Földönkívüliek jelenléte

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Régebben sokkal egyszerûbben készült. Csak egy befõtttesüveg, némi víz és egy kanál kellett hozzá...

Pistike 007
Peff... <#wilting>

Tomo15
Így készül a fake kép<#gonosz3>
Rayden14
én is tlaálkoztam 1-2 sráccal az éjszakába akiknek agyuk nem volt az száz de embernek néztek ki pl: a srác bemegy telfonálni a tánctérre ahol semmit nem lehetet hallani <#vigyor>

Thadius
pl kiszel tünde?

sk8 4 fun

A hazai sztárkínálatban is van egy-két lény, akit nem igazán tudok egy földi kategóriába sem sorolni. IQ alapján növény, de ehhez viszont túl sokat mozog és túl hangos.

TQ cheater
Hali!
Állitolag még kb.2 milliárd bolygó lehet,ahol lehet más civilizácio.
Ez már majdnem biztos,a baj csak annyi,hogy ahogy MI elképzeljük öket az a rossz.Nem biztos hogy repülö csészajjakkal járnak,és hogy fehérek és nagy szemük van.Ez mind az emberi fantázia szüleménye.Még az sem biztos,hogy fejlettebbek nálunk, valoszinü,hogy valamelyik fejlettebb,valamelyik nem.Nagyon messze vannak,ezért még egy ideig nem találkozhatnak velünk,bármilyen fénysebességgel müködö jármüvük is van.

Be Positive! MMO GAMER

ha egy dennis rodman-t vagy david bowie-t hoz a világra akkor valóban nem rendõrök...<#smile>

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Pistike 007
:D

inkább 69. típusú...

Pistike 007
Vagy vótmá?

Ezek szerint lehet, hogy E. Zsanettet nem is rendõrök támadták meg?

Pistike 007
Én is olvastam már ilyenrõl hogy egy ufonauta szexuális kapcsolatot létesített egy emberrel... 5 típusu "találkozás" <#vigyor3>

Sõt, nemcsak itt járkálnak körülöttünk, de fel is "csináltak" pár földi bulát :D A hibridekrõl (és létezésükrõl) szóló elméletek, feltevések sem mai keletûek...

És mi van akkor, ha a "fõdönkívüliek" annyira intelligensek és fejlettek, hogy teljesen embernek álcázva járkálnak körülöttünk? ÚGy értem, lehet, hogy közvetlen közelünkben él egy idegen civilizáció megfigyelõje.

Logikailag könnyedén ki lehet találni, ki, kik lehetnek idegenek ismeretségi körünkbõl. Ha azzal a céllal jött, hogy tanulmányozzon minket, akkor:
állandóan figyel, a közelünkben lóg, minden mozdulatunkat szemmel kíséri (tanárnéni a dolgozatnál, boltban a biztonsági személyzet tuti ufonauta);

teljesen értelmetlen, vagy kézenfekvõ dolgokról kérdez (ki kellene már nyitnom a kisöcsémet, hátha zöld belülrõl);

esetleg az intelligensebb, kimértebb típus magasabb pozícióba törekszik, és emberek sokaságából próbál egyszerre (szintén egyértelmû) információkat kiszedni (tudtam, hogy valami bûzlik a "Virítom!" mûsorvezetõnõjénél...)

JAG1
Szánalmas...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Tomo15
Találtam az utolsó videóról egy másik
változatot, és így már nagyon fakenek néz ki:\
Tomo15
Lehet közelebb vannak mint hinnénk...
Mondjuk a Holdon:1. 2.
EZ egy viszonylag tiszta felvétel, és nekem nem tûnik annyira hamisnak. Bár kicsi az esély, hogy nem az. video
Am a Holdon már beelõztek minket az UFOk, valszeg ezért (is)nem néztünk oda évtizedekig...illetve vki mintha olyt mondott volna h az ûrbõl ritkán fotóztak UFOt, pedig rengeteg kép és zavarbaejtõ radió beszélgetés készült ott...egyik ilyen nevezetes(bár én még nem hallottam) a James Lovell féle mondat:
"...éppen most gyõzõdtünk meg róla, hogy a Mikulás csakugyan létezik..." - mondta ezt az Apollo-8 fedélzetén útközben.
Ha tud vki bõvebb infót, képet, videót ossza meg velem plz, htx :D

Frosty01
ne forgasd ki a szavaim plz :|

practitioner of the forbidden arts of death

Pistike 007
Nevezd földönkívüli terroristának, és akkor nem OFF

JAG1
Sõt, szted akkor egy sorozatgyilkos arab terrorista, aki egy gombnyomásra felrobbant 500 embert az az életre valóbb?
Tehát minél több embert tudok kibelezni, annál jobbak a géneim?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

JAG1
Akkor az elméleted szerint a zsírcigánynak jobbak a géneik...

Pontosan.

phalanx
ennél nagyobb butaságot nem is mondhattál volna

Frosty01
a gazdag emberek nem egyenlõek a "falkavezér" génekkel rendelkezõ egyedekkel te okostojás! :D
gondolj bele. gazdag lehetsz úgy is hogy nyersz a lottón. a génjeid változnak? ja hogy a többiek szemében leszel hirtelen "életrevalóbb"? kétlem. az elsõ sötét utcában úgy kibeleznek a rétinégerek, mintha vágási disznó lennél. hiába vagy gazdag... :[

practitioner of the forbidden arts of death

Csirke4
Remek hogy mindent kiküldünk mindenfelé hagy nézzék csak meg milyen technológiai szinten vagyunk aztán egy jót röhögnek és szarrá lõnek minket. :D
De amúgy küldünk ki minden lószart az UFOk meg csesznek válaszolni... :C
Baromsag. Attol mert valaki okos nem biztos tud penzt csinalni, foleg magyarorszagon. :D

