11074
  • Calver
    és még ami lemaradt: egy páncél moddal non-stop fenntartható Immunity és Marksman is ha Commando vagy. (bár utóbbi szerintem mod nélkül is)

gusztustalan az a kaszt, annyira szét van tápolva, utálom, mindjárt kezdek is egyet

nem tud valaki ME1-hez valami olyan modot/okosságot, amivel be lehet hotkey-re rakni társak képességeit? utálok pause-olni és klikkelgetni, és biza Liara + Wrex kombóval sokat kell, hogy az ember tudjon biotikus erőket hajigálni... autohotkey-el meg tudnám csinálni, de az meg fájdalmas és nehézkes.
  • Fpocok
    Azt csak a vége felé raktam ki. Ne kérdezd...
    Amúgy meg próbáltam nem pisztolyra specelni az elején, de sajnos azzal a legegyszerűbb.
  • Calver
    akkor én meghajlok előtted, Engineer biza baromi nehéz kaszt - főleg ha azt vesszük, h Infiltrator szinte tökugyanazt tudja, csak... közel megölhetetlen

Fpocok: Master Immunity? Infiltrator csak picit van elmaradva túlélőképességekben Soldier-hez, ízlés szerint kiegészíted ezt az alapot, és gyakorlatilag leállhatsz tankokkal smárolni emlékeim szerint
  • Fpocok
    Igen, a pisztoly az OP.
    Amíg infivel csak light armorom volt, one shotoltak az ellenfelek, még a rachni bogarak is lol.
  • Optimus Prime
    Hehe, Engineer-rel megyek és csak pisztolyt használok meg a spéci képességeket.
    Az elején tényleg nehéz volt, nagyon kellett taktikázni. De most már gyalogosan leverek egy Geth Colussust/Armature-t is.
  • Calver
    xp független a nehézségi szinttől. következő végigjátszásnál viszont lesz +xp-t adó achievemented insanity miatt

Fpocok: pedig Infiltrator + Liara + Wrex nagyon táp csapat még a legdurvább nehézségi szinteken is.
  • Fpocok
    Azon tolod? Akkor leborulok előtted. Én még hardcoren is néha vért izzadtam (megjegyzem, a második részet végigtoltam insanityn)
  • Optimus Prime
    Insanity-n se? Jelenleg 51-es vagyok és még van pár mellékküldi. Meg a Virmire-Ilos-Citadel. Mindegy, azért megpróbálom. :P
  • Calver
    első végigjátszásból nem lesz meg 60-as szint, nekem mindennel együtt 54-es jött össze, pedig még volt achievementből xp bónuszom is. max szinthez kétszer kell végigzúzni ugyanazzal a karakterrel.
  • Optimus Prime
    A Pinnacle Station-ös triálokat hogy lehet megcsinálni top időre? Nekem a capture és survival sikerült, simán. A time trial szinte lehetetlennek tűnik és az egyik hunt is. Míg a volcaninc vagy subterran pályán simán meglett a 101 kill is nem tudom hány perc alatt, addig a másikban max 21 killig jutok és elfogy az idő. :S
    Nem akarok nehézségeket váltani, mert az Insanity achi kell, de nem hiszem hogy ez segítene. Egyébként egy végigjátszás alatt meglehet a level 60? Már 49-en vagyok és még ott van pár rendszer meg Virmire és a finálé.
  • Calver
    texmod.
    oldal alján írd be keresőbe, már leírták itt.
  • Vraaanyek
    Amiket le lehet szedni tpf formátumú textúra cuccok ME1-hez, hogy lehet beilleszteni őket????
  • Pares
    Legújabb Winrar, legújabb 7zip. Egyik sem nyitja meg az említetteket. És a telepítő is akkor áll le, amikor ezeknek a telepítéséig eljut. Majd leszedem torrentről.
  • Optimus Prime
    Milyen tömörítő programmal próbáltad? Nem lehet a lemezben van gyári DRM, ami miatt hibásnak látszódik a fájl? Bár akkor a CloneDVD programok... De nem, emlékszem. Velem tavaly volt hasonló helyzet a Wall-E DVD-vel(eredeti) a VLC az istenek nem akarta rendesen lejátszani. Mindent próbáltam. Végül a MPC vitte.
