NFS: Pro Street

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lol, azért hogy a colin szim:D meg ferrari y-al:D tényleg tudtok gyerekek!!:D:D:D

fel tudtok dobni egy-egy hülye napot meg kell hagyni:D:D

a cikkrõl meg: marketing blablával tele az egész. tele olyan szavakkal amitõl csorogna a nyálad. ha meg majom vagy be is veszed. annó a carbont is beharangozták pedig de egy unalmas nulla lett az egész. telerakták csillogó hülyeségekkel, hogy örüljön a nép, de maga a versenyérzet még egy bivaly géppel (hw és ingame kocsiszint) is dögunalom volt és sehol nem volt az ug1-ben levõ online 10körös rohangászásokhoz képest akár csak egy atlanticán v. nrr-en ahol az átlagspeed 180mph köbö

van egy haverom aki divatmajom. amikor megvettem egyik ismimtõl egy 750-f-es a4tech egeret mert a sajátom megdöglött, és õ meglátta, hogy fúúú 2500 dpi akkor rögtön, neki is egeret kell venni!!! de mégis milyet? én megvettem 4k-ért mert sokkal pontosabb mint volt egy régi samsungom, de alapjába véve dpi ide, v. oda csipõbõl tüzelésnél q3ban amikor szinte nem is nézem a célkeresztet nem tok pontosan lõni alig irányitott rántásnál mert szélesebb a se@@e az egérnek mint a kezem és igy nem tudok stabilan fordulni vele. de megvettem mert egy copperheadre nincs pénzem pedig a kezemre a 2000dpi fölöttiek közül eddig az ált a legjobban. de õ? ergomókusság meg ilyenek? i$tenments!! ha egér!..akkor annak Logitechnek kell lenni! mert a logitech márkaaaa....anyám. elmentem végignézni a logi oldalára gaming egér kategben. hát mit ne mondjak a felhozatal elég érdekes volt mind technikai mind design, ergomókusság terén. fõleg, hogy a srácnak kisebb keze volt mint az enyém sokkal. mutatom neki mi a választék, erre aha, meg izé.. és 1 hét mulva látok az asztalán egy batár nagy egeret. persze mi mást vett volna mint wireless egeret. imád gémingelni a kölyök szóval marhajó döntét hozott...azóta is csak anyázást hallok a fal másik oldaláról mert windowsban az ablakkezelõ gombokat nem bírja eltalálni annyit ugrál az egérkurzor, meg annyit kell elemet cserélnie mint fosos kisbabán a szülõknek a pelenkát...

a gépe amúgy egy p4 prescott, 3ghz, 6800gt-vel meg aszem giga ddr400al erre mit látok amikor kijön a carbon, graf a fullon, az út csillog, a textúra élesség épp csak szét nem robbantja a monitort, elõtte a 25k-s momo kormány, az fps valahol a 14 és a 40 között szenved, de inkább átlag 20, de õ váltig állitja kurvajó, majd egy hegyi pályán egy ai-t könnyû fokozaton 4. nekifutásra próbál leküzdeni úgy hogy minden alkalommal elszáll a fenébe és ha csak egy kis koccot kap balról már alig tudja egyenesbe hozni a kocsit. szidja mint atom az ai-t, majd fél óra múlva amikor visszanézek elkezdi: "na most lealázom mert TUNINGOLTAM!, persze megint nem megy a dolog hiába mosódik el mindenféle szép szinben a screen amikor hátradõlve vezeti a kocsit nitroval..vissza a fõmenübe ahol kiderült belekerült egy lvl1 engine és egy lvl1 nitro. wow.. mondom, tuning a köbön...

szóval... a carbon véleményem szerint tipikusan az a gém amit az ILYEN embereknek írnak. azoknak akik még egy game-et sem bírnak besetuppolni, majd veszik alá a trendy hardware-t és dicsekednek vele, hogy de királyak. ezzel a vezetéssel amit srác produkált nfsu1ben még medium fokozaton is elhasalt volna a gyerek, s csak úgy viszonyitásként akik hardon befejezték és nagyarccal kijöttek hogy a skyline az i$ten és beültek online gameben, 1 10 körös meccsnél már az elsõ körben vagy úgy lemaradtak mint atom, vagy akkorákat repültek és disconnecteltek mint a török pistike aki bemászott az egri ostromkor az ágyucsõbe..

