11074
-
#3269 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Anderson a karrierjét tette fel, de miért? Csak azon egy okból hitt neki mivel bízott benne. Udinának (és a tanácsnak) megvolt minden oka hogy figyelmen kívül hagyja a reapereket és főleg Sarent tekintsék a fenyegetésnek - semmi bizonyíték nincs a reaperek jelenlétére a látomáson kívül, és még annak sincs sok értelme. Ha te az USA elnöke lennél, és valami jöttment katona elkezdené mesélni hogy Saddam vissza akarja hozni a dinoszauruszokat hogy segítségére legyenek, hihetőnek tartanád és bíznál benne, nem? -
MrAndree #3268 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudom de meg is mondta a karakterem nekik. Túl sok a politikus már így is. :) Meg hát Anderson a karrierjét kockáztatva segít lelépni a Citadelláról, Udina meg a Tanács mellé áll és nem tesz semmit. Ilyen férget én nem választok az biztos. -
MrAndree #3267 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én megnéztem mi van ha őt választod. Semmi extra, szó szerint ugyanazt a szöveget mondja el a végén mint Anderson. -
#3266 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sokszor hallottam hogy inkább Andersont választják mint Udinát mivel egy rohadék, de ha belegondoltok Anderson egy katona, míg Udina egy vérbeli politikus - ergo valószínűleg jobban tudja a dolgát. -
Hoz_Hun #3265 Haha, tényleg. Én kb 10-11x végig vittem már (Xbox360), de...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...Udina-t még sose választottam a végén.
Egyszer kipróbálom :DD -
MrAndree #3264 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jobban is tetszik az a befejezés amikor megmentjük a Tanácsot. Amúgy van olyan aki a végén Udina-t válaszotta tanácstagnak? Még a tanácsnál is nagyobb rohadék. :) -
#3263 Naja, végülis az egészben azt tesztelik, mennyire vagyunk szűklátókörű embersoviniszták. :D -
MrAndree #3262 Igen tudom, meg is mondtam neki, hogy ettől az egész dolog nem lesz jobb de a következő karakterem szívesen segít majd. :) -
Hoz_Hun #3261 Pontosan. Mint ahogy a legvégső döntést is rendre félreértik a külföldi fórumokon:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sokan azt hiszik hogy a Szenátus megmentése hülyeség mert miért kockáztatnánk hogy Sovereing megnyitja a kaput (megmentjük a szenátust vagy a galaxist), pedig az utolsó döntés nem erről szól! Abban a pillanatban már nem képes Sovereing megnyitni a kaput, mert Shepard átvette az irányítást. A döntés arról szól feláldozunk-e embereket idegen fajokért. -
#3260 Mert ugye a tanács és az idegenek úgy általában kétkednek benne, hogy felül tudunk emelkedni "primitív barbár" emberi voltunkon és képesek vagyunk civilizált galaktikus polgárként viselkedni, a Flotta meg kétkedik benne, hogy nem áruljuk el az emberiséget a nagy idegenimádatunkban és nem tévesszük szem elől, hogy a flotta tisztje vagyunk és az emberiség egyik oszlopos hőse, aki elsősorban a saját faja jövőjéért/túléléséért felelős.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De ugye a Prothean-ok a bizonyíték arra, hogy ha nem is mentheted meg a fajodat és a galaxist, de mégis tehetsz valamit MÁSOKÉRT, akik még nem is léteznek. Példát mutatnak az utánuk jövőknek.
Nemkülönben Liara is kifejti, ha alaposabban elbeszélgetsz vele egy adott ponton, hogy a galaxist/benne az életet úgy kell felfogni, mint egyetlen rendkívül fejlett, élő entitást, melynek mindannyian részei vagyunk, az emberek éppúgy, mint a többi faj. PONT ez AZ amit a kedves mélyűrben sumákoló barátaink folyamatosan a teszthalál állapotába szeretnének taszítani újra és újra...
-
Cat 02 #3259 Igazából ha jól megnézed a beszélgetést akkor illegálisan illegális ellen :D -
Hoz_Hun #3258 Az hogy mit tehetsz meg és mit teszel meg az nem ugyan az. Nem feltétlenül az a paragon aki a szabályok szerint játszik és nem feltétlen az a renegád, aki kijátsza a szabályokta.
u.i.: a "selejtes" beszólás szerintem sem volt vicces (szmájli ide vagy oda). Nekem is vannak hozátartozóim akik "selejtesek" mert nem beszélnek angolul. De nem érdekes, csak szóltam. -
#3257 Éppen ez a gond a Spectre-kkel és ezért gyűlölik sokan őket. Csak akkor tudod meggyőzni a kétkedőket és a gyanakvókat, ha magad is sziklaszilárd példát mutatsz. Ez a lényege a Paragon-nak. Nevezzük Lawful Good-nak. -
MrAndree #3256 Tudom. Viszont nem hiszek abban, hogy a cél szentesíti az eszközt. A következő karakterem viszont már tényleg a galaxis legnagyobb szemétládája lesz. :) -
Grifidos #3255 Azért ne felejtsd el , hogy Spectre volnál a játékban. Tehát a törvények felett állsz és gyakorlatilag a cél elérésének érdekében minden eszköz megengedett. Amikor kineveznek, eléggé világosan elmondják. RPG. -
#3254 Csak annyit, hogy a kereskedőnél próbálkozz, ő a csempész az állomáson... :D -
#3253 Reális is, hogy a kari képességei számítanak. NwN2-ben is 25charisma-val és istentudja hányas diplomacy+bluff+intimidation+fast talking stb.-stb.-vel nyomul a sorceress-em már alacsony szinten is (spéci faj bónuszok, spéci kaszt, jól elosztott skillek/featek). Így lehet, hogy egy tüdővészes mezeipocok is halálramarja a karimat útközben, de a pókot is kidumálja a sarokból ha sarokba szorítják!!! :D Mire Nw-be értem, már szinte mindenki vajjá puhult, ha csak ránéztem... :DDD
(mondjuk így rohadt nehéz a játék, de ez benne a kihívás) -
Cat 02 #3252 Le kell buktatni az a droidot vagy mi ? :D -
MrAndree #3251 Gondolom ahhoz lehet köze amikor a Hotelban egy csaj megkér egy szívességre. Őt én elküldtem mert törvénytisztelő paragon volnék avgy mi. :) -
Grifidos #3250 OFF!
