Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Ehem, akkor nem elég, h spacer vok, hanem war hero és earhtborn is. Na ezek közül egyik van csak meg és sztem nem is volt soha ez a kombinációm. Akkor ennyit errõl 😄
Optimus Prime
Ha tényleg Spacer-War Hero-Eartborn(?) a profilod, akkor a Citadellán találkozol egy elégé megtört csávóval. Pontosan nem emlékszem hol, elég jellegtelen folyosón, kószálj sokat, elõbb-utóbb rátalálsz. És igen, meglepett, de tényleg beszélhet Shepard az anyjával. Persze csak voice-only. 😞

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Úgy rémlik, mintha valaki említette volna, h ha a karaktergenerálásnál azt választjuk, h az ûrben nevelkedtünk, akkor van 1 küldi, vagy esemény, vagy nem tudom mi, amikor Shepard valamelyik szülõjével (talán az anyjával) beszélhetünk rádión. Hol van ez? Melyik küldi? Nem elõször játszom már végig a játékot, most is már vége felé járok, de még egyszer se találkoztam az esettel.
Köszi szépen. Ez mûködik 😊 <#eljen>
Calver
off/warez topic, válaszoltam is ott.

"The trees move. Do you not see it?"

Tudom, h
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
no warez, meg minden és meg is van a játék eredetiben, de a Pinnacle Station DLC csak Originen érhetõ el, azonban onnan ahol élek, Szerbiából nem lehet vásárolni. Szóval a kérdésem az lenne, h tudtok-e valami normális crackelt verziót a dlc-bõl? Sok helyen kerestem, de alig 1-2 helyen találtam meg. Ahol találtam, ott ilyen másolóst (szal nem telepítõs) találtam, aminek utána még meg kell nyitni az AutoLoad fájlját notepad-ban és ott bemásolni az ott lévõ szöveg helyére valami mást. Na én ezt mind meg is csináltam, de nincs ott a station, ahol lennie kéne, meg a játékban a Downloadable Content listánál a Bring Down the Sky alatt egy üres téglalap van, ahol se nevet nem ír és a description is üres. Próbáltam úgy, h felrakom az 1.02-es patchet, de akkor meg a BDtS dlc-t nem ismeri fel
Optimus Prime
Alapból nincs. Van a firewalker free DLC, ami adja a légpárnás... Hammerhead(?) jármût.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

:-)
De azért csak rágyúrok a sniper riflera. 😊
a bolygófelszínes kalózosbázisos küldetéseknél sokszor jól jött volna ha eltalálok valakit.
Így muszáj voltam a tüzérséggel legyalulni... 😊
(apropó: ME2-ben lehet más jármûvel menni?)
Doom 4
Igen, errõl már volt szó, hogy kb. a fantom fegyverekig a pisztoly a legjobb...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Optimus Prime
Ez kétségtelen. 😊

Ja, rövid sorozatokkal operálok, de a pisztoly alapból pontosabb (mármint a játékban.. 😊) Azaz egy fedezék mögül kikandikáló gonoszt nagyobb eséllyel találok el. 😊
Optimus Prime
A saját küldetésüknél igen, bár nincs akkora hordereje. Egyébként minden chatnél változó hogy épp ki van veled. Legyen valami szimpla beszélgetés valakivel vagy mission alapú. Bár többnyire az egyik akkoris "jót" tanácsol, a másik "rosszat".
A shotgunra nem mondtam, hogy könnyû, csak én szeretem. A L4D-et is experten is pump shotgunnal tolom. Az assault rifle trükkje, hogy keveset lõni és akkor pontosabb, egyenletes, kis lövések. Bár az is számít ilyen upgrade-ek és töltény van benne.

A játékmenetben befolyásol valamit hogy éppen kik a csapattagok?
(jó, mondjuk a Beneziás jelenetben egyértelmû, de máshol? ) Azaz számít, ha Wrexet vagy Garrust viszem?
Most pisztollyal nyomom, az assault rifle nagyon pontatlan, és utálom ha mellélövök.
A shotgun ismétlése meg elég lassú, ha özönlenek rád, akkor szerintem nem jó. Legalábbis eddig nem volt igazán szimpi a puska.
Wrex nekem is szimpatikus. Tali nem lesz nagyon gyenge a harcban?
A csapatválasztásnál nézegetem a csíkokat, de valahogy mindig Ash-Kaidan párosnál kötöttem ki.. 😊
ez ottar-nak akart menni😄

