liftbe, elbújok, de még így is leszednek. És ami poén, hogy az elejétől kezdi ezt a liftes dolgot, és hiába mentek(nem quick save, hanem esc-save), nem folytatja onnan ha meghaltam. De miért? Talán azért mert amikor beszállok a liftbe, csekkpont van? -
#846 Akinek ez nem éles az nem lát, vagy elfogult!
Nem tudom ki nagyítja majd fel még jobban a képet, hogy lássa a recéket, de ez mozgás közben abszolút nem érződik! -
#845 ? -
#844 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem a skorpiók nem jöttek be nagyon.A mik a kööepefelé vannak, úgy nem passzol a játékba, mint az elején a háttér. -
#843 Ez gáz, ennyit róla... -
#842 ITT VAN KINAGYÍTVA EGY KIS SZELET A KÉPBŐL.
-
#841 Várj akkor mondj te véleményt!
Hogy eredeti méretben lásd vagy kattints 2x rá
Vagy töltsd le és úgy nézd meg. Mozgás közben ettől még jobb!!!
Íme:
-
#840 Mast hogy a vegere ertem, batran mondhatom, egyre jobb lesz a vege fele, nem is birtam abbahagyni, aki tul tud lepni a 2d-s fuvon, ami csak az elejen van foleg, illetve ott feltuno, kap szebb palyakat is. A leheto chaingun, meg minden alien rajongonak nagy oromet fog okozni.
Nagyon jol fokoztak vegefele a nehezseg, es egyre izgalmasabb. Szerintem mar tobb eve is, volt annak hogy igy 2-3 nap alatt vegigjatszak egy fps-t, de ez megfogott. A fegyvereket nagyon jol eltalaltak benne, mindig akkor adja az ujakat amikor jol jonnek. Na jo nem dicserem tovabb, mert meg a vegen azt hisztitek mas jatekkal jatszottam :) -
theodor #839 lehet éles ha 0 az egész .... -
#838 Igen ..... Motion Blur, vagy HRD.
Hívjuk aminek akarjuk, de nálam frankón éles minden.
-
theodor #837 de fullon csak olyan érdekes -
#836 Bocs nem akarok szemétnek tűnni, de benéztél valamit szerintem.
Eddig nem láttam nagyon unreal 3-at, ami a HL-nál gyengébb lenne pláne nem ez...és ebben nem a gyenge növényzetre gondolok, a félreértések elkerülése érdekében. -
#835 Igen! Van bár nem a szingle pályákat lehet vinni. -
#834 Játszd minimum az 5. fejezetig. -
#833 Valszeg te nem fullon nyomod, mert én nem láttam recéket. -
#832 De zavar. -
#831 Most néztem meg a gammát....gyerekek, 16GB 2008-ban és a grafika még csak a 2-3 évvel korábban készült game-ekét sem éri el. Pedig 1280x1024 Full AA/AF és ennek ellenére sem. Nagy csalódás...a videókban és console-on jobbnak tünt. -
theodor #830 áhhh. ez messze áll a gammától... -
#829 Ez pl ugyanaz, csak a nőstény.
ha jól tudom, a hímnek nincs taraja. -
#828 Azt honnan lehet leszedni? Privátba tudnál segíteni ,vagy még fent van itt-ott? -
strebacom #827 köszi!!! -
#826 A francért nem izélibe:S. Na akkor:ilyen van. -
#825 -
#824 Sirály, de a játékba nem ilyen van, hanem olyan mint ilyen: -
#823 A végén?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az nagyon egyszerű! Mikor megkezdődik a pálya szaladj a hozzád legközelebb eső konténerekhez. Ott van egy shotgun, plussz lőszer. Először a nyíl másodlagos, robbanós hegyével osszad neki, majd a shotgunnal. Jópár lövés után lefekszik, odamész és késsel megtámadod!
És The end! -
#822 iszonyat sokat nyomtam a Turok 2 vel. csak roviden arra vagyok kivancsi..ez jo ? -
#821 lőni kell, 1xer meghal:) -
#820 link
#819 ászos.... hajj honnan is ismerem :D... JP sorozatok vmelyikéből. -
#819 Eze, de meg ne ijeggyé
-
strebacom #818 Nyomjá... -
#817 A regény már készül. Ha érdeklődés van iránta, nyomok1linket. -
strebacom #816 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A T-REX-et hogyan kell kinyirni, csak szaladgálok lövöm mint állat de csak jön utánnam???
Köszi!! -
moralosan #815 Az nem zavar, hogy a HL2 4 éves játék? -
#814 Lol... -
#813 Poén az, hogy amint felértem a liftel, a lőszerem elfogy. Késsel kéne nyomulni dehát mire odaérek, leszednek hátulrol. Amúgy melyik a raptor? Az a kék, amelyiknek ilyen toll van a fején? -
#812 Ahol most tartasz, az az egyik legidegesítőbb rész:/
Szerintem nagy faszság volt bele tenni azokat a részeket, ahol 200 katona ellen kell nyomulni egy gyárban, sokkal jobb az mikor dínók ellen megyünk a szabadban!
Viszont az utánna való részek már nagyon királyak! -
#811 Van. -
RMarvin #810 Üdv! Van a PC-s verzióban COOP mod? -
neptum #809 és csak nehezebb lesz a játék bár ha bele szoksz hogy hogy lehet a dinókat a katonákra küldeni akkor könnyebb lesz egy kcisit -
#808 A faszomat. Ez még így normalon is bitang nehéz:S. Újra kellett kezdenem a pályát, mert véletlen megnyomtam a quicksavet.:@.