11074
  • Madi92
    Aki esetleg nem szeret Mékózni meg kutakodni, annak ez segíthet. Maps

• K Ace
    Sziasztok. origin-en vettem meg a játékot nemrég, mert le volt árazva. Na most ott ugye nem kapható a magyar verzió, ezért vettem angolt. A faq ba ez az orosz patches magyarítás működne ugyan úgy?
  • Optimus Prime
    Én beszéltem az EA supportal adott linket és key-t, így már jó. Bár nem telepíti a fájlokat - néztem a fájlok, könyvtárak dátumát - de a key-t csak így regisztrálja és aktiválja a tartalmat. Egy szó, mint száz: kell egy key és telepíteni, mint eddig. Bárhonnan is van meg a játék.

Bring Down the Sky DLC letöltés, de key hozzá a supporttól kell. Amióta feltörték a BioWare oldalát. :/
  • Evoluti0N
    Nekem is hasonló problémám volt az 1.02-es patch felrakása után. Az 1.01-es patch-csel még látta a BDtS-t.
  • Optimus Prime
    Fura, nálam nem látni a BDtS DLC-t. :( windows reinstall után újra tettem és bár ott a mappája a Downloadable content menüben nem látszik csak a Pinnacle, amit most vettem. :S
  • Evoluti0N
    Bizám.
  • Fenrir
    A Bring Down the Sky-ban hozott döntésed benne lesz a ME3-ban, nekem legalábbis benne volt.
  • Calver
    csapattársakét nem lehet első részben - dobozon tudtommal annyira nem gáz (power wheel), pc-n eléggé.
    legjobb félmegoldás autohotkey használata, itt meg is találod kb hogy, de ezt összerakni egy igazi élmény...
  • Daniiiiii
    az új képességeket meg nemtom kirakni gyorsbillentyűre,tököm kivan már ezzel a játékkal :)
  • Calver
    sőt, nyitogatásra ̶C̶a̶r̶t̶h̶ Kaidan is jó.
  • Optimus Prime
    Ez egyszerű, de komplikált, ha nem tudod hogy is működik. :)
    A lényeg: Garrus, Tali akik ebben spécik, őket vidd magaddal. A lényeg, hogy ne automatán legyen a pontok elosztása, hanem te tedd ezt. Így tudod a decrpytion és electronics skillelet fejleszteni. Ez fontos, ha Sentinel vagy se tudsz mindent kinyitni, ha nem fejleszted eme két képességed.
  • Daniiiiii
    de vannak bolygókon ilyen lezuhant műholdak meg ilyenek,és én mivel katona kasztot válsztottam esélyem sincs kinyitni,de akinek nagy a technikai képzetsége azt rá tudom venni h inkább bátya neked kéne kinyitni?
  • Optimus Prime
    Nem, csak Shepard irányítható. A választható két csapatagot viszont ugráltathatod, ahogy akarod. Ez kicsit más, mint a KOTOR. Én azt mondanám, butább.
  • Daniiiiii
    A játékban lehet váltani valahogy a csapattársaim között mint a KOTORban?
  • Optimus Prime
    Azt nem tartalmazza. Vagyis... én nem néztem csak feltettem. Fura is volt, hogy nem kér kulcsot, ami miatt Steamesre, retailre se lehet telepíteni.
  • Prince23
    Na az Origin eleve tartalmazza a DLC-t is.

Viszont a FAQ-os magyarítást nem tudtam feltenni, a kódexek a menü magyar de ingame nem! mit lehetne csinálni?
  • RAMyMamy
    az 1.01a patchben benne van a bring down the sky dlc, ami ingyenes
  • Prince23
    Az Origines verziót lehet vagy muszáj patchelni?

illetve tartalmazza e a batári küldetést az origin verza?
  • Madi92
    Köszi, valóban, csak át kellett állítani 16:9-re! :)
  • MerlinW
    Ezzel tudsz a felbontással játszani
  • Evoluti0N
    Elméletileg nem kell trükközni semmit, van benne alapból 1920x1080-as felbontás. Esetleg nézd meg, h az indítőképernyőnél a beállításokban 16:9-re van-e rakva a képarány.
  • Madi92
    Hi, kéne kis segítség!

