506
Pride - melegfelvonulás
-
Question #383 Olvass inkább.
http://www.zpok.hu/globalizacio/lugano.htm -
Cat #382 "Nem értek egyet azzal, hogy több jogot kapjanak!"
Nem több jogot akarnak, hanem ugyanannyit, mint ami neked van. -
#381 Én vidéki vagyok úgyhogy - szerencsére - lemaradtam erről a felvonulásról és nem örülök neki, hogy ilyet engedélyeznek én biztos betiltottam volna. De sajnos a liberális vezetés azt hiszi mindent megetethet a néppel. Mivel a melegnek lenni nem normális dolog, ezért nehogymár azt próbálják beadni, hogy ez milyen jó és semmi rossz nincs benne. Ellenkezik a természet törvényeivel. Nehogymár ez legyen a követendő példa a gyerekek számára. Miért kell ilyen magamutogató felvonulást csinálni?? Nem értek egyet azzal, hogy több jogot kapjanak! Nekem - sincs - semmi bajom azokkal a melegekkel, akik nem próbálják rámerőltetni az aberráltságukat és nem állnak ki az út közepére mutogatni magukat. Ennyi. De a hibás az aki ezt a felvonulást engedélyezte!
Viszont azt elítélem, amit a hírekben olvastam, hogy a felvonulás után egyesek a mellékutcákban ütlegelték őket!! -
#380 felháborító és szánalmas de igaz...
-
#379 A homosexualitas termeszetellenes, ellentmond a masodik legfobb eletosztonnek igy az osszes homsexualis selejtes....
-
#378 ...még annyi, hogy felejtsük már el ezt az Árpádsávos, meg szélsőjobbos komplexust!
off -
#377 Többé-kevésbé végig rágtam magam a hozzászólásokon. A 10#-el maximálisan egyetértek. Nem kell a magamutogatás. Én elfogadom őket olyannak amilyenek. De ne nekem kelljen már hozzájuk alkalmazkodnom. Vki írt a kissebségről. Igen ők azok elismerem, de ez a tény azt támasztja alá, hogy NEM A TÖBBSÉGNEK KELL ALKALMAZKODNIA! Lentebb volt is ehhez hasonló írás, állami szinten a bevándorlókkal kapcsolatban. Nos, ha én megjelenek egy új helyen -tök mind1, h kissebbségként vagy bevándorlóként- igyekszem az ottani elvárásoknak megfelelni és csendben -hangsúly a csendben-en van- elfogadtatni magam a már ott lévőkkel. Nem akarok erre több szót fecsérelni és esetleg olyanokkal vitázni akik nem is tudják mi a normális vita fogalma. Akinek nem inge... -
#376 Ez amit írtál felháborító és szánalmas is. Akárcsak te magad. -
AranyKéz #375 << legyél buzi, mint aranykéz
látod ő sikeres is >>
Egy szóval se mondtam hogy buzi vagyok, te kisköcsög.
És még tanulok, szóval a sikeresség majd még elválik.
<< ma magyarországon, magyarnak lenni nem trendi
fogadd el >>
Elmondanád hogy ki az a barom, aki arra büszke, hogy egy olyan ország állampolgára, aminek az a legnagyobb kultúrális jellemzője, hogy a lakosai egymást tapossák a betonba; egy olyan ország, melynek népe olyan hülye hogy mindig szar, korrupt vezetőt választ, utána anyáz, de mást nem csinál, mert lehet terelni mint a birkát; melynek a produktív munkaereje ki van űzve a francba; melyben a baszogatás kormányszinten is fennáll; ... Órákig folytathatnám.
-
AranyKéz #374 << szóval nem az a helyes megoldás az elöregedő társadalomra, hogy bátorítjuk a gyerekvállalást, hanem lecseréljük magunkat idegenekkel. >>
Na nézzük. A gyerekvállalást úgyse csinálja a nép, akármennyire gazdag, akármennyire megéri; egy, a családoknak kedvező adócsökkentést meg úgyis baszhatod, a kormány annál zsugoribb; senki se tudja előre milyen lesz a gyerek; nem biztos hogy olyan szakmát tanul amiből később is hiány lesz; a gyerek felnevelése egy vagyon, ráadásul ha dolgozik is közben a szülő, egy rémálom, a gazdaságot is visszaveti; ja igen, ÉS 20 ÉVET KÉSIK AZ EREDMÉNYE.
Ezzel szemben a bevándorlók gyakorlatilag azonnal rendelkezésre állnak; tudsz belőlük válogatni az alapján hogy éppen milyen szakmákból van hiány (sőt, akár vissza is lehet küldeni őket a francba ha már nincs szükség a munkájukra, bár ez nem ajánlott ha egy normálisan melózó, beilleszkedni képes emberről van szó). Problémát a nyelv okozhat, és a bevándorlás gyorsasága.
