Turok Rebirth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Megértem a véleményedet, de nem értek egyet.
Tudom van bennem elfogultság, nemrég játszottam újra a gammát, de most se tûnt fel, hogy a hangokkal gond lenne.Nézd meg az Alpha Prime-ot, na ott vannak ratyi hangok.Az egésznek már alapból borzalmas hangja van.
A katonák valóban buták, a többi ellenfél pedig nem, ugye a xeni állatok (vagyis olyan értelemben, hogy azok állatok és alapból is buták, nem gondolkodnak logikusan, nem várhat el tõlük óriási taktikázás), a stiderek pedig normálisan teljesítenek.
Grafikailag meg verheti is, végülis 4 éves játék, a Turok meg most jelent meg.

Qwerty4

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem egyszerü ez a "halas" rész, gondolom rohangálni kell az egyik gázkitöréstöl a másikig, mert csak egyszer lehet ráfújni??
<#csodalk><#fejvakaras>

Prince23
Akkor majd kérvényezek levelet a Nod32-nek😄D Csak nem lesz trójaim defragolás után...

DarkSector
Töredezettségmentesítés is sokat segít, de figyelmeztetnélek arra az esetre is, hogy pl az egyik haveromnál, sok hiba jött egymás után bizonyos játékokban, sõtt van ami nem volt folyamatos, van ami telepítés után írt ki hibaüzenetet, és kiderült, hogy 2 Tójai minimum volt a gépén!
Win újratelepítés után minden ment úgy ahogy kell.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Még a vakoknak is feltûnhetnek a ratyi hangok.
Személyszerint, meg a gyenge textúrák illetve a buta ellenfelekkel voltam gondban.
A HL2-ben van jó fizika, meg nagy terep, de ennyi.
Nézzétek meg az ellenfeleket, vagy a jármûveket, vagy fegyókat, vagy cuccokat.
Még enyhén sem nevezhetõ szebbnek akár a Turokban lévõktõl, sõtt a fegyók egyenest rondák.
A HL2-vel én is elvoltam, mert magyar felirattal jó a történet, meg a fizikával szórakozni, de sokan képessek túlzásokba esni és isteníteni a HL2-õt.
Vagyis a lényeg, hogy van tartalma, de ettõl még látvány és hangok terén nem lesz istenjáték!
Ez nem neked szólt személyesen, hanem mindenkinek, aki eddig nem vette észre ezeket a dolgokat, mert esetleg eddig túlságossan elfogult volt.

Mert az hogy egy játékkal sokan játszanak, és népszerû az nem vonja feltétlenül maga után azt hogy mindentéren tökéletes jelen esetünkben a grafikát emlegették, tehát ez is.
Amúgy minden tiszteletem a HL fejlesztõké.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
hm jó ötlet, most úgy is netezem...akkor megcsinálom... de már nincs fenn a gamma, hehhe

Utálom ezt a szót azért irtam angolul:töredezettség mentesítés...na csak sikerült leirni!!<#hehe><#hehe>

Prince23
Hát nekem sokáig tölt... lehet nem 5 perc, ez csak túlcifráztam😄
mi az a defrag?

5 percig tölt az hogy lehet, nekem pár másodperc alatt betölt, mondjuk egy defrag csodákat tesz...<#fejvakaras><#fejvakaras>

DarkSector
Hamachi Servert csináltam ha kell valakinek!
Név: Turok SG
Jelszó: turok

Multi része nem vészes, úgyhogy jöhettek nyugodtan.

Qwerty4
Most miért gagyibb a HL2?Grafika vagy játék szempontjából gondoltad ezt?

Qwerty4

Prince23
Erre gondoltam, de mire be tölt, 5 percig kell várjak úgy... meg eleve úgy álltam neki a dolognak most este, h most leakarom szedni a gémt, csak álljon valami az utamba... és láss csodát itt volt az elsõ bug... mellesleg nem bánom, 16 gigat ezért a szörnyüségért nem fogok lefoglalni...

