Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
"The trees move. Do you not see it?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
De azért csak rágyúrok a sniper riflera. 😊
a bolygófelszínes kalózosbázisos küldetéseknél sokszor jól jött volna ha eltalálok valakit.
Így muszáj voltam a tüzérséggel legyalulni... 😊
(apropó: ME2-ben lehet más jármûvel menni?)
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
A shotgunra nem mondtam, hogy könnyû, csak én szeretem. A L4D-et is experten is pump shotgunnal tolom. Az assault rifle trükkje, hogy keveset lõni és akkor pontosabb, egyenletes, kis lövések. Bár az is számít ilyen upgrade-ek és töltény van benne.
(jó, mondjuk a Beneziás jelenetben egyértelmû, de máshol? ) Azaz számít, ha Wrexet vagy Garrust viszem?
A shotgun ismétlése meg elég lassú, ha özönlenek rád, akkor szerintem nem jó. Legalábbis eddig nem volt igazán szimpi a puska.
A csapatválasztásnál nézegetem a csíkokat, de valahogy mindig Ash-Kaidan párosnál kötöttem ki.. 😊
PSN ID:misi2mezei
mármint ha katona vagy.így pont sorban meg fel a képességek ereje.
(azok a csíkok amik a csapatválasztásnál vannak)
ha azt akarod,hogy ki legyen minden egyenlítve vidd Tali-t és Liarát,bár szerintem Soldiernél nem kell egyenlõnek lennie,jobb ha több van a harcon.
Tali + Wrex
Garrus + Wrex
vagy Liara.. 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Fegyverekbõl én a shotgunra mennék, a végén én egy lövéssel leszedtem szinte bármit. A sniper nem rossz, de csak ha szereted.
Egy katona mellé kiket érdemes választani?
Megszokásból Ashleyt és Kaidant viszem magammal, de gondolkodom rajta, hogy érdemes lenne valaki mást is vinni idõnként magammal.
Kit javalltok?
Más: Mesterlövészpuskára érdemes gyúrni?
Elég idegesítõ, hogy most még (asszem nem tettem rá skillpointot) teljesen használhatatlan.
Asszem kicsit felpörgetem az ME1-t. 😊
Az importálható mentést a játék maga készíti, közvetlenül a reanimált Saren csata után (és az emberi tanácstag kiválasztása elõtt).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
már be is fejeztem csak nem emlékszem már rá,hogy lehet e folytatni valahogy a játékot?mármint a történet vége után?én úgy emlékeztem,hogy igen,de úgy látszik,hogy mégsem mert nem látok ilyen lehetõséget.ha rámegyek a folytatásra akkor Saren elé rak le amikor babrál a konzollal a Citadelben.Na meg így,hogy tudom importálni a mentést a ME2-be ha az utolsó mentésem Saren elleni harc elõttrõl van?(igen már az ME2-t is végigvittem és tudtam importálni a mentéseket csak már régen volt😄)
Nem szándékozom cserélni, meg hely is van rajta bõven, azaz nem kapom le a játékot ha befejeztem... 250 GB-s.
Csak sajna nem haladok úgy a ME-vel ahogy szeretnék.. 😞
Nade jön a hétvége! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
One more story
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Asszem nem kell fenn lennie az importhoz az ME1-nek. De a mentett állásodat ne töröld le. Bár asszem még csak az sem kell hozzá, mert az importhoz szükséges file-t valami egészmáshova teszi.
Ehhez fenn kell hagynom a boxon az ME1-et telepítve? (Bár DVD-n nincs is meg, az XBOX Live-on vettem letöltõs verzióban.)
A mapet még nem találtam meg, de a gameflyn megtaláltam, a right sticket benyomva növeli a zoomot. 😊
A bal kisgomb a gránátdobás... :-)
2. Na most erre nem emlékszem, de vagy valamlyik kart kell benyomni, vagy a bal kisgomb (a középsõ fõ Xbox gomb mellett).
3. Nem tudom PCn mennyire zoomol. De Boxon is lehet zoomolni.
Tud valaki segíteni? A PC-s játékot hagytam a csudába (pedig már beszereztem a ME2-t is.. ) mindenféle gépcserék miatt, és a jézuska tojt nekünk egy Xboxot, most azon kezdtem újra játszani. A kontrollert még erõsen szoknom kell, de haladok...
Kérdések:
1. Ha végignyomom az elsõ részt, xboxon hogy tudom a karakterem átvinni a ME2-be?
2. Hogy lehetne közvetlenül elérni a térképet? Kissé idegesítõ, hogy egy gyors csekkoláshoz be kell lépni a menübe.
3. Emlékeim szerint PC-n jobban lehetett zoomolni ami a Mékós lövöldözésnél igen jól jött... Lehet ezzel valamit tenni?
Köszönöm.
o.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Egyszer írtam, hogy így vicces-e a játék és hát az. El akarom érni, hogy béna legyek, hogy a 2 végén meghalljon. 😄
Szeretnem a segitsegeteket kerni ugyanis en par eve megvettem az elso reszt es magyarul van de az angol Win 7 esen csak angol feliratot latok. tudna valaki segiteni ,hogy mit lehet ilyenkor tenni? elore is koszonom