Földönkívüliek jelenléte

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

leoon
hehehheh <#mf1>

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Pistike 007
Zavart szerintem nem keltettél, maximum mindenki megtudta hogy a majom te vagy.

leoon
hahahahahahahahahahhahaha
csak a zavart akartam kelteni b@azzeg ha nem vetted volna észre. MAJOM<#buck><#pias><#pias>

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Pistike 007
Igen, igen, igen.
<#ticking><#lama><#wilting><#taps>

leoon
na akkor most kapcsolódnak az emberekhez a földönkívüliek vagy nem? léteznek egyáltalán földönkívüliek? és járhattak már tényleg itt a Földön? <#wow3><#pias><#alien2><#alien>

ZilogR
Kicsit off, de nagyon izgat, milyen szoftverrel dolgoznak??? Én Painthoz vagyok szokva... Teljesen elbûvölt a jobb felsõ sarokban az az összekötögetõs Venn diagram 😛

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Es te ezt mivel magyarazod? 😄D
http://www.disclosureproject.org/
Segitek, az emberi hiszekenyseggel es hulyeseggel.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

De, olyat már láttam. 😊

Gondolom te az elefántok létezését sem hiszed 😊

PíszLávJuniti
😊

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Ja, ezt én is láttam. Whoopi Goldberg vezette a csészealjat, Elvis Presley napszemüvegében. Két kecske húzta a repülõt. Elhiheted, több százan látták.

Persze ez hülyeség, de attól, hogy "valaki azt mondta, hogy több százan látták", még nem lesz hihetõbb. Az ufóõrületet az amerikai hadsereg pénzelte (amíg azt hiszed, hogy ufó, nem nézed, hogy titkos repülõ), tehát a politikus nyilatkozata sem lep meg.

hát...
volt egy eset amikor városban vittek el egy nõt. több százan is láttak ahogy az épületbõl a nõ és az idegenek embrionális pózban "átreppennek" a csészarjra. az a poén hogy "vezetõ politikusok" is látták. egyik még nyilatkozott is...

ezt pl. mivel magyarázzátok? Tompika játszot?

Nem hazudnak, inkább tévednek, lódítanak, nagyotmondanak. Ez olyan, mint egyfajta vallás: hisznek az ufóban (misem vagyunk jobbak, Jézus létérõl is csak írásos emlékek maradtak fenn...) náluk az a presztízs, ha már láttak csészealj alakú ûrhajót és kis zöld emberkéket, azt pedig félistenként tisztelik, akit el is raboltak. Természetes emberi tulajdonság, hogy elkezdik a "fényességet láttam... kábé másfél méter magas, szürke emberek léptek ki belõle nagy szemekkel... nem tudom miért, de nyugodt voltam, tudtam, hogy nincs mitõl tartanom... velük mentem... és azután nem emlékszem semmire" meséket.

Ufók szempontjából a South Park is felállított egy elborult elméletet: Leszáll egy ûrhajó, kiszállnak belõle az idegenek, elmennek az emberek elõtt, és beszélgetni kezdenek a tehénnel. Egyszerûen értelmesebbnek találták. 😊

igen helyesírás az amiben mindig elbukok...

Konvengens evolució... hallotattok errõl?
a lényege az, hogy két külömbözõ faj most pl. más bolygók fajai, hasonló utat járnakbe az evolució folyamán, és a bégeredmény akár ugyan az is lehetne... ELVILEG!
így lehetséges az, hogy hasonlítanak ránk. vagy mi rájuk!

amúgy meg: lehetetlen hogy több ezer, vagy inkább 100 000, talán millió ember hazudjon.

Annyiból nem, hogy "lehet, hogy nem is földönkívüli, csak a jövõbõl jött, ott (ill. akkor) meg így nézünk ki". Az evolúció azonban nem lineáris, a nagy számok törvénye alapján is biztos, hogy mégegyszer ugyanígy nem történne meg. El tudom képzelni, hogy náluk nem a majom elõdjébõl fejlõdik ki az intelligens faj, hanem a légybõl vagy a tölgyfából...

A kis szurke emberke elgondolas egyaltalan nem logikatlan.

Dragooon
én is ezt kérdezem állandóan, hogy miért van az, hogy az földönkívüliek úgy néznek ki (majdnem) mint az ember?
miért nincs három lába, töke az orra helyett (ami nincs is ha jobban belegondolok) vagy tudomisén...? 😮

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Thadius
áá az a videó tuti kamu sztem

sk8 4 fun

Csak annyi, amennyit mindenki tud: a bûnbánó, hazugságát beismerõ Amerikaiakról, akik elmondták, hogy tényleg fõlönkívüliek zuhantak le Roswellben. Szerintem azonban elég kishitû dolog azt feltételezni, hogy egy ufonauta csa kilyen kismértékben tér el az embertõl. Úgy értem, ugyanott vannak a kezei, a lába, a feje, azon a szemei, orra, szája... inkább egy Csernobil-szökevénynek (Szernobil-csökevénynek 😊 ) tûnt, mint ûrlakónak.

mikike
friderikusz mûsorban hasonló volt a téma
meglep, amikor (némileg) õszinte (és gondolkodó) "tudós"t látok

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Thadius
látta valaki ma a fókuszt? sajnos lemaradtam volna. am. roswellrõl volt szó, valaki ?

sk8 4 fun

Nem kifejezetten ide tartozik, de nem tud valaki olyan boltot (esetleg webáruházat) ahol árulnak különféle ufo relikviákat? Olyan kis szobrokra kitûzõkre fejekre (mint pl a fókuszban volt a fickó asztalán) gondolok.