  • Pares
    A Win7-el semmi gond nincs. Egyszerűen meg van sérülve az a része, vagy én nem tudom. A felét a .raroknak kinyitja, a másik felét nem, mert hogy állítólag nem is .rar.
  • Evoluti0N
    Csak ez azért fura és érthetetlen, mert nálam tökéletesen működik 64 bites Windows 7-en az első rész.
  • Calver
    azért kérdeztem így, mert ha hibás lenne a lemez, nem tudnád felmásolni - töketlenül pörgetné percekig a dvd-t, aztán kapnál válaszul egy hibaüzenetet.
    szóval akkor úgy néz ki win7 kavar be nálad.
  • Pares
    Bár valószínű, hogy az én esetemben megsérülhetett a lemez vagy valami történt, nem tudom... Mindegy, megy vissza a tokba, aztán majd ha rendes netem lesz, akkor leszedem netről. Azért köszi a tippeket, sajnos egyik sem segített.
  • Pares
    Hát az említett .rar fájlokat simán fel tudom másolni a HDD-re, de megnyitni vagy kicsomagolni már nem tudom. Úgy viselkednek, mintha nem is .rar-ok lennének. Egyébként nekem is a 2008-as DVD-s van meg. Mondjuk utoljára még a másik gépemre, Vista 32bitre telepítettem, oda szépen felment, de már múltkor is próbálgattam az új gépem Win7 64bit-esére feltenni, és ezeket a hibákat írja ki. Amúgy amint írtam nem vagyok ezzel egyedül, ha beírjátok googleba hogy Mass Effect 1 Win7 64bit akkor számtalan erről szóló topikot találtok... Elképesztő, hogy ez a nem is olyan öreg játék képes lehet ennyire inkompatibilis lenni.
  • Optimus Prime
    Azért azt ne feledd, ha bár egyforma a Windows sok más tényező is van.
    Nálam ugyanaz a gép, Windows és nem tudom a GFWL hotifxet feltenni az istennek se. :S
  • jocika
    Egy valami jutott még eszembe, ami lehet, hogy különbség a rendszerünk között. Nekem a Witcher1 miatt fel kellett telepítenem a TagesSetup_x64_5.5.7.2.exe-t. Ha ez sem, akkor nincs több ötletem. Én a boltban vett verziót(még amit 2088-ban lehetett venni) raktam fel, amiben benne van a batáriai bónusz letöltési lehetőség.
  • MerlinW
    Kíváncsiságból feltelepítettem a játékot a (PC-Gurus kiadás), és minden további nélkül feltelepült, elindult Win7x64-en.
  • Calver
    gondolom ha feldobtad HDD-re, az azt jelenti, h nem hibásak dvd-n fájlok...
    amit tudok tanácsolni: szedj le egy MicroXP v0.82-t (google, első találat), dobd fel másik partícióra, és próbáld meg az alól telepíteni. 100 mega az egész, és ha megy, akkor win7 a probléma, ezért nem kell több gigát leszedned - registry bejegyzéseket meg ME configja megcsinálja amint elindítod.
  • Pares
    Sajnos nem működik, egyszerűen hibásak azok a .rarok. Na mindegy, max. majd letöltöm mégegyszer.
  • jocika
    Most raktam fel Win7x64-re. Simán felment és tökéletes.
  • morzsi555
    ezeket olvastam még:
    -kapcsold ki a vírusírtót, telepített tűzfalat (ha van) és úgy telepíteni/winrarral kicsomagolni.
    -winrarban kicsomagoláskor pibáld be a "Keep broken files"-t (sérült fájlok megtartása vagy valami ilyesmi a magyar verzióban).
    -legújabb winrart felrakni
    -arra a partícióra telepíteni, ahol a windows is van.
  • Pares
    Már írtam, hogy mindenhogy próbáltam. Megpróbáltam közvetlenül a DVD-n lévő .rar fájlokat kicsomagolni, de kb. csak a felüket tudtam megnyitni, a többire CRC hibát írnak ki a csomagoló programok. Nagyszerű. Marad a TPB.