Ha már így megszólítottál.
Majd ha már kimásztál a sok IT-ből, akkor kezd el értelmezni a smiley-kat.
PS
Jó a konfigod, nem értem mit keresel vele itt.
Fist-nél a csóró melósoknál (és még rengeteg helyen), számít az hogy milyen a pszichológiai beállítottságod és hány skill pontot pakoltál a "duma" skillekre, ha nem elég magas akkor cseszheted az "ártatlanokat nem ölünk" elvet. Muszáj kinyírni őket nincs más választásod. -
#3249 Mer azokat a kis zsernyákokat/őröket beszéled le, akik nem sárosak, csak ott hagyták őket, hogy védjék a hátukat (Mintahogy az elején a Citadellán a warehouse őröket sem kell legyilkolni, azok nem tudnak semmiről, csak csóringer melósok). Ártatlanokat nem ölünk. Akik viszont bent megkínálnak minket, azok már az igazi rosszfiúk (ki is derül). -
#3248 Nekem nagyon olyan érzésem van hogy ez egy bennmaradt hiba, hisz mi értelme lebeszélni őket ha úgyis harcolni kell? -
#3247 Lehet. Többféle módszer is van pass szerzésére. Nem feltétlen kell bemenni az irodába cuccolni. Van más út is (abszolájte). Nem olyan elegáns és a főnök sem bukik le, de gyors és vérmentes. -
MrAndree #3246 Nekem nem sikerült. Ez elején két őrt meg lehet dumálni charm-al, hogy tűnjenek el de a többit mindenképp ki kell nyírni. -
#3245 LoLka, poénből megnéztem neten, hogy mit jelent az a bináris kód, amit a holdon az elpusztított VI kirak minden képernyőre :DD
01001000
01000101
01001100
01010000
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az jeletni, hogy HELP. -.- Aszittem valami nagyobb easter egg lesz, de sajna nem :DDD -
Cat 02 #3244 Sry a hülye kérdésért, de amikor a havas, kutatós bolygón vok, lehet békésen is garázspass-t szerezni ? -
#3243 OFF
Az jó dolog. Egyébként Te nem szeretnél a normálisak közé tartozni? Vagy ez a stílus csak az online karakteredé?
-
sanyiiiii #3242 Ehh sry -.- szövegértés owned nálam nemszoltam leülök egyes xD -
sanyiiiii #3241 Nemnemnemnem, az USS Sovereign egy másik másik hajó, mégpedig a Sovereign osztály elsö "példánya", először NX-73811, később NCC-73811. -
tibiszabo #3240 Az a SELEJT aki aki megveszi -
Grifidos #3239 A "selejt" nevében nem nyilatkoztam, csak a normális emberek nevében. -
#3238 "akik megvesszük nem tesszük fel a magyar nyelvi fájlokat."
Azt te csak hiszed. Már megjelenés napján valaki fel fogja rakni. -
#3237 Az a hajó nem a játékban jelent meg. A Star Trek című filmekben bukkant fel az NCC 1701-E, USS Enterprise néven ami Sovereign osztályú és a Federáció zászlóshajója volt. Illetve maga a USS Sovereign az a Deep Space Nine egyik részében is felbukkant úgy tudom. (Nem kötekedés, csak úgy megjegyeztem.)
Amúgy az is egy jó játék volt. Jól lehetett modolni és taktikázni is benne. Sokáig játszottam vele. Kipróbáltam hogy vajon ki lehet e csinálni a Scimitar -t egy ágrólszakadt Defiant-al. És igen :-D Sajnos egy NX-01 kb az első két lövést bírta ki. :-D
OFF vége. -
Grifidos #3236 Majd júni 19. után lesz magyar a boltokban.
Nem kell aggódni. Mi akik megvesszük nem tesszük fel a magyar nyelvi fájlokat.
VEGYÉTEK MEG TI IS, BAKKER! -
Fbn Lx #3235 ahol van élővilág, ott meg inkább azt kívánom, hogy bár ne lenne...
van 6 darab állat, akik bután mennek ide-oda, egyet rájuk lövök és szétpukkannak, jobb esetben kidőlnek... -
ZSOOLT2 #3234 Játszott innen valaki a Star Trek: Bridge Commander c. űrhajószimulátorral? A játékos által irnyított űrhajó neve USS Souvereign volt... -
#3233 Nem tartalmaz.
Magyarul fog megjelenni pár hét múlva. -
#3232 LOL. Kutyálmajom? -
Extraneous #3231 Sziasztok, a játék tartalmaz magyar feliratot, vagy nem?
És ha nem, akkor várható-e magyarosítás?
előre is kössz. -
#3230 YMCA xD