506
Pride - melegfelvonulás
-
#262 Amúgy a Gayland ötletről annyit (valaki nemrég felvetette), hogy nehezen működne mivel nincs szabad hely a Földön, hacsak nem valaki rovására jönne létre, másrészt nem lenne természetes szaporulat, csak bevándorlások tartanák fenn a népességet. Magyarán kihalásra lennének ítélve, ha nem lenne az emberiség olyan toleráns, mint amilyen most. -
#261 OFF
bocs nemtudom mi van véletlenül kétszer küldi el
ON -
#260 az általad említett szervezés kapott az államtól (HM) támogatást, ez a felvonulás nem. akkor mi a problémád? -
#259 Nem képzeld nem vettem részt, mert vidéki vagyok és te kusspofabe,én nem beszéltem így veled.De attól függetlenül hogy vidéki vagyok szívügyemnek érzem az ország sorsát. -
#258 Egyébként ez a legpörgősebb topik. Elérték a céljukat, beszélünk róluk... Jól bedőltünk...
Részemről ide többet nem. Aki akar csatlakozik. -
#257 Nem képzeld nem vettem részt, mert vidéki vagyok és te kusspofabe,én nem beszéltem így veled. -
#256 Jó én ezzel befejeztem,aki védi a buzikat védi ,aki nem nem(én nem). -
#255 Igen, egy demokrácia arról szólna, hogy nem üldözték volna tűzzel-vassal azokat akik próbáltak volna megemlékezést szervezni, sőt, ez az állam feladata lett volna, vagy netán nagy demokrata politikusaink nem Árpádtól származtatják Magyarországot? Hanem a buziktól, akiket viszont mindannyian lelkesen támogattak? -
#254 Igen. A demokrácia. Egyszer a tévében azt mondta egy szociológus, hogy a demokráciában nekem is vannak jogaim. PL: Jogom van utálni a szomszédomat, akkor is ha cigány. Azt már csak én teszem hozzá, hogy akkor is ha buzi. -
AranyKéz #253 Miért, te részt vettél bármelyik megemlékezésen ? Nem ? Akkor kusspofabe.
-
Cat #252 Hát menj ki és szervezd meg. Ki akadályoz meg benne?
Nem érted hogy erről szól ez az egész demokrácia? Nem pedig arról, hogy valaki csinál valamit, és odamegyek tojásokkal megdobálni, és agyonverni azért, mert MÁS? -
#251 Vegyék már végre tudomásul, hogy nem kellene rám erölteni a másságukat!
Ha nem vonulnak, nem rázzák a vörös posztót az orrom előtt, észre sem veszem őket.
Csak maguknak köszönhetik a megkülönböztetett figyelmet.
Ha meg fel akarták hívni a figyelmet magukra akkor vállalják azt is, hogy jónéhány embernek ez nem tetszik. -
#250 Ez elég szomorú,hogy senki nem teszi tiszteletét pl.:Árpád fejedelem tettei miatt, hanem a buzikat kell bámulnom BP. utcáin. -
#249 Szerveztek is, de ahhoz egy maroknyi támogatást kaptak a HM-től és ennyi. Amúgy meg a belvárosban nem engednek bármilyen "nemzeti" jellegű rendezvényt szervezni, de az ő kedvükért nyugodtan le lehet zárni bármit. Az, pedig hogy a parlamenti pártok közül valaki csak ezek mellett álljon ki, a megemlékezésről pedig hallani sem akarnak kicsit abszurd. -
#248 Semmi baj nem lett volna azzal ha ugy vonulnak fel ,ahogy a leszbi csaj a videóban,de nem így tették.(műf*szkereszt,Biblia).Itt a felvonulásmódról van szó. -
Cat #247 "Milyen baromságokkal nemondd már hogy inkább ezt ünnepled mint azt?"
Nem ünnepeltem én semmit, sem ezt sem azt. Viszont ezt több ezren ünnepelni AKARTÁK, és ebben megakadályozták őket, a másikat (a pozsonyi csatádat) pedig SENKI nem akartam megünnepelni, de mégis azzal példálódzol. Én komolyan féltem a tömeg mellett elhaladva, és nem a buziktól, hanem ettől az ordibáló csűrhétől. -
#243 én egyiket sem ünneplem. itt arról van szó, hogy ha valaki szeretné ünnepelni, annak lehessen-e. ha Te a pozsonyi csata hősei emlékére szerveztél volna egy szép ceremóniát mondjuk a Deák téren, több mint valószínű hogy nem jelentek volna meg forrónacis buzihordák hogy megdobáljanak, sőt, a rendőrség sem vert volna szét. ugyanezt a lehetőséget másnak is érdemes megadni, nem gondolod? -
#242 igaz... vonulhattak volna tovább is... -
#241 Persze, mert errol lehet jokat irni, meg tudositani, hogy elfogadas, meg megertes. Majd az operator a riport utan kop egyet, es a kamera elrakasa kozben elmormol egy 'kocsogok'-et a bajsza alatt. -
#240 Pontosan erre gondoltam, hogy nekik csak ez fontos... A többinek meg a pofájába röhögnek. Ne csodálkozzunk, hogy elszakad az a bizonyos cérna... -
#239 Az a nagy baj,hogy sokan védik a buzikat,és ezt ők látják ,így nem fognak visszavenni a "provokálásból" és a tangában járkálástól,és nem a 4 fal között fogják folytatni ezt a dolgot.Egyébként egy baja volt ennek a felvonulásnak,az hogy megáltak. -
#238 Ja, például az is nagyon fontos volt, hogy a Magyar Köztársaság kormányának személyügyi államtitkára bejelentse, hogy buzi. -
#237 Milyen baromságokkal nemondd már hogy inkább ezt ünnepled mint azt??Jó igen, 1 héttel megint egy ilyen évfordulóra esett volna de attól még nem csak ennek kéne folynia a médiából(kb.200-szor láttam a híradóban és különféle reggeli és esti műsorokban annak a homitikusnak a beszédét)ünnepeljenek,jó,de attól ez a médiafelhajtás egy kicsit sok.Manapsák jobban érdekli az embert a buzik mint a saját történelme. -
#236 Ha tetszik ha nem, ha az nincs ma te sem vagy itt valószínűleg...egyébként meg ha megszervezték volna egy másik helyszínre a tiszteletadást akkor valószínű hogy az ellentütetők többsége elfoglalta volna magát ott. Dehát végülis az államalapítás álszentség, baromság.