Köcce!!!<#worship><#worship>

zzeN
Amikor neked támad a fejével, akkor a lángszóróval arra a kis gáz kitörésre rá fújsz és sebesül...na ezt vagy 8szor megcsinálod és meghal

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DarkSector
Ez sajnálatos, de egy mentéssel megoldható, sõt rámész a menüben LOAD és a legutcsó csáptert megoldod ennyi.
Ez nem lehet kifogás.

Prince23
Bakkker, most már véglegesen felhúzott... van az elevator, kétszer elbuktam, miután harmadjára betölt, fogja magát Turok és lepotyyan az elevatorba-így tölt be- úgy h mejdnnem belehalt, aztán a felvonó pár másodpercig ment fel, aztán meg pillanatok alatt, azt kérte h semmisitsek meg vmi szoba átjárót, tudjátok, ahonnan jönnek kifele a katonák... na mondom remek, ugyanis az jóval fentebb volt, ahol ezt kell csinálni, ezért most én nem fogom elõlrõl kezdeni, uninstalll.... csalódott vagyok😞

DarkSector
Csak jelzem mindenkinek, hogy LAN-ba Hamachin alapból mûködik a multi...!<#gun>

Segitséget kérnék...elakadtam:
Nem tudom valaki tart e már itt, de lenn vagyok egy barlangban, és a vizböl felbukkan egy csúnya nagy halféleség, azt hogyan kell kicsinálni, lángszóró és sörétes van nálam????

Köszi elöre is!!<#help><#help>

DarkSector
Háát mihez vagy kihez képest hülyék.
Az összevissza rohangálás akkor van, ha téged vagy ellenséget kergetik, vagy ha "civil" dínók menekülnek elõled, mert félnek.
A katonákkal valszeg nem lesz bajod, mert azok megvárják egyhelyben, hogy megöld õket.
Szerintem az volna inkább gáz, ha a dínók nem így mozognának, elvégre gyorsak voltak régen.

DarkSector
Bár én ezeket a Hz-eket meg miket nem néztem, de nem lehet hogy a configoddal van gáz?
Amúgy meg én nem pont a HL2-höz hasonlítanám, mert az még ettõl is gagyibb.

Fehercsoki
3Ghz proci,1gb ram,7600 GT nekem maxon highon van most de télleg ronda de legalább nem szaggat soha.Holnap elis kezdem rendesen a story modot,de a dínók télleg ennyire hülyék csinálnak mást is vagy csak futnak össze-vissza?

bajgunar
Háát ekkora méretet, és ilyen szutyok grafikát, nem is beszélve a gépigényrõl, háát ez siralmas! <#banplz>
3200+, 1Gb, 6600Gt, és amikor kikerülök a roncsból, az elején, nem tok felnézni, mert ha felnézek, kilép a játék!
Hawernál megnéztem az erõmûvén, de a HL2 is 100x szebb, és az full-on megy az én gépemen is, meg a cod4 is.
Jah és nem is beszélve, hogy ez a lepedék game, csak!!! 60 Hz (hatvan) hertz-en hajlandó menni csak, a fix-re beállított 100-120-at nem szereti, háát follyon ki a szeme annak, aki megírta ezt a játékot!
Szánalmas.
OLTÁRI nagyot csalódtam benne, nem erre számítottam.
<#banplz><#boxer><#mf1><#wow1><#gun>
Prince23
Tudod, mikor van a Loading felirat, és körbe körbe forog egy kör... míg ki nem teljesedik vagy hogy is mondjam...

DarkSector
Egy kicsit félreértelmezted a hozzászólásokat.

zzeN
töltési rendszer?nem a töltési képre gondolsz?kifejtenéd ezt bõvebben?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Hát 2.nekifutásra nem is annyira szar.Jolelvagyok vele monnyuk azt 😊

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

Kongy
Megvan a gamma. XD még nem próbáltam ki,de biztos jó. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Prince23
Amúgy a töltés rendszere tök olyan mint Double Agent-nek. lool... koppintottak<#gun><#violent>

nem rossz játék eddig csak kicsit amikor egyedül vagyok (lesz ilyen) akkor sok dinót képes berakni a játék és kevés lõszer van azon a részen akkor kicsit idegesítõ a kedvenc fegyvereim az íj meg a kés.
Qwerty4
A Stalin vs. Martians lesz a te játékod.<#idiota><#awink>

Qwerty4

grebber
Aki végigvitte attól kérdem idõben kb milyen hosszú a game?

