506
Pride - melegfelvonulás
  • Cat #219
    "Adózzanak többet!

Fizessenek... AGGLEGÉNYADÓT!"

Ez a videó legjobb része :D

• Muki100
    És a tangában nyivákolás is öröklődik, vagy azt netán divatból csinálják? Ha egész életében úgy nevelték, hát akkor úgy is fog viselkedni genetika ide vagy oda...mindenkiből elő lehet hozni sok féle hajlamot, szerencsére ez nem törik ki sok emberből.
  • AranyKéz
    << (de azert kotekedj csak) >>

Ne aggódj, fogok.
  • Lacee
    nalátod, pontosan ez az. így szóletzik, nem a szülők teszik azzá (legalábbis az esetek túlnyomó részében). ha én barna szeműnek születek, és a környezetemben mindenki kék szemá, akkor nem változok én is azzá, max furán érzem magam egy ideig, míg megszokom (gyerekeknél hamar megy az adaptáció)
  • Lacee
    a félreértések elkerülése végett, én sem állítom hogy nincs szerepe a családi hatásoknak a kérdésben, de azért közel sem determinisztikus az összefüggés. megintcsak ajánlom elolvasásra ezt:
    evolúciós pszichológia
  • Grove4
    Gondolom ugy értette hogy a nevelésből , nem születésből.
  • Aspyrin
    Azt hiszem már mindent elmondtam ezzel a témával kapcsolatban, nem tudok és nem is kívánok többet hozzátenni.
    Remélem mindenki tiszteletben fogja tartani továbbra is a másik véleményét.
  • Lammer
    bocs...
    ne kelljen magyarazkodnom, hogy tobb mint 20 eve tolom az infot... anno ekezetek nelkul tanultam meg az "ipart"... ugy hozzaszoktam, hogy ugy keresgetem az ekezeteket, mintha most ultem volna ide...

(de azert bele kell kotnunk valamibe, igaz? )
  • Grove4
    Az nem ugyan az,a dohányzás egy rossz szokás,ez viszont egy betegség(talán hiányzik az Y kromoszómájuk)
  • Lacee
    muhaha, jó vicc. nem a házasságok x százalékából születik buzi, hanem _pároktól_. namost azt gondolom belátod, hogy azonos neműeknek nem lehet gyerekük, ergo örökbefogadnak. tehát, hogyan öröklődik az a 2 vagy 98%? :)
  • halexandra
    Ha az emberek letudnák végre vetközni az önteltségüket akkor a gyereknek nem kellene vért izzadnia az iskolában!Ez ilyen egyszerü!Mellesleg nem csak a magyarokra gondolok.
  • Lacee
    figyi, szüleim kiskoromtól kezdve dohányoznak, már nagyon pici koromban is láttam őket bagózni. látható örömmel az arcukon. érdekes módon én mégsem lettem dohányos, mert nem vonz és kész. az elméleted szerint ez nem lehetséges, nem?
    pedig ez a példa még csak nem is genetikai szintű kérdés, hanem csak egy rossz szokás.
  • Csesza
    jah igen, és itt a gond az egésszel, én sem engedtem volna ezt a felvonulást, mert tűzre is dobnám őket, de ez teljesen lényegtelen

csodálkoznak, hogy baszogatták őket, meg dobáltál őket, ha ennyire nyilvánosságra akarják hozni ezt az egészet akkor nme tangában kellene "mindenkinek" végigmennie hanem normális öltözetben és nemhiszem, hogy ennyire elszabadultak volna az indulatok ha nem nyaljákfelják egymást az utca közepén ilyen öltözékben...
    ez ilyen direkt dolog volt tőlük, de ha el akarják fogadtatni az egészet akkor nem kéne ilyen szinten felháborodást kellteni
  • Muki100
    Mert szerinted ha pl. fiút fogadnak örökbe, milyen csaj fog majd PONT vele összejönni, ha látja hogy a srác anyja Béla? Meg vajon milyen példát fog látni egész életében, mire fogja bíztatni "anyu", ha nem a seggbekukira?
    Ha normális házasságokból születik mondjuk 2% (vagy nem tudom) homó, akkor logikus hogy buzeranciából 2% lesz normális.
    Egyébként, meg nem értem, hogy lehet valaki meleg és mégis akar gyereket. Fogadja el magát, nem lehet és kész.
  • halexandra
    Teljes mértekben igazad van!
  • AranyKéz
    Annyira szórakoztató értékekről pampogó hozzászólást olvasni, amiben nincsenek ékezetek, nagy kezdőbetűk, viszont hemzseg a helyesírási hibáktól, és van benne "lol", "check", "hsz" és "grat".
  • Lacee
    néhány hónappal ezelőtti szélsőjobber gyűlés a Hősök terén, évenkénti Budapest-parádé... ezek mind egy-egy, sokak szerint deviáns szubkultúra gyűlései voltak a város szívében. csak megjegyzem :)
  • Csesza
    ez hülyeség, te megkérdezel minden betörőt, hogy buzi e vagy?