#363: Orbitalis baromsag. Eddigi ismereteink alapjan a valoszinusege hogy letezik foldonkivuli ertelmes elet majdnem 100%!
Olvasd el ezt. http://en.wikipedia.org/wiki/Drake_equation

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Földönkívüliek alapjában léve nem lézethetnek az eddigi ismeretek alapján, ez csak olyan dolog mint akármi más.Tiszta képzelõerõ stb..amit világhírre hoztak.Ha léteznének vagy kakaóznánk velük, vagy....vagy nem:D
Én nem hiszek istenben sem, és több dologban, pedig a suli ahova megyek egyházi, dehát akkor mi legyen....hinni egy dolog, elhitetni valamit az más.Az emberek 85%-a befolyásolható.A többi 15% befolyásolja õket
"Nem attól lesz valaki okos, mert sok a pénze"

De ha valaki okos, az tud magának sok pénzt csinálni!
Legalábbis szerintem...

"pedig valszeg a gazdagok viselkedése és génjei az "életrevalóbbak"."

Nah, ebben nagyon tévedsz. Ismerek pár szegény embert, akik százszor okosabbak bármely "apuci kedvencénél", csak nekik nem adatott meg az az anyagi háttér, ami másnak igen. Nem attól lesz valaki okos, mert sok a pénze.<#ejnye1>
Azonkívül ha már életrevalóbbaknál tartunk, a gazdag apuci kedvence kimegy egy túlélõtúrára az erdõbe, ott kell eltõltenie pár napot és feltatálnia magát, ezer százalék, hogy csak állna ott bután, mert eddig mindent a segge alá nyomtak és mikor valamit saját magának kéne csinálnia, azt nem tudná megtenni.

van benne valami, de az emberiség jövõjérõl lehetne vitatkozni...

én is bele szeretnék szólni a témába.az ameddig az öntudatig eljutott a födi élet,evolúció az rengeteg sok idõt vett igénybe.na mármost az ember ezt a szintet szerintem nem sok ideig fogja tudni fenntartani és vissza fog zuhanni egy állatias szintre(szerintem).ha egyáltalán marad a populációból valami.aztán elkezdõdik minden az elejérõl.most szerintem azzal mindenki egyetért h az evolúció állandó az univerzumban.és az evolúcióban nem annak a génjei(és viselkedési formája) mennek tovább,aki pl hûen védelmezi a hazát,és harci seb miatt meghal,hanem aki kitudja játszani a rendszert és az otthon maradt gizikkel etyeg.vagy manapság sem a legtanultabbaknak és a leggazdagabbaknak van sok gyerekük,hanem a szegényeknek.pedig valszeg a gazdagok viselkedése és génjei az "életrevalóbbak".
tehát szerintem a többi fajnál sem mindenképpen a legjobb egyedek maradnak életben.így õnáluk egyszer túl sok lesz a bunkó és szétcseszik a rendszert.
tehát szerintem ahoz nagy szerencse kéne,h két faj elég közel legyen egymáshoz még mielõtt elcseszik a világát az egyik,v a másik.
lehet fikázni,és bocsi ha hosszú lett.

Egyébként az UFO-k mi vagyunk emberek akik a jövõbõl jöttek. Az idõk során felfedezzük az idõutazást és egy kicsit már megváltozva vizsgálgatjuk az õsöket <#banplz> <#wilting> <#lama>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Nem vagyok a testvered, de ertem mirol van szo csak baromsag. :)

JAG1
Jájjj testvírem...Neked elszívta az agyad egy ufo, ha nem érted a lényegét...

The FlashBack
én nemhsizek benne. mármint hogy léteznek. kövezzetek meg érte:|

Nehogy osszeutkozzenek masik pufókkal. Amugy az enterprise aljan is van vilagitobigyo szal. :D

Jó kérdés. Biztosanazért, mert sötétben nem tudnak ufni. :)

ColdFire
földrajz tanárom mondta :DDDDD

amugy az ufok minek vilagitanak repulés közbe?

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Egy nagyon fejlett eletformanak lehetunk fejletlenek esetleg erdektelelnek, de meg veletlenul se nezhetunk ki a szemukben ennyire primitiv eletformanak. Legjobb pelda hogy szemleltessem a startrekféle Q-Fodracio dolog, ahol a Q-k ugy tekintenek rank mint valami haziallatra. :)

#300: Ez nem a "mi a hihetetlen a startrekbe" topik, tobb elsore talan teljesen abszurdnak tuno dolog van de a startreknek nem az a lenyege hogy mien technikai fejlettseg lehet 300ev mulva, hanem hogy az emberisegnek hova kell elernie szellemi fejlettsegben. Akarmennyire is baromsagnak tarom a transzportert a bioszurovel, vagy az univerzalis fordiod, hiaba talan egy bizonyos foku technikai fejlettseggel konnyen elerheto olyasmi hatas. ;)

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Na neee... ehhez az elmélethez még nem ittam eleget.
A Naprendszer egyetlen atom csupán; lehet, hogy a miénk éppen egy galaktikus lemezkuka aljának egy darabja, de az is, hogy éppen egy parkolóóra bedobónyílásának részei vagyunk.

ColdFire
mi van ha csak egy nagy állat vagy növény belsejében, kis molekulák vagyunk? O.o
akár egy naprendszer egy szerv is lehetne...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ez egy kkk-s rája

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Super Saiyan
igaz, ez nem földönkivüli, de nagyon hasonlit rá.. bár... ki tudja mi ez?
http://www.videobomb.hu/video/_Ez_mi

>:C

tarti19
Én is láttam a mûsort:)
sztem klassz volt és elég objektív, szóval próbáltak sok dologra több elméletet gyártani sztem, ez jó emgközelítés