11074
-
ToM1113 #9033 Üdv!
Ma feltelepítettem a Mass Effectet.
Feltettem az orosz patchet. majd a magyarítást.
Ezt követően elindítottam és ott ahol annak kéne lennie hogy press a key, csak számok vannak.
Össze visszaság az egész, ezt követően hibajelentéssel kidob.
Mit csináltam rosszul? Mit hagytam ki?
Előre is kösz. -
#9032 Szívesen :)
-
Csokis #9031 Nagyon szépen köszönöm! -
#9030 A "Serpent Nebula" = Kígyó Csillagköd.
-
Csokis #9029 Aki a magyar nyelvűvel játszott attól kérdezném, hogy a végén a főgonosz ahol van, annak a rendszernek mi a neve magyarul? Angolul Serpent Nebula a neve a rendszernek, de magyarul mi? Köszi annak, aki tudja. -
#9028 A mentéses mappában létre kell hozni egy ME1 nevű mappát, és én abba pakoltam bele az összes mentést, és ha új játékot kezdesz, akkor kiírja hogy milyen karakterek vannak abban a mappában, meg hogy mi történt a tanáccsal, Wrexszel, és egyébként a mellékküldiknek is lesz szerepe a második részben. -
#9027 Vagy meg kell csinálni Wrex személyes küldijét. -
Richardix #9026 a játék végén lementi a karakteredet, és kezdhetsz vele új játékot, vagy importálhatod is Mass Effect 2-be... természetesen nem rendes mentésről van szó, hisz mi értelme a játék vége után menteni? :P -
#9025 Hm ez érdekes végigvittem és a végén nincs mentés semmi.
Mass Effect 2 honnan fogja tudni hogy végigvittem az 1-et így?? Vagy leszarja hogy végigvittem mindenféle állást betölt vagy hogy van ez? -
MrAndree #9024 Pedig röhejesen egyszerű. Folyamatosan mozogni kell és lőni, hozzád se ér. -
#9023 Uh most vagyok a végén hát elég szépen szopok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom legyőzni ezt az átalakult Sarent!
-
#9022 Úgy hogy cserélgeted őket jobbakra, illetve beléjük pakolod a fejlesztéseket:) -
#9021 Azzal még nem játszottam:) -
Richardix #9020 upgrade inkább az, ami a 2. részben van.. sztem -
#9019 Hát, azokat szerintem lehet upgrade-nek is nevezni:) -
Richardix #9018 upgrade? nincs upgrade, vannak modok, töltéynek azokat társíthatod a fegyverekhez és szia... -
#9017 Fegyvereket hogylehet UPGADE-elni??
Mert látok mindenféle töltényt meg minden szart de nem találtam még upgrade funkciót vagy én vagyok a faszláma? -
Richardix #9016 illetve, szintedtől függően, még elérhetők lehetnek erősebb felszerelések. -
#9015 Értem akkor ez nem fog játszani nálam.Végigviszem aztán megy a 2-be a mentésem! -
#9014 Hát ha ugyanazzal a karakterrel kezded újra, akkor annyiban lesz más, hogy megmaradnak a cuccaid és képességeid. -
#9013 Ha végigviszem és új játékot kezdek akkor mindent meg kell csinálnom megint ugyanúgy? Vagy valamiben másabb lesz? -
Bhalage #9012 megvenni 2000forintert egy masik megoldas. zzz -
#9011 Vitality okosság a megoldás. Reloaded, Razor1911 hibásak. -
zsotesz #9010 #9006-ban ott a válasz, quicksave aztán visszatöltöd -
#9009 Hm kell találni valami megoldás erre a beragadó melegedésre mert nem akarok a főbosshoz menni kis pisztollyal! -
#9008 Fura. Nekem sem volt semmi bug. -
#9007 Hát nekem olyan volt tegnap eredeti játékkal hogy a társaim fegyvere ragadt be és egyfolytában lőttek még akkor is mikor eltették :D Ennek eredménye az lett hogy mikor beszáltam a mékóba ezek szétlőtték belülről :D -
ShaiHulud #9006 amugy megoldas erre az hogy pl quicksavelsz es betoltod ujra (lehet ujra kell inditani jatekot is) -
ShaiHulud #9005 tulmelegedes beragadasa az crack hiba. elvileg eredeti jatekkal nem fordulhat elo. -
#9004 Nekem nem fél perc volt hanem addig tart amíg át nem jutok az adott küldetésen :(Szóval visszatöltöttem korábbi állást és épphogy lődöztem fel ne melegedjen! -
#9003 Eredeti a játék?? -
Hoz_Hun #9002 Kb fél perc, és csak az adott fegyverre hat. Tehát ilyenkor válts gyorsan fegyvert.
Nálam nem volt egy darab bug sem, pedig kb 10-12 vittem eddig végig. -
#9001 Amúgy ha ezt a túlmelegedés egy "technikus" ellenfél trükkje akkor mikor szűnik meg mert nem igen tudom használni szinte egyik fegyveremet sem:( ??? -
#9000 DLC: Downloadable Content
Mass Effect esetében ez két új helyszínt, és két új mellékküldetést jelent. -
#8999 Az utóbbi igaz lehetett.De gránátom az van mert tudom hajigálni mégse jelzi ahol kéne! -
owen20 #8998 sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy mik azok a DLC most keztem játtszani és szeretném tudni mire jók?
sziasztok! -
#8997 ja, én egyetlen buggal sem találkoztam a legutolsó peccsel. -
#8996 ezek szerint nincs nálad egy darab gránát sem, ez a baj. a fegyvertúlmelegedés meg egy "technikus" ellenfél trükkje ellened... -
#8995 Eredeti a játék? -
#8994 Biztos hogy menne csak zavar hogy a nekem adott tárgy nincs nálam.Érdekes.
Bug hátán bug. Volt ezelőtt olyan rész túlmelegedett a fegyverem és nem hűlt vissza és nem tudtam használni egyik fegyveremet sem!