ha nem akkor honnan tudod?!

nem ez a lényege az egésznek...
  • Grove4
    Ne mondd már h nem lenne meleg a gyerek ha kiskorától kezdve ezt látja hogy "két apja" van!
  • Muki100
    Nekem meg hadd ne keljen már azt néznem a TV-ben, hogy mindenféle deviáns alaknak lezárják a főváros szívét, hogy egy betegséget hirdessenek és közben tangában nyalják-falják egymást.
    Amíg ők ilyen intoleránsak, hogy is várhatják el, hogy majd MI elfogadjuk őket? Persze könnyű úgy, hogy a nagy hazafi politikusaink mögöttük állnak, de a tojásdobálás ebben az esetben egyenlő volt az önvédelemmel.
    A kopaszokról meg neonácikról annyit, hogy nem összetévesztendők azzal amit itt egyesek árpádsávosként emlegetnek (helyesen Árpád-sávos amúgy). Szervezettebb helyeken kilökik őket a fenébe, ez a Bácsfidiána szerű neonáci bandát a felhajtás tartja életben, nem pedig bármilyen cél...
  • Lammer
    lol!
    agymosas - check...
    gratulalok...
    en is tudnek buntipontos hszeket irni, hogy igenis kik miatt szakadt az orszag ket reszre, es "kiknek" koszonheto, hogy a magyar ertekeket idaig "lerugdaltak" de ez mar (fel)off... igenis fenntartom, hogy nem minden magyaerzelmu ilyen vadbarom... tok lol, hogy egy b-kozep style mennyisegu emberbol le is vonod a konkluziot! mi ez ha nem primitivseg... dehat a media is ezt sugallja, ugyhogy termeszetes a reakcio... grat (y)

tisztelettel, egy nem randarilozo (m)agyarerzelmu...
  • Lacee
    de miért lenne egy gyerek is automatice meleg, ha a szülei azok? nem kétlem hogy pl suliban kellemetlen lehet a téma hogy "anyukád hol van" és hasonlók, de nehogy már oda jussunk mint pár éve a Sziget kapcsán keletkezett balhé, mikor sok iqfighter azt hitte, hogy az ott levő Szivárvány sátornál osztott szórólapokkal terjed a homoszexualitás, mint egy vírus...
  • Grove4
    Bocsánat,véletlen volt!
  • Grove4
    Jó ez igaz!
  • Grove4
    Jó ez igaz!
  • Grove4
    Kellene nekik egy ország,mondjuk Gayland!
  • Aspyrin
    Nem is állítottam ilyet. Ettől függetlenül kevésbbé valószínű egy meleg betörő mint egy hetero.
  • Grove4
    A kettő nem zárj ki egymást.
  • Aspyrin
    Ezt nagyon sokan így gondoljuk, nincs is vele gond.
  • Aspyrin
    Ha csak a két végletet tartom szem előtt: bűnöző vagy meleg, akkor az utóbbit választom. Tessék megkövezni érte.
  • garfield83
    Véleményem szerint első sorban a gyerek érdekeit kell nézni és szerintem a gyereknek az a jó, ha "normális" családban nő fel, apával és anyával.
  • Grove4
    NEM!!!Inkább nevelje két homokos,aki követendő példát ad arra a gyereknek,hogy milyen élettársi kapcsolatot kelljen létesítenie!Mert ne mondja azt senki nekem hogy azoknak a gyerekeknek a 90% nem lesz buzi ha felnő!
  • Grove4
    Teljesen igazad van , ez a gyereknevelés dolog nevetséges!Egyre többet akarnak,volt ez a felvonulás,aztán gyerekvállalás,mi lesz a kovetkező lépés,bevezetik a heteroadót?
  • Aspyrin
    Inkább nevelje fel az állam a te pénzeden is intézetekben, fantasztikus bűnöző válhat belőle, grat.
  • Lacee
    11 évesen tényleg jobb azt nézni hogy anyu (aki nem béla, hanem mondjuk Juli) szopja egy vadidegen f@szát...
    tényleg jó érv.