<< A japánok szeretnének japánok maradni ebben a globalizált világban is. >>
Természetesen megtehetik. "Csak" az országuk, a gazdaságuk és a kultúrájuk jelentősége fog odaveszni. Meg lehet hogy még pár dolog.
<< Száz éve még csak 40 millióan voltak és ha 200 év múlva megint annyian lesznek, akkor sem történik semmi különös. >>
Egyre több öreg lesz, egyre nagyobbak lesznek az adóterhek, egyre kevésbé éri majd meg ott élni, egyre több fiatal fog kivándorolni, egyre több öreg lesz [...]
A végén ez a 40 millió szinte csak öregekből fog állni. Gondolhatod milyen áldásos következményei lesznek.
Ha a nép nem baszik, maradnak a bevándorlók. Amelyik vezető ezt nem ismeri be, az a saját országát ássa el.
<< Nyílván az alkotmánynak a mózesi kőtáblával megeggyező hatalma van. Szállj le a földre. A weimari alkotmány se tartott sokáig és nem is volt túl nehéz megváltoztatni. >>
A weimari alkotmány nyilvánvalóan hibás volt ( http://en.wikipedia.org/wiki/Weimar_Constitution#Weaknesses ), és tudtommal egész végig érvényben maradt. Ma már azért jobb alkotmányok vannak.
Arról nem is beszélve, hogy az EU lebasz bármilyen döntést a tagállamok részéről ami ellentmond a koppenhágai kritériumnak.
<< Spiegel
Aztán ott van a másfél éve megölt pap esete. >>
Elolvastam. Egyrészt, kíváncsi vagyok hogy pl. a két templom esete mennyire igaz, másrészt hogy a rendőrség hogy reagált, harmadrészt hogy miért is ennyire fontos 2-3 elszigetelt eset.
De nézd a szituáció másik oldalát is: Ha az EU követeli hogy javítsanak a helyzeten ha csatlakozni akarnak, az általad imádott keresztényeknek még jobb dolga lesz.
-
Ronny #373 micsoda vitakultúra:D
-
#372 gyerekek,mi lessz itt majd 5-10 év mulva???
nevetve olvassuk majd vissza ezeket a hsz-eket,mivel akkora változáson fogunk átmenni,hogy már ez a téma,vagy hasonló kategóriájú természetes fog lenni ebben az országba is,szal ha vissza tekintünk az elmult 10 évre akkor bizony -bizony nem ez a világ volt még,sőőt...........
[egyéni véleménye] -
#371 1. A homoszexualitás - bármennyire létezik az állatvilágban is - nem normális állapot. Ez sajnos így van.
2. Ha valaki "meleg" - szíve joga. Addig rendben is van, míg engem vagy másokat ez nem érint hátrányosan (nem kerget egy bőrtangás fiatal férfiú, vagy próbálja a gyermekedet meggyőzni arról, hogy milyen jó is buzinak lenni - miközben a kölöknek nem nőtt be a feje lágya).
3. Ha ezt a nem normális állapotot közszemlére teszik, JOGOSAN fog felháborodást kelteni az emberekben.
Ha egy (élő) oroszlán orrát pöckölgeted, előbb utóbb az oroszlán (de mondhattam volna kutyát vagy egyéb harapós dögöt is) megunja, és rád támad.
Ugyanez van a felvonulásokkal is - akár buzik, akár heterók, akár éjszakai pillangó, akár pedofilok, akár nekrofilok, akár kendermagosok, akár állatokkal szexelők, akár neofasiszták, akár "kommunizmus hőseire" emlékezők vonulnak fel - számíthatnak afférokra.
És ezt a felvonulás résztvevői tudják, és ki is használják - hisz lehet hivatkozni az antitoleranciára, rasszizmusra, rendőri túlkapásra, közszeméremsértésre, stb, stb... Meg lehet szerepelni a médiában, és felróni a sérelmeinket. -
#370 én sem.részemről nincs probléma.értem h mit mondasz,nagyjából egyet is értek vele,csak te is próbáld megérteni,amit én mondtam:).részemről ennyi.minden jót
hja,a témához is írok vmit:D
a melegséget nem kéne reklámozni:). -
Mirk #369 elnézést kérek ha támadásként vetted a hozzászólásomat, nem ilyesfajta célzattal írtam -
#368 najó.nemtom milyen lóról beszélsz.
"tehát ha azt mondom hogy én nem tüntetek akkor nekem ez kell? én szeretem? nekem szükségem van rá?"
nem mondtam h neked ez kell.ki tudja h mi kell neked.csak azt mondom,hogy miért baj ha vki kimegy ezért az utcára?mert egyébként milyen következmények voltak?semmilyenek.szval erről ennyit.
