11074
-
Pingu #9073 ha rosszul irtam a neveket bocsi -
Pingu #9072 nekem segítség kéne azon a protián bolygón ahol Sharen becsukta előttünk az ajtót. A gond az hogy sehogy sem találom az utat voltam a fönti részen voltam a lenti részen aktiváltam a "robotkutyákat" visszakerültem a fenti részhez és nem találom az utat, tud valaki segíteni? -
#9071 Ja, kezdjük azzal, hogy le sem szállhatsz a fellegvár területére engedély nélkül :) Meg hogy a tanácsot sem látogathatja csak úgy senki sem, és legtöbb esetben csak hologramokon keresztül komunikálsz velük még te is. Úgyhogy ne akarj hülyeségeket belemagyarázni a dolgokba :D -
BAk3R #9070 na mindegy már, jó ez is.
egyébként nem rossz játék, el lehet vele lenni.
eddig annyi zavaró volt, hogy a fellegváron alig voltak emberek, sokkal nagyobb nyüsgésre számítottam. plusz katonák is alig voltak, pl a tanácshoz ennyi erővel akárki odamehetne azt heló, vagy megölheti őket bárki, semmi védelem nem volt ott, csak úgí simán lehet mászkálni. -
#9069 Hát pedig ott van az elején, hogy "Egyéni karakter kiválasztása" vagy valami hasonló... -
BAk3R #9068 nekem is gyanús. de esküszöm nem találtam ilyet az elején :) -
#9067 Vicces, bírom az ilyen figyelmes embereket :DD
Ha csak elindítottad, akkor alapból katona vagy. -
BAk3R #9066 beszivárgó? :) honnan tudom, hogy én mi vagyok? az elején nem láttam ilyen opciót, kiválasztottam shepard-öt azt már indult is a sztori. -
SaGa Jr #9065 Tudod te használni az assault rifle-t és a shotit is csak nem lesznek pontosak.
A sniper-t meg majd azután tudod fejleszteni, hogy fejlesztetted egy bizonyos pontig a pisztoly skill-t. De ha végignézed a pisztolytnál a skill csíkot (megnézed azokat a kis ikonokat amik a csíkon vannak és elolvasod a mellékelt szöveget) akkor ez ki kell derüljön mert leírja a program. Vagy ha nem ott akkor a sniper csíknál. De legrosszabb esetben még mindig előveheted a kézikönyvet amit a játékod mellé kaptál. -
Richardix #9064 nos... harc közben nem, de sztori szerint lehetnek halálozások... -
#9063 Mindig felállnak, amikor vége a harcnak. -
#9062 Lemaradt,h miért? :D -
#9061 Nekem meg olyan kérdésem lenne,hogy beszivárgó osztályban vok,s csak pisztoly-t tudok használni :\ Mesterlövészt még fejleszteni se tudom. -
BAk3R #9060 Én most kezdtem el az első részt, olyan kérdésem lenne, hogy a csapattársak sose halnak meg? Mert látom, hogyha lelövik őket utána ismét felállnak. -
jnc #9059 Üdv!
Úgy gondolom, hogy a DualCore1.8, 2GB RAM, Nvidia8800GTS 320-al azért az ajánlott környékén mozgom, mégis ha mindent leveszek minimumra, még akkor is állatira beszaggat. Természetesen a legfrissebb driver van fent. Igaz Win7 alatt vagyok. Ez lehet gond?
Előre is köszi -
Richardix #9058 kicsit több önállóság? köszi :P -
#9057 Csk egyre tudsz leszállni... -
#9056 Köszönöm Szépen. :) -
#9055 Therum. -
#9054 Knossoson belül még van 5 bolygó: Archanes, Zakrosz, Thérum, Faisztosz és Armeni. Ezek közül melyiken van Liara? -
#9053 Köszönöm Szépen a gyors választ!!! :D -
#9052 Knossos. -
#9051 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Amikor meg kell keresni Liarát, akkor el kell repülni az Artemis Tau naprendszerbe, És a naprendszeren belül melyig bolygóra kell elrepülni? Van négy: Athén, Spárta, Makedón és Knossos. -
#9050 itt van leírva melyik előtörténetet mit módosít
kasztok, röviden, angol néven, magyart leginkább tippelem csak:
Soldier (Katona): unalmas. nagyon.
Infiltrator (Beszivárgó): Soldier és Engineer tökéletes keveréke, majdnem annyira jól bírja a megpróbáltatást mint a Soldier, fegyverekben semmiben nem marad el tőle (pisztoly sebez a legjobban ugyanis), és hozzá megvan szinte minden lényeges Engineer skillje. ha AI Hacking-et berakod bónusznak, minden. az élmezőnyben a helye, mert táp, bár nekem nem favoritom.
