Pride - melegfelvonulás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kínomban jött, mert már fáj, ami itt folyik.

magus
"lehet én vok az untoleráns konzervatív fasz"

nem lehet biztos

"belül fertõzött"

mivan?

"ne mondják hogy ez betegség mert mindenki hirtelen lesz buzi miután végigkúrta a fél országot nekem ez a velõs véleményem kövezettek"

jól érzed csak a tied

énazért mondtamaz ideggázt, mert az, hogy felvonulnak, az kb olyan, ahogy a feketék nyavajognak, hogy rasszizmus van a világban, de van csak fekete zenei gála, csak fehér nincs, ne picsogjanak, hogy nem egyenjogúak, én sem vonulok fel, mert hetero vagyok, nem azért, mert azt hiszem, hogy betegség és ki kéne írtani

light00
De kétségkivül odabaszos egy hozzászolás😄

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

light00
Régi poén, nem egy dalban is rim, meg a zürhajo cimü filmben, nem ilyen környezetben, de szerepel.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

cenobite
Ezen én is beröhögtem! 😄

gamertag: kenobita

Falconer
"Mindenki szereti ezt az országot. Van, aki Turul, van, aki háturul."
Ez a legjobb, ezt honnan szedted? 😄D

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Visszaolvasgattam, és szakdolgozatot írok a Magyarokról.

Ezen topic alapján kétféle magyar ember létezik: kopasz, aki tojást dobál, és meleg, aki felvonul.
A kopasz tojásos aggódik, hogy ha idejön a külföldi, akkor melege lesz, pedig külföldön is meleg van, csak ott hiánycikk a tojás. A felvonuló pedig ezt magasról letojja azzal a tojással, amit az elõzõ dobott hozzá.

A magyarok kedvenc állata a birka. Ezt jobban szeretik, mint a meleget, ezért értelemszerûen aki nem kopasz, az birka. Aki kopasz, az is, csak az egy másik, az már túl van a nyíráson. Sõt, az is, aki egyiket sem csinálja, na az a legnagyobb birka, meg agymosott is. Belekeveredtem.

Van viszont egy csodálatos dolog Magyarországban: Mindenki tökéletesen érti és pontosan tudja, mit kellene (és csakis azt kellene) tenni.

Mindenki szereti ezt az országot. Van, aki Turul, van, aki háturul.

A vitatkozást meg abbahagyhatnátok, úgyis Nektek van igazatok. Mindenkinek, és senki másnak.
Nem hiszem el, hogy az egész SG-n, ahol van több ezer téma, ez foglalkoztat Titeket a legjobban...

mikike
nekem is szitkozodnom kellene inkább?
akkor jobb lenne?
ne álltasd megad!
esetedben az érvek nem használnak

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

guardian hero
Fantasztikusan érvelsz. Már megint. <#wilting>

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

mikike
fogalmad sincs mirõl beszélsz
már megint

guardian hero
"ma magyarországon, magyarnak lenni nem trendi"

Amíg ilyen aljanépek lengetik legbõszebben a magyar zászlót, nincs min csodálkozni.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

guardian hero
Nem fogom senkinek a pártját Te kis korlátolt barom. Ha elítélem a tojásdobáló birka barátaidat, akkor már én vagyok a buzibérenc? Gratulálok, látom jól megtanították neked az "aki nincs velünk, az ellenünk van" leckét a fõbirkák.

guardian hero
Kurva jól élnénk, ha mindenki csak akkora birka lenne az országban, mint én.

Csak az a baj, hogy a magadfajta "papbácsi megmondja kireszavazzak" meg a tojásdobálós "fejem a pártvezírseggében" birkák uralják ma a magyar "közéletet", már ha a gusztustalan, buta óbégatást, rinyálást és rombolást lehet annak nevezni.

Muki100
Pontosan ezaz, ha racionálisan gondolkozol és nem csak a TV befolyásol akkor valahol az arany középút tájékén kötsz ki, de semmiféleképpen sem ott, hogy el sem gondolkozol a másik oldal vajon mit akarhatott hanem azonnal köpsz rá. Pedig a tojásdobálók többsége (ezen az eseményen legalábbis) általánosította az "ellenfelét", méghozzá a farokmutogatós kép állandósult bennük. Így ha a hátizsákos lányt meglátták volna a menetben valsz. õ is kapott volna tojást. Ez az, amikor már el se gondolkozol. Ugyanez van a másik oldalon is, csak ott profibb eszközökkel megy a butítás szvsz.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Lacee
részemrõl léptem, mert látom értelmes, sértegetõzéstõl mentes vitát itt nem lehet folytatni. jó szórakozást!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
totálisan félreérted, nem ezt monda guardian hero. pont hogy az önálló gondolkodás az, amitõl nem lesz valaki birka - pl önálló véleményformálás, racionális érvek figyelembevétele(!), saját vélemény esetleges felülbírálása(!!) stbstb
de minek is magyarázzam, ezzel bizonyra mindenki tisztában van, a világot úgysem itt a gép elõtt váltjuk meg.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
jó tõled hallani 😊

Me0w
lol

Together we'll fly someday...