Next PC upgrade: 2022

Qwerty4
Na látom kezdenek jobb vélemények is jönni a játékról.
Hát legyen igazatok...mégis kipróbálom valamikor. 😊

Qwerty4

grebber
Mostanában nem irok ki semmit ugyanis nagyon régóta nem jött ki arra méltó game!

Next PC upgrade: 2022

overlocker
verbatim

Köszi hogy beírtad hogy oldottad meg a problemát,nekem is ugyanez volt.Most már nekem is müködik.Még egyszer köszi<#worship>
ti milyen DL lemezt ajánlatok? a legolcsobb 270 ft -os BenQ
Fehercsoki
Hány féle dínó van?Mer én eddig csak raptort láttam de azokis tökhülyék lövöm és elfut aztán visszajön aztán megint elfut...

overlocker
Én szerintem se vedd meg inkább 300FT SMS vagy torrent annyira nm egy hu de hûha

overlocker
Nah felraktam sztem nmrossz nem az év játéka de nm is egy gagyi gém látszik hogy foglalkoztak vele meg azért nem egy homemade olyan 10/7.5 és 8 között jo jo de lehetne jobb graf tényleg nm olyan rossz bár Unreal Engine 3al jobb is lehetett volna..... a Turning Point Fall of liberty-nél szerintem sokkal de sokkal jobb

Prince23
annyit azért nem ér!

nem olyan rossz azért
én nem a graft nézem mer nekem a gépem miatt nem az az elsõ hanem inkább az összes többit és az alapján nem bántam meg hogy ennyit szenvedtem a letöltéssel
Maxtreme
No belefutottam 1 kedves kis bugba 😊
A liftes résznél (mikor folyamatosan visz felfelé a társaddal l1ütt, fentrõl meg lõnek rád mint állat 😊) igyekezzetek ne meghalni. Ugyanis a visszatöltésnél a lift fennmarad, és semerre se lehet menni.

Viszont a lift helyén a levegõbe, kiráylosul' meg lehet állni 😊)

w77d
sziasztok! ez a game mikortól kapható a boltokban?

Jericho19
Na sikerült megoldanom a titokzatos General protection fault! problémát.
Elõször is játék uninstall,majd Registry karbantartás(én a FIX-IT Utilities 7 programot használtam),utána letörõltem az aegia PhysX drivert,restart,játék install,PhysX driver install,crack(elõször megint a Razort próbáltam azzal elindúlt,utána kipróbáltam a vitality cracket is és
azzal is mûködik)

For the Empire!

Prince23
Még sokan az elején vagytok, és most jutottam be egy gyári komplexusba vagy mittomén, szal amit távolról meglesünk, egy bázis- kutatóbázis asszem😊 most értem be e a belsejébe, nem tom mit kell csinálni, de mindig megdöglök:S Harmadjára hátha nem...
annál a résznél tartok pontosabban, mikor Slade-el el válnak közös útjaink...... hogy a qrva anyátokba, utálom mikor egyedül kell menni:-P<#szomoru1><#gun>
Azért remélem játéidejileg többet fogok eltölteni a dzsungelben a dinókkal, mert ha ez így marad végig, egy bázison, akkor ebbõl uninstall lesz.<#nyes>

150k 😄
Hát nem tom nekem egy éjszaka alatt lejött 😮 Mennyivel szeded?

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester

LoL <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

mama2
Ahh.. még T-rexes képeket pls, köszi😊.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

tényleg jónak tûnik yea legalább nemhiába töltöm akkor thx.