amit én látok: egy szánalmas videó a prostreetnél amit összedobtak 5 perc vagdosással valami vidszerkesztõvel. lesza$ják a teasert mert nincs mit a marketingesek elé nyomjanak szerintem. tradeable vinyl..wow jesszus egy autós gémnél ez már aztán uberkirály.. most bele lehet magyarázni, hogy sejtelmes akart lenni a video hogy direkt felkeltse az érdeklõdést.. persze.. ki mit akar meglátni egy game-ben. én amondó vagyok, hogy ha valami ku$vanagy és tényleg nagy akkor az ember erre alapozva akar döngetni és meri is reklámozni a terméket. szerintem egy valamilyen fajta törés lesz a gémben, de attól félek vizuálisan bár lehet lesz akkora élmény mint egy a legújabb colinban látható, de gyanitom megint elku$ják a fizikai becsapódások súlyát. az nfshs-ben volt ugyan törés meg a porschésben is, nade könyörgöm a jó égbe már azért ha 200al falnak megyek akkor azért nehogy már hogy attól legyen orgazmusom, hogy az elülsõ lökhárító bemegy 3 centit!! vagy nézzen ki akárhogy a törés, kiszámláznak 87$-t az nfs4ben bár sose volt sok pénze az embernek de azért nevetségesen olcsók voltak a javítások és a törések. és félek ebbõl megint nem fog kinõni az EA mondván a divatmajmok nehogy azt mondják "desza$, összetört! hagyom a fenébe".

én azt látom, hogy megint tömegigénykiszolgálással csinálnak majd egy b-s kategu gémet. és az ellenkezõjérõl szemernyi mértékben sem akar meggyõzni a reklám. ha igazán ütne, akkor be mernének vállalni egy akkora reklámot mint volt annó a farcry és crysis esetén ahol lehet sokaknak nem jött be a gém, de legalább a teaser vizuálisan lekötött. más gaméknál meg tojnak a vizuális ingerekre a reklámban de legalább csinálnak egy pörgõs összevágást a játék legjobb feature-jeibõl.

itt mit látsz legjobb feature-öket? lesz egy lehet jó graf ami meg tudja enni a géped, és egy valamilyen szintü törés. és ennyi

hogy pedig a free-roammal szakítottak és tojtak arra, hogy az nfsu1 után is mennyien könyörögtek a nagyobb városrészekért és, hogy az ug2ben sokak álma vált valóra, hogy kicsit tényleg bóklászhattak (hozzátéve még így is milyen kicsi volt a map) ezzel szerintem egy kani nagy rajongói tábort vesztenek el, és egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy akár csak az ilyen sejtelmességi trükkökkel meg PRO szavakkal el lehet azt adni, hogy megfojtanak megint egy kanál vizben(betonketrecben)..

a cikkben szereplõ dögös csajok duma meg... ja, persze.. hiszem ha látom, addig meg amondó vagyok, hogy csak arra van, hogy szájhagyomány útján egyik span odamondja a másiknak: "gyere el az sg-re mert ott infó van a legújabb nfsrõl!! meg ku$vajó lesz!!" gyakorlatilag meg ugyanúgy semmi infó mert mit lehetne tálalni amikor a fejlesztõ cég is smucig nem látható okokból...

az egyedüli pozitiv dolog amit ki tudok emelni, hogy nem 2-4 kép van a gémrõl hanem sokkal több. persze csajok egyiken se...

az ilyen idióta beszólások meg: "atom lesz a törésmodel!!" "te elhiszed hogy lesz törésmodel?" meg a szánalmas vergõdés szokásos szinvonalát mutatják meg

tiszta uaz mint az "atom lesz az új nv kari!!" meg az új ati kari!! és közben még hertz infó sincs nemhogy felépítési, vagy netán benchmark.. de néhányan kristálygömbbel a se$$ükben világitanak bele mint világito-torony az éjszakába.. Mo. büszkeségei...oh yeah!!

na lehet an|ázni! aszem adtam okot párat..

Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.

Sadist
Sok naiv kis butuska, ti komolyan hiszitek, hogy lesz törésmodell? :)

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sanyix
OMG!!!
colin árkád, testdrive nevetségesen vérárkád, flatout is durván árkád. Egyedül a burns rallyt találtad el. Az szimulátor.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

psishock
hmmm, legyen mondjuk átlagon aluli, már ha csak a többi részhez viszonyítsuk a sorozatból. :)

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

DjDano
Igérni lehet akármit, de a Carbont is überszuper hipergémnek harangozták be, aztán kaptunk egy átlagos játékot

psishock
khh.hl..(torkára szalad a sör) flatout mind szimuláció?! OO_OO
öregem, zegyik legnagyobb arkád st amivel a közelmultban találkoztam, rakéta-autók meg mi1más. -_-

C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2

hát akkor vedd fel a csörgösipkádat kisbarátom. hogy noname arcade-ból rengeteg van? no és az ki a francot érdekel?
túloztam amikor azt mondtam rengeteg szimulátor van, de akkor is sokkal több jó nevû szimu van mint árkád: colin, burns, testdrive szériák, flatout 1,2- ha nagyon akarom, ide sorolható.
no és arcade? nfs, juiced, - ennyi. errõl beszélek.
Sanyix
Azért mert a prauk a sztrít körbekerített részein részingelnek.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
Ja meg az értelmes rendõrök, amik nem csak fénysebességre gyorsítással és catch uppal tudnak utólérni, és nem kell fél óráig egy helyben állni hogy elkapjanak, hogy egy kis nehézség is legyen.

