Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.blacknovatech.com/vids/ME_0001.wmv
feeling isteni, recék vannak hegyekben, de a játák király lesz ez ebbõl kiderül😊
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
#1417: Remélem itt is lesz ilyen filmes hatás dolog, és akkor nem kell rápakolni a 98xAA -t :-D (bár általában már 4xAA- is elég.) KOTOR volt még olyan hogy 0AA-val nem is láttam mit csinálok akkora fûrészfogak voltak benne...
http://www.videogamer.com/features/article/28-05-2008-425.html
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Why so serious?
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Én csak azt kérdezném meg, hogy a játékban van bekapcsolható felirat? Mert ami videókat megnéztem azokban csak a válaszlehetõségek voltak kiírva.
Ez a grafika dolog... már tényleg nagyon unalmas. Megnézek egy játékot és "Nem fotó-realisztikus akkor ez sz*r." felkiáltással tovább is siklok? Mi ez kérem? Aztán meg ha mégis találok egy olyat ami miatt 200 ezret kell költenem a gépre hogy játszani is tudjak, akkor meg hõbörgök hogy "Nincs sztorija, szar a játékmenet, ezért fizettem?". Illene eldönteni hogy mi a fontos! Bár tény hogy a kiegyensúlyozás lenne a megoldás fejlesztõk részérõl, de a sok "Graf-b*zi" miatt azt hiszik csak erre van kereslet. (Akinek nem inge...) Ezért ilyen gyér a mai játékpiac.
A Mass Effect a képek/videók alapján nem csak szép (Mert szerintem az), hanem egy KOTOR szintû szerepjáték az egyik kedvenc mûfajomban (Sci-fi).
Éppen ezért a grafika csak utolsó szempont lenne, ha sikerült összehozni egy sztorit és még jól is van tálalva. De persze minden kiderül majd ha végre valahára megjelenik kis hazánkban.
www.gportal.hu/bioshock
Mivel pl. a ruszki változaton gyakorlatilag nincs védelem, ezért kijöttek hamarabb az atom védelemmel ellátott verzióval Észak-Amerikában, ahol elméletileg a warez aránya is viszonylag alacsony (igaz, a PC-s játékosrétegé úgyszintén), így itt talán el tudnak érni majd némi plusz bevételt a védelemnek hála.
\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool
aha,és ezért jár a pofánk nekünk,ha már megvan a vas hozzá hogy recommended is bõven.akkor szép is legyen már amennyire nagy a vas igénye is.nem flém votl.csak olyan ne oltogasson minket akinek minden lowon meg és õ megvan elégedve vele.én lehet nem,és még sokan,akkor mivan.ezért nemkell leugatni,énse csinálok ilyent.
Why so serious?
www.gportal.hu/bioshock
www.gportal.hu/bioshock
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Várható rendszerigény:
Minimum System Requirements:
Operating System:
Windows XP or Vista
Processor:
2.4+GHZ Intel or 2.0+GHZ AMD
Memory:
1 Gigabyte Ram (XP)
2 Gigabyte Ram (Vista)
Video Card:
NVIDIA GeForce 6 series(6800GT or better)
ATI 1300XT or better (X1550, X1600 Pro and HD2400 are below minimum system requirements)
Hard Drive Space:
12 Gigabytes
Sound Card:
DirectX 9.0c compatible sound card and drivers
Recommended System Requirements:
Operating System:
Windows XP or Vista
Processor:
2.6+GHZ Intel or 2.4+GHZ AMD
Memory:
2 Gigabyte Ram
Video Card:
NVIDIA GeForce 7900 GTX or higher.
ATI X1800 XL series or higher
Hard Drive Space:
12 Gigabytes
Sound Card:
DirectX 9.0c compatible sound card and drivers ? 5.1 sound card recommended
www.gportal.hu/bioshock
www.gportal.hu/bioshock
Why so serious?
www.gportal.hu/bioshock
www.gportal.hu/bioshock
A Gothic elsõ két része az etalon számomra, mert ebben a két játékban éreztem valóban a szabadságot.
www.gportal.hu/bioshock