11074
-
#3309 Viszont úgy tudom hogy azoknál a kártyáknál be lehet kapcsolni erőszakosan az AA-t. Ati ebből a szempontból jobb.
Amúgy nem tudom ki hogy játszik de nekem ma reggel sikerült a játékban eddig első alkalommal megmurdálnom. Mako-stúl lezuhantam a hídról, mert kamikazként belerohantam a fehér geht pókszerű micsodákba. Onnan ugrattam és zuhantam vagy 200 métert. (Mi is annak a pályának a neve ahol azok az égig érő városok vannak és éppen leigázza őket a geth mert meg akarják szerezni a 37-es Fajt (Thorian)?) -
#3308 gef8 széria alatti nvidia kártyák ugyanúgy produkálják a kockás lámpa effektet -
#3307 Pontosabban a régi kártyák hibája. HD 2xxx és HD 3xxx szériával nincs semmi ilyen gond a játékban.
Én is mindent max grafikára raktam és semmi hiba. -
#3306 nos van pár kérdésem :)
most végeztem virmire-el (iszonyú jó volt :))
-SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mindenképpen az hal meg akit egyedül hagyok? én kaidant adtam a salariaiknak és ashley nyomatta az atomot akiért visszamentem.
- jelenleg 48. szintű vagyok, játék vége már nagyon közeledik, és el szeretném érni az 50. szintet. sikerülni fog? :)
- Ashley-vel a románc a végén teljesedik ki, vagy már eddig össze kellett volna jönnie a dolognak?SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!virmire után majdnem volt nyalifali mikor joker közbeszólt.. a béna snecie :D
-SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a citadellában a második dokinős küldinél eleresztenek egy nevet.. megkérdeztem a feka pajtit, h ismeri e.. ő továbbküldött kahoku-hoz, akinél viszont addigra már ott tartottam, hogy elfogták a C-betűs snecik szal megmurdált.. mit lehetne belőle kihozni? rejtett mellékküldi, vagy csak ilyen mellékes story?
kösz :)
-
#3305 hoppá akkor nekem valami gáz lehet a gammával mert nincs ilyen opció ...
vsync, motion blur, dynamic shadow, film grain, windowed mode ezen kuivul felbontást és gammát lehet állitani asszem ennyi
amugy legújabb catalyst van fenn
ja és vennék ha volna pénz ... -
#3304 Játékon belűl grafikánál van egy olyan rész ahol három opció van:
Depth of Field |on;off
Motion Blur |on;off
Film Gain |on;off
Vagy pedig frissítsd fel a Katalisztot, vagy vegyél nVidia kártyát (reklámot hallottak). Más megoldások így hírtelen nem jutnak eszembe. -
#3303 itt egy jobb minőségű ... talán XD
-
#3302 en mind szép és jo de erre nincs külön opció ...
ezek után megproobáltam minden plussz effektet kikapcsolni a felbontást is lennebb húztam de semmi változás ...
a probléma konkrétan ez lenne:
-
#3301 Akkor már alig várom hogy hazaérjek és újra kezdjem Garrus-ként. Sajnáltam is benne hogy nincs faj választó. Téééényleg!!! Hanar-ként nem lehet játszani? Atak of the Jellyfish -
#3300 Depth of Field effektet kapcsold ki és már nem is lesz kockás. Radeon kártyák átka -
tommyboi22 #3299 >>És az arcmimika? Azért pl Garrus tátog beszéd közben?
annyira, hogy még az alacsony felbontású textúra-bugot is javítja, ergo Garrus sokkal szebb lesz ha játszol vele, mint amikor csak companion.
szal persze hogy van arcmimika, minden van ugyanúgy -
#3298 Hello!
kérek bárkit aki esetleg tudná mi okozhatja hogy a fények és néhány robbanás miért pixelesedik be nagyon erősen az irja meg nekem ...
(radeon x1950pro)
nagyon megköszönném ! -
#3297 És az arcmimika? Azért pl Garrus tátog beszéd közben? -
tommyboi22 #3296 a hang marad a default női/férfi Sephard, természetesen, de nem olyan vészes.
Viszont így lehet Liara/Ashely szex:)) meg Garrus/Liara sex... hihihihi
Wrex-el amugy nem érdemes igy játszani, mivel a méret eltérések miatt elég nehéz lesz, meg az átvezetőkben is lesznek furcsaságot (ha valakit naykonragadsz, akkor Wrex keze a levegőt fogja, mert nem emberi test, szal máshol vannak a pozíciók)
de Tali/Liara/Garrus az müxik rendesen, nomeg Kaiden is:)) -
#3295 De gondolom a hangok azok maradnak a régiek. Tehát attól hogy mondjuk WREX bőrében vagy, nem lesz Louis Armstrong hangom. De ezt tuti kipróbálom...esetleg más Turian karaktert is be lehet rakni? Mondjuk azt a konzulátusit? Annak jobb a sminkelése... :-D -
ZÓÓÓcsi #3294 Áh! Értem, tehát utasítás nélkül kinyitják. Annál jobb. Köszi! -
Hoz_Hun #3293 Utasitani nem tudod, maguktól kinyitják. Illetve ha meg van valamelyik társadnak a szükséges talentje akkor ki tudod nyitni, mintha a te karakterednek lenne meg. -
Hoz_Hun #3292 Én amugy Xboxon nyomtam, de most csak ezért letöltöm és kipróbálom Talival, meg esetleg Liarával. -
Hoz_Hun #3291 Talán mint "armort" "fel" lehet venni. :)) -
#3290 Szerintem akkor külön modelt tölt be a játék. Viszont ezek szerint azt is elvileg meg lehetne keresni, és használni, nem? :D
Nude Ashley player mod? :D -
#3289 :DDDDDDDDDDD
az a maszk tuti mindig rajta van :D -
Hoz_Hun #3288 Talis kép nincs valahol?
