506
Pride - melegfelvonulás
  • guardian hero
    "ma magyarországon, magyarnak lenni nem trendi"

Amíg ilyen aljanépek lengetik legbőszebben a magyar zászlót, nincs min csodálkozni.
  • guardian hero
    Nem fogom senkinek a pártját Te kis korlátolt barom. Ha elítélem a tojásdobáló birka barátaidat, akkor már én vagyok a buzibérenc? Gratulálok, látom jól megtanították neked az "aki nincs velünk, az ellenünk van" leckét a főbirkák.
  • guardian hero
    Kurva jól élnénk, ha mindenki csak akkora birka lenne az országban, mint én.

Csak az a baj, hogy a magadfajta "papbácsi megmondja kireszavazzak" meg a tojásdobálós "fejem a pártvezírseggében" birkák uralják ma a magyar "közéletet", már ha a gusztustalan, buta óbégatást, rinyálást és rombolást lehet annak nevezni.
  • Muki100
    Pontosan ezaz, ha racionálisan gondolkozol és nem csak a TV befolyásol akkor valahol az arany középút tájékén kötsz ki, de semmiféleképpen sem ott, hogy el sem gondolkozol a másik oldal vajon mit akarhatott hanem azonnal köpsz rá. Pedig a tojásdobálók többsége (ezen az eseményen legalábbis) általánosította az "ellenfelét", méghozzá a farokmutogatós kép állandósult bennük. Így ha a hátizsákos lányt meglátták volna a menetben valsz. ő is kapott volna tojást. Ez az, amikor már el se gondolkozol. Ugyanez van a másik oldalon is, csak ott profibb eszközökkel megy a butítás szvsz.
  • Lacee
    részemről léptem, mert látom értelmes, sértegetőzéstől mentes vitát itt nem lehet folytatni. jó szórakozást!
  • Lacee
    totálisan félreérted, nem ezt monda guardian hero. pont hogy az önálló gondolkodás az, amitől nem lesz valaki birka - pl önálló véleményformálás, racionális érvek figyelembevétele(!), saját vélemény esetleges felülbírálása(!!) stbstb
    de minek is magyarázzam, ezzel bizonyra mindenki tisztában van, a világot úgysem itt a gép előtt váltjuk meg.
  • Lacee
    jó tőled hallani :)
  • Me0w
    lol
  • mikike
    igen
    ezért nevezik birkának a magyart
    mert leszarja, mi van mással, csak őt hagyják békén
    beee
  • mikike
    ma magyarországon, magyarnak lenni nem trendi
    fogadd el
    legyél buzi, mint aranykéz
    látod ő sikeres is
  • Muki100
    Tisztában vagyok vele, hogy állnak habzó szájú kopaszok is Árpád-sávok alatt, de ha nem csak a tévét (mert ott történetesen csak azokat mutatják...) néznéd akkor láthatnád hogy az kb. az egész bagázs 2-3%-a. Egyébként a szittyatörténelmet hanyagold, ennyire hülye még te sem lehetsz.
  • Lacee
    ugye nem kell linkelgetnem kik azok a rendes emberek akiknek meg te fogod a pártját... ráadásul úgy hogy egybemosol itt mindent a kormánytól a buzikon keresztül a szittyatörténelem iránt kevésbé érdeklődőkig mindenkit.
  • Muki100
    Így van, kiáltsuk ki a Gipsz Jakab u. 1 Köztársaságot.
    Azért azon is gondolkozz el, hogy mi ellen tüntettek, nem csak azon háborogj, hogy milyen módon. Nyilván nem a sörösüveg meg a tojás a legjobb megoldás de más módszer ebben a "demokráciában" nem igazán akar működni mostanában.
    egy kis ízelítő, hogy kik is azok a rendes emberek akiknek annyira a pártját fogjátok itt.
  • guardian hero
    Igen, 0 azaz nulla tüntetésen voltam. És erre rendkívül büszke vagyok, ugyanis nekem van munkám, van családom, van életem, és a magam portáján sepregetek. Jobb lenne, ha mindenki hasonló módon tenné a dolgát, és saját magával törődne, nem mindig másokkal.

Persze biztos én vagyok az agymosott, nem ám az, aki habzó szájjal tojást dobál vadidegen emberekre. Okos vagy fiam!
  • Muki100
    És te? 0
    Akkor ha gőzöd sincs miről van szó nem kéne ilyen kérdéseket feltenned.
  • Sadist
    Ugye eddig minden nap lelkesen tüntetgettél a Kossuth téren?
  • 89
    Ne süllyedjünk már odáig, mint egyes miniszterelnökök....köszike...
    amúgy kíváncsi vagyok hány tüntetésen voltál eddig...tippelek-->0
    az ilyen agymosottakból van nekem "kurvára" elegem
  • Dynamic
    Btw kíváncsi lennék, ha lenne egy leszbikus felvonulás(tehát csak "női melegek"), akkor hány háborgó, örjöngő, dobálózó f*szkalap lenne:/
  • GregSB
    :DDDD

Szerintem meg a papa a legkomolyabb:

"Adóztassák meg őket, jobban élnek mint én!"
  • Ronny
    társadalomra->társadalom problémájára
  • Ronny
    szóval nem az a helyes megoldás az elöregedő társadalomra, hogy bátorítjuk a gyerekvállalást, hanem lecseréljük magunkat idegenekkel. Gratulálok, még politikus is lehetsz. A japánok szeretnének japánok maradni ebben a globalizált világban is. Száz éve még csak 40 millióan voltak és ha 200 év múlva megint annyian lesznek, akkor sem történik semmi különös.

"Ha az alkotmányban rögzítve van ? Persze persze."

Nyílván az alkotmánynak a mózesi kőtáblával megeggyező hatalma van. Szállj le a földre. A weimari alkotmány se tartott sokáig és nem is volt túl nehéz megváltoztatni.

"Igen, mint például a hitetlenek kivégzése, buzik kivégzése, nem szűz lányok kivégzése, szülőnek ellentmondó tizenéves kivégzése, falvak felégetése, stb. Meg aztán a pápa az ám baromi pártatlan. És forrás jól jönne mielőtt mondvacsinált dolgokkal vagdalkozol."

Spiegel

Aztán ott van a másfél éve megölt pap esete.
  • AranyKéz
    << A japán gazdasági csoda felülmúlta a németet is és mégis 99%-ban homogén maradt az ország >>

És hamarosan szívják is a nagy f*szt, mert roham gyorsasággal öregszik a lakosság. Ellenben Európával, ők nem akarnak változtatni. Pedig sokkal nagyobb szükségük lenne rá mint nekünk. Hát igen, ez az ára az elzárkózásnak egy globalizált világban.

<< Szerintem nem sok köze van az ide települő bevándorlóknak a szekuláris államhoz, bármikor el lehet törölni ha az új töbségnek ez nem tetszik. >>

Ha az alkotmányban rögzítve van ? Persze persze.

<< Tudtommal a keresztények nem élvezik az őket "megillető" jogokat >>

Igen, mint például a hitetlenek kivégzése, buzik kivégzése, nem szűz lányok kivégzése, szülőnek ellentmondó tizenéves kivégzése, falvak felégetése, stb. Meg aztán a pápa az ám baromi pártatlan. És forrás jól jönne mielőtt mondvacsinált dolgokkal vagdalkozol.
  • Ronny
    "Fura. Pedig esküdni mertem volna hogy a legnagyobb növekedést, gazdagságot azok az országok érték el, akik tárt karokkal fogadták a bevándorlókat, nem pedig meggyilkoltak mindenkit aki más."

Ne ferdítsük el a dolgokat. A japán gazdasági csoda felülmúlta a németet is és mégis 99%-ban homogén maradt az ország(ha már a keleti példáknál maradunk)

"Szekuláris állammal ? Esély rá nem sok. Törökország is békés, pedig 70 millió potenciális faszkalap él benne. Óóóó, már megint az a csúnya tolerancia, mindenhol békét robbant ki a kis gonosz."