  • K Ace
    Próbáld meg a telepítőt úgy indítani, hogy futtatás rendszergazdaként, ha esetleg nem úgy tetted.
  • Pares
    Az. De emlékszem hogy mióta win7-em van azóta nem tudtam feltelepíteni. Amint írtam, hagyományos telepítés esetén vagy a serial beírása után nem enged tovább, vagy ha olyan kedve van, akkor 30-40%-nál kiakad...
  • morzsi555
    Amúgy eredeti vagy nem a játék?
  • Pares
    Hát a maps1, mapsNOR, mapsSTA, mapsUNC, mapsWAR, movies, textures .rar fájlokat abszolút nem tudom megnyitni semmivel, se Total Commander, se 7zip, se WinRar nem nyitja vagy csomagolja ki őket. A letöltés sajnos most nem opció, mert kórházban vagyok, és épphogy alap netezésre elég a wifi, nemhogy torrentre. De nem értem, semmit nem csináltam a DVD-vel mióta utoljára telepítettem, az op rendszerem változott...
  • morzsi555
    Melyik fileoknál? Lehet, hogy sérült a lemez. Szerintem egyszerűbb, ha letöltöd mondjuk innen.
  • Pares
    Hát ez működött is egy darabig, de nem minden rart tudok kicsomagolni, a 7zip és a winrar is azt írja, hogy valami corrupted. De hogy a fenébe, nem értem...
  • Pares
    Uh, köszi a linket, ez úgy néz ki, mint a megoldás. Azonnal kipróbálom!
  • morzsi555
    ezt próbáltad? http://ve3d.ign.com/articles/news/39023/How-To-Install-Mass-Effect
  • Pares
    Ne viccelj. Már minden ilyen trükköt próbáltam. Próbáltam rendszergazdaként futtatni, semmi, próbáltam kompatibilitás módot beállítani, semmi. Igazából semmi nem változtat rajta. Nem lehet feltelepíteni. Már .iso-t is csináltam, próbáltam Daemonon és Power Ison keresztül is. Semmi.
  • morzsi555
    Próbáltad a setup.exe-t (vagy ami a neve) a dvd-n rendszergazdaként futtatni?
  • Pares
    Ja, és arról már nem is beszélek, hogy ha beírom googleba, akkor rengeteg találat van pontosan ugyan erre a hibára, még a BSN-en is, van ami 2 éves, van ami 1 hónapos, és sehol nem olvastam eddig megoldást. Most ez komoly? Nem tudom feltelepíteni a Win7-es rendszeremre? 5 éves játékot? Amikor a KotOR simán feltelepült? Vicc.
  • Pares
    Az meg már hagyján, hogy az Autorun xml hibák tömkelegét írja ki és nem indul el...
  • Pares
    Gondoltam, hogy feltelepítem a játékot újra, hogy nekirugaszkodjak elölről a trilógiának, de az Istenért nem tudom feltelepíteni a játékot. Utoljára Vista 32bit alatt játszottam vele, ott probléma nélkül feltelepült, futott meg minden. Most Win7 64bit-et használok, és vagy a serial beírása után nem folytatja tovább (tehát már a telepítés helyét sem tudom kiválasztani, mintha Cancel-t nyomnék), vagy ha tovább megy ennél a pontnál, akkor 30-40%-nál megakad, hogy valami saferun.exe-et meg saferun.dll-t nem tud feltelepíteni (error writing C:/game/mass effect 1/saferun.exe és ugyan ezt a saferun.dll-el), és kilép a telepítőből (választhatok Abort, Retry meg Ignore közül de mind kilép). Ennyi. Próbáltam DVD-ről telepíteni, próbáltam HDD-re másolva telepíteni, próbáltam USB kulcsról telepíteni, de mindig ugyan ezt csinálja, és ami a legidegesítőbb, hogy teljesen random. Egyszer még eljutok odáig, hogy elkezdi telepíteni (majd kidobja a saferun.exe és dll hibát), máskor már a serial után sem tudok tovább menni. Mi ez? Volt valakinek ilyen problémája?