"ha nem szólok be neki akkor szeretem? akkor egyetértek vele? vagy mi??
ha azt mondom nem vagyok szerelmes beléd akkor meg akarlak ölni? vagy mi??"
nyugi,ne kapd fel a vizet.ha nem szólsz neki semmit,ha nem mondasz semmit,akkor honnan tudja a másik hogy hogyan viszonyulsz a dologhoz?mellesleg nem érdekel h téged ez hogy érint.magánügy,a franc se akar meggyőzni,mert nemérdekel.mindegy.
-
Mirk #367 mindig csak a kopasz meg a meleg, a fekete és a fehér, a tüntető meg a kommunista, a jó meg a rossz, két színben látnak csak egyesek -
#366 gondolkodnivaló, bár snaszos hogy az eddig belinkelteket sem olvassa el sok ember. -
Mirk #365 már megint a ló meg az az átkozott túloldala
aki igazán szégyent hoz az országra,az most az ország első embere.és ez újabb szégyen.de sebay,ha ez kell,hát akkor jóvan.
tehát ha azt mondom hogy én nem tüntetek akkor nekem ez kell? én szeretem? nekem szükségem van rá?
megmondta a frankót,ezért aztán dícséret illeti
ha nem szólok be neki akkor szeretem? akkor egyetértek vele? vagy mi??
ha azt mondom nem vagyok szerelmes beléd akkor meg akarlak ölni? vagy mi?? -
#364 -
#363 Nekem nincs bajom a melegekkel, de ez a felvonulás visszataszító. Mirkkel meg teljessen egyetértek. -
#362 1.a rombolás valóban nem a legjobb módszer
2.aki igazán szégyent hoz az országra,az most az ország első embere.és ez újabb szégyen.de sebay,ha ez kell,hát akkor jóvan.
3.nem azért,de sztem szép h tüntetés van,amikor maga az elvtárs ismerte be h átbaszták az egész országot.mindegy,megmondta a frankót,ezért aztán dícséret illeti.
magam részéről befejeztem ezt a "témát".ha válaszolsz,akkor má úccse olvasom.
mellesleg ez a téma eléggé eltér a topikcímtől,meghát politika,ami ha jól tom itt nem megengedett (bár ezt az überfasza őseezsgés nagypofájúak úgyis jobban tudják) -
Mirk #361 hát ezt akartam érzékeltetni -
baca01 #360 mért is olyan a vége amilyen? sztem tök rendben van...
attól hogy vki nem örjöng kint az utcákon és rombol zászlóval a kezében, meg lehet ugyanolyan érzésű magyar mint a másik, sőőt akik kimennek és ott bohóckodnak, na azok hoznak igazán szégyent az országra... -
#359 van miben egyetértek,de a vége egy nagy PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF -
baca01 #358 igen ő az...
de nem szakmunkásképző hanem színvonalas gimnázium nem is értem mit keres ott... -
Mirk #357 elkezdtem olvasni a topikot de már a második oldalt is nehezen bírtam... hihetetlen hogy ennyi besötétedett agyú ember tud hülyeségeket fröcsögni oldalakon keresztül.
ezek a gyöngyszemek: buzi hatalomátvétel, heteroadó(ez a kedvencem),a két véglet amit már lala is leírt a buzi és a kopasz. Tényleg ezt tartom a legfontosabbnak mert azt veszem észre hogy sokan itt úgy gondolkodnak(ez egy erős túlzás) hogy ha valaki esetleg véletlen nem épp az ő álláspontján van akkor már át is esett a ló túloldalára. Például ha valaki azt mondja hogy ő nem dobálta volna meg a buzikat akkor az illető is nyilvánvalóan meleg és még ott is volt a felvonuláson. Ilyen alacsony i.q.-val nem is értem hogy regisztrálhat ide vki?? Hogy tudja kezelni az odlalt? Ilyen nincs! Senki sem lehet ien.. ien buta... hihetetlen.
Én nem állok senki pártján és a felvonulásnak sem örülök: ha valaki homokos hát legyen az - otthon. Én se tartok felvonulást csak mert kék a szemem, és nem is próbálom honfitársaimat a kék színű szemekre rábeszélni.
