11074
  • Optimus Prime
    Nah, nekem megvan a tökéletes végigjátszás. Alap karakterrel John Shepard, Soldier, stb. BDtS DLC-vel elértem simán a level 50-et és a full Paragont egyetlen Renegade pont nélkül! Leszámítva, ami alapból van a karakter lévén. Még a Tanácsot is megmentettem +24 Paragon pont, és így sokkal jobban tetszik a befejezés. Persze most is Andersont választottam a Tanácshoz, Udina... Bírom mikor Anderson kiüti, mikor segít elkötni a Normandy-t. XD
    Egyébként eszméletlen játék, rendes géppel, full grafikán rendes hangrendszerrel: 11/10-es.
  • Optimus Prime
    Kétszer kell "R"-t nyomni. Egyszer eldobja, másodszorra robban.
  • CroftManor
    próbáltam őket ütni de kb 5 másodperc és kinyírnak, de normálra van állítva asszem a nehézség. na majd megpróbálom beletárazni a cuccot.
  • Hoz_Hun
    Pénzed annyi lesz mint a szemét. Add el a nem használt cuccokat.
    A gránátba be kell tárazni az gáztöltetet. Ha ez megvan akkor azért viszonylag próbálj pontosan célozni vele. Ha nagyon nem megy rohanj oda aztán üsd őket puskatussal.
  • CroftManor
    lenne pár kérdésem: nemrég fantommá avattak és megnyílt előttem a speckó kütyük tárháza, a bajom csak az hogy kurva drágák és nekem alig van még pénzem. Lehet valahogy pénzt szerezni mert így kb a játék végére lesz annyi pénzem h megvehessem őket A másik, most a Féroszon vagyok és a telepeseket nem szabad kinyírni csak egy ideg gránáttal le nyugtatni őket, na már most én hiába dobom oda, felrobban és ennyi de ők meg lőnek tovább
  • Fenrir
    Nézd meg itt a küldetést:

ME/ME2 Wiki
  • Optimus Prime
    Van egy gondom. Már szinte minden küldetést és bolygót végigjártam, bár ahogy lépek előrébb mintha újabb rendszerek bukanának fel - ez lehet?. De az egyik mission a Xawin-on lenne, de a "Land" felirat nem jelenik meg. :S
  • obe
    hogy oldottad meg, privätban leirhatnäd...köszi
  • CroftManor
    nah megoldottam :) nagyon jó ez a játék, sok mindent belepakoltak, tetszik
  • CroftManor
    igen
  • ollie
    A felirat angol?
  • CroftManor
    hi olyan gondom van, hogy feltettem a játékhoz a magyarítást, de csak az van magyarul kiírva, aki épp beszél, de maga amit mond az angol :S
  • Optimus Prime
    Hehe, nekem most sikerült úgy végig tolni, hogy senki nem halt meg. Még az Exoni Geni főfőt is meggyőztem , így nem kellett lelőni. :)

Bár még én is rájöttem, hogy az Invertoryban hogy lehet a Thorian Gas upgrade-et alkalmazni...
  • obe
    szevasztok

tudna adni egy működő linket magyarításhoz?..sajnos ami a faq-ban van sérült, nem lehet letölteni

köszönöm
  • Calver
    ugyanúgy, ahogy lősz - csak amikor közel van hozzád az ellenfél, lövés helyett pofánvágja.
  • MrStokes
    Egy vegigjatszast kovetoen kicsit lama kerdes:
    Hogyan lehet puskatussal kozelharcolni?

Mondjuk en adept-tel toltam vegig, lehet, hogy neki nincs is ilyen opcioja kozel harc eseten...
  • Bhalage
    ugyan mar.
    meg kell olni mindenkit
    tobbszor, es valogatott modszerekkel