mikike
igen
ezért nevezik birkának a magyart
mert leszarja, mi van mással, csak õt hagyják békén
beee

mikike
ma magyarországon, magyarnak lenni nem trendi
fogadd el
legyél buzi, mint aranykéz
látod õ sikeres is

Muki100
Tisztában vagyok vele, hogy állnak habzó szájú kopaszok is Árpád-sávok alatt, de ha nem csak a tévét (mert ott történetesen csak azokat mutatják...) néznéd akkor láthatnád hogy az kb. az egész bagázs 2-3%-a. Egyébként a szittyatörténelmet hanyagold, ennyire hülye még te sem lehetsz.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Lacee
ugye nem kell linkelgetnem kik azok a rendes emberek akiknek meg te fogod a pártját... ráadásul úgy hogy egybemosol itt mindent a kormánytól a buzikon keresztül a szittyatörténelem iránt kevésbé érdeklõdõkig mindenkit.

Muki100
Így van, kiáltsuk ki a Gipsz Jakab u. 1 Köztársaságot.
Azért azon is gondolkozz el, hogy mi ellen tüntettek, nem csak azon háborogj, hogy milyen módon. Nyilván nem a sörösüveg meg a tojás a legjobb megoldás de más módszer ebben a "demokráciában" nem igazán akar mûködni mostanában.
egy kis ízelítõ, hogy kik is azok a rendes emberek akiknek annyira a pártját fogjátok itt.

guardian hero
Igen, 0 azaz nulla tüntetésen voltam. És erre rendkívül büszke vagyok, ugyanis nekem van munkám, van családom, van életem, és a magam portáján sepregetek. Jobb lenne, ha mindenki hasonló módon tenné a dolgát, és saját magával törõdne, nem mindig másokkal.

Persze biztos én vagyok az agymosott, nem ám az, aki habzó szájjal tojást dobál vadidegen emberekre. Okos vagy fiam! <#wilting>

Muki100
És te? 0
Akkor ha gõzöd sincs mirõl van szó nem kéne ilyen kérdéseket feltenned.

Sadist
Ugye eddig minden nap lelkesen tüntetgettél a Kossuth téren?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

89
Ne süllyedjünk már odáig, mint egyes miniszterelnökök....köszike...
amúgy kíváncsi vagyok hány tüntetésen voltál eddig...tippelek-->0
az ilyen agymosottakból van nekem "kurvára" elegem

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

Dynamic
Btw kíváncsi lennék, ha lenne egy leszbikus felvonulás(tehát csak "nõi melegek"), akkor hány háborgó, örjöngõ, dobálózó f*szkalap lenne:/
GregSB
😄DDD

Szerintem meg a papa a legkomolyabb:

"Adóztassák meg õket, jobban élnek mint én!" <#taps><#vigyor>

társadalomra->társadalom problémájára

szóval nem az a helyes megoldás az elöregedõ társadalomra, hogy bátorítjuk a gyerekvállalást, hanem lecseréljük magunkat idegenekkel. Gratulálok, még politikus is lehetsz. A japánok szeretnének japánok maradni ebben a globalizált világban is. Száz éve még csak 40 millióan voltak és ha 200 év múlva megint annyian lesznek, akkor sem történik semmi különös.

"Ha az alkotmányban rögzítve van ? Persze persze."

Nyílván az alkotmánynak a mózesi kõtáblával megeggyezõ hatalma van. Szállj le a földre. A weimari alkotmány se tartott sokáig és nem is volt túl nehéz megváltoztatni.

"Igen, mint például a hitetlenek kivégzése, buzik kivégzése, nem szûz lányok kivégzése, szülõnek ellentmondó tizenéves kivégzése, falvak felégetése, stb. Meg aztán a pápa az ám baromi pártatlan. És forrás jól jönne mielõtt mondvacsinált dolgokkal vagdalkozol."

Spiegel

Aztán ott van a másfél éve megölt pap esete.

<< A japán gazdasági csoda felülmúlta a németet is és mégis 99%-ban homogén maradt az ország >>

És hamarosan szívják is a nagy f*szt, mert roham gyorsasággal öregszik a lakosság. Ellenben Európával, õk nem akarnak változtatni. Pedig sokkal nagyobb szükségük lenne rá mint nekünk. Hát igen, ez az ára az elzárkózásnak egy globalizált világban.

<< Szerintem nem sok köze van az ide települõ bevándorlóknak a szekuláris államhoz, bármikor el lehet törölni ha az új töbségnek ez nem tetszik. >>

Ha az alkotmányban rögzítve van ? Persze persze.

<< Tudtommal a keresztények nem élvezik az õket "megilletõ" jogokat >>

Igen, mint például a hitetlenek kivégzése, buzik kivégzése, nem szûz lányok kivégzése, szülõnek ellentmondó tizenéves kivégzése, falvak felégetése, stb. Meg aztán a pápa az ám baromi pártatlan. És forrás jól jönne mielõtt mondvacsinált dolgokkal vagdalkozol.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

"Fura. Pedig esküdni mertem volna hogy a legnagyobb növekedést, gazdagságot azok az országok érték el, akik tárt karokkal fogadták a bevándorlókat, nem pedig meggyilkoltak mindenkit aki más."

