Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atkamon
jaja... ugyanazzal a karakterrel második végigjátszáskor már mindig max pénzem volt xD

Csinálj mellékküldetéseket. Özönleni fog a pénz.

Why so serious?

1 mille? az elég távolinak tûnik a mostani 111 ezremhez képest. Mondjuk nem nagyon kell költeni mert mindig adogat egyre jobb puskákat azis igaz.
Calver
Omni-tool az Engineer, Infiltrator és Sentinel cucc, ahogy Bio-amp is csak Sentinel, Adept és Vanguard által használható. fegyverbõl lesz pár nagyon jó ha eléred 1 milla creditet, én addig nem költenék. ruhába meg rakj mindig a helyzethez megfelelõ updateket.

"The trees move. Do you not see it?"

Atkamon
Szerintem nem. Asszem azok engineer-eknek vannak csak. Ruhára, fegyverre költs, meg használj minden fegyverhez olyan fejlesztõcuccokat, meg lövedékfejlesztést.

hát hiába tettem, mert odajöttek. De valahogy megcsináltam, futkostam meg a robbanó hordókat rájuklõttem. Egyébként gyanítom több mellékküldetést kéne csinálni hogy erõssebb fegyverek legyenek, mert 3as szintû gépkarabély kevés volt, úgyhogy most megtápolom az emberkét mindenféle mellékes bolondsággal. Meg azt kéne tudnom, hogy a boltokban mire érdemes költeni a pénzt, ruhára, fegyverre? Ilyen omnitoolokat katona nem használhat?
Falcon87
?
Vonulj fedezékbe, és rotáld a közeledõket.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Hello!
Noveria 15ös csúcsnál van ugye ez a matriarka brihilda vagy ki. Na én õt nem bírom egyszerûen megõlni. Jön ez a sok kommandós zöld csaj és végem van 20 másodperc alatt. A feléig eljutottam, tehát beszéltem a fõgenyával(meghaltam vagy 60szor), de aztán ugye mégegyszer meg kéne gyilkolni mindenkit és ez már nem megy. A gépfegyverem fullra van fejlesztve meg mellé 1 2 dolog. Katonával nem lehet varázsolni mindenféle kék gömböket?
Atkamon
Nem, hát ha belegondolsz, nem lenne túl realisztikus, hogy mindig váltogasd a csapattagokat. Te lenn vagy egy bolygón a választott csapattal, a többiek meg fenn maradnak a hajón.

3P
Bocsi nem tudom mi volt itt én ennyiszer nem küldtem el az üzenetet.

Elnézést.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
köszi

3P
köszi

3P
köszi

3P
Értem.
De akkor küldetések közben ezek szerint nem lehet változtatni?
A KotOR-ban ha épp nem harcoltam, lehetett variálni a csapatot. Itt ilyen nincs?

robotnyk
ha elég csapattagod van, vissza lehet menni a normandyre, és ha abból kilépsz, akkor állíthatod össze a csapatot.
gyakorlatilag bármerre mehetsz. pontosan már nem emlékszem, de úgy 50dik szintig el lehet jutni asszem, ha jó sok mellékküldetést megcsinálsz.
a katona nem túl érdekes karakterfejlesztésszempontból 😄

Elvileg, ja , normal nehézségen veled egyforma szintüek, nehezebben meg ilyenek vannak hogy +5.
bevetéskor választhatsz társat. Ha jót akarsz akkor a dig site küldit csinálod, mert az a legrövidebb. És szar cuccal max rövid küldit akarsz csináln nemde?
Valakit ládanyitogatásra fel kell fejlessz. Alapból a Quarian a legjobb erre.

3P
Egy pár lúzer kérdésem lesz.
Szóval hogy jutok a csapatválasztás képernyõben, ahol tudom variálni a pillanatnyi csapattagjaim?
Nem lelem sehol.
Most végeztem a Citadel állomáson és választhatok, hogy merre menjek tovább.
Illetve még valami. Ez is olyan mint a KotOR, hogy gyakorlatilag bármerre mehetek, az ellenfelek nehézsége hozzám igazodik, vagy nem mindegy melyik bolygóra ruccanok el?
Ucccsó kérdés. Kb hányas szintig fejlõdik a karakter és katona esetén mire érdemes gyúrni?

Kozbe sikerult.

Jimi Hendrix

Hi,most keztem el a gamet,elakadtam egy resznel a Novéria, 15-ös Csúcsnal megcsinaltam amt kell,de nem tudom onnan pontosan hoygan jutok a Novéria, Szakadék Állomás-hoz,neztem vegigjatszast valami metrot emleget,de nem talatam meg.elore is kosz.

Jimi Hendrix

rotator
Nagyon frankó! Úgy tûnik, egyszer érdemes lesz még elõvennem. 😊

Atkamon
A szárnyakból menj a prezidencia felé, a lift akkor egy folyosóra vezet, ott van a jeladó, a folyosó végén meg egy másik lift ami a prezidenciára visz ki.

Hello Emberek.

