11074
  • xblades
    Ja és a Keeperek a citadellában van egy Avina mellet amit ő nem enged szenelni. Azt ha jól emlékszem majd csak a végén tudom szenelni amikor a mékó-val megyek oda igaz?
  • Daell Drow
    a 2 DLC-vel egyutt, es a legtobb mellekuldetesel pont meg lesz az 50es szint. Legalabbis en par napja igy vittem vegig. A tarsaid nagy reszet mar a fellegvarban megkapod, Wrex asszem annal a liftnel fog allni ami a normandy hoz visz a kikotobe.
  • xblades
    Hali elég rég játszotam már az egyel, de kell egy karakter a kettőhöz.
    Az érdekelne hogy egyszeri végigjátszásnál mekkora szintet lehet elérni?
    És a társak küldetését hogy és miként lehet előhozni? Főleg Wrex érdekelne.
  • MrStokes
    Koszi a valaszokat. Ma este az uj tenyek fenyeben ujra gorcso ala veszem ezt a mentes dolgot! :)
  • Calver
    tedd el a fegyvered :)
    tényleg.
    ezután csapattárs nyögni fog egy ilyesmit, h "I think we're clear, Shepard." (legalábbis Garrus ezt mondja) és ollé, mehet a quicksave.
    quickload elővarázsolását meg #9092-as hszben leírtam.
  • Atkamon
    Igen, harcon kívül mindig lehet gyorsmenteni, ez biztos.
  • Bhalage
    szerintem harc kozben és olyan helyzetekben nem lehet menteni, ami naogny kozel van harc helyzethez, vagy esetleg harc van, valami dog mar kinezett magának, de te még nem látod és ezért nem lehet menteni, normál sétálgatásnál bármikor lehet menteni szerintem

amugy nem baj, hogy le vagy maradv, a jatek még ma is megállja a helyét szerintem, és itt a 2ik rész ami előtt jó ha végigtolod az első részt!
  • MrStokes
    Sziasztok!

Most kezdtem el ismerkedni a jatekkal. (Igen, tudom, hogy 1-2 evvel le vagyok maradva, de sebaj!) Feltunt, hogy nem lehet akarhol, es akarmikor menteni. Az elejen meg mintha tudtam volna parszor gyorsmentest csinalni, de a legutobbi par ora jatek alatt abszolut nem engedett menteni. Kicsit idegesito volt a dolog, mert mar mentem volna aludni, de meg tovabb kellett jatszanom egy jelentos tortenesig, ahol is automatikusan mentett a jatek.

Valaki be tudna avatni a mentes rejtelmeibe?
    Csak en vagyok ennyire bena, vagy tenyleg ennyire le van korlatozva a mentes? Mi a trukkje?
  • AntiHero
    FAQ

-Keeperek a citadellában-

Még a játék elején kapunk egy olyan küldetést, hogy scanneljük be az összes keepert. Elég sunyi helyekre tudnak elbújni ezért itt egy lista, hogy hol találhatóak meg. Angol verziót ismerem csak, így ahol ötletem sem volt minek nevezhették, ott hagytam az angolt :)

-PRESIDIUM-
    - 4 található a Citadel Towerben
    1, A legfelső szinten bal oldalt (ha szembeállsz a tanáccsal)
    2, Az utazó terminál mellett, ahol megkaptad a küldetést
    3, Az előzőtől balra, Kahoku admirális után a székek mögött
    4, a központi szinten a jobb oldalon (ha szembeállsz a felső szinttel)
    - Citadel Tower előtt, Avina mellett
    - A kereskedő negyednél (Financial district) hátul van egy lépcső, ott fent a bal oldalon
    - A követségi társalgó hátsó erkélyén (embassy lounge)
    - A követségi társalgótól visszafelé balra lesz még egy szoba, ott hátul
    - A volus és elcor követségen (néha láthatatlan!) a sarokban
    - A Consort's Chambers és a Financial District között a lépcső közelében
    - A Consort's Chambers bejáratánál
    - A Ward Access bejáratánál

-WARDS-
    - Hátul egy kisebb szobában a Presidium-Wards összekötő folyosónál
    - Chora's Den és a Presidium Access lift közötti vöröses folyosóban
    - A felső piac hátsó sarkában
    - A Flux-ban, hátul a nyerőgépeknél
    - A Med Clinic mögött hátul (nem bent)
    - A C-Sec Academy bejáratánál
    - A C-Sec Academy közlekedési felügyeleténél a korlát mögött (traffic control room)
    - A C-Sec Academy "igénybevételi irodájában" (requisition office)
    - A Normandy dokkjában hátul a rács mögött
  • BuriP
    Némi segítség, van ott egy térkép is.
    katt ide
  • Atkamon
    Azt vagy nem lehet scannelni, vagy már scannelted... Keresgess tovább, van ott 21.
  • SovereignX
    Nem most játszom már vele először de nem emlékszem, hogy hogyan kellett megoldani a Scan the keepers küldetést. 20 megvan a 21ből. Térképet is szedtem le a netről miután már csak 2 hiányzott. 1 meg is lett. Meg van egy ami a VI terminál mellett álldogál. A térkép szerint az is scannelhető. De a tetves VI nem engedi. Mondván ne basztasd őket. Kurvára nem emlékszem mit kellet már csinálni.
    Segítsetek nekem ebben!