tenyleg nem szivesen; de egy tipp: ha puskatussal vered le azokat a bezombult nyomikat, az is olyan jo mintha ideggazt hasznalnal, bár én fasirttá robbantottam minden kis kószazombit - ez a legszebb megoldás sztem renegade ftw
  • MrStokes
    Az az omnitool, de a gazt a granathoz nem annal kell beloni, hanem a granatvetonel lehet allitani h milyen granatot hasznaljon.
  • MrStokes
    Koszi, megneztem, de az mar megvolt.
    Keresztul-kasul bejartam ujra Citadel-t es vegul meglett az utolso keeper is, a Flux-ban huzta meg magat. :)
  • Rip
    Köszi a választ!
    Mindenes...fura.
    Bár így hirtelen nem tudnám minek fordítani az omni-toolt.
  • Piszkos  Fred
    omni-tool
  • HAYES
    Köszi! Magamtól nem találtam volna meg.
  • HAYES
    Nem tudom angolul, mert magyarosítással játszok, az felszerelések között van, a puskák, gránát, stb. után. Azt hiszem ami a kezükön van, az a narancssárga kütyü.
  • Fenrir
    Megnyitod a felszerelés listáját, elmész a Gránát fülig és ott a fejlesztések közül kiválasztod azt amit kell.
  • Rip
    Mi az a mindenes?
  • HAYES
    Helló!

Az lenne a kérdésem, hogy a mindenest hogy kell használni, nem tudtam rájönni magamtól. Most egy olyan küldetésben vagyok, ahol gránátot kellene felszerelni ideggázzal, de a mindenesben nem jelenik meg semmi.

Bocs hogyha már le volt írva valahol, de nem találtam.

Előre is kösz a válaszokat!
  • syberia2
    dede mert megy a hang, csak a monitor ledje villog úgy mint képernyőváédőnél.
    Más játéknál nem csinálja...
  • Kori
    tán a gép
    a monitor nem szokott lefagyni
  • ollie
    A mélyhűtőben játszol?
  • Fenrir
    Esetleg valamilyen driver probléma? Nem melegszik túl a processzor?
  • syberia2
    Köszi
    És az miért van h percenként lefagy a monitor, és nem reagál?
  • Hoz_Hun
    Van egy keeper a dokknál a Normandy mellett. Azt szokták kihagyni.
  • MrStokes
    Koszi, hasznos kis oldal.
  • MrStokes
    Akkor ezek szerint Avinanal levo keeper mar megvolt, es akkor marad egy. A kerdes mar csak az,hogy hol. :D Jo kis maszkalas lesz.
  • Calver
    ollé
    menüben nem írja a hatásait, csak azoknak, amiket már megcsináltál. btw options között találod.
  • Kindred Blades
    Az független egymástól, a Please do not disturb the keepers szöveget mindig ellövi.
    Amikor sikeresen szkenneled, akkor is, ezért lehet megtévesztő :)
  • Optimus Prime
    Nekem sose sikerült, akárhányszor scannelni akartam rám szólt "Please do not disturb the Keepers!" újra ás újra. De mint mondtam nekem ez most eltűnt, valamit másképp beszéltem a két idegennel, akik ebből akartak... profitálni.
  • Fenrir
    Tessék.
  • Kindred Blades
    Nincs baj azzal a keeper-rel, Avina csak jóféle virtuális feleségként viselkedik, folyton pofázik... Ha egyszer rányomtad a scan-t a keeper-re, akkor a szövegtől függetlenül is leszkennelte.
    Van egy keeper az embassy-nál is, ahol a volus és az elcor nagykövet tartózkodik, no, ő szokott olyat néha, hogy egész egyszerűen eltűnik a padlóban. Ettől függetlenül le lehet szkennelni, de először keresgéltem ám egy darabig. Nem tudom, lehet, hogy ezt már javították egy patch-el.

Legelső végigjátszásra 50-es szintet érhetsz csak el - az első végigjátszásért kapsz egy achievement-et, ami többek között lehetővé teszi, hogy 50 fölé fejlődj. Egyébként egy végigjátszás alatt nagyjából 53-55-ös szintet értem el a különböző karakterekkel (az is befolyásolja ugye, hogy mennyire vagy harcias, van olyan npc, akit egy intimidate vagy charm opcióval el lehet ijeszteni, a default paragon válasszal viszont harcba kerülsz vele, és támaszpontostul kiírthatod.)
  • gfreak
    jó kérdés...én mindkét DLC után kerek 50en fejeztem be...DLCk nélkül is el lehet érni, ha ügyeskedsz (Mako-ból kiszállva adod meg a 'kegyelemlövést' minden ellenfélnek mert az több XP-t hoz)..szóval első végigjátszásra max 50-52 ami összejöhet...