11074
  • ToM1113
    Üdv!

Ma feltelepítettem a Mass Effectet.

Feltettem az orosz patchet. majd a magyarítást.
    Ezt követően elindítottam és ott ahol annak kéne lennie hogy press a key, csak számok vannak.
    Össze visszaság az egész, ezt követően hibajelentéssel kidob.

Mit csináltam rosszul? Mit hagytam ki?

Előre is kösz.
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen :)
  • Csokis
    Nagyon szépen köszönöm!
  • IMYke2.0.0.0
    A "Serpent Nebula" = Kígyó Csillagköd.
  • Csokis
    Aki a magyar nyelvűvel játszott attól kérdezném, hogy a végén a főgonosz ahol van, annak a rendszernek mi a neve magyarul? Angolul Serpent Nebula a neve a rendszernek, de magyarul mi? Köszi annak, aki tudja.
  • Piszkos  Fred
    A mentéses mappában létre kell hozni egy ME1 nevű mappát, és én abba pakoltam bele az összes mentést, és ha új játékot kezdesz, akkor kiírja hogy milyen karakterek vannak abban a mappában, meg hogy mi történt a tanáccsal, Wrexszel, és egyébként a mellékküldiknek is lesz szerepe a második részben.
  • Piszkos  Fred
    Vagy meg kell csinálni Wrex személyes küldijét.
  • Richardix
    a játék végén lementi a karakteredet, és kezdhetsz vele új játékot, vagy importálhatod is Mass Effect 2-be... természetesen nem rendes mentésről van szó, hisz mi értelme a játék vége után menteni? :P
  • grebber
    Hm ez érdekes végigvittem és a végén nincs mentés semmi.
    Mass Effect 2 honnan fogja tudni hogy végigvittem az 1-et így?? Vagy leszarja hogy végigvittem mindenféle állást betölt vagy hogy van ez?
  • MrAndree
    Pedig röhejesen egyszerű. Folyamatosan mozogni kell és lőni, hozzád se ér.
  • grebber
    Uh most vagyok a végén hát elég szépen szopok.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem tudom legyőzni ezt az átalakult Sarent!

• MerlinW
    Úgy hogy cserélgeted őket jobbakra, illetve beléjük pakolod a fejlesztéseket:)
  • Atkamon
    Azzal még nem játszottam:)
  • Richardix
    upgrade inkább az, ami a 2. részben van.. sztem
  • Atkamon
    Hát, azokat szerintem lehet upgrade-nek is nevezni:)
  • Richardix
    upgrade? nincs upgrade, vannak modok, töltéynek azokat társíthatod a fegyverekhez és szia...
  • grebber
    Fegyvereket hogylehet UPGADE-elni??
    Mert látok mindenféle töltényt meg minden szart de nem találtam még upgrade funkciót vagy én vagyok a faszláma?
  • Richardix
    illetve, szintedtől függően, még elérhetők lehetnek erősebb felszerelések.
  • grebber
    Értem akkor ez nem fog játszani nálam.Végigviszem aztán megy a 2-be a mentésem!
  • Atkamon
    Hát ha ugyanazzal a karakterrel kezded újra, akkor annyiban lesz más, hogy megmaradnak a cuccaid és képességeid.
  • grebber
    Ha végigviszem és új játékot kezdek akkor mindent meg kell csinálnom megint ugyanúgy? Vagy valamiben másabb lesz?
  • Bhalage
    megvenni 2000forintert egy masik megoldas. zzz
  • MerlinW
    Vitality okosság a megoldás. Reloaded, Razor1911 hibásak.
  • zsotesz
    #9006-ban ott a válasz, quicksave aztán visszatöltöd
  • grebber
    Hm kell találni valami megoldás erre a beragadó melegedésre mert nem akarok a főbosshoz menni kis pisztollyal!
  • Rip
    Fura. Nekem sem volt semmi bug.
  • Gubberx
    Hát nekem olyan volt tegnap eredeti játékkal hogy a társaim fegyvere ragadt be és egyfolytában lőttek még akkor is mikor eltették :D Ennek eredménye az lett hogy mikor beszáltam a mékóba ezek szétlőtték belülről :D
  • ShaiHulud
    amugy megoldas erre az hogy pl quicksavelsz es betoltod ujra (lehet ujra kell inditani jatekot is)
  • ShaiHulud
    tulmelegedes beragadasa az crack hiba. elvileg eredeti jatekkal nem fordulhat elo.
  • grebber
    Nekem nem fél perc volt hanem addig tart amíg át nem jutok az adott küldetésen :(Szóval visszatöltöttem korábbi állást és épphogy lődöztem fel ne melegedjen!
  • Atkamon
    Eredeti a játék??
  • Hoz_Hun
    Kb fél perc, és csak az adott fegyverre hat. Tehát ilyenkor válts gyorsan fegyvert.

Nálam nem volt egy darab bug sem, pedig kb 10-12 vittem eddig végig.
  • grebber
    Amúgy ha ezt a túlmelegedés egy "technikus" ellenfél trükkje akkor mikor szűnik meg mert nem igen tudom használni szinte egyik fegyveremet sem:( ???
  • Atkamon
    DLC: Downloadable Content
    Mass Effect esetében ez két új helyszínt, és két új mellékküldetést jelent.
  • grebber
    Az utóbbi igaz lehetett.De gránátom az van mert tudom hajigálni mégse jelzi ahol kéne!
  • owen20
    sziasztok!
    Az lenne a kérdésem hogy mik azok a DLC most keztem játtszani és szeretném tudni mire jók?
    sziasztok!
  • koschwarz
    ja, én egyetlen buggal sem találkoztam a legutolsó peccsel.
  • koschwarz
    ezek szerint nincs nálad egy darab gránát sem, ez a baj. a fegyvertúlmelegedés meg egy "technikus" ellenfél trükkje ellened...
  • Atkamon
    Eredeti a játék?
  • grebber
    Biztos hogy menne csak zavar hogy a nekem adott tárgy nincs nálam.Érdekes.
    Bug hátán bug. Volt ezelőtt olyan rész túlmelegedett a fegyverem és nem hűlt vissza és nem tudtam használni egyik fegyveremet sem!