Előre is köszönöm!
  • Hoz_Hun
    Igazít a szintedhez. Erre nyom még rá a nehézségi szint (pajzsok, több életerő, sebzés az elenfélnél). Viszont magas szinten már durva felszerelésed van. Szóval annyira nem vészes mint ahogy elsőre hangzik.
  • MrStokes
    Ertem es koszi a valaszokat! :)
  • Calver
    passz, soha nem próbáltam így, minden karakteremmel az elejéről kezdtem. mindenesetre első végigjátszás után használható a Hardcore nehézség, ha azon végigviszed, akkor pedig az Insanity.
  • Bhalage
    szia,

szerintem nem, de ez nem 100%

nehezsegi szintet viszont a jatek elejen tudsz valasztani és ha vegigtolod a jatekot akkor uj nehezsegi szint lesz elerheto (ugyemlekszem)
  • MrStokes
    Ilyenkor az elso vegigjatszaskor elert szinthez igazitja a jatek a nehezseget? Szoval valami olyasmi, mint anno Icewind Dale-nel a nehezitett (talan iron mode) mod?
  • hanta
    Köszi! Most így kitolom 60-ig és megszerzek még pár medált. :)
  • Calver
    1. igen, van ilyen opció - új játék indításakor Select Existing ID.
    2. csak úgy. szóval Ilos előtt szvsz.
  • hanta
    Hello!

Lenne pár rövid kérdésem:
    1. Végigvittem a játékot és az érdekelne, hogy újra lehet-e kezdeni azzal a karakterrel, amelyikkel befejeztem?
    2. A 2. DLC, a Pinnacle Station területére csak úgy lehet eljutni, ha van egy korábbi mentésünk, mikor még lehet használni a Galaxy Map-ot vagy a játék befejezése után is elérhető?
  • Calver
    sortörés nincs benne, csak notepad szopat. szóval mégegyszer:

Bindings=(Name="F9",InputMode=BIO_INPUT_MODE_NONE,Command="LoadGame karakter_neve00_QuickSave",Control=False,Shift=False,Alt=False)
  • Calver
    ha érdekel valakit, quickload bevarázsolása (F9-re) az ME-be:
    1. dokumentumokon belül \BioWare\Mass Effect\Config mappában megnyitod a BIOInput.ini fájlt
    2. kitörlöd az "FKEY_F9.txt",Control=False,Shift=False,Alt=False)" és AFKEY_F9.txt",Control=False,Shift=False,Alt=True) sorokat (legalábbis nekem csak így működött)
    3. majd beraksz egy ilyet a Bindings=(Name="F9"-el kezdődő sor helyére:

Bindings=(Name="F9",InputMode=BIO_INPUT_MODE_NONE,Command="LoadGame karakter_neve00_QuickSave",Control=False,Shift=False,Alt=False)

karakter neve természetesen az a név amit te adtál a saját kis karakterednek.
  • Richardix
    ah... csomószor kifagy a játék, most meg el se akar indulni... megőrülööök :(
  • Atkamon
    Elvileg a beállításokban is kell lennie valami textúra cache törlésnek, ami megjavítja.
  • ShaiHulud
    hivatalos forumon lattam megoldast ra, valami dirt torolni kellett. nez utana ott.
  • MrAndree
    Akkor nemtom, nekem 1.01el csinálta, 1.02-vel meg nem.
  • Richardix
    nos.. elvileg fennvan 1.02.. másik tipp? :S
  • MrAndree
    1.01-es patch miatt csinálja. Tedd fel 1.02-t és jó lesz.
  • Terminátor14
    Így van.

Nincs mit!

Richardix: Ismert hiba, vagy tedd fel a legújabb patchet, vagy próbálkozz másik vga driverrel. Illetve olyat is olvastam annó itt, hogy csak az egyik cfg fájlt kell átírni, olvass utána esetleg :)
  • Richardix
    heeeelp!
    Végigvittem a 2-t és újra kedvet kaptam az 1-hez. Viszont a Therumon (Liara ásatása) a talajon nem jelenik meg a textúrák jó fele.. feketeség van helyette, a lávafolyók se látszanak... elég zavaró, és aggasztó hogy miért csinálja.. miért csinálja? :(
  • BAk3R
    tehát akkor az övék is alacsony ehhez. köszi!
  • Terminátor14
    Nem kell őket utasítani, a játék alapból a legmagasabb skillel rendelkező csapattárs értékét veszi figyelembe ilyenkor. Persze azok közül, akik veled vannak.
  • BAk3R
    megtaláltam..

Amikor olyan dolgot találok amihez elektronikai tudás kell, nekem pedig ilyen nincs mivel katona vagyok. van rá valami esély, hogy mégis megvizsgáljam ezeket a dolgokat? a csapattársamat esetleg lehet utasítani ilyesmire?
  • Terminátor14
    Te meg hót béna, már bocsi, minden sértő szándék nélkül :P Elmondják, hogy át kell menni a másik épülethez, nem abban van, ahol beszélsz velük.
  • Atkamon
    Youtube...
  • BAk3R
    Kedves vagy. Azt, hogy vágjak át a telepen, hogy megtaláljam, a telep gondolom az a kis épület? Meg mért ne akartak volna beengedni oda ha nem ott van kyle? Gondolom nem a szabadban sétál valamelyik kráter közepén.
  • Terminátor14
    Legközelbb olvasd el, hogy mit mondanak neked :)
  • BAk3R
    -azon
  • BAk3R
    nekem elég valódinak tűnt a tanács :)

egy kérdés: kyle atya hol van? mert azon abban a kis épületben tuti nincs.
  • Terminátor14
    Saren :)

Ez amúgy egy elég egyszerű rész, csak egy irányba tudsz menni, szal nem tudom merre tévedhettél el. Ha jól emlékszem, akkor majd fel kell menned "lifttel" egy magasabban lévő helyre, ott ügyködsz kicsit és utána indulhatsz a Mékóval tovább. A terület egyik végéből juss el a másikba, kb ez a lényeg. :)

Már ha épp Ilos-on vagy, mert a leírásból nem tudtam teljes bizonysággal rájönni.:)