11074
  • Pingu
    ha rosszul irtam a neveket bocsi
  • Pingu
    nekem segítség kéne azon a protián bolygón ahol Sharen becsukta előttünk az ajtót. A gond az hogy sehogy sem találom az utat voltam a fönti részen voltam a lenti részen aktiváltam a "robotkutyákat" visszakerültem a fenti részhez és nem találom az utat, tud valaki segíteni?
  • Terminátor14
    Ja, kezdjük azzal, hogy le sem szállhatsz a fellegvár területére engedély nélkül :) Meg hogy a tanácsot sem látogathatja csak úgy senki sem, és legtöbb esetben csak hologramokon keresztül komunikálsz velük még te is. Úgyhogy ne akarj hülyeségeket belemagyarázni a dolgokba :D
  • BAk3R
    na mindegy már, jó ez is.
    egyébként nem rossz játék, el lehet vele lenni.
    eddig annyi zavaró volt, hogy a fellegváron alig voltak emberek, sokkal nagyobb nyüsgésre számítottam. plusz katonák is alig voltak, pl a tanácshoz ennyi erővel akárki odamehetne azt heló, vagy megölheti őket bárki, semmi védelem nem volt ott, csak úgí simán lehet mászkálni.
  • Atkamon
    Hát pedig ott van az elején, hogy "Egyéni karakter kiválasztása" vagy valami hasonló...
  • BAk3R
    nekem is gyanús. de esküszöm nem találtam ilyet az elején :)
  • Terminátor14
    Vicces, bírom az ilyen figyelmes embereket :DD

Ha csak elindítottad, akkor alapból katona vagy.
  • BAk3R
    beszivárgó? :) honnan tudom, hogy én mi vagyok? az elején nem láttam ilyen opciót, kiválasztottam shepard-öt azt már indult is a sztori.
  • SaGa Jr
    Tudod te használni az assault rifle-t és a shotit is csak nem lesznek pontosak.

A sniper-t meg majd azután tudod fejleszteni, hogy fejlesztetted egy bizonyos pontig a pisztoly skill-t. De ha végignézed a pisztolytnál a skill csíkot (megnézed azokat a kis ikonokat amik a csíkon vannak és elolvasod a mellékelt szöveget) akkor ez ki kell derüljön mert leírja a program. Vagy ha nem ott akkor a sniper csíknál. De legrosszabb esetben még mindig előveheted a kézikönyvet amit a játékod mellé kaptál.
  • Richardix
    nos... harc közben nem, de sztori szerint lehetnek halálozások...
  • Atkamon
    Mindig felállnak, amikor vége a harcnak.
  • Rash87
    Lemaradt,h miért? :D
  • Rash87
    Nekem meg olyan kérdésem lenne,hogy beszivárgó osztályban vok,s csak pisztoly-t tudok használni :\ Mesterlövészt még fejleszteni se tudom.
  • BAk3R
    Én most kezdtem el az első részt, olyan kérdésem lenne, hogy a csapattársak sose halnak meg? Mert látom, hogyha lelövik őket utána ismét felállnak.
  • jnc
    Üdv!
    Úgy gondolom, hogy a DualCore1.8, 2GB RAM, Nvidia8800GTS 320-al azért az ajánlott környékén mozgom, mégis ha mindent leveszek minimumra, még akkor is állatira beszaggat. Természetesen a legfrissebb driver van fent. Igaz Win7 alatt vagyok. Ez lehet gond?
    Előre is köszi
  • Richardix
    kicsit több önállóság? köszi :P
  • Atkamon
    Csk egyre tudsz leszállni...
  • TheGrinder
    Köszönöm Szépen. :)
  • wedge31
    Therum.
  • TheGrinder
    Knossoson belül még van 5 bolygó: Archanes, Zakrosz, Thérum, Faisztosz és Armeni. Ezek közül melyiken van Liara?
  • TheGrinder
    Köszönöm Szépen a gyors választ!!! :D
  • wedge31
    Knossos.
  • TheGrinder
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem: Amikor meg kell keresni Liarát, akkor el kell repülni az Artemis Tau naprendszerbe, És a naprendszeren belül melyig bolygóra kell elrepülni? Van négy: Athén, Spárta, Makedón és Knossos.
  • Calver
    itt van leírva melyik előtörténetet mit módosít
    kasztok, röviden, angol néven, magyart leginkább tippelem csak:
    Soldier (Katona): unalmas. nagyon.
    Infiltrator (Beszivárgó): Soldier és Engineer tökéletes keveréke, majdnem annyira jól bírja a megpróbáltatást mint a Soldier, fegyverekben semmiben nem marad el tőle (pisztoly sebez a legjobban ugyanis), és hozzá megvan szinte minden lényeges Engineer skillje. ha AI Hacking-et berakod bónusznak, minden. az élmezőnyben a helye, mert táp, bár nekem nem favoritom.
    Engineer (Mérnök): nagyon nem remekel harcban, így gyenge.
    Vanguard: Singularity bónusz skillel tudja az Adept összes hasznos dolgát, csak jobban ért a fegyverekhez, nehezebb páncélban mozog, és "csöppet" nehezebb megölni. favorit kasztom, vele a legszórakoztatóbb a játék szvsz.
    Adept (Adeptus?): Assault Rifle bónusz skillel sokan őrá esküsznek, hasonló az élmény mint Vanguard-dal, csak egyel több CC, cserébe csak könnyű páncél.
    Sentinel (gőzöm sincs): Adept és Engineer keveréke... az első részben pocsék. (cserébe a második részben ők uralják a játékot)
  • wedge31
    Beszivárgó nekem is az egyik kedvenc nem lesz gond vele.
  • Knabb
    Csak segít beleélni magad a szerepbe, meg néha visszaköszönnek ezek az infók.
  • Rash87
    Közben szerencsére rájöttem. A parancsok menü gombjai megegyeztek az irányító gombokkal,ezért pittyegett:D
    Egyébként kaszt szempontjából melyik a legjobb? Magyar változat van meg,s ez alapján a Beszivárgó-t választottam,amelyik távcsövest tart a kézében,remélem jól döntöttem :) Illetve ez az előélet h mit csinált,stb,ez befolyásol majd valamit a játék folyamán?
  • wedge31
    Mondtam volna ha tudok de sajnos nem tudok ez valami bill hibának tünik de ez csak tipp.
  • Rash87
    S erre van vmi megoldás? :\
    (1.02es patch fent van)
  • wedge31
    Nem ,nem normális.
  • Rash87
    Még csak most kezdtem el játszani a játékkal,de az normális hogy minden irány váltásnál mikor megnyomom az irány gombokat,pittyeg egyet? :S 10 perc után elég idegesítő.
  • Terminátor14
    Nincs mit.

