Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
Kumiho #2179
És még mielõtt nekem támadnának, nem azt mondom, hogy ratyi játék, csak azt, hogy nem az egyenlõ az RPG fogalommal..
Kumiho #2179
Why so serious?
Why so serious?
Úristen, hiszen ott van a nevében: role-playing game.. Nem azt jelenti, hogy milyen überhardgigahipernightmare fokozaton tudsz egy bosst 2 órán át ölni, hanem hogy el tudsz játszani egy neked tetszõ szerepet. Tolvaj, bérgyilkos, varázsló, harcos, stb.. Fejlesztési rendszer oké, lootolás oké, és így tovább.
Kumiho #2179
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Why so serious?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Why so serious?
"1. Telepítsd fel a játékot magyarul.
2. Rakd fel a Bring Down The Sky DLC-t.
3. A DefaultEngine.ini (C:\Program Files\Mass Effect\BioGame\Config\) és a BIOEngine.ini (C:\Documents and Settings\profilnév\Dokumentumok\BioWare\Mass Effect\Config\) fájlokban a Language=HU sorokat módosítsd Language=INT-re.
4. Installáld fel a Pinnacle Station DLC-t.
5. Írd vissza a 2 ini fájlban az INT-et HU-ra.
6. Telepítsd fel az 1.2-es patchet (természetesen magyarul).
7. Játsz. A Pinnacle Station szövegei mind angolul lesznek, de legalább játszató.
Aki angolul telepíti fel a játékot, annak természetesen nem kel írogatni iniket, simán felmegy a Pinnacle Station."
Why so serious?
Kumiho #2179
Nem tudom, miért ez rögzült az elvetemült hárdkór játékosokban, nekem ugyanúgy tetszik a dragon age, mint a mass effect vagy a fallout3, oblivion, érzem a játékok közti különbséget, de mindet rpg-nek mondom.
Kumiho #2179
Why so serious?
Eleve, ha adott a lehetõség, hogy valaki szerepébe beleéld magad, ergo role-playing ugyebár, az már kapásból rpg. Nem a harcrendszerétõl válik valami rpg-vé. -.-" És igenis, több real time RPG-t(!rpg, igen!), ilyen csudás kivitelezésben, mint a Mass Effect, és a második része is lesz..
Kumiho #2179
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Errõl jut eszembe másnak átlag milyen hangkártyája van?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
1. engem az rpg-k eddig összesen az oblivion "szintjén" érdekeltek, bár ott nagyon. értsd, soha nem játszottam még más rpg-vel (talán a dark messiah of might and magic nem számít...).
2. nem vagyok oda különösebben a sci-fi témákért sem, bár egy dead space vagy a half life azért tetszett.
viszont szeretem a jó sztorikat. és ami még tetszett (sõt, amiért elsõsorban megvettem ezt a játékot), az az általam más játékokban nem még ilyen szinten látott megoldása, ahogy érzelmek megjelennek az arcokon.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
megoldás van?
köszi
annak idején a wizardry 8-at is azért hagytam abba, mert bár nagyon tetszet és akkor még sokkal fiatalabb ovltam sok szabadidõvel, akkor is feldühítettek a gondolkodtató feladatok, és ahol elakadtam. nem a szellemi képességeimmel van baj, hanem hogy a pörgõsebb játékot szeretem. és a legtöbben így vannak ezzel. ha vki nagy gondolkodtatásra vágyik, inkább sakkozzon vagy legyen ön is milliomosozzon.
szóval sztem ha egy játék jól ki van találva, pörgõs, jó sztori jó videobetétek, jó harcok, akkor ne kelljen már bele mindenféle nagy agatha christis csavar.... legyen benne kétféle befejezés jó és rossz oldallal való végigvihetõség, így 2x is neki lehet menni oszt slussz...
Inkább ez: Jack Wall and Sam Hulick: Vigil
Kumiho #2179