Nagyon régen játszottam a játékkal, de most újra belevágnék! Viszont azóta beszereztem egy HD monitor, de a játékban csak 1280-as felbontás van? Van megoldás hogy 1920x1080 ban fusson a játék, ha igen, akkor mi az? Előre is köszi! :)
  • MerlinW
    Jah, akkor nem szóltam:)
  • Calver
    XP-ről volt ám szó
    és azt ad, emlékeim szerint nem is keveset.
  • MerlinW
    Milyen többletet ad a 2 DLC? Semmit. Elsőben egy, a főszáltól független mentőküldetés megy, a második pedig egy agyatlan túlélő aréna.
  • Calver
    sőt, még úgy lehet durva bónusz XP-t szerezni, ha Thresher Maw-okat úgy ölöd meg, h kiszállsz mikor már majdnem kipurcant Mako-ból és lepuffantod. ugyanez vonatkozik ofc többi ellenfélre is - kedves Mako ugyanis elég sokat lenyal xp-ből.
  • Optimus Prime
    Legutóbb én is ezzel csináltam meg. Röhej, de a a Council chamberben asszem 4 Keeper is van, egyről tuti sose tudtam. De az Avina melletti Keepert is scenneli, csak... a Wikin le van írva.

Egyébként a szintet behatározza, hogy hányszor vitted végig, mennyi bolygón voltál felderíteni. Pl. minden új nyersanyag, decryption XP-t add. No meg a két DLC, ha megvan is ad egy kis többletet.
  • tarko
    Hali!Nem tudja valaki,hogy az xboxos verzióhoz van-e magyar felirat?
  • Daniiiiii
    nagy neheze meg találtam, de köszi ezt is
    :)
  • Fpocok
    Q
  • Daniiiiii
    még valami:)hogy kell kiszálni a járműből? amivel a bolygókat fedezem fel mert sehogy sem megy :S
  • Daniiiiii
    köszi szépen meg is lett :)
  • Fpocok
    Azért fogalmaztam így, mert a küldetés neve is az volt :D
    Calver: Nem tudom, ennyi volt.
  • Calver
    uff
    azt ne piszáld, nem az kell neked.
  • Daniiiiii
    Sziazstok!
    A játék elején vagyok és olyan problémám lenne h vannak azok az őrzők a fellegvárban,meg van már 20 darab de egyet nem tudok szkennelni.azt amelyik mellett van egy ilyen lila néni aki tolja az információkat,mindig rám szól h lehet nem kéne cseszegetnem az őrzőt.Mit kell csinálni h betudjam szkennelni?
  • Calver
    Infiltrator mókás, de hogy-hogy nincs semmi bónusz képességed? nagy hiányzik oda egy lift/singularity...
    btw nekem 54 lett a vége amikor mindent befejeztem - bár lehet ott közre játszott az achievementből kapott extra xp is.
  • Optimus Prime
    Mitológiából egyes vagyok akkor.
  • Evoluti0N
    Hádész kutyája az a Cerberus :)
  • Optimus Prime
    Én annyira nem veséztem utoljára, de elértem az 50-es szintet is, igaz már második végigjátszás, Hardcore szinten.
    Hádész kutyája? Az mi is? egyébként rengeteg küldetés van csak a Citadellán, mint az aggódó anya és a halott férjének a bátyja vitatkoznak a születendő gyermekről.
  • Fpocok
    NA, amíg mindenki végigtolja a harmadik részt kétszer is, addig én elkezdtem újra előröl. Persze volt félrerakva mentésem, de úgy döntöttem, hogy kiélvezem utoljára a részeket.

Eddig kétszer vittem végig normálon. Csak a sztorit. Most viszont hardon mentem és az ÖSSZES MELLÉKKÜLDIT MEGCSINÁLTAM, AMIT TALÁLTAM (kivéve az ilyen gyűjtögetős küldetéseket). Hardon rengetegszer oneshotoltak... nagyon nehéz volt az eleje. De megérte: Rengeteg dologgal találkoztam, amivel eddig nem: Pl jártam a holdon, találkoztam a hádész kutyájával, illetve megbosszúltam a Blitz-et is. Jöhet a második rész :D