Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A CPU még elbírná mert igen durva szörnyetegek vannak a konzolokba szerelve (XBox360: 3 magos 3.2GHz-s állat, magonként két szálat hajt végre) de a GPU az meghalna ahogy mondod. Egy örök klasszikust idézve: "Nagyot koppan akkor, azután elhallgat." (Arany János) 😊

Most nézem hogy hivatalos fórumon belõtték a regisztráló modult az MEPC-hez. Kíváncsi lennék a Bring Down The Sky-t le lehet-e már tölteni.

\"Finding beauty in the dissonance.\" - Tool

Dante73
Nem veszed a lényeget, de nem gond. Az én szivem a pc, míg a Tied a konzol felé húz. Elismerem, hogy lehet egy játék gyönyörü konzolon, nem mondom, hogy nem. Ettõl még tény marad, hogy egy Crysis szintû grafika-fizika párostól leolvadna a GPU a boxban a nyákról. És a CPU nagyot pattanva követné.
Azt mondom, hogy ma már, több a lehetõség a PC-ben, és a lentebb felsorolt okok miatt nem használják ki. Mindent a pénz mozgat, és ezt el kell fogadni.
De abban tökéletesen igazad van, hogy ezen kár sopánkodni...
<#wave>

http://www.freetvmaci.info/

A többiektõl meg elnézést kérek a kis közjátékért.

Dante73
<#wave>

Én kipróbáltam, mûködött úgyhogy kettõnk közül nem én vagyok a hülye. 😊

offkorz
szuper.

Riddick21
én eddig azt sem tudtam, mirõl van szó, csak poénból próbáltam leszedni, hogy jót röhögjek rajtad: ugyanis már jön is 500kbtal.

<#lama>

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Istencsászár
Mentés másként és lejön😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

offkorz
próbáld már le hülyegyerek,nemtöltle lófasztse,elkezdi de semmi nemlesz bazz -.-

Neked is igazad van. Egyezzünk ki döntetlenbe. 😊

offkorz
ez tetszik itt.erre egy szavam sincs :-|

Istencsászár
Sok éve ez megy. Megveszed a tuti VGA kártyát, és szar sem használja ki, ergo mint ha nem is lenne... szóval ezen kár sopánkondni, a nextgen gémek tökéletesen szépek és elegek a lényeg h jól menjen és szép legyen. Crysis egy dolog, szép, és jó a fizika, de mondom nézegess exluzív konzol játékokat... szerintem ámulnál bámulnál a látványtól és a grafikától.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Dante73
Tudom. Arra kivántam utalni, hogy egy dx10-es kariból, (elméletileg) többet ki lehetne hozni a jelenleginél. Ennyit, és nem többet.
De ez tényleg értelmetlen vita, nem kelett volna belemennem én, és a fél üveg Jhonny elnézést kérünk.
Mindenesetre, érdekes, hogy van aki hány a Crysis-tól, pedig a grafikáját még az ellenségei is elismerik. Lehet vitázni a játékmenetrõl, történetrõl, de a graf-ról?
Bioshock, és remélem ez a játék is ebbe a kat-ba tartozik majd, grafika úgy szép ahogy van, bár lehetne kicsit többet is kihozni belõle, mert a pc bírja. Ennyi részemrõl!

Mellékesen megjegyzem hogy a DX10 feature szinten nem vezetett be semmit. 😊 Ott vannak a Geometry Shader-ek de azok minden VGA-n gyalázatos teljesítménnyel mennek. 😊 Az összes többi dolog megvalósítható elvi szinten DX9c-vel is (az más kérdés hogy VGA gyártók sajátosan értelmeznek szabványokat és ebbõl újabb érdekes dolgok keletkeznek).

Davidus
Sir Quno Jedi
Huhhh, ezt a dx10 témát inkább ne feszegessük.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Dante73
Ha sokkal csúnyább lenne konzolon, megennék õket a fanok reggelire.... Ott a dx10. Vajon miért nem látunk semmit, ami valóban használná? Elárulom, mert nem egy ember lekukázná a konzolt, és visszaállna pc-re... Az meg gazdaságilag elég csúnya bukta lenne a fejlesztõknek. M$, Sony haragudna, konzolos plusz pénz nem jönne be, (10 vs 16)...

Nem hibás a link csak le kellene tölteni a fájlt, nem böngészõben megnézni (jobb klikk, hivatkozás mentése).

offkorz
'k.

Davidus
igaz nocs😛 akkor itt egy kis hent

V9ykn8_TZL0

Nem húz vissza semennyit a konzol, a motorokat eleve úgy fejlesztik hogy minden egyes platformot amit megcéloznak tökéletesen kihasználjon. Mivel tök más a kód a dobozoknál és tök más a PC-n így az eredmény is más lesz. Ezután már csak a játékfejlesztõkön múlik hogy adott esetben az erõsebb hardware-hez készítenek-e jobb textúrákat, modelleket stb. És általában abban az esetben szoktak mikor az adott cégnek nagy PC-s hagyományai vannak (mint pl a BioWare esetében is). Mellesleg megjegyzem hogy sokkal rosszabb dobozra fejleszteni, ahhoz képes a PC leányálom. 😊

Spoiler,meg ne nézzétek

Davidus

V9ykn8_TZL0

Akkor ilyen szép lesz,ne aggódj.

offkorz
megvan mind2.

offkorz
hát ebbõl nemsokat látok,hibás a link vagymi

Ha xboxra ilyen, PC-n is ilyen lesz. Csak azért,hogy a teljes grafikai orgazmus átjöjjön kell egy fasza monitor(HD) és egy hájend PC.

offkorz
kb ilyet várnék pc-re is.de ilyen nemlesz ugye?szerintem nem :-c

ÉS igen,tényleg így néz ki!