Sokkal fontosabb dolog a tangában nyivákolás, így van. -
#235 öö, és Árpád vezér emlékére épp a belvárosban lett volna valami körmenet-féle amit elnyomtak ezek a rohadék buzik? esetleg bármi hírértékű esemény volt a pozsonyi csata emlékére? nem? akkor nincs min parázni SZVSZ. -
#234 Összes húzzon Leszbosz szigetére és ott éljék ki magukat -
#233 Ráadásul nem hiszem, hogy ma itthon ez a legnagyobb probléma amivel foglalkozni kell! Sokkal fontosabb dolgok is lennének... -
Cat #232 "Árpád fejedelem halálának és a Pozsonyi Csata 1100. évfordulójára esett"
Ha egy héttel korábban vagy később lett volna, akkor meg a 300 éve x helyen zajló csata évfordulójára esik. Ne gyere már ilyen baromságokkal, álszentség, mondd ki hogy zavar az egész és kész, ne takarózz évfordulókkal. -
Aspyrin #231 Pontosan. -
Cat #230 Én megkérdeztem volna tőle, hogy neki hány gyereke van, és hány éves kortól akarna fizettetni "agglegényadót". Meg mit kezdene a meddő emberekkel... ááá, gondolkodni sem érdemes ilyeneken akkora baromság. -
#229 Az, hogy mindez Árpád fejedelem halálának és a Pozsonyi Csata 1100. évfordulójára esett, ehhez képest az egész nyálas sajtó csak ezekről szólt. Minden jó érzésű ember döntse el melyiknek lett volna nagyobb súlya.
Egyébként, kisebbik kormányzópártunk bőszen támogat egy csomó "egyenjogúsági" indítványt, mint a homoházasságot, gyerekvállalást miközben pl. a lombikbébi programot lerombolták. Ez egy kis ízelítő abból, hogy mi a bajuk a kormánnyal és miért kapcsolták azt össze ezzel az eseménnyel. -
AranyKéz #228 "Adózzanak többet! Fizessenek... AGGLEGÉNYADÓT!"
loálbazmeg
Biztos fél hogy senki nem lesz aki fizeti a nyugdíját. Ami azért furcsa, mert pont az ilyen ember szokott hőzöngeni, amikor bevándorlókról van szó.
-
#227 Copfos "néni": LOL
táskás meleg: őt valamennyire meg tudom érteni, talán ha ilyenek lennének többnyire jobban elfogadnák őket...
nemzetrésze fiú: igen igaza van, de nem tudom mit várt. Az hogy homo és nemzet része nem üti ki egymást, azok akik büszke rá, mint a "férgese" ott elől már sokkal inkább
Tényleg nem tudom mit várnak, ha normálisan viselkednek azt leszámítva, hogy nem vonzódnak az ellenkező nemhez nyilvánosan akkor nem fogják dobálni és szidni őket. Az hogy otthon mit csinál kivel más kérdés. -
#226 4:10-4:20-ig van egy ertelmes megnyilvánulás,egyébkent lehet én vagyok tulontul hü..e de most komolyan,miköze ehez a kormánynak?max annyi h jováhagyták a felvonulást. -
#225 "Imádjuk a fast" -
#224 A leszbikus csaj mondott igazat és pl. vele semmi bajom nincs. -
Aspyrin #223 "Én is Kossuth-téri tüntető vagyok"
Annyira tipikus ~~ -
Csesza #222 :DDDD gyurcsán takaroggy, mint a buzi haverod :DDDD
ezen beszartam :DDD
agglegényadó :ASDasdsadasds
buzi az egész kormány :Ddddddddd -
#221 Ezt jól megaszondta,mindet fiu fiu vagy lad lad,isten megcsinalta ugyis kell maradni,
pont az ellenkezőjét állítja! -
#220 miért nevelnék a tangából nyivákolásra? abban egyetértünk hogy nem célravezető ez a parádés dolog, de hát ez van. a budapest parádén meg láthatsz egy rakás testfestett, meztelen fiatal lányt, akik dugást imitálnak egy kamionon. titlsuk meg nekik is a gyerekvállalást, mert majd erre neveli a kölkét? ugyan már.
attól még lehet teljesen jó családanya, később. most éppen próbálja jól érezni magát, csak meglehetősen idióta módon. neki meg niylván az nem tetszene, ahogy én szórakozom, tehát kvittek vagyunk :)