Engineer (Mérnök): nagyon nem remekel harcban, így gyenge.
Vanguard: Singularity bónusz skillel tudja az Adept összes hasznos dolgát, csak jobban ért a fegyverekhez, nehezebb páncélban mozog, és "csöppet" nehezebb megölni. favorit kasztom, vele a legszórakoztatóbb a játék szvsz.
Adept (Adeptus?): Assault Rifle bónusz skillel sokan őrá esküsznek, hasonló az élmény mint Vanguard-dal, csak egyel több CC, cserébe csak könnyű páncél.
Sentinel (gőzöm sincs): Adept és Engineer keveréke... az első részben pocsék. (cserébe a második részben ők uralják a játékot) -
#9049 Beszivárgó nekem is az egyik kedvenc nem lesz gond vele. -
Knabb #9048 Csak segít beleélni magad a szerepbe, meg néha visszaköszönnek ezek az infók. -
#9047 Közben szerencsére rájöttem. A parancsok menü gombjai megegyeztek az irányító gombokkal,ezért pittyegett:D
Egyébként kaszt szempontjából melyik a legjobb? Magyar változat van meg,s ez alapján a Beszivárgó-t választottam,amelyik távcsövest tart a kézében,remélem jól döntöttem :) Illetve ez az előélet h mit csinált,stb,ez befolyásol majd valamit a játék folyamán? -
#9046 Mondtam volna ha tudok de sajnos nem tudok ez valami bill hibának tünik de ez csak tipp. -
#9045 S erre van vmi megoldás? :\
(1.02es patch fent van)
-
#9044 Nem ,nem normális. -
#9043 Még csak most kezdtem el játszani a játékkal,de az normális hogy minden irány váltásnál mikor megnyomom az irány gombokat,pittyeg egyet? :S 10 perc után elég idegesítő. -
#9042 Nincs mit.
A fejlődési renszert eléggé átdolgozták a 2. részben, ott már nem lehet olyan nagyon elrontani a karaktereket. De azért persze biztos, ami biztos alapon az auto szintlépést illik kikapcsolni :) -
#9041 Köszi a választ!
Akkor asszem elcsesztem h a társaknál Automatán hagytam a szintlépést!
Na mindegy elkezdem a 2-őt,ott már óvatosabb leszek! -
zsotesz #9040 megelőztél :) -
zsotesz #9039 1. Beszélgetni kell vele sokat, és az utolsó főküldi előtt lehet megfektetni (ha jól emlékszem).
2. A local cluster-ben van (magyarul valami helyi csillagköd lehet)
3. akkor valszeg te nem állítottad manual-ra a szintlépést a többi karakternél. Én pl. Tali-nál toltam ki a kódfejtést max-ra, így mindent ki tudtam nyitni. -
#9038 1: Ez szerintem elég egyértelmű :) Beszélj vele sokat, és persze legyél kedves meg miegymás, és akkor jönni fog a dolog magától. Viszont választanod kell, hogy Ő vagy Ash.
2: Ha magyarul játszól, akkor Helyi renszert keress. (asszem)
3: Nem a csíkokat kell nézni, fejleszteni kell egy teches karit, a megfelelő tulajdonság kimaxolásával. -
#9037 Sziasztok!Most vittem végig a játékot,és eléggé magával ragadott.
Lenne viszont pár kérdésem:
1.Hogyan lehet behozni a Liarás sexjelenetet?
2.Van egy mellékküldetésem h a Naprendszerbe a Föld holdján öljem meg az elvadult VI-ost!Ezt nem igazán találtam meg!?
3.Vannak olyan tárgyak amiket nem tudok kinyitni,mert azt irja h túl alacsony a technikai képzettség!Azt nem értem h hogyan lehet ezt növelni,mert hiába rakok bármilyen karaktert a csapatba akkor is csak félig van a technikai erö!?
Köszönöm ha válaszzoltok! -
#9036 Jó, itt meg két helyen is fel van tüntetve, hogy NO WAREZ. -
ToM1113 #9035 Előbb kipróbálnám, és ha bejön megveszem.
Tudom hogy megéri, de lehet hogy nem tetszik.
A problémámra valami megoldás ezen kívül?
Ja és amikor telepitem a magyaritást, akkor próbáltam azt is hogy egy üres mappába teleíptem, de semmit se másol bele csak egy uninstall fájlt..... -
#9034 Vedd meg. Nem drága, és nagyon megéri.