mondjuk eddig csak arról van szó, hogy a "hivatalos" élettársi viszonyt engedélyeznék (pl örökölhessenek egymás után, ilyesmi - ez szerintem teljesen alap dolog), gyerekvállalásról még csak egy felvetés hangzott el.

idézek worluktól:

"A polgári házasság nem szentség. Két ember szerződése arról, hogy együtt, egymásért felelősen, egymásról gondoskodva szeretnének élni a jövőben. Az állam dolga annyi, hogy ennek a jogi hátterét és védelmét biztosítsa, és ráüsse a pecsétet a szerződésre. Az állam nem pampoghat, hogy "anyukám, ehhez az alkoholista faszhoz akarsz hozzámenni, hát eszednél vagy te?" Ha szereti, hát menjen hozzá.

Mindenki más szabadon eldöntheti, örül-e annak, hogy az a két ember szereti egymást. Ha nem örül, az az ő baja – vétójoga nincs. Mitől is lenne?

Aki pedig a magyarságért aggódik, annak ajánlok rémesebb thrillert. Nézze meg akármelyik családegyesítő mónikasót. Hamar rá fog döbbenni, nem a két apukás modell a legszörnyűbb, ami emberek közt történhet. Ha az a két apuka szereti egymást, akkor messze túlteljesítik az úgynevezett normális kapcsolatok százezreit. Most azért megmarad a hit, remény, szeretet, e három; ezek között pedig legnagyobb a szeretet. Jézus se mondana mást, ha kérdeznék.
    "
  • Me0w
    Ne neveljenek gyereket. A szerencsetlen gyerek, megha nemileg normalisan is fejlodik, biztos, hogy az iskola 12 eve alatt vert fog izzadni a szulei miatt. Mar elso nap el kell mondani, hogy hivjak a papadat, hogy hivjak a mamadat. "Kis Pista vagyok, apu neve Andras es vizszerelo, anyu meg Bela es sofor". Remek, valoban. Masreszrol meleg 'szulok' - khm - valoszinuleg nem hetero tarsasagba jarnak, remek nezni 11 evesen, hogy anyu - a Bela - vigan szopja valakinek a faszat a WCben, aki nem apu. Brr, ne haragudj, de se felvonulas se gyerek. Nem mondom, hogy a reszeges anya vs. reszeges apa, akik olik egymast, vagy a molesztalo gyam jobb csaladmodell, de legalabb str8.
  • SötétBarom
    Jogos, arról a gyerek tehet. Adjuk is oda két buzinak.
  • tomsolo
    kivéve egyes kétnemű élőlényeket. (pl békafaj)
  • Aspyrin
    Csak arra próbáltam rávilágítani, hogy amióta ember az ember létezik ez a kérdés. Volt olyan időszak(mint ahogy azt gondolom olvastad is) amikor még egy császár is nyíltan vállalta nemi hovatartozását. Mint tudjuk, az ókori Róma jóval fejletebb volt, mint bármelyik nemzet akkoriban. Vagyis számomra van összefüggés szellemi és technikai fejlettség és kultúra között. Bezzeg most..
    Senki nem mondta, hogy szeresd őket, én sem teszem. De azért ne kelljen már azt néznem a tévében, ahogy iqfájter kopaszok meg csirkefarhátas nyugdíjasok dobálnak, anyáznak, kormányt szídnak.
    Abszurd vagy nem, felőlem neveljenek gyereket. Amíg lesz olyan hetero anya aki eldobja a gyerekét mondjuk azért, mert egy dizsiben jól megfarkalták a hetero csákó.
  • Grove4
    Talán azért nem tudnak csinálni gyereket, mert a természet csak annak adja meg ezt az örömöt,akinek a szexuális élete normális.