Kiváncsi lennék a szex jelenetben is ruhában van-e.
(Wrexre kevésbé vagyok kiváncsi szexjelenetben) -
Hoz_Hun #3287 Ez királyság :) -
tommyboi22 #3286
még képek:)
-
tommyboi22 #3285 Ha esetleg valaki unja a Shepárdokat, akkor lehet játszani mások bőrében is:
példa: a játékos mint Ashely
Biogame.ini-ben megkeres ez a sor:
m_femaleActorType=BIOG_Female_Player_C. Human.Human_Female
kicserél erre:
m_femaleActorType=BIOG_HumanFemale_Hench_C.hench_humanfemale
majd new game, enter new ID, adsz egy nevet (mondjuk Ashley:), majd confirm appearance, és kész is! (fontos, hogy ne változtass a kinézeten, csak confirm)
igy fog kinézni:http://www.gamedrome.com/temp/me/ashley3.jpg
ugyanígy lehet játszani Talival meg a többiekkel is, itt vannak a kódok:
Kaidan:
BIOG_HumanMale_Hench_C.
hench_humanmale
Ashley:
BIOG_HumanFemale_Hench_C.
hench_humanfemale
Liara:
BIOG_Asari_Hench_C.hench_asari
Garrus:
BIOG_Turian_Hench_C.hench_turian
értelemszerúen férfi modelleknél a
m_maleActorType=BIOG_Male_Player_C. Human.Human_Male
sort kell kicserélni, de ez logikus.
bocs ha reposzt vót
Wrex:
BIOG_Krogan_Hench_C.hench_krogan
Tali:
BIOG_Quarian_Hench_C.hench_quarian
Jenkins:
BIOG_Jenkins_Hench_C.hench_jenkins
-
ZÓÓÓcsi #3284 Egy kérdésem lenne: a csapattagokat nem tudom utasítani zár kinyitásra, feltörésre, mint a kotor-ban? Mert látom van nekik Electronics, Decryption skill-jük, de ha nem tudom használni, akkor mi értelem van? Vagy ez itt hogyan működik? -
Hoz_Hun #3283 Azám. -
ZÓÓÓcsi #3282 Lol!!
Megvan! Így már világos! Csak angolul kellett volna kiejtenem a betűket.. Én .
Bele se gondoltam, tényleg úgy néz ki. -
Hoz_Hun #3281 Ez egy régi zeneszám: Village People - Y.M.C.A.
Abban az énekes nézet ki hasonlóan mint a képen. :)
Biztos hallotad már nagyon ismert szám (vááááj em szi éj, itsz fán tu sztéj át dö vááááj em szi é-éj)
-
ZÓÓÓcsi #3280 Huh! Ezt lefordítanád? -
#3279 nem lehet, megvan, ne keressétek :) -
#3278 tegnap (vagyis ma) sikerült éjjel 2ig játszani (4 napja egyhuzamban ^^), és a fő sztoriszálat befejezni. nem lehet a megmaradt sidequesteket befejezni valahogy? kénytelen leszek egy korábbi állást visszatölteni ha nem. -.- -
Grifidos #3277 Ja, csak figyelni kell hogy a társad ne legyen fedezék mögött, mert képes elengedni onnan is, ami azután szépen megáll az útban lévő tereptárgyon.
Én automatán hagytam, használta is lelkesen amikor kellett gond nélkül. -
#3276 Vidd Talit, az mindent kinyit és szénné javítja a Makot! (persze pontokat jól kell neki osztani) -
faber #3275 Tudtommal a spacel leállítod, utánna a célkeresztet jobb gombal tudod irányítani, és akire mutat, arra alkalmazza a kijelölt skillt (ezt jelzi is egy kis "célzó háromszög"). -
Cat 02 #3274 Megint én. Én Adept vagyok tehát amolyan massmester féle és emiatt azt a a feltöréses cuccot nem tudom csinálni, mert "skill too low", nahmármost, ha viszek magammal valakit akinek van tech tudása akkor már fel tudom?
Illetve ha harcnál lestoppolom, akkor mindig ki van jelölve egy ember, de lehet közben valahogy váltani ? Tehát pl egyiket én lököm el, másikat meg a társam. Illetve néha van olyan h nem a katonát löki el, hanem mellete van kijelölve a semmi, ez miért van ? -
#3273 En legalabb szepen kertem -.- -
#3272 aki még nem játszott vele vagy még nem rart a végén annak eszébe ne jusson megnézni:D -
#3271 akinek nem volt elég "rábeszélő" skillje és nem akarja mégegyszer végigvinni annak itt van
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Saren halála másképp http://www.youtube.com/watch?v=u6yf1-XZqyM&feature=related
-
MrAndree #3270 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viszont ha annak a jöttment katonának igaza lenne és utána megkérdeznék kit választ akkor szerinted kit választana? Azt aki hitt neki vagy azt aki nem? És mivel itt én voltam a jöttment így nyilván azt választottam aki bízik bennem. Nyilván lesz még dolgom a tanácstagokkal a jövőben, jó ha van ott egy olyan is aki bízik bennem és akiben én is bízom.