HöfEE
Igen! nekem is ugyanez hiányzik az NFS-bõl. Hogy mehettünk erdõben , hegyvidéken különbözõ tájakon nem csak a betondzsungelben.

Elsõ Undergrund jo volt.Masodik elmegy.
Harmadikat csak kiprobaltam.Hat elmegy.
Carbont nem vettem faradsagot es nem probaltam ki.
Nevetseges ez a sok uj nfs.Maj ezutan is jon,maj ezutan is jon egy masik.
En mar ebben nem latok fantaziat.
hogy lehet pro street a játék neve, ha csak versenypályán lehetlesz benne menni?
tehát az akinek nem "hétköznapi" kocsija van már valami isten? vagy mi? apám...

a te meglátásod szerint ha az invictus csinálna egy carnageddon szerû progit amiben csak ferrarik, maseratik, rollsok, és egyéb 25milla feletti árú kocsik elnnének azok licenceltek lehetnének és totálkárra is lehet törni? Akkor szólnál nekik hogy megengedem hogy engem licenszeljenek az egyik játékba mint sofõr.. hátha akarnak olyan effektet beletenni mint ami a flatoutban volt :P oké.. tehát tömören csak neked.. ha fizetsz akkor megveheted a licenszét bármilyen kocsinak, és ha van pénzed bármilyen kocsit megvehetsz.. érthetõ voltam?
noss
a végén még számomra is élvezhetõ lesz az nfs...

________ `_~_\" noss

Sztem olvasd el az elsõ hszemet még1x.. k*rvára nem arról beszéltem, hogy megvehetõ egy autó vagy nem... apám.
még hogy nincs arcade autós.. lol az évtized vicce..:P aranycsögõsipka díjjat neki XD az a baj ha egy szimultáor kijön akkor arról hallasz mert ritka, és ráadásul majdnem mindíg minõségi cuccok.. míg az arcadról alig hallasz és gyakran olyanok is.. mintha lett volna pár magyar fejlesztésû is.. ha nem vágják hozzám egy újság mellé nem is veszem észre hogy létezett.. pedig még trabit is lehetett benne tuningolni..
marositech
Hmm NFS...lemaradt a törésbuliról...Juicedben volt a legjobb törésszimulátor.
Ott nem csak deformálódik valami, hanem el is romlik.
És remélem lesz egy szép verseny a NFS és a Juiced között.
Amúgy a cikk nagyon jó volt, remélem maga a játék is az lesz.

bertino
nincs sok :adsadsa??FDDDM?MMM:?:?DSSD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sanyix
Hát ez úgyis árkád lesz, az EA beszél megint összevissza faszságokat, mint szokott, de úgyis vérarcade lesz ezis. És inkább árkád játékokkal lehet dunát rekeszteni, szimulátorból nincs sok.

mi lesz azokkal (velem) akik nem akarnak századszor is nekimenni egy kanyarnak mert sehogy sem sikerül, akik nem akarnak azzal szarakodni, h egyáltalán a pályán tudják tartani a béna kezek alatt kacsázó gépszörnyeket?
akik árkádot akarnak és nem szimulátort. csak bekapcsolni és ökörködni a pályán, eszetlenül száguldozni gyerekjáték irányítással. szimulátorokkal dunát lehetne rekeszteni a jó kis arcade meg mehet a levesbe?
az nfs-t anno -ahogy már más is írta- az tette naggyá, h lélegzetelállító pályákon száguldozhattál olyan járgányokkal amilyen neked sosem lesz.
az ándergrándos baromságból már ki kellene lépni, ezek a gyorsulásos baromságok "egynek jó volt" kategóriába tartoznak, de ez a sokadik bõr már nagyon szánalmas. most meg (jól tudom?) bekerített versenypályák lesznek, kicsit se lesz unalmas...
térjenek vissza az elsõ három nfs világába mai graf. lehetõségekkel és újra sikeresek lehetnének. így csak a nevüket tiporják.
és ezekközül eggyiket sem lehet megvenni? LOL? de mintha nem is lett volna szó arról hogy hétköznapi vagy sem.. a lényeg hogy létezõ tipusok és törnek.. de lehet én tévedek.. na megyek egy körtaz új McLaren F1-emmel... XD
bardocz
arra válaszolta ezt,hogy nincs egy olyan játék se ps2-n amibe fantázianév kocsik vannak és törnek
de csak 2007 november-be jelenik meg

