11074
-
Hoz_Hun #8993 Ha nagyon nem megy egyszerűen rohanj oda és üsd le őket puskatussal. Akkor nem kell a gránáttal tökölni. -
#8992 Hm akkor nálam valami hatalmas bug lehet mert nincs ott a gránát! -
#8991 Úgy tűnik a képpel valami gond van.
Itt a linkje:
http://imgur.com/sOFyS.jpg -
A pirossal bekarikázott gomb a gránát.
Rákattintasz, alatta megjelenik a lista és kiválasztod a kábító gránátot.
Csak aztán ügyesen kell célozni vele, mert nincs sok belőle. Célszerű úgy dobni, hogy egyszerre több telepest kapjon el a detonáció.
Ha jól csinálod, az összes telepest meg lehet menteni. -
#8989 Wrex akkor nem hal meg ha rá tudod venni arra, hogy saren a szar :) és a fajtársai csak eszközök, ehhez fejleszteni kell az elbüvölést vagy mit a megfélemlítés alatti tulajonság (kék szövegeket hozza elő, amiket lehet párbeszédben választani) -
#8988 De pont ezt nem tudom hogy kell életbe nem upgradeletem semmit se! -
#8987 a gránátra konkrétan rá kell tenni, mintha valami upgrade-et tennél rá. -
#8986 Elakadtam kellene egy kis segítség.A Féroszon vagyok és a megzakkant telepeseket kéne semlegesíteni ideggázzal.
Azt mondja a csajszi szereljen fel a gránátokat ezzel.
Belépek az invertoriba elrakom a cuccost.De nem jelenik meg a cuccaim között.
Hogy a fenébe kéne felhasználni ezeket a gáz gránátokat? -
Bhalage #8985 lehet megtévesztettem
sorry -
#8984 Ez az első játék topicja... -
tungesz #8983 sziasztok!
lenne egy kis problémám a mass effect 2-vel!
elindítom a játékot, belépek a menübe, rámegyek az új játék opcióra ott kiválasztom a karaktert majd bejön a loading felirat háttérben a térköz relé képével meg a sejtelmes zenével, de innentől kezdve nem történik semmi, a zene szól de a betöltés nem történik meg, lefagy az egész!
miért van ez, esetleg valaki valami megoldást a problémámra?
már nagyon vártam ezt a játékot!
-
Bhalage #8982 aranyosak a nénik
-
Bhalage #8981 stars of me2
katt -
#8980 Viszont ME2-ben van Adam Baldwin (Szintén Chuck főszereplő), akinek szintén semmi köze a Baldwin familiához:) EDI masina hangja pedig Tricia Helfer (Six a Battlestar-ból), és akad még jópár sorozatszínész. Meg is van az eredménye, minőségi a szinkron, egyedül a főhősünk hangja idegesítő még mindig:) -
#8979 Honnan vetted ezt, hogy Alec Baldwin?:D -
Bacsa09 #8978 Mass Effect szinkronstáb
Raphael Sbarge - Staff Lieutenant Kaidan Alenko -
Csak77 #8977 Probáld ki, hogy beírod a google-ba, "Alec Baldwin mass effect Kaiden". Na? -
Csak77 #8976 Dehogynem! Szerinted ki? -
#8975 mert nem ő szinkronizálja -
Csak77 #8974 Azt mondjátok már meg nekem, hogy Alec Baldwin miért nincs sehol a stáblistán, amikor ő szinkronizálja Kaiden+t? -
Richardix #8973 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha ennyire érdekel, az elbűvölés/félemlítés válaszra.
DE utána mindenképp meg kell küzdened vele, mint a Fejedelem. -
#8972 Nekedis thx meik válaszra lövi magát fejbe? -
#8971 THX ...:D -
Cat 02 #8970 Főboss előttivel nem muszáj. (rá lehet beszélni, h lője magát főbe :D) -
#8969 szóismétlés rulezz -
#8968 spoiler
igazából tényleg nincs nagy különbség a végek között. Vagy hagyod megdögleni a tanácsot, vagy nem. Ha hagyod, akkor az emberek veszik át az irányítást, és választhatsz hogy Anderson kapitány vagy az ellenszenves szenátor legyen a vezetője az embereknek, akik kihasználva a többi faj félelmét, átveszik az irányítást.
Ha meg megmarad a tanács, akkor közéjük nevezheted vagy Andersont vagy a szenátort, 4. tagnak.
Teljesen mindegy, Shepard ugyis szarik az egészre, és elindul megkeresni a Reaper-eket. -
#8967 aszonták hogy nem kell megküzdeni a főbosszal, a megfelelő variáns mellett, illetve wrex se hal meg. csak annak mien küldetése van? meik bolygón? -
Richardix #8966 nos.. ha a végső fightra gondolsz, van több alternatíva is.. de a legvége sztem ua... kb 5x végigtoltam, és mindig ua volt- -
#8965 hallottam hogy több vége is van a játéknak...pontossan hol is vannak ezek a részek?
vagyis meik válaszoktól függ? -
Richardix #8964 aaaah! egyre gyakrabban fagy le a játék! nem értem miért, de rohadt idegesítő (főleg, hogy bezárni se egyszerű dolog)
Nem tudtok vmit, amit tehetnék vele? :S -
Richardix #8963 nálam se adja meg ezeket a medálokat... naésaztán? :P -
duke81 #8962 Amúgy valaki nem tud segíteni a lentebb leírt problémában? még mindíg ezen kattogok! :) -
duke81 #8961 Az xbox-os nem biztos de ha szerzel egy pc-s gamepadot az biztosan jó lesz hozzá! -
#8960 Van még egy... Pinnacle Station a címe. -
#8959 Az XBox gamepadról volt szó, azt pedig sok program támogatja. -
Richardix #8958 dlc-KET? én csak a BDtS-ről tudok, azt ki is toltam... -
#8957 ilyenkor jó az XP cheat! -
#8956 Hogyne lenne. Rengeteg van. -
Viktorka2501 #8955 sztem nincs olyan progi ami támogatja az xbox-ot pc-re -
Viktorka2501 #8954 csa