Egy kérdésem lenne. A Citadel Állomáson a Lux nevû fogadóban, fent a nyerõautomatáknál a leghátsó gépet miután megnéztem, egy küldetést kaptam, miszerint valaki nagyobb mennyiségû pénzt utalt át magának a gép segítségével, és a feladat szerint az egyik folyosóról jön a jel forrása. Melyik folyosó ez tulajdonképpen? Mert szinte az egész állomást be jártam már, de nem találok semmit. Azt hittem hogy a fogadó elõtt mikor az idegen lényt ki dobták mert csalt a géppel, az hozzá tartozik ehhez a küldetéshez, de sajnos nem. Továbbra is ott van a teljesítendõ küldetések listájában.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

MrDevil
hali!

elméletileg várható a dlc a Cd Projektõl, legalábbis ezt írták idõpontot nem tudtak mondani, de már jó jel ha lesz egyszer 😄

rotator
Hibás a LOD-ja, úgyhogy a karakterképernyõn és az átvezetõkben is a legkisebb felbontású textúrák vannak rajta, ami egy kicsit zavaró a többi ultrakidolgozott karihoz képest.

Optimus Prime
DLC szerintem nem lesz, bár konkrétan nem írta a CDProjekt, de nem is kérdeztem. A patch egyébként kilõtte a CD checket, más javítást még nem figyeltem, csak futólag léptem bele. Garrus-szal egyébként mi a baj?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Evin
Akkor lehet, hogy azért nem jutott el hozzám még a hír, mert nem is menne.
Kijött ez a patch is, hátha az is.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen! <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lesz? Már van pár hete. Csak a magyar változattal az elsõhöz hasonlóan ez se megy.

Why so serious?

rotator
Nem is volt olyan sok idõ! <#eljen>
Sajnos Garrus bugját nem javították teljesen, mert ahhoz gigás méretû patch kellett volna.

Evin
FTP link

MrAndree
Lesz második is?

Na ez most meglepett. DLC is lesz vajon?

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
Nekem MEGINT nem nyitja meg!
Tudsz közvetlen linket adni rá?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Evin
Vannak még csodák: a CDP honlapjáról tölthetõ az 1.02-es magyar javítás.

Üdv! Megtudná valaki mondani, hogy tudnám elérni a krogan hadúrat a Plutuszon? (Már eléggé renegátban vagyok, de még mindig nem akadt az utamba.)
Igaz 😄

Positive Mental Attitude

IMYke2.0.0.0
99.99%, hogy a hivatalos.
Senki sem lenne képes ilyen (ill. a megjelenéskori idõszakban) rövid idõ alatt lefordítani ezt a monstre játékot.

A Faq-ban lévõ magyaritás, az az eredeti? Vagy Fanmade?

Positive Mental Attitude

hát akk majd lehet megveszem😊már nem olyan drága😛

PSN ID:misi2mezei

Szerintem a dlc nem megy warezzel. Ugyan fel lehet telepíteni de a csillagtérképen nem jelenik meg a bolygó. Legalábbis én ezt tapasztaltam, próbáltam warezzel és eredetivel is, az eredetin gond nélkül ment.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

de nekem a magyar változat van meg amit a CDProject adott ki a játék elején ki is van irva,hogy CDProject!

Talán azért nem megy warez változattal a DLC neked mert nem a megfelelõt töltötted le hozzá. Warez változathoz ugyanis nem a magyar verziójú DLC kell (CDProject) hanem a normál. Ahhoz elõbb patch felrak, majd DLC letölt és felrak aztán menni fog. Szóval ne csodálkozz hogy nem megy ha egyszer nem kompatibilisek egymással a dolgok...

Mintegy mellesleg meg az amcsi változat (a normál) stabilabb és sokkal kevesebb hiba van benne mint a magyarított rettenetben.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Calver
FAQ-t olvasd el fent.

"The trees move. Do you not see it?"

nemakrok itt warezrol beszélni de ha már felhozták a témát nekemsem eredeti de minden megy tokéletesen.
lehet az végett,hogy nem megy a DLC?

Jani21
Élsimítást maximum a videokártyád szoftverébõl lehet ráerõltetni, nem tudom, hogy mûködne-e. Az árnyékok az arcokon furák, amit az új patch (1.02) javítana, de ezt csak a látvány kárára sikerült "kijavítaniuk". Magyar verzió pedig nincs még a patch-bõl. Amennyiben a játékon kívül finomítani akarsz a beállításokon akkor ezt az oldalt ajánlom figyelmedbe.

Csak nekem kéne élsimítás, meg szebb árnyékok mert így nagyon ocsmány, hogy tiszta rece minden...

Positive Mental Attitude

Atkamon
5000 Ft-ot szerintem ki lehet azért pengetni egy ilyen jó játékért. Sõt, még kevesebbért is megkapod Ebay-en szerintem.

triplet
Szóval akkor eredeti, vagy nem tudok tovább játszani vele. Na remek:S

Jani21
A játékban is be lehet állítani a videobeállításokat ugyanolyan részletesen mint a MassEffectConfig-ban, csak az érvényesítéshez újra kell indítani a játékot. Talán a felbontás állítás esetén lehet gond, ugyanis sokaknak csak a Config-ban sikerült a helyes értéket beállítani.

triplet:
Bizony az a kalózverzió másik tünete a mentésképtelenségen kívül.

triplet
Megkaptam a Normandia irányítását, kikérdeztem Jokert. Gondolom oda kellene menni a galaxistérképhez, de nem sikerül megnyitni E-vel. Vagy mivel kell? Warez bug?