PSN ID:misi2mezei

egyetértek.én az egészet Tali/Wrex párossal vittem végig.
mármint ha katona vagy.így pont sorban meg fel a képességek ereje.
(azok a csíkok amik a csapatválasztásnál vannak)
ha azt akarod,hogy ki legyen minden egyenlítve vidd Tali-t és Liarát,bár szerintem Soldiernél nem kell egyenlõnek lennie,jobb ha több van a harcon.

morcosqtya
Katona Shepard esetén:
Tali + Wrex
Garrus + Wrex

vagy Liara.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Optimus Prime
Ash-Kaiden jó páros, de ha katona vagy lehetne Garus vagy Tali. Kaiden piszok gyenge, hamar kiütik, inkább egy Wrex és Garus/Tali páros.
Fegyverekbõl én a shotgunra mennék, a végén én egy lövéssel leszedtem szinte bármit. A sniper nem rossz, de csak ha szereted.

Lamentálok.
Egy katona mellé kiket érdemes választani?
Megszokásból Ashleyt és Kaidant viszem magammal, de gondolkodom rajta, hogy érdemes lenne valaki mást is vinni idõnként magammal.
Kit javalltok?
Más: Mesterlövészpuskára érdemes gyúrni?
Elég idegesítõ, hogy most még (asszem nem tettem rá skillpointot) teljesen használhatatlan.
cataflam02
Látom a szövegértés nem az erõsséged =)

One more story

á, én is módszeres gyerek vagyok, sokat szoktam tökölni a mellékszálakon, sétafika, mékóvezetés, satöbbi... 😊
Optimus Prime
Rengeteg, ha nem jártáé végig minden bolygót sorról-sorra, akkor sok minden. Én elsõre kiveséztem mindent, ergo a nagy csata után nem maradt több mission. 😄 50 óra volt így, Veteran fokozaton.

Igen, azt akartam kérdezni, hogy marad e még megoldanivaló, ha már úgyis a végén van az ember... 😊
Optimus Prime
Igen, ott megfogadták a rajongók óhaját és a fõszál után is azt csinálsz, amit akarsz. Kérdés túléled-e és még rajtad kívül ki éli túl. 😄

AZ ME2-ban van freeplay? Lehet még a vége után mellékküldetéseket megoldani, és fejlõdni? Dejó. 😊
Asszem kicsit felpörgetem az ME1-t. 😊
Az ME1-et nem lehet folytatni a játék után (alapban), persze lehet folytatni csak az ME2-ben. 😊
Az importálható mentést a játék maga készíti, közvetlenül a reanimált Saren csata után (és az emberi tanácstag kiválasztása elõtt).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ha megcsináltad, akkor csinál egy mentést, de azt te nem tudod betölteni az egyesbe (meg se jelenik a listában) - azt csak importálni tudod a kettesbe.
Optimus Prime
Szerintem, ami nem fejezed be a játékot, addig nem lesz használható a mentés a 2-ben. És nincs free play, csak a 2-ben.

már régebben végigvittem a játékot,de most újra elõvettem.
már be is fejeztem csak nem emlékszem már rá,hogy lehet e folytatni valahogy a játékot?mármint a történet vége után?én úgy emlékeztem,hogy igen,de úgy látszik,hogy mégsem mert nem látok ilyen lehetõséget.ha rámegyek a folytatásra akkor Saren elé rak le amikor babrál a konzollal a Citadelben.Na meg így,hogy tudom importálni a mentést a ME2-be ha az utolsó mentésem Saren elleni harc elõttrõl van?(igen már az ME2-t is végigvittem és tudtam importálni a mentéseket csak már régen volt😄)

Köszönöm, ez eszembe sem jutott, pedig ismerem az oldalt... 😊
Köszönöm!
Nem szándékozom cserélni, meg hely is van rajta bõven, azaz nem kapom le a játékot ha befejeztem... 250 GB-s.
Csak sajna nem haladok úgy a ME-vel ahogy szeretnék.. 😞
Nade jön a hétvége! 😊
Optimus Prime
Nekem megvan Originben is az ME, ha futott az Origin és telepítve volt onnan a DLC kódot sem kért.

ollie
Lol, a Bring Down the Sky teljesen ingyenes, de azért nagy okosan tegyél fel belõle warezolt verziót. <#levele>

Optimus Prime
Lépj kapcsolatba az EA-vel, live chaten vagy e-mailbe és adnak egy kódot. Az oldal azért nem él, mert tavaly feltörték a BioWare oldalát. :/

cataflam02
Helló

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A pinnacle station is fent van torrenten, viszont magyarul sajnos nem elérhetõ. A bring down the sky is elérhetõ a fentebb írt formába.. de viszont ez már magyar nyelven is. Sajnos a kódos dolgot nem vágom, én dlct sosem vásároltam eredetiben. Csak az alap játékok eredetik. viszont azokra fel lehet telepíteni a tört verziókat is... Vagy egészbe le tudod szedni a full játékot minden dlc-vel. Attól független hogy megvan-e vagy sem az eredeti játék!!! Bár szerintem azt a kevés pénzt simán megéri egy ilyen jó játék 😄 Bocsi a sok hülyeségért 😄 remélem valamit azért tudtam segíteni.