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Hehe, képzeld el, odamegy a Ghaark bolygóra a szonda, a földönkívüli meg felkiált: @: {TTT} (Azaz "Nézd Anya! Keksz!"), majd jóízûen elropogtatja a DVD-t...

TQ cheater
#335...:Azt hiszem még egy filmet is beleraktak az emberröl,talán a földönkivülieknek is van DVD lejátszojuk😄
Amugy az az ürszonda olyan messze van,hogy már nem tartja a kapcsolatot az állomással,ha jol toom.

Be Positive! MMO GAMER

TQ cheater
#385....:Amit ott mondtam azok szinte tudományos tények.
#374...:Hehe,ilyen-e van távirányitósban az egyik haveromnak😄

Be Positive! MMO GAMER

Dragooon
nyilván az, de attól még érdekes lehet ^^

Roswell egy ártverés. Gumibabát én is tudok boncolni...

Hm ezt az arc dolgot nem nagyon kell magyarazni, teljesen egyertelmu hogy termeszetes kepzodmeny. 😉

Dragooon
!!!!
mai este + Fókusz = Roswell
nézzétek

pl így

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

biztosss...ha te mondod 😉
Mindenesetre hallottam pár elég erõltetett (ellen)magyarázatot nálam okosabb emberektõl és nem gyõzött meg. A képekrõl meg annyit h kb olyan szintû dolog mint a diagramm, ha akarom ezt mutatom meg, ha akarom azt.

azaz 😄

Pistike 007
nagyíts rá, és a "Head dress" Fantááázia!😄

Én nem látok seholse arcot. 😄D Csokiiiiiiiiiiiiiii!

Thadius
mars expedíció volt asszem 😊

sk8 4 fun

Pistike 007
Nem tudom már a címét... De ha valahol lesz a tévébe szóljatok!

Jaaj te, nem veszed eszre mekkora butasagokat mondassz? 😊
Azert mennek a marsra, mert ez a legkozelebbi bolygo ami megkozelitheto, es nagyon valoszinu hogy a bolygo fiatalkoraban folyekony viz es esetleg elet is volt raja. Ez egy nagyon fontos kerdes. De meg millio ok van arra hogy odamennyunk, viszont egyike se a: "beszelgetni a zold marslakokkal" akik egy arcforma dombot epitettek. 😄

Azonkivul mutatok neked egy kepet amin aztmondom nezd ezen ottvan valami, egyertelmu hogy te is latni fogod egy ido utan ez a szugeracio hatasa. Ilyen volt a piritos amin elvileg jezus van es meg sok mas ilyen is. Buta emberek hisznek bennuk. Penn es teller egyik epizodja foglalkozik ezzel a problemakorral javalsom megnezesre. 😉

hát akkor egyáltalán miért küldenek oda akármit is ha nincs ott semmi?
miért költenek milliárdokat egy halottnakk kikiáltott bolygóra?
csak úgy mellesleg mondanám h fogak is látszanak az arcon 😛 illetve kicsit furcsa h pont egy helyen van ennyi természeti képzõdmény(arc, piramisok, többszintû-kúpképzõdmény stb...). Ha már ennyire természeti képzõdmény mind akkor vmi mars léptéken jelentõs geológiai folyamatok mentek végbe amit szemügyre vehetnének, a sok sivár, sík terepek helyett...szvsz 😊

Mert minden ertelmes ember tudja hogy csak egy termeszetes kepzodmeny. 😊
Semmi ertelme milliokat kolteni egy teljesen felesleges kuldetesre. 😊

annyira nincs arc formája hogy állítólag még a pupilla is látszik a szemében....
ja és ha tényleg nincs arc formája mi a csudáért nem küldött oda a NASA egyetlen egy szondát sem, hogy bebizonyítsa: ,,nincs itt semmi rejtély, ez csak egy természeti képzõdmény". ?

Borgi
ezek olyanok minta csillagképek, legalábbis én azt érzem.. 😊

porki fagyok fállalon

Nem a Mars mentõakcióra gondolsz? mondjuk annak semmi köze ehhez az archoz. Viszont szvsz smit nem lehet leszûrni amíg nincs végre normális kutatás abban a régióban(bezzeg ilyen olyan krátereket megnéznek h hûûûû kráter vááá, de vmi olyan ami érdekes is lehetne azt neeem) :-|

Ez egy pohár kakaó? Vagy jegeskávé?

Pistike 007
Ezzel kapcsolatban volt egy marha jó film, asszem mars arc volt a címe 😄
Egyébként láttam róla más megvilágításból képeket, és egyáltalán nincs arc formája.

Pistike 007
nemtom, de Macgyver biztos megoldaná <#vigyor3>

Ebbõl hogy? Mewrt ha egy befõttesüveg vízen át fényképezel egy kanalat, abból tényleg szép ufó lesz... de a WC-papírt nem tudom elképzelni.

hát nem tudom, múltkor nekem elég volt hozzá egy tekercs wc papír, cipõfûzõ és egy kis só...<#smile>