Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
"The trees move. Do you not see it?"
Vonulj fedezékbe, és rotáld a közeledõket.
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Noveria 15ös csúcsnál van ugye ez a matriarka brihilda vagy ki. Na én õt nem bírom egyszerûen megõlni. Jön ez a sok kommandós zöld csaj és végem van 20 másodperc alatt. A feléig eljutottam, tehát beszéltem a fõgenyával(meghaltam vagy 60szor), de aztán ugye mégegyszer meg kéne gyilkolni mindenkit és ez már nem megy. A gépfegyverem fullra van fejlesztve meg mellé 1 2 dolog. Katonával nem lehet varázsolni mindenféle kék gömböket?
Elnézést.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
De akkor küldetések közben ezek szerint nem lehet változtatni?
A KotOR-ban ha épp nem harcoltam, lehetett variálni a csapatot. Itt ilyen nincs?
gyakorlatilag bármerre mehetsz. pontosan már nem emlékszem, de úgy 50dik szintig el lehet jutni asszem, ha jó sok mellékküldetést megcsinálsz.
bevetéskor választhatsz társat. Ha jót akarsz akkor a dig site küldit csinálod, mert az a legrövidebb. És szar cuccal max rövid küldit akarsz csináln nemde?
Valakit ládanyitogatásra fel kell fejlessz. Alapból a Quarian a legjobb erre.
Szóval hogy jutok a csapatválasztás képernyõben, ahol tudom variálni a pillanatnyi csapattagjaim?
Nem lelem sehol.
Most végeztem a Citadel állomáson és választhatok, hogy merre menjek tovább.
Illetve még valami. Ez is olyan mint a KotOR, hogy gyakorlatilag bármerre mehetek, az ellenfelek nehézsége hozzám igazodik, vagy nem mindegy melyik bolygóra ruccanok el?
Ucccsó kérdés. Kb hányas szintig fejlõdik a karakter és katona esetén mire érdemes gyúrni?
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Egy kérdésem lenne. A Citadel Állomáson a Lux nevû fogadóban, fent a nyerõautomatáknál a leghátsó gépet miután megnéztem, egy küldetést kaptam, miszerint valaki nagyobb mennyiségû pénzt utalt át magának a gép segítségével, és a feladat szerint az egyik folyosóról jön a jel forrása. Melyik folyosó ez tulajdonképpen? Mert szinte az egész állomást be jártam már, de nem találok semmit. Azt hittem hogy a fogadó elõtt mikor az idegen lényt ki dobták mert csalt a géppel, az hozzá tartozik ehhez a küldetéshez, de sajnos nem. Továbbra is ott van a teljesítendõ küldetések listájában.
Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!
elméletileg várható a dlc a Cd Projektõl, legalábbis ezt írták idõpontot nem tudtak mondani, de már jó jel ha lesz egyszer 😄
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Kijött ez a patch is, hátha az is.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Why so serious?
Sajnos Garrus bugját nem javították teljesen, mert ahhoz gigás méretû patch kellett volna.
Why so serious?
Tudsz közvetlen linket adni rá?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Positive Mental Attitude
Senki sem lenne képes ilyen (ill. a megjelenéskori idõszakban) rövid idõ alatt lefordítani ezt a monstre játékot.
Positive Mental Attitude
PSN ID:misi2mezei
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Mintegy mellesleg meg az amcsi változat (a normál) stabilabb és sokkal kevesebb hiba van benne mint a magyarított rettenetben.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
lehet az végett,hogy nem megy a DLC?
Positive Mental Attitude
triplet:
Bizony az a kalózverzió másik tünete a mentésképtelenségen kívül.