Mass Effect

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gerey
Igen közben sikerült is. Köszi.

ollie
Igen, azt.

lemezrõl a setup.exe-t vagy ilyesmit kell futtatni
Optimus Prime
Tudod angolul teleptíteni. Ejh, de elfelejtettem mivel kell indítani. Nem azt az Autorunnal. És akkor válaszható az English.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

gerey
Megtalálhatóak valahol a CD projektes verzióhoz való angol nyelvi fájlok? Kipróbálnám angolul, ha már a 2. részt úgy játszottam, illetve a 3-at is így fogom.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mindegyik csaj csapattárs szimpatikus, de egyik sem annyira, mint Liara, vele meg alapból lehet "rosszalkodni". 😛 õ volt az elsõ karakterem szerelme és annyira büszke vagyok magamra, hogy a 2. részt úgy játszottam végig, hogy kibírtam, hogy ne csaljam meg. XD a shadow broker dlc-t úgy vártam, mint a messiást... 😄
morcosqtya
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
esetleg valami leszbosz modot? 😊)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

dragon age-et én szétmodoltam, ha lehetne, ebbe is belepakolnék jópárat, az tuti 😄
morcosqtya
Persze mod van mindenre de sajnos a játékban alapból nincs benne, nálam így nem annyira jön szóba.

Calver
Audio Erotica? <#idiota>
vigyázat, a link tvtropes-ra vezet, potenciálisan lenyúlva a fél napodat

OFF: én hasonló okokból reménykedem, h Judy Greer (Archer) szinkronizál majd valami videojátékban, iszonyatosan jó hangja van... de Jennifer Hale is bõven belefér az elõbb említett kategóriába <#bohoc>

"The trees move. Do you not see it?"

kaidan-férfi shep románcra tuti van valami mod, mert láttam róla videót, talán erre is csináltak
morcosqtya
Azért Talival szerintem elõszedném a Technics-legót ha lány lennék is. 😊
Eszméletlen szexi a hangja.. 😊

Calver
hát igen, BioWare-nek szokása volt szimplán hetero karaktereket csinálni - Dragon Age 2 elõtt, ahol mindenki vígan kavargatja a tegnapi ebédet is (ha nem érti valaki, google... vagy inkább ne) - és õszintén szólva, szvsz nincs is ezzel gond. Liara is ugye csak azért fért bele ebbe a roppantul szûk kategóriába, mert nem éppen ember, hanem egy egynemû faj tagja.

Optimus Prime
Pedig az 1 romáca ezerszer jobb, mint a 2-é. Az siralmas lett, nem is választottam, azt se tudtam ez már az... és vége is lett. 😞

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

jarlaxxe
A legrosszabb esetben...

morcosqtya
ME1-et úgy játszottam, hogy nem használtam ki a szerelmi szál lehetõségét (senkivel nem jöttem össze).
ME2-ben szerettem volna "Talizni".. 😊 ..de nem lehetett, mivel olybá tûnik Tali megrögzött hetero csaj.
Kár érte....

Calver
igazából egyik nemmel sincs nagyon más románc opció <#bohoc>
Kaidan-nek megalszik a tej a szájában, na meg Carth Onasi a hangja (brrr), Ashley meg... nos, nagyon finoman szólva retardált, viszont legalább jót lehet mulatni Shep neki intézett beszólásain <#vigyor1> ("He's not a zombie is he?")

wedge31
Hát a DA😮...nem is tudom a legrosszabb esetben is egál.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

morcosqtya
Hagyjam a többi címet?
Úgymint pl. "párkapcsolat"??
<#idiota>

Optimus Prime
Hagyd a francba a többi címet, ez a legjobb mind közül.

morcosqtya
Na jó, de most kaptam meg a Skyrim-et a dzsízuszkától 2 napja, meg itt van még a Fallout3 is félbenhagyva, + az asztalon bontatlan fóliás Dragon Age + bontatlan fóliás DA vérvonalak.. stb.

Emellett én nem csak játszom az a helyzet (munka, tanulás, háztartás, párkapcsolat, olvasás, filmezés, zene stb).. 😊

hajrá 😄
morcosqtya
Újra fogom kezdeni.

<#bohoc>
morcosqtya

igen
morcosqtya
Lány Shepard-öt alakítva is össze lehet jönni Liara-val?
Van lehetõség leszboszi szerelem beteljesedésére? 😊

játszd tovább a játékot, és minden fõküldetés után menj oda hozzá
Sziasztok Help kéne most tartok ME1 végén, Ashly vel szeretnék összejönni és nem Liara -val a kijátszás elsõ két alkalmával vele voltam. Mit kell tenni eddig csak néhány szót sikerült vele váltani, apja, testvére stb. Folyton a fegyver pucolással elhajt mit kell tenni. Magyar nyelvû leírásokat nem találok. Vagy ha már leírtátok hol találom melyik hszben.

GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA

SgtMathias
Én is próbáltam anno magyarítani, de akárhogy is próbáltam nem jött össze. (Kivéve egyszer egy orosz patch-el, de akkor meg állandóan kifagyott utána a játék.) :/ Egyszerûbb ha beszerzel egy dobozos magyar verziót.

Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89

Sziasztok

A segítségeteket szeretném kérni honosítás ügyében. Már kifolyik a szemem annyit kerestem a megoldást, de nem találtam.

Steames karácsonyi leértékelésen megvettem a Mass Effect 1-et, le is töltöttem, leszedtem http://resi4.uw.hu/masseffhun.htm talált MEMagyar_t_s_rar és a benne levõ MassEffectMagyarítás.exe -t elindítva egy üres könyvtárba telepítettem, hogy megkapjam a benne levõ fájlokat, mivel a resi4.uw.hu oldalon a lejjebb található honosító csomagot már nem tudtam letölteni.

Követtem a web oldal "2. A Telepítés menete: " leírását (kivéve ezt a sort, mert nem tudtam értelmezni: "- Ugyanezt kéne megcsinálni a Mass Effect\BioGame\CookedP könyvtárral is." lehetséges ez a hiba, de nem értem pontosan mire gondol mit ismételjek meg és hogyan)

A játékon belül minden megjelenõ szöveg magyar, kivéve a párbeszédek, az angol maradt. (a megnevezések a szöveg elején magyarul van, pl. "Andersen kapitány:")

A configuration utility szerint a steam ezeket a verziókat telepítette:
MassEffect.exe v1.02
MassEffectLauncher.exe v1.01
MassEffectConfig.exe v1.02

Nagyon szépen köszönöm elõre is a segítséget.
Optimus Prime
Win7-nél ajánlott a kompatibilitási mód, meg adminként futtatni.

viziloitato
No, lehet, hogy a kompatibilitás móddal sikerült megoldani a problémát (XP SP3). Most, mikor eljut arra a pontra a program, akkor megáll minden, mintha fagyna, de ctrl+alt+del után hallható, hogy újra fut a program, hallani a hangját, és már csak vissza kell lépnem, folytathatom. Köszönöm a segítséget!
viziloitato
Pár napja telepítettem (ez az egyetlen játék, ami telepítve van a gépemre).
Kori
sztem próbáld meg újra rakni a gamet
nekem is win7 64 van és órákat megy egyfolytában

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

viziloitato
8 GB.
Lacoka12
nekem is win 7 64 rendszerem van más a probléma.Mennyi a ram-od?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Fenrir
Próbáld meg kompatibilitási móddal, tedd pl XP SP3-ra.

A halál csupán a kezdet...

viziloitato
Valaki meg tudná mondani, hogy miért áll le hibával a játék kb. 30 perc után? A harmadik ilyen eset után már a kedvem is elmegy az egésztõl. A patch fel van telepítve, a játék dobozos. Windows 7 64 van a gépemen, ha ez fontos lenne a megoldáshoz.
Lacoka12
máskép legyél rossz fiú ha be akarsz menni

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

SgtMathias
A warlord épületen én is gondolkodtam egy jódarabig, aztán utánanéztem neten és azt írták, hogy a mellékküldetést ami során oda kell bemenned, csak magas renegát pontszám esetén kapod meg.

Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89

Optimus Prime
Ja, az X-fire nekem is szarakodott, azóta nem is használom. Vele/rajta keresztül még a Halo is 5 fps-sel szenvedett, meg minden. :S

Ryder62
Igen, aki telehánnya a rendszerét általában ez a vége. De haver most írta hogy kilõtte a steamet meg xfire-t és így meglett a 60 fps-e.

Én is futtatok x-et játékok alatt de ilyen lassulásos dologgal csak egyszer kétszer találkoztam csak. Az xfire elkezdi 50%-on dolgoztatni a cpu-t, de megjavult ha kiléptem belõle és vissza. De neki folyamatosan ilyen volt és csak a ME alatt.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Optimus Prime
De ennyire? Nekem majd maxon futott a játék még 3 GHz-es Celeronnal is. Csak az akciósabb jeleneteknél akadt kicsit.

Talán nem ártana kitakarítania a rendszert, pl. a Temp mappát, leállítani a szükségtelen programokat. A háttérben futó "nyalánkságok" rendszerint elõidézik ezt.

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

Ryder62
Igen ott nekem is leesik de bõven játszható. De neki folyamatosan 20 fps körül van.

nekem ennél jobb gépem van és nálam is vannak bizonyos részek, mikor nagyon leesik az fps, pl. ha mászkálok a fellegvárban
Ryder62
hi

Havernak akad a játék méghozzá elég rendesen. 20-25 fpssel játszik de a gépe megvan hozzá fõleg a vidikari. Core2 2,5 ghz, 9800gt 1gb, 2gb ram.
A játék már patchelve lett.

Szerintetek mi lehet a hiba?

Optimus Prime
Mint Cameron a TSCC-ben? 😊

koschwarz
csak mindenképp tartsd meg az elsõ rész savegame mappáját!

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"