Mass Effect
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
OFF: én hasonló okokból reménykedem, h Judy Greer (Archer) szinkronizál majd valami videojátékban, iszonyatosan jó hangja van... de Jennifer Hale is bõven belefér az elõbb említett kategóriába <#bohoc>#bohoc>
"The trees move. Do you not see it?"
Eszméletlen szexi a hangja.. 😊
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
ME2-ben szerettem volna "Talizni".. 😊 ..de nem lehetett, mivel olybá tûnik Tali megrögzött hetero csaj.
Kár érte....
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Úgymint pl. "párkapcsolat"??
<#idiota>#idiota>
Emellett én nem csak játszom az a helyzet (munka, tanulás, háztartás, párkapcsolat, olvasás, filmezés, zene stb).. 😊
Van lehetõség leszboszi szerelem beteljesedésére? 😊
GIGABYTE GA-MA785GT-UD3H, Phenom II 925, KINGMAX 2x2Gb+1x4Gb DDR3 1333Mhz, GIGABYTE GV-R577UD-1GD 1GB DDR5, Seagate 500GB+Samu 500Gb, CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W, Thermaltake V3 BE, Benq G2220HDA
Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89
A segítségeteket szeretném kérni honosítás ügyében. Már kifolyik a szemem annyit kerestem a megoldást, de nem találtam.
Steames karácsonyi leértékelésen megvettem a Mass Effect 1-et, le is töltöttem, leszedtem http://resi4.uw.hu/masseffhun.htm talált MEMagyar_t_s_rar és a benne levõ MassEffectMagyarítás.exe -t elindítva egy üres könyvtárba telepítettem, hogy megkapjam a benne levõ fájlokat, mivel a resi4.uw.hu oldalon a lejjebb található honosító csomagot már nem tudtam letölteni.
Követtem a web oldal "2. A Telepítés menete: " leírását (kivéve ezt a sort, mert nem tudtam értelmezni: "- Ugyanezt kéne megcsinálni a Mass Effect\BioGame\CookedP könyvtárral is." lehetséges ez a hiba, de nem értem pontosan mire gondol mit ismételjek meg és hogyan)
A játékon belül minden megjelenõ szöveg magyar, kivéve a párbeszédek, az angol maradt. (a megnevezések a szöveg elején magyarul van, pl. "Andersen kapitány:")
A configuration utility szerint a steam ezeket a verziókat telepítette:
MassEffect.exe v1.02
MassEffectLauncher.exe v1.01
MassEffectConfig.exe v1.02
Nagyon szépen köszönöm elõre is a segítséget.
nekem is win7 64 van és órákat megy egyfolytában
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89
Én is futtatok x-et játékok alatt de ilyen lassulásos dologgal csak egyszer kétszer találkoztam csak. Az xfire elkezdi 50%-on dolgoztatni a cpu-t, de megjavult ha kiléptem belõle és vissza. De neki folyamatosan ilyen volt és csak a ME alatt.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Havernak akad a játék méghozzá elég rendesen. 20-25 fpssel játszik de a gépe megvan hozzá fõleg a vidikari. Core2 2,5 ghz, 9800gt 1gb, 2gb ram.
A játék már patchelve lett.
Szerintetek mi lehet a hiba?