Persze, mind átlagos hétköznapi autó: Ford Mustang GT (2005), Renault Clio Sport v6, Toyota Scion TC, Seat Ibiza Cupra, Honda Civic Si (2006), Fiat Coupe, Renault Megane Sport LOL. Ezek mind mind versenyre szánt autók. De mindegy, nem muszáj elhinni.... apám.
ez rohadt jó játék az etszer biztos<#hamm><#finom>

0Speed0
Szted a képeken azok mik?! Fantáziakocsik??
Nem-nem,az ott egy Rx-7 -es, egy Plymouth Barracuda és egy Mitsubitshi Eclipse... nah vajon fantázia kocsik lesznek benne?? Az eddigi NFS-ekben volt fantázia kocsi?? (nah jó volt néhány koncepció, de úgy általában a "valóságra" >>muhaha<< törekedtek )<#idiota>

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

akkor fiam töltsd le kérlek a juicedet.. ha megvan akkor indítsd el és játsz vele.. és menj bele az elsõ lehetséges akadályba teljes sebességnél.. és hopp, már össze is tört a gép.. igaz ahhoz hogy le is állj sokat kell borulni, ütközni de össze lehetr hozni.. ja és utána fizetni kellett a javítás költségét.. és minden kocsi licnecelt volt, ráadásul több is volt belõlük mint az UGben.. és azt hiszem 1-2 hónappal az UG2elõtt jelent meg .. vagy egyszerre.. pedig akik a Juicedet csinálták nem egy EA tipusú tõkeerõs cég..
sweech
inkább egy hot pursuit 3-at csinálnának végre, unalmasak már ezek a tuningolós, gyorsulási versenyes ratyiságok :C

"A gyártók nem járulnak hozzá a töréshez" márpedig igaz. Nekem egy nagyon jó barátom dolgozik az Invictus Games -nél, mióta a cég megvan, pár autós játék fûzõdik a nevükhöz. Azokhoz az autókhoz amit a hétköznapi ember is használ, nem igazán járulnak hozzá a gyártók a töréshez. A wrc, nascar, stb. verseny játékokat (colin, gtr, toca) leszarják, ott törhet, azok nem utcai autók. Amúgy is bárki látja a versenyeken mikor ripityára megy 1-1 autó. De pl a Street Legalban telesen átlagos utcai autókat lehet tuningolni, nincs is benne márkanév. Vagy gondoljatok a gta-ra, ott miért nincs igazi márkanév? Sokkal hangulatosabb lenne. De mégse... Ha az EA-nak ebben az esetben sikerült kiharcolni a törést, akkor ok, de inkább az a gyanúm, hogy kifejezetten versenyekre szánt járgányok lesznek a játékban, alap, szalonból kihozható autók nem.
na azért nem hiszem h csak ezért nem törtek az autók mert nem vettek licenszt... ha valaki játszott annak idején a juced-dal akkor tudja h ott márpedig törtek az autók és nem fantázia néven mentek hanem full kiírt néven még a kaszni kód is volt egy két helyen sõt még az évjárat is. és asszem ez ug2vel volt egy évben -bár ez nem biztos- de autók és fíling tekintetében odavert neki rendesen sõt itt még hamarabb volt ez a csapat menedzselõs dolog mint hogy a carbon kijött volna
az EA meg próbál majd valami szart eladni meg össze viszan lopni és tuti h ki spórol valamit...

Emberek, azért a Ferrarit y-nal írni, ehhez tehetség kell.
"járgányát több ezer tuningolási lehetõség segítségével,"

Remélem ez nem azt fogja jelenteni mint az eddigi részekben.....mert mindig ezt hajtották, h többezer féle lehetõség...JAH IGEN, beleszámolták a 3 upgradet + a 200 matricát KOMBÓKKAL...magyarúl 2000 féleképpen rakhatod rá a matricát és van 3 féle igazi tuning is.Nagysztárok a srácok.Ha olyan szintû lesz mint a street legalba akkor azt mondom ok.Ha nem akkor :köp:

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

hispan2
Több autógyár közleményben jelezte (például az NFSMW megjelenése után), hogy valóban azért nem törhetnek az autók, mert így szólt a szerzõdés. Egyszerûen nem jó reklám a micubisinek, ha a fullosra tuningolt 300.000 dolláros autót összetörve látja a játékos. Ez az üzletpolitika: tudat alatt azt hiszi a játékos, hogy ez a kocsi mindent kibír.
Az, hogy más játékokban miért törik az autó, más tészta. Az általad említett csúcsmodellek (ferrary-lambo-maserati) nem szorulnak ilyenfajta reklámra, így nem céljuk a PC játékok vásárