Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A többszöri végigjátszást persze támogatja a játék pár bonusszal, amikre majd magad is rájössz (magasabb max szint elérése az elsõ végigjátszás után, gyakran használt skill-ek/NPC-k bizonyos bonuszokat nyújthatnak a következõ karakterednek, stb.).
Ha úgy lenne a befejezés, mint mondjuk a jó öreg Fallout sorozatban, vagy a neverwinter sorozathoz hasonló játékokban, ahol a vége után kis sztorikban megtudható lenne hogy döntéseidnek milyen következményei voltak akár a bejárt területekre, akár a társaidra, na az igen sokat dobhatott volna a játékon, csak ez kimaradt. Van benne más amit felfedezhetsz majd magadnak.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Karácsonyra megkaptam a Mass Effect-et EREDETIBEN felraktam a gépre és ...
Majdnem hátast dobtam olyan fantasztikus játék a Mass Effect. Grafika 10/10 nagyon látványos a játék,nagyon szép.Hangulat 10/10 szerintem símán utóléri a Halo c. gamet hangulatban.Az még nagyon tetszett benne hogy a játékban az lehetek aki akarok (akár ûrutazó,telepes...) ezáltal akár 100 szor végigjácchatom mert a befejezés sose lessz ugyanaz és elég hosszú a történet is nem 6-7 óra (pl:COD 4)ezért fogom a Mass Effectet számtalanszor végigjáccani és végigjáccatni másokkal mert nekik is ajánlani fogom ezt a kiváló TPS-RPG-Kaland játékot.
Tisztelettel : Marteen
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
CSAK a Fradi
Meg tudja valaki mondani, hogy mire jó a Consort-tól kapott medál? Van hozzá késõbb küldetés? Vagy majd csak a második részben jut szerephez?
A Shadow Broker megjelenik valamikor személyesen is? Van szerepe, vagy csak néha hallunk róla az ügynökein át?
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Amint elnyered a Spectre/Fantom státuszt, és összegyûlik 1.000.000 credited, mehetsz is vásárolni. Két értékesítõ van, az egyik a C-Sec Academy-n a helyi kufár, a másik a Normandy seftese.
Végigtoltam én is Pc guru-s verzióval, szerencsére az általatok említett problémák nálam nem jöttek elõ. Kicsit vonakodva kezdtem a játékot, kétszer is új profilt hoztam létre de valahogy az elsõ fél órában nem tetszett a játék, talán mert nem nagyon kedvelem ezt a fajta rpg-s beszélgetõs stílust, de fél óra után annyira megtetszett, hogy hajnal 4-ig nyomattam napokon keresztül. Teljesen lenyûgözött a történet a cselekményszál a mellékküldetések változatossága. Egyszóval megtetszett ez a stílus. Egy rész volt kicsit vontatott, amikor különbözõ bolygókon kellett a terepjáróval mászkálni. Egyébként nagyon rabul ejtett a játék. Még a deep space volt hasonló ami ennyire lekötött. Mivel látom, hogy ennyien szóltatok már hozzá,arra következtetek, hogy nem csak nekem jön be nagyon. Végén a szintem 41.lett. Hogy tudok hozzáférni a fantom felszereléshez? Új játékot kell kezdenem és folytatni a már végigjátszott profilt? Köszi a segítséget és aki még nem vitte végig annak jó játékot.
Nemrég tettem fel a Mass Effectet, mindkét patchet is rögtön rányomtam, de APPCRASH üzenettel leáll. Semeddig nem jut el csak a konfig képernyõig. Ott mindent beállítottam. Nem értem. Zsír új a notebookom. 64 bites win7-em van, de nem hiszem, hogy ez lenne a baj.
A configom: Athlon X2 dual-core 2,1GHz, ATI mobility radeon HD4570 512MB, 3GB RAM
Szóval nem értem. Totál ideg vagyok. Van valakinek valamilyen mentõ ötlete. Nagyon megköszönném!
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
CSAK a Fradi
Úgy tudom, hogy a ME-t directx9-re írták. Ha nekem dx10-es kártyám van, akkor probléma nélkül fog így is futni a játék, vagy feltelepíti a 9-es verziót. Köszi!
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Próbáld meg esetleg te is egy régebbi meghajtóval.
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Why so serious?
CSAK a Fradi
Why so serious?
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A csíkon van két vonal, neked az a feladatod, hogy akkor állítsd meg, amikor közötte van a az adalék mennyisége. Ezt el kell játszani 3-4szer asszem és kész is.
CSAK a Fradi
Hali!
segítsetek plz van egy küldi a 15-ös csúcsnál amikor valamiféle ellenszert kell készíteni. Belépek a laborba a buzi õr bezár ott van a gép ami keveri a gyógyszert de sosem jó mindig sikertelen biztos én vagyok a láma segítsetek plz kimenni nem tudok az utcsó mentésem meg vagy 2 napos:😄D köszike
Persze többet segítenénk, ha tudnánk milyen a géped. Erre van egy egyszerû mód: a Futtatásba írd be dxdiag majd Minden adat mentése... és TXT formátumban és töltsd fel a fájlt a Rapidshare-re.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Egy olyan problémám van, lehet már említették, de nem találtam, hogy elindítom a játékot és semmi nem történik. Felraktam az 1.02-es patch-et amit itt említettek, de így sem mûködik, bár erre a patch-re szükségem van, mert a 64bites windows7-es nem tudja lefuttatni a rendszercsekkolást nélküle. Ha ez segít, a gépem adatai:
Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 2.67GHz
6 giga ram
64bit-es windows 7
Ati radeon HD 5800
Elõre is köszi!
segítsetek plz van egy küldi a 15-ös csúcsnál amikor valamiféle ellenszert kell készíteni. Belépek a laborba a buzi õr bezár ott van a gép ami keveri a gyógyszert de sosem jó mindig sikertelen biztos én vagyok a láma segítsetek plz kimenni nem tudok az utcsó mentésem meg vagy 2 napos:😄D köszike
Why so serious?
Raise exception()adderss= 0x7c81eb33 ( filename not found)
cxx throw exception .................... (file name not found.
és még ilyeneket.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/