Pride - melegfelvonulás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem lehet biztos
"belül fertõzött"
mivan?
"ne mondják hogy ez betegség mert mindenki hirtelen lesz buzi miután végigkúrta a fél országot nekem ez a velõs véleményem kövezettek"
jól érzed csak a tied
énazért mondtamaz ideggázt, mert az, hogy felvonulnak, az kb olyan, ahogy a feketék nyavajognak, hogy rasszizmus van a világban, de van csak fekete zenei gála, csak fehér nincs, ne picsogjanak, hogy nem egyenjogúak, én sem vonulok fel, mert hetero vagyok, nem azért, mert azt hiszem, hogy betegség és ki kéne írtani
Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!
Ez a legjobb, ezt honnan szedted? 😄D
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ezen topic alapján kétféle magyar ember létezik: kopasz, aki tojást dobál, és meleg, aki felvonul.
A kopasz tojásos aggódik, hogy ha idejön a külföldi, akkor melege lesz, pedig külföldön is meleg van, csak ott hiánycikk a tojás. A felvonuló pedig ezt magasról letojja azzal a tojással, amit az elõzõ dobott hozzá.
A magyarok kedvenc állata a birka. Ezt jobban szeretik, mint a meleget, ezért értelemszerûen aki nem kopasz, az birka. Aki kopasz, az is, csak az egy másik, az már túl van a nyíráson. Sõt, az is, aki egyiket sem csinálja, na az a legnagyobb birka, meg agymosott is. Belekeveredtem.
Van viszont egy csodálatos dolog Magyarországban: Mindenki tökéletesen érti és pontosan tudja, mit kellene (és csakis azt kellene) tenni.
Mindenki szereti ezt az országot. Van, aki Turul, van, aki háturul.
A vitatkozást meg abbahagyhatnátok, úgyis Nektek van igazatok. Mindenkinek, és senki másnak.
Nem hiszem el, hogy az egész SG-n, ahol van több ezer téma, ez foglalkoztat Titeket a legjobban...
akkor jobb lenne?
ne álltasd megad!
esetedben az érvek nem használnak
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Amíg ilyen aljanépek lengetik legbõszebben a magyar zászlót, nincs min csodálkozni.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Csak az a baj, hogy a magadfajta "papbácsi megmondja kireszavazzak" meg a tojásdobálós "fejem a pártvezírseggében" birkák uralják ma a magyar "közéletet", már ha a gusztustalan, buta óbégatást, rinyálást és rombolást lehet annak nevezni.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
de minek is magyarázzam, ezzel bizonyra mindenki tisztában van, a világot úgysem itt a gép elõtt váltjuk meg.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ezért nevezik birkának a magyart
mert leszarja, mi van mással, csak õt hagyják békén
beee
fogadd el
legyél buzi, mint aranykéz
látod õ sikeres is
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Azért azon is gondolkozz el, hogy mi ellen tüntettek, nem csak azon háborogj, hogy milyen módon. Nyilván nem a sörösüveg meg a tojás a legjobb megoldás de más módszer ebben a "demokráciában" nem igazán akar mûködni mostanában.
egy kis ízelítõ, hogy kik is azok a rendes emberek akiknek annyira a pártját fogjátok itt.
Persze biztos én vagyok az agymosott, nem ám az, aki habzó szájjal tojást dobál vadidegen emberekre. Okos vagy fiam! <#wilting>#wilting>
Akkor ha gõzöd sincs mirõl van szó nem kéne ilyen kérdéseket feltenned.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
amúgy kíváncsi vagyok hány tüntetésen voltál eddig...tippelek-->0
az ilyen agymosottakból van nekem "kurvára" elegem
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Szerintem meg a papa a legkomolyabb:
"Adóztassák meg õket, jobban élnek mint én!" <#taps>#taps><#vigyor>#vigyor>
"Ha az alkotmányban rögzítve van ? Persze persze."
Nyílván az alkotmánynak a mózesi kõtáblával megeggyezõ hatalma van. Szállj le a földre. A weimari alkotmány se tartott sokáig és nem is volt túl nehéz megváltoztatni.
"Igen, mint például a hitetlenek kivégzése, buzik kivégzése, nem szûz lányok kivégzése, szülõnek ellentmondó tizenéves kivégzése, falvak felégetése, stb. Meg aztán a pápa az ám baromi pártatlan. És forrás jól jönne mielõtt mondvacsinált dolgokkal vagdalkozol."
Spiegel
Aztán ott van a másfél éve megölt pap esete.
És hamarosan szívják is a nagy f*szt, mert roham gyorsasággal öregszik a lakosság. Ellenben Európával, õk nem akarnak változtatni. Pedig sokkal nagyobb szükségük lenne rá mint nekünk. Hát igen, ez az ára az elzárkózásnak egy globalizált világban.
<< Szerintem nem sok köze van az ide települõ bevándorlóknak a szekuláris államhoz, bármikor el lehet törölni ha az új töbségnek ez nem tetszik. >>
Ha az alkotmányban rögzítve van ? Persze persze.
<< Tudtommal a keresztények nem élvezik az õket "megilletõ" jogokat >>
Igen, mint például a hitetlenek kivégzése, buzik kivégzése, nem szûz lányok kivégzése, szülõnek ellentmondó tizenéves kivégzése, falvak felégetése, stb. Meg aztán a pápa az ám baromi pártatlan. És forrás jól jönne mielõtt mondvacsinált dolgokkal vagdalkozol.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Ne ferdítsük el a dolgokat. A japán gazdasági csoda felülmúlta a németet is és mégis 99%-ban homogén maradt az ország(ha már a keleti példáknál maradunk)
"Szekuláris állammal ? Esély rá nem sok. Törökország is békés, pedig 70 millió potenciális faszkalap él benne. Óóóó, már megint az a csúnya tolerancia, mindenhol békét robbant ki a kis gonosz."
Szerintem nem sok köze van az ide települõ bevándorlóknak a szekuláris államhoz, bármikor el lehet törölni ha az új töbségnek ez nem tetszik. Amúgy Törökország mióta békés és toleráns? Tudtommal a keresztények nem élvezik az õket "megilletõ" jogokat(errõl olvashattunk a Pápa látogatása során). Az is megkönnyíti a helyzetüket, hogy a szekuláris állam toleranciával átitatott kánaánját elhozó Fitalak Törökök kitelepítették , illetve kiiírtották a keresztények nagy részét. Ez remélem nem okoz kognitív disszonanciát számodra. Ha Törökországot nem veszik fel az Eu-ba akkor a kelet felé fog közeledni. Könnyebb lesz mint fordítva.
de elég az offból
szerintem is egyszerûen lazán nem kellett volna engedélyt adni, én sem megyek ki a fõútvonalakra dugni, egy kamionon
Together we'll fly someday...
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Eddig read only módban néztem be ide, jókat kacagva néhány post-on, ennyi.
gamertag: kenobita
A tangában nyivákolás ugyanúgy gusztustalan, és? Akkor le kell süllyedni a szintjükre?
Nem azt írtamhogy kötelezõ kimenni, hanem hogy felvonuló embereket nem szabad tojásokkal megdobálni, és utána este az utcán bakancsokkal megrugdosni.
A külföldi nem a felvonuláson fog megrökönyödni, hanem a hungarista barmokon. Berlinben, Bécsben, Párizsban, Barcelonában százezrek mennek ki egy ilyenre.