Földönkívüliek jelenléte
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Állitolag még kb.2 milliárd bolygó lehet,ahol lehet más civilizácio.
Ez már majdnem biztos,a baj csak annyi,hogy ahogy MI elképzeljük öket az a rossz.Nem biztos hogy repülö csészajjakkal járnak,és hogy fehérek és nagy szemük van.Ez mind az emberi fantázia szüleménye.Még az sem biztos,hogy fejlettebbek nálunk, valoszinü,hogy valamelyik fejlettebb,valamelyik nem.Nagyon messze vannak,ezért még egy ideig nem találkozhatnak velünk,bármilyen fénysebességgel müködö jármüvük is van.
Be Positive! MMO GAMER
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Logikailag könnyedén ki lehet találni, ki, kik lehetnek idegenek ismeretségi körünkbõl. Ha azzal a céllal jött, hogy tanulmányozzon minket, akkor:
állandóan figyel, a közelünkben lóg, minden mozdulatunkat szemmel kíséri (tanárnéni a dolgozatnál, boltban a biztonsági személyzet tuti ufonauta);
teljesen értelmetlen, vagy kézenfekvõ dolgokról kérdez (ki kellene már nyitnom a kisöcsémet, hátha zöld belülrõl);
esetleg az intelligensebb, kimértebb típus magasabb pozícióba törekszik, és emberek sokaságából próbál egyszerre (szintén egyértelmû) információkat kiszedni (tudtam, hogy valami bûzlik a "Virítom!" mûsorvezetõnõjénél...)
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
"...éppen most gyõzõdtünk meg róla, hogy a Mikulás csakugyan létezik..." - mondta ezt az Apollo-8 fedélzetén útközben.
Ha tud vki bõvebb infót, képet, videót ossza meg velem plz, htx :D
Tehát minél több embert tudok kibelezni, annál jobbak a géneim?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
gondolj bele. gazdag lehetsz úgy is hogy nyersz a lottón. a génjeid változnak? ja hogy a többiek szemében leszel hirtelen "életrevalóbb"? kétlem. az elsõ sötét utcában úgy kibeleznek a rétinégerek, mintha vágási disznó lennél. hiába vagy gazdag... :[
practitioner of the forbidden arts of death
De amúgy küldünk ki minden lószart az UFOk meg csesznek válaszolni... :C
#363: Orbitalis baromsag. Eddigi ismereteink alapjan a valoszinusege hogy letezik foldonkivuli ertelmes elet majdnem 100%!
Olvasd el ezt. http://en.wikipedia.org/wiki/Drake_equation
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Én nem hiszek istenben sem, és több dologban, pedig a suli ahova megyek egyházi, dehát akkor mi legyen....hinni egy dolog, elhitetni valamit az más.Az emberek 85%-a befolyásolható.A többi 15% befolyásolja õket
De ha valaki okos, az tud magának sok pénzt csinálni!
Legalábbis szerintem...
Nah, ebben nagyon tévedsz. Ismerek pár szegény embert, akik százszor okosabbak bármely "apuci kedvencénél", csak nekik nem adatott meg az az anyagi háttér, ami másnak igen. Nem attól lesz valaki okos, mert sok a pénze.<#ejnye1>#ejnye1>
Azonkívül ha már életrevalóbbaknál tartunk, a gazdag apuci kedvence kimegy egy túlélõtúrára az erdõbe, ott kell eltõltenie pár napot és feltatálnia magát, ezer százalék, hogy csak állna ott bután, mert eddig mindent a segge alá nyomtak és mikor valamit saját magának kéne csinálnia, azt nem tudná megtenni.
tehát szerintem a többi fajnál sem mindenképpen a legjobb egyedek maradnak életben.így õnáluk egyszer túl sok lesz a bunkó és szétcseszik a rendszert.
tehát szerintem ahoz nagy szerencse kéne,h két faj elég közel legyen egymáshoz még mielõtt elcseszik a világát az egyik,v a másik.
lehet fikázni,és bocsi ha hosszú lett.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
amugy az ufok minek vilagitanak repulés közbe?
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
#300: Ez nem a "mi a hihetetlen a startrekbe" topik, tobb elsore talan teljesen abszurdnak tuno dolog van de a startreknek nem az a lenyege hogy mien technikai fejlettseg lehet 300ev mulva, hanem hogy az emberisegnek hova kell elernie szellemi fejlettsegben. Akarmennyire is baromsagnak tarom a transzportert a bioszurovel, vagy az univerzalis fordiod, hiaba talan egy bizonyos foku technikai fejlettseggel konnyen elerheto olyasmi hatas. ;)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A Naprendszer egyetlen atom csupán; lehet, hogy a miénk éppen egy galaktikus lemezkuka aljának egy darabja, de az is, hogy éppen egy parkolóóra bedobónyílásának részei vagyunk.
akár egy naprendszer egy szerv is lehetne...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
http://www.inape.gub.uy/Peces%20Cartilaginosos/Ficha%20de%20especie%20-%20Rhinobatos%20percellens%20-.htm
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
http://www.videobomb.hu/video/_Ez_mi
>:C
sztem klassz volt és elég objektív, szóval próbáltak sok dologra több elméletet gyártani sztem, ez jó emgközelítés