Tessék: Hivatalos BioWare videóanyag a játékból 720p-ben. Ha ez sem elég jó akkor nem tudok mit mondani.

Istencsászár
Ugyanmár... még sok powa van a konzolokban, csak néezegess PGR4, GTA vagy akármi más címeket, ilyen komplex és gyönyöráû grafikákat nem látsz pécén, hiába erõsebb papíron, ha nincs kihasználva a powa és nemjönnek rá ezek a gémek. A Mass Effect gyönyörû játék, majd meglátja mindenki kár ilyen tehány pécé feelinges képrõl következtetést levonni.

Ez a Mass Effect

offkorz
krájzisztól én hánytam :-|

Dante73
Ugass le nyugodtan, szép, szép, de nem egy Crysis...
És hozzátenném, nem vagyok graf-buzi. Az viszont TÉNY, hogy ugyan egy darabig mi pc-sek csak bámultuk a nextgen konzolok grafikáját, most viszont már a konzol húz vissza minket. És a legöregebb konzol is csak 3 éves..., (next-gen!!) és minimum marad még 3 évet....

Legyen szép, jó. De ez abszolút a lista végén van. Egy halom fontosabb szempont van amit ha teljesítenek akkor véleményem szerint tök mindegy hogy néz ki, ugyanúgy fogom élvezni akkor is ha szép és akkor is ha nem. A grafika csak egyszerû külsõség, nem a játékélmény része.

offkorz
mindegy én nem akarok flémelni,megvárom hogy kijöjjön és megnézem magamnak,mozgás közben meg minden. :c

offkorz
ugassatok le nyugodtan de ez nemtudom mióta olyan kúrva gyönyörû itt :-|

Bertinot szard le,ott üti a boxot ahol éri,csak túl gyengék az ütései,hogy érjenek bármit is.

És itt némelyik hülyéje megemlítette,hogy recés,ha ismernétek a játékot,akkor tudnátok,hogy be lehet kapcsolni benne ilyen hülye szûrõt,amitõl filmesebb lesz(mozgásban jobban látszik,meg jobban is néz ki).

Nonono azért csak ésszel, nem azért nincs élsimítás mert ócska szar doboz port hanem mert az ócska szar DX9-es videókártyák nem támogatják a MRT (Multiple Render Target, a Deferred Shading alapeleme amire az Unreal Engine 3 fényszámítása épül) és az FSAA együttes használatát. Ugyanúgy ahogy nincs HDR és FSAA együtt (a Source motorról ne beszéljünk, azok egy halom hack-el érték el hogy legyen FSAA és nem is valódi HDR amit õk használnak).

MI itt a ronda te idióta? Vak vagy?A hülye hajad a szemedbe lóg,vagy mi? Akkora hülye vagy,de komolyan.

Egyébként is, a grafikabuziknak, ki látta ezt a játékot mozgás közben HD minõségben? Senki? Akkor belehet kussolni,mert ez a játék eszméletlen gyönyörû,akik látták mozgás közben,és nem ilyen szerencsétlen képeken,azok tudják. Idióták.(Tisztelet a kivételnek)

Istencsászár
Miért lenne mindegy? mindenbõl a maxot hozzák ki, legyen szép... ez itt sikerült, ennek igy kell kinézni vagy még jobban.

Nem tök mindegy hogy néz ki? Felõlem nézhetne úgy is ki mint a HL1 és ez futna 30FPS-t. A játékmenet ettõl még mindig ugyanaz, a sztori ugyanolyan epikus, az univerzum ugyanannyira magával ragadó stb. A grafika köret, a könyveket sem az illusztrációkért olvassuk.

Istencsászár
EAnak ehhez a gémhez az égvilágon semmi köze csak a kiadó... ez a gém a jelen generáció legszebb, leg látványosabb alkotása, ilyen élethû és mesterien kidolgozott arcmimikákat beszélgetéseket filmszerû történéseket sehol más játékban nem láttál eddig.

Riddick21
Mi ronda ezen te fogyatékos?

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

offkorz
elnézést a kifejezésekért,csak régóta ez az egyetlen reményem már,ez a játék,hogy végre valami,ami leköt,és magamalá csinálok,és nem 2napig leszek megõrülve tõle :-|

offkorz
nem errõl beszélek,csak képes lesz még akadni is ilyen foshlé látvány mellet akkor szopom le magam,és képes lesz rá,ez kúrvára úgynézki mint a krájzisz,tudtam hogy a gecis EA betesz.nekem nem a grafika az elsõdleges,de hogyha már kúrva nagy vas kell neki,akkor ne szaggasson már és ne ilyen foshkazán kinézettel fusson. -.-

Na igen... Másrészt van egy német oldal, ahol maxon, normális képek vannak fent, és azokon gyönyörû. Vhol hivatalos fórumon linkelték be.
Igen, mert tényleg a grafika a legfontosabb. Történet? Hangulat? Játékélmény? Ugyan mik azok.

Why so serious?

offkorz
high és últra high is ocsmány,hát lehet ezt is kihagyom akkor,ilyen fosh konzol átírat nemkell,de azért megnézem majd saját szemmel mozgásban is.maxon kell mennie nállam,remélem nem ilyet kapok :S

offkorz
hát ez elégszarúl nézki :-|