Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Remélem, ezt nem bonyolították túl, és a harcnál nem lessz zavaró a társak jelenléte... Mert amit eddig láttam az tetszik. Ha a történet van olyan jó, mint kell, megfelelõ minõségü lessz a honosítás, (nem mást hallok, mint olvasok) akkor ez ütõs darab lessz.
Az amcsik pedig szimplán forduljanak fel...<#nyes>#nyes>
http://www.freetvmaci.info/
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Pl ott a TDU. Nincs az az isten, hogy ne legyen recés. Haverokkal 1,5-2 órát császkál az ember, abszolút nem veszi észre, max akkor csodálkozik rá, mikor a screen-eket nézi, amiket közben lõtt. Hogy Jesszom, mennyire recések az árnyékok! Közben nem is vettem észre!
Persze hogy nem, nem a recéket kerestem 'vazze, játszottam, és jól éreztem magam!
Én arra lennék kiváncsi, mennyire fogja leterhelni a gépeket, hogy sikerült az optimalizáció. Bele adtak-e a fejlesztõk apait-anyait, vagy erre is tettek magasról, mint a konzolról érkezõ játékok többségére szoktak, vegyélk konzolt kecseg, felkiáltással...
Hehe. Na igen. És ugye semmi nem kötelezi õket, hogy adjanak is újabb aktiválási kódot. Simán közolhetik, hogy vedd meg újra.
Why so serious?
gratulálok mindazoknak,akik a most kiadott képeket nézik-nézik 2-3 percig,és utána itt fröcsögnek,hogy milyen rohadt ronda
majd ha mozgásban látjátok,és akkor sem esik le az állatok,na akkor engedett a pofázás!
mindjárt bedobok mondjuk a Ryan közlegénybõl egy idióta,ocsmány képet,akkor is azt fogjátok mondani,hogy mekkora szar az a film,és milyen undorítóan van fényképezve?
ezt tudja az UE3,majd akkor vegyétek ki a recét,ha mozog a kép,és tele lesz nyomva motion blur-rel -.-
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amúgy nem csak sima AA-val lehet recételtûntetni...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
V9ykn8_TZL0
a sajtó-képeknek meg soha nem szabad hinni, minden játék 100szor szebb az ilyen sajtó-screenshotokon mint a valóságban😊)
node mondom, majd saját szememmel meglátom.. ugyis az a döntõ
de abban a cikknek igaza van, hogy vazze az élsimítás az olyan alap dolog, amit minden játék használ már sok-sok éve, és nem véletlenül
hanem a pcgames.de csinálta õket a tesztjéhez. mutass már recét😄
a kép ami a mass effect botrány(😄) linkben van ismeretlen beállítások mellett készült(a film effectet hivatott bemutatni)
V9ykn8_TZL0
http://techline.hu/hirek/20080528_mass_effect_pc.aspx
azért ez az élsimítást dolog elég furi, node majd saját szmemmel...
majd le lehet tölteni este 7 körül, ha minden igaz. Ha így veszed meg £29.95, de mivel ez d2d ezért box stb. nem jár hozzá, csak a játékot lehet így letölteni, meg a regisztrációs kulcsot kapod meg.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Drizzthsz!
Igazad van, a második, az az árnyékolás.
ezt nem is figyeltem...
Mellesleg a végsõ csatát is kétlem, hogy nem diashowban csodáltad... 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Asszem majd olyan estefele.
Attól a graftól, amit így látok, bármelyik konzol elolvad, ott helyben.
De ez teljesen mellékes! A lényeg az, hogy konzolban nincsen sm4, dx10 stb. Amint elkezdik rendesen használni ezeket, a konzolok grafikájának legendája a multé. És, már most is használgatják õket.
Majd egy éve olvastam egy cikket, miszerint ugyanaz a játék, egy akkori pc-n sokkal szebb, élesebb képet adott, mint konzolon. Kiderült, azért, mert a konzol határai miatt, 4x-ezni kelett a pixeleket. Tehát egy pixelt 4 képpontra rakott ki a konzol, míg pc-n ez az arány a természetes 1:1 volt. Egy éve!
El kellene fogadni, hogy GRAFIKAILAG a next-gen konzol túlhaladott.
Nem tudom, hogy pl a Maas Effect szebb lessz-e pc-n, mint konzolon volt, de aki ért egy cseppet a dologhoz, az nem csodálkozna rajta. Ha nem lessz szebb, olyan akkor is lessz.
Hogy miért nem lessz szebb, ha nem lessz szebb, azt pedig már kifejtettem. Üzlet. Egy konzolos játék 16, egy pc-s 10, Konzolos megjelenésért fizet M$, Sony, pc-ért nem. Egyszerübb fejleszteni, a warez sem mellékes, valamint a célközönség jobban rávehetõ a költekezésre. (Csomót buktunk a hardvereden duma)
De szerintem, ezt a témát abba kellene hagyni, ez nem konzol vs Pc topik.
Mi Pc-sek nyujtsunk békejobbot a konzolosoknak, ne froclizzuk Õket, és egyezzünk ki abban, hogy Õk sem frocliznak minket azzal, hogy burkoltan lehülyéznek.
De nem vettem ki a játékoknál, hogy megnézzem a különbséget. valszeg fullos vga kéne hogy le tudjam tesztelni meg 1 quad proci.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Te nem játszottál még a játékkal?
nekem maxon 1024-ben élsimítás nélkül nem megy 40-re a maximum fps sem, úgyhogy akkor kiváncsi lennék, hogy te 150ebõl milyen gépet terveztél összerakni, ami fullon vinné átlag 40-be.
nálam a 40fps max épület belsejében ha nem forgolódok.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy most akkor legálisan kint van már a Mass Effect? Itt mikor jelenik meg? 6-án? Jó nagy kib*szás, már venném is meg...
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Hidd el, sokat számít és mûködnek is ezek az eszközök, ha berakod a gépbe, nem csak porfogónak jók.
V9ykn8_TZL0
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.