Ne ferdítsük el a dolgokat. A japán gazdasági csoda felülmúlta a németet is és mégis 99%-ban homogén maradt az ország(ha már a keleti példáknál maradunk)

"Szekuláris állammal ? Esély rá nem sok. Törökország is békés, pedig 70 millió potenciális faszkalap él benne. Óóóó, már megint az a csúnya tolerancia, mindenhol békét robbant ki a kis gonosz."

Szerintem nem sok köze van az ide települõ bevándorlóknak a szekuláris államhoz, bármikor el lehet törölni ha az új töbségnek ez nem tetszik. Amúgy Törökország mióta békés és toleráns? Tudtommal a keresztények nem élvezik az õket "megilletõ" jogokat(errõl olvashattunk a Pápa látogatása során). Az is megkönnyíti a helyzetüket, hogy a szekuláris állam toleranciával átitatott kánaánját elhozó Fitalak Törökök kitelepítették , illetve kiiírtották a keresztények nagy részét. Ez remélem nem okoz kognitív disszonanciát számodra. Ha Törökországot nem veszik fel az Eu-ba akkor a kelet felé fog közeledni. Könnyebb lesz mint fordítva.

magus
az csak egy nem túl humánus (ámbár annál hatásosabb) alternatíva, nem errõl szól a topic, de kicsit sok lenne most itt egy-két nem kívánatos életformából ha nem történik meg egy-két primitív barbárság nemisolyrég.

de elég az offból

szerintem is egyszerûen lazán nem kellett volna engedélyt adni, én sem megyek ki a fõútvonalakra dugni, egy kamionon

Me0w
Osmagyarok?

guardian hero
Ezt ne nekem írd, hanem a tojásdobálóknak. Tudtommal nagyrészt õk mentek ki "támogatni" ezt a rendezvényt. Én speciel nem is tudtam róla, hogy lesz/van ilyen, amíg jó kis botrányt nem csináltak belõle.

guardian hero
Nem lett volna nagy veszeség. Seggrázó buzik + õsmagyarok + sajtósok, három légy egy csapásra.

Me0w
Annyit irtam, hogy nem kell mindig a divatot kovetni. Azert, mert mas orszagban szazezrek mennek el ilyene szarokat bamulni, az nem azt jelenti, hogy ez a kovetendo pelda.

Me0w
Mert a te elgazositasi otleted sokkal jobb, valoban.

magus
te nagyon vágysz arra, hogy vmi mentséggel kipróbáld milyen ha seggberak pablo az autószerelõ, ki a jófranc mondta, hogy menni kell, ha a 8.kerben járok ahol melegágya van a cigányoknak akkor cigánynak kell lennem, ha elmegyek egy bár elõtt ahol rnb szól nekem szeretnem kell? akkora baromságot mondtál, hogy fáj olvasni

guardian hero
Pedig én is pont ugyanígy értelmeztem a hozzászólásodat. Felõlem az egész ország felvonulhatna férfitangában, akkor se éreznék késztetést, hogy seggbekúrjam a haveromat...

Me0w
Szerintem te beteg vagy, de mindenkeppen eleg eros szovegertesbeli gondokkal kuzdesz.

Senki se kérte hogy kövesd õket. Vagy ez a vágyad, és nem mered vállalni, mert félsz hogy mit szólnának a heterók ?

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

cenobite
Passz, de igazság szerint nem is nagyon érdekel. 😊
Eddig read only módban néztem be ide, jókat kacagva néhány post-on, ennyi.

gamertag: kenobita

Az illetékes szóvivõkre egy szót sem szóltam. Bár kiváncsi vagyok, hogyha a felvonulás annyiból állt volna, hogy vidáman körbecsoszognak a Körúton, akkor a szóvivõk hazaküldték volna -e a tüntetõket, hogy "ez a felvonulás rendben van, ne cseszegessük õket"?

Me0w
Nem, szurkolni kell nekik, majd az esti kocsma utan jol seggbrakni egy baratunkat, menjunk a mainstreammel, legyen mindenki buzi...

guardian hero
Évszázadok óta az utcára szartak az emberek, akkor most szarjak én is az utcára?

A tangában nyivákolás ugyanúgy gusztustalan, és? Akkor le kell süllyedni a szintjükre?

Ezt ki mondta?

Nem azt írtamhogy kötelezõ kimenni, hanem hogy felvonuló embereket nem szabad tojásokkal megdobálni, és utána este az utcán bakancsokkal megrugdosni.

Muki100
Tehát ez a trendy akkor ezentúl mi is csináljuk ezt?

"Igen, éghet a pofánk, hogy magyarok vagyunk, ha idejön egy külföldi (most nem az idevezényelt homókra gondolok) és ezeket az aberrált tangában nyivákolókat látja."

A külföldi nem a felvonuláson fog megrökönyödni, hanem a hungarista barmokon. Berlinben, Bécsben, Párizsban, Barcelonában százezrek mennek ki egy ilyenre.