Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egy két dolog nem tiszta. Pl. a társaim azok haszálják a spec. képességeket maguktól (pl. Alenko a dobást)? Pénzt fog a játék dobálni késõbb, mert kb. a Citadellát végigjártam és semmit nem tudok megvenni a kereskedõktõl.
A másik az hogy csak én vagyok béna vagy tényleg neház a játék. Normal szinten kezdtem egy Adept-el, és a Citadella utáni elsõ bolygóig jutottam, de ott már annyira kemény lett, hogy kénytelen voltam újrakezdeni egy katonával. Pedig sok side missiont megcsináltam...
Egyszer már végigjátszottam a sima verziót, akkor nem volt gond.
Most viszont szeretném feltenni DLC-t is.
Így miután elõröl kezdem, a mentésekkel sem kell foglalkoznom.
A lávatextúra házi javítása (mert ugye hivatalos nem volt) nem teszi tönkre a lifteket (a házi kutyulás pedig a shadercache kiürítését jelenti, fyi). Az alapból egy elõ-elõforduló jelenség volt. Az 1.02-es patch pedig valóban megsokszorozta néhány ember esetében az elõfordulás számát. Eredeti játékkal, szûz install esetében is. Nem az kell az én szavamnak hinni:
http://meforums.bioware.com/viewforum.html?forum=127
Mindenhol, mindenki meg van elégedve, mi?
És nem két vagy három felhasználóról beszélünk. De még csak nem is húszról. És ez csak egy fórum. Nem csak itt említettek ilyen problémákat. Mind az 1.01, mind az 1.02 esetében. Hohó, sokk! Az, hogy nálad, meg úgy általában, húsz emberbõl tizenkilencnél hibátlan, azt jelenti, hogy mindenkinél az? Nem te vagy az összes ember. Beszélhetsz mindenki nevében, attól még az állítás nem lesz igaz. Ha valaki beleesik abba az öt százalékba, nem baj, ha van egy másolata a mentéseirõl.
Azt hiszem, ha a játék kifejezetten az 1.01-es patch-el hibákat okoz, az 1.0 újratelepítése egy teljesen használható metódus.
Azt hiszem, alternatív megoldásként az újabb patch telepítése elõtt egy, a mentett állásokról való biztonsági másolat elkészítésének javaslata nem egyenlõ a pánikkeltéssel.
Összességében úgy hiszem, a figyelemfelhívás nem pánikkeltés.
Azt nem értem, kedves Grifidos, hogy ha valaki figyelmét felhívom, hogy hibák fordulhatnak vele elõ -mint ahogy fordulnak is sok esetben-, te miért feltételezed egybõl, hogy -szavaiddal élve- ez oltogatás. Ehhez azért kell egyfajta arrogancia.
Neked, krisztajo, csak annyit szeretnék mondani, továbbra is, hogy próbáld ki nyugodtan a patch-et, de azért elõtte csak csinálj egy gyors másolatot a mentéseidrõl, hátha gond akad. Ha nem, akkor meg vesztettél harminc másodpercet.
És semmiféle kutyulékot nem szeretnék használni.
Aki meg a maszek barkácsolt xarokat használ annál nem nem csodálom hogy beragad a lift, mert ez volt az egyik hiba amit az 1.02-es patch javított.
A láva hiba javítása pedig mint írtam bekerült a beállításokba.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Megérem anélkül is amit mondasz.
Pláne, hogy így legalább már tudom, hogy mit kell csinálni.
Szóval még mielõtt még jobban letolsz az mondom köszi!<#vigyor2>#vigyor2>
CD Projekt
Why so serious?
Nincs melyik patch.
A BDTS elött az 1.01-es a kötelezõ különben nem mûködik a dlc, utána meg az 1.02.
Egyszerûen nevetséges megint azt a marhaságot olvasni hogy "jujj nem merem felrakni a hibajavítást mert elront valamit"
Ha meg bajod van a hanggal akkor vagy veszel egy hangkártyát vagy a játékban nem kapcsolod hardwares üzemmódba.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Szathy: CanYouRunIt.com
Másnak van olyan problémája telepítésnél, hogy nem engedi a Program Files mappába telepíteni?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A gépigénynél a processzorok mind a minimumnál, mind az ajánlottnál kétmagos procik akarnak lenni, ugye?
Az 1.02-es patchet pedig szerintem kötelezõ felrakni, rengeteg hibát kijavít. Szinte tökéletes a játék utánna.
1.02 patch innen
Ez utóbbinak egyébként a linkje:
ftp://ftp4.cdprojekt.com/pub/hun/mass_effect/patch/me_102_czhuen.exe
Aki mégis tenne vele egy próbát, a semminél végül is jobb.
Mindenesetre én úgy találtam, hogy a patch-ek telepítése nélkül a legstabilabb a program, bár így a BTDS kiesik, de evvan.
hangok
Ez általában Realtek-nél jön elõ, ahogy hallom, én nem azzal ügyködök, így biztosat nem tudok mondani. Mindenesetre volt egy házilag kiötlött megoldás arra is, az ini-ben játszottak valamit a maximálisan használható csatornák számával.
Nem mintha hajtanék rá, hogy legyen.
De amilyen szerencsétlen vagyok tuti nálam majd ez is elõjön!
Az 1.02 patch-rõl eddig nem is tudtam.
Ebbõl is van a magyar verzióhoz is, vagy az mindegy?
Végül is, ha nem oldja meg a stabilitási gondokat, akkor igen.
Mindenesetre elgondolkodtató, amit írtok!
Ezek után nem is tudom, hogy egyáltalán érdemes-e feltenni???!!!
<#fejvakaras>#fejvakaras>
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
(bocs a double post-ért)
Ha a patch ennyire tönkrevágja a játékot, akkor a jelenlegi egyetlen megoldás, hogy nem telepíted fel.
A DLC-t letöltöttem, azt írták abban benne van a hozzá szükséges patch is.
Szóval hogyan kell hibamentesen felrakni?<#help>#help><#worship>#worship>
Betöltöm én az xy. szintû emberemet, de az elsõ küldetéssel indítok akkor is.
Kérdésem az lenne, hogyha voltam olyan botor ,és nem nagyon mentettem a gémet, és kb az utolsó fõküldetés 2. felétõl van csak mentett játékmenetem, akkor hogy tudom továbbcsinálni a mellékküldetéseket, ha egyszer végigtoltam az utolsó pályát?
Az nem vigasztal, hogy a cuccaim megmaradnak új játék indításakor, én azt a 10-en valahány el nem kezdett mellékbaromkodást szeretném csinálni.
Lehet hülye vagyok és csak nem találom a folytatás gombot, de így az utolsó pálya után kissé zavart, hogy a gép elrepül a vérbe és vége a gémnek.
Na pá
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majd be pastezni amit írtam azzal mûködik hibaüzenet nélkül és a letölthetõ tartalom mappában is megjelenik
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyszerûen csomagold ki a DLC mappába, a vegas mappában található AutoLoad.ini-t editáld erre:
2DA1=BIOG_2DA_Vegas_GalaxyMap_X
2DA2=BIOG_2DA_Vegas_Merge_X
2DA3=BIOG_2DA_Vegas_AreaMap_X
2DA4=BIOG_2DA_Vegas_UI_X
2DA5=BIOG_2DA_Vegas_TreasureTables_X
DotU1=PlotManagerDLC_Vegas
PlotManagerConditionals1=PlotManagerDLC_Vegas.BioAutoConditionals
PlotManagerStateTransitionMap1=PlotManagerAutoDLC_Vegas.StateTransitionMap
PlotManagerConsequenceMap1=PlotManagerAutoDLC_Vegas.ConsequenceMap
PlotManagerOutcomeMap1=PlotManagerAutoDLC_Vegas.OutcomeMap
PlotManagerQuestMap1=PlotManagerAutoDLC_Vegas.QuestMap
PlotManagerCodexMap1=PlotManagerAutoDLC_Vegas.DataCodexMap
GlobalTalkTable1=DLC_Vegas_GlobalTlk.GlobalTlk_tlk
GlobalTalkTable1_ES=DLC_Vegas_GlobalTlk_ES.GlobalTlk_tlk
NameStrRef=182170
DescriptionStrRef=182171
ImagePackage="GUI_SF_PRC2_SaveLoad.Images_PRC2"
ImageFrame="shotOne"
CreditsFile="BIOCredits_DLC_Vegas.ini"
Enjoy!
Remélem a sortörések jók lesznek. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bizonyíték
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De, ezek szerint, nem fogtál ilyet, és otthonodban sincs.
1 me_101a_bdts_czhuen (300mb)
2 me_102_czhuen (60mb)
ezeket toltom most, kell valami meg?
S ha figyelmesen olvasol, én nem azt írtam, hogy nem tartalmaz, éppen ellenkezõleg: azt írtam, hogy "Mindegyikben ott a plusz kisregény is és a tartalom.
Már megint direkt félre akarnak érteni...
Viszont rengeteg rémhírrel találkoztam ezzel kapcsolatban.
Tönkreteszi a hangot, instabil lesz tõle a játék, kifagy, kidobál.
Tudnátok adni egy leírást arra, hogy hogyan kell a DLC-t jól felrakni?
Szeretném ezeket a hibákat elkerülni!
De ha nem lehet, legalább arra adjatok valamiféle leírást hogyan lehet õket kijavítani! Köszi a segítséget elõre is!<#worship>#worship>
Sokkal jobban megéri mint az alap kiadás.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A Gyémánt Kiadás nem egyenlõ a papírtokos kiadványokkal...
mert ma megyek fear2ért gshez és ha ugyanaz a felszerelés egy masseffectre is beruházok, de ha szegényesebb a belsõ tartalom a gyémántban akkor inkább az uj guruval venném meg az eredeti kiadást?
ha valaki tudja a különbségeket a borítón kívül megköszönném ha megírná
Why so serious?