Szerintem nem sok köze van az ide települő bevándorlóknak a szekuláris államhoz, bármikor el lehet törölni ha az új töbségnek ez nem tetszik. Amúgy Törökország mióta békés és toleráns? Tudtommal a keresztények nem élvezik az őket "megillető" jogokat(erről olvashattunk a Pápa látogatása során). Az is megkönnyíti a helyzetüket, hogy a szekuláris állam toleranciával átitatott kánaánját elhozó Fitalak Törökök kitelepítették , illetve kiiírtották a keresztények nagy részét. Ez remélem nem okoz kognitív disszonanciát számodra. Ha Törökországot nem veszik fel az Eu-ba akkor a kelet felé fog közeledni. Könnyebb lesz mint fordítva.
  • magus
    az csak egy nem túl humánus (ámbár annál hatásosabb) alternatíva, nem erről szól a topic, de kicsit sok lenne most itt egy-két nem kívánatos életformából ha nem történik meg egy-két primitív barbárság nemisolyrég.

de elég az offból

szerintem is egyszerűen lazán nem kellett volna engedélyt adni, én sem megyek ki a főútvonalakra dugni, egy kamionon
  • Me0w
    Osmagyarok?
  • guardian hero
    Ezt ne nekem írd, hanem a tojásdobálóknak. Tudtommal nagyrészt ők mentek ki "támogatni" ezt a rendezvényt. Én speciel nem is tudtam róla, hogy lesz/van ilyen, amíg jó kis botrányt nem csináltak belőle.
  • guardian hero
    Nem lett volna nagy veszeség. Seggrázó buzik + ősmagyarok + sajtósok, három légy egy csapásra.
  • Me0w
    Annyit irtam, hogy nem kell mindig a divatot kovetni. Azert, mert mas orszagban szazezrek mennek el ilyene szarokat bamulni, az nem azt jelenti, hogy ez a kovetendo pelda.
  • Me0w
    Mert a te elgazositasi otleted sokkal jobb, valoban.
  • magus
    te nagyon vágysz arra, hogy vmi mentséggel kipróbáld milyen ha seggberak pablo az autószerelő, ki a jófranc mondta, hogy menni kell, ha a 8.kerben járok ahol melegágya van a cigányoknak akkor cigánynak kell lennem, ha elmegyek egy bár előtt ahol rnb szól nekem szeretnem kell? akkora baromságot mondtál, hogy fáj olvasni
  • guardian hero
    Pedig én is pont ugyanígy értelmeztem a hozzászólásodat. Felőlem az egész ország felvonulhatna férfitangában, akkor se éreznék késztetést, hogy seggbekúrjam a haveromat...
  • Me0w
    Szerintem te beteg vagy, de mindenkeppen eleg eros szovegertesbeli gondokkal kuzdesz.
  • AranyKéz
    Senki se kérte hogy kövesd őket. Vagy ez a vágyad, és nem mered vállalni, mert félsz hogy mit szólnának a heterók ?
  • cenobite
    Passz, de igazság szerint nem is nagyon érdekel. :)
    Eddig read only módban néztem be ide, jókat kacagva néhány post-on, ennyi.

• tirpitz
    Az illetékes szóvivőkre egy szót sem szóltam. Bár kiváncsi vagyok, hogyha a felvonulás annyiból állt volna, hogy vidáman körbecsoszognak a Körúton, akkor a szóvivők hazaküldték volna -e a tüntetőket, hogy "ez a felvonulás rendben van, ne cseszegessük őket"?
  • Me0w
    Nem, szurkolni kell nekik, majd az esti kocsma utan jol seggbrakni egy baratunkat, menjunk a mainstreammel, legyen mindenki buzi...
  • guardian hero
    Évszázadok óta az utcára szartak az emberek, akkor most szarjak én is az utcára?

A tangában nyivákolás ugyanúgy gusztustalan, és? Akkor le kell süllyedni a szintjükre?
  • Cat #305
    Ezt ki mondta?

Nem azt írtamhogy kötelező kimenni, hanem hogy felvonuló embereket nem szabad tojásokkal megdobálni, és utána este az utcán bakancsokkal megrugdosni.
  • Muki100
    Tehát ez a trendy akkor ezentúl mi is csináljuk ezt?
  • Cat #303
    "Igen, éghet a pofánk, hogy magyarok vagyunk, ha idejön egy külföldi (most nem az idevezényelt homókra gondolok) és ezeket az aberrált tangában nyivákolókat látja."

A külföldi nem a felvonuláson fog megrökönyödni, hanem a hungarista barmokon. Berlinben, Bécsben, Párizsban, Barcelonában százezrek mennek ki egy ilyenre.