Politikát magyarságot meg ieneket belekeverni hát.. trendi úgy látom! minden a kormány miatt van persze! multkor is kiesett a kezemből a vajaskenyér, hát egyből mondtam is a k**va életbe már ezzel a kormánnyal. legszívesebben kimentem volna énis tojásdobálás közben vesszen gyurcsányt kiabálni az anyukákkal meg a nyugdíjas nénikkel. még egyszer gyomorroontást kapok tuti előveszem az árpádos lobogót, nyilván a kormány tehet arról is.
szóval lol.
nevetséges ahogy a sok vérpista fröcsög, egyik kezével hülyeségeket gépel, másikkal tojásokat dobál, közben gyurcsányt szídja és a nadrágjába meg magyar zászló van tűzve.
jajj nekem. lehet hogy ezt a magyar zászlós dolgot nem kellett volna felhoznom. mingyárt jön 10 hsz arról hogy ma magyarországon nem divat magyarnak lenni.
ja és nyilván meleg vagyok mrt nem szóltam be a tnagás férfiaknak pesten -
Cat #356 A 3:23nál lévő bajszos szakmunkásképző iskolás? Jobb mint Bácsfi Diána :) -
baca01 #355 bakker most néztem meg a videót és benne van az egyik ismerősöm:O
kb a videó 3/4-nél látható kis csipszar gyerek sapkával a fején és magyaráz hogy hulljon a férgese stb...
volt sulimba jár, és mindig náci német egyenruhát hord ha esik a hó, ha 40fok van... szánalmas:O -
#354 Na ez az a tipikus alaptalan és nevetséges hozzáállás, ami ordít a közhelyektől.Ez a buzik átveszik a hatalmat, meg a heterók lesznek kisebbségben annyira röhej, hogy nyílvánvalóan végig sem gondolja az aki ilyet ír, csak önigazolást keres, hogy jogosan utálkozhasson.
Mellesleg a lenti hozzászólásomra senki nem válaszolt.Szal tegye fel a kezét, aki tojással dobálózna egy csak leszbikből(!) álló felvonuláson.Ja, hogy az más?Igen, az tényleg más.
Komolyan mondom, megnéztem a videókat és szánakozok a sok bírkán akik ELMENNEK a felvonulásra, hogy FELHÁBORODHASSANAK a "közszeméremsértésen".Eszem áll meg.Mi ez ha nem vicc? -
Vlala #353 Kínomban jött, mert már fáj, ami itt folyik. -
#352 "lehet én vok az untoleráns konzervatív fasz"
nem lehet biztos
"belül fertőzött"
mivan?
"ne mondják hogy ez betegség mert mindenki hirtelen lesz buzi miután végigkúrta a fél országot nekem ez a velős véleményem kövezettek"
jól érzed csak a tied
énazért mondtamaz ideggázt, mert az, hogy felvonulnak, az kb olyan, ahogy a feketék nyavajognak, hogy rasszizmus van a világban, de van csak fekete zenei gála, csak fehér nincs, ne picsogjanak, hogy nem egyenjogúak, én sem vonulok fel, mert hetero vagyok, nem azért, mert azt hiszem, hogy betegség és ki kéne írtani -
#351 De kétségkivül odabaszos egy hozzászolás:D -
#350 Régi poén, nem egy dalban is rim, meg a zürhajo cimü filmben, nem ilyen környezetben, de szerepel. -
#349 Ezen én is beröhögtem! :D -
#348 "Mindenki szereti ezt az országot. Van, aki Turul, van, aki háturul."
Ez a legjobb, ezt honnan szedted? :DD -
Vlala #347 Visszaolvasgattam, és szakdolgozatot írok a Magyarokról.
Ezen topic alapján kétféle magyar ember létezik: kopasz, aki tojást dobál, és meleg, aki felvonul.
A kopasz tojásos aggódik, hogy ha idejön a külföldi, akkor melege lesz, pedig külföldön is meleg van, csak ott hiánycikk a tojás. A felvonuló pedig ezt magasról letojja azzal a tojással, amit az előző dobott hozzá.
A magyarok kedvenc állata a birka. Ezt jobban szeretik, mint a meleget, ezért értelemszerűen aki nem kopasz, az birka. Aki kopasz, az is, csak az egy másik, az már túl van a nyíráson. Sőt, az is, aki egyiket sem csinálja, na az a legnagyobb birka, meg agymosott is. Belekeveredtem.
Van viszont egy csodálatos dolog Magyarországban: Mindenki tökéletesen érti és pontosan tudja, mit kellene (és csakis azt kellene) tenni.
Mindenki szereti ezt az országot. Van, aki Turul, van, aki háturul.
A vitatkozást meg abbahagyhatnátok, úgyis Nektek van igazatok. Mindenkinek, és senki másnak.
Nem hiszem el, hogy az egész SG-n, ahol van több ezer téma, ez foglalkoztat Titeket a legjobban... -
#346 nekem is szitkozodnom kellene inkább?
akkor jobb lenne?
ne álltasd megad!
esetedben az érvek nem használnak -
#345 Fantasztikusan érvelsz. Már megint. -
#344 fogalmad sincs miről beszélsz
már megint