One more story

Még valami: Letöltöttem a Bring Down the Sky-t és egy olyan dologgal találkoztam, amivel elõzõ telepítéseknél még nem. Kér valami kódot a dlc telepítéséhez, amit akkor kapok állítólag ha beregisztrálom a játékot, de az oldal, amin be kéne regisztrálnom nem él... :S
A Pinnacle Station dlc komolyan csak Originen érhetõ el?
A lényeg: ha nem cseréled le a Xboxodat és vinyódat, akkor semmi gondod sincs az importal. Ha cseréled akármelyiket, legyen egy mentésed a vége elõtt és csináld meg újra az új xboxon/vinyón.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

JethroHUN
Olvasd el ezt inkább link

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

😊
Asszem nem kell fenn lennie az importhoz az ME1-nek. De a mentett állásodat ne töröld le. Bár asszem még csak az sem kell hozzá, mert az importhoz szükséges file-t valami egészmáshova teszi.

Köszönöm!
Ehhez fenn kell hagynom a boxon az ME1-et telepítve? (Bár DVD-n nincs is meg, az XBOX Live-on vettem letöltõs verzióban.)
A mapet még nem találtam meg, de a gameflyn megtaláltam, a right sticket benyomva növeli a zoomot. 😊
A bal kisgomb a gránátdobás... :-)

1. Simán. 😊 Úgy néz ki, hogy új játék inditásakor kiválasztod, hogy ME1-böl importálod a karaktert. Akkor átvált egy másik menüre, ahol kiválaszthatod az ME1-bõl rendelkezésre álló Shepardot.
2. Na most erre nem emlékszem, de vagy valamlyik kart kell benyomni, vagy a bal kisgomb (a középsõ fõ Xbox gomb mellett).
3. Nem tudom PCn mennyire zoomol. De Boxon is lehet zoomolni.

Sziasztok!
Tud valaki segíteni? A PC-s játékot hagytam a csudába (pedig már beszereztem a ME2-t is.. ) mindenféle gépcserék miatt, és a jézuska tojt nekünk egy Xboxot, most azon kezdtem újra játszani. A kontrollert még erõsen szoknom kell, de haladok...
Kérdések:
1. Ha végignyomom az elsõ részt, xboxon hogy tudom a karakterem átvinni a ME2-be?
2. Hogy lehetne közvetlenül elérni a térképet? Kissé idegesítõ, hogy egy gyors csekkoláshoz be kell lépni a menübe.
3. Emlékeim szerint PC-n jobban lehetett zoomolni ami a Mékós lövöldözésnél igen jól jött... Lehet ezzel valamit tenni?
Köszönöm.
o.
Optimus Prime
A Mass Effect Originen most csak 3 euró!

Optimus Prime
Sikerült! Max Renegade ponttal végig toltam, annyi volt a body countom így, mint Rambónak. Érdekes néhol és a végén mennyire más stílust, hangulatot adott így a játék. Fõleg, hogy a végén bevágtam, hogy direkt hagytam meghalni a Tanácsot. Kíváncsi leszek milyen lesz így a 2, mennyiben befolyásoltam így.

morcosqtya
Ahhoz jó hangosnak kell lenned. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Optimus Prime
Annak örömére, hogy sikerült Originre reggelnem a játékok újra nekiültem. most elhatároztam, hogy genya módban tolom végig. Sikerült úgy megalkotni Lazy Shepardöm, hogy zéró paragon pontja van. És eddig egyet sem szereztem, Wrexet is otthagytam. Õ nélküle, meg a többiek nélkül is végig lehet vinni? Vagy úgy coolabb tudok lenni, ha velük teszek rosszat? A másik, hogy ha lehet választani ugye 3 válasz vagy az intimate megoldás közt melyik add több renegade pontot? Pontosabban, hogy lehetek gecibb? XD
Egyszer írtam, hogy így vicces-e a játék és hát az. El akarom érni, hogy béna legyek, hogy a 2 végén meghalljon. 😄

Sziasztok!

Szeretnem a segitsegeteket kerni ugyanis en par eve megvettem az elso reszt es magyarul van de az angol Win 7 esen csak angol feliratot latok. tudna valaki segiteni ,hogy mit lehet ilyenkor tenni? elore is koszonom