A fejlődési renszert eléggé átdolgozták a 2. részben, ott már nem lehet olyan nagyon elrontani a karaktereket. De azért persze biztos, ami biztos alapon az auto szintlépést illik kikapcsolni :)
  • Attelee
    Köszi a választ!
    Akkor asszem elcsesztem h a társaknál Automatán hagytam a szintlépést!
    Na mindegy elkezdem a 2-őt,ott már óvatosabb leszek!
  • zsotesz
    megelőztél :)
  • zsotesz
    1. Beszélgetni kell vele sokat, és az utolsó főküldi előtt lehet megfektetni (ha jól emlékszem).
    2. A local cluster-ben van (magyarul valami helyi csillagköd lehet)
    3. akkor valszeg te nem állítottad manual-ra a szintlépést a többi karakternél. Én pl. Tali-nál toltam ki a kódfejtést max-ra, így mindent ki tudtam nyitni.
  • Terminátor14
    1: Ez szerintem elég egyértelmű :) Beszélj vele sokat, és persze legyél kedves meg miegymás, és akkor jönni fog a dolog magától. Viszont választanod kell, hogy Ő vagy Ash.

2: Ha magyarul játszól, akkor Helyi renszert keress. (asszem)

3: Nem a csíkokat kell nézni, fejleszteni kell egy teches karit, a megfelelő tulajdonság kimaxolásával.
  • Attelee
    Sziasztok!Most vittem végig a játékot,és eléggé magával ragadott.
    Lenne viszont pár kérdésem:
    1.Hogyan lehet behozni a Liarás sexjelenetet?
    2.Van egy mellékküldetésem h a Naprendszerbe a Föld holdján öljem meg az elvadult VI-ost!Ezt nem igazán találtam meg!?
    3.Vannak olyan tárgyak amiket nem tudok kinyitni,mert azt irja h túl alacsony a technikai képzettség!Azt nem értem h hogyan lehet ezt növelni,mert hiába rakok bármilyen karaktert a csapatba akkor is csak félig van a technikai erö!?
    Köszönöm ha válaszzoltok!
  • Atkamon
    Jó, itt meg két helyen is fel van tüntetve, hogy NO WAREZ.
  • ToM1113
    Előbb kipróbálnám, és ha bejön megveszem.
    Tudom hogy megéri, de lehet hogy nem tetszik.

A problémámra valami megoldás ezen kívül?

Ja és amikor telepitem a magyaritást, akkor próbáltam azt is hogy egy üres mappába teleíptem, de semmit se másol bele csak egy uninstall fájlt.....
  • Atkamon
    Vedd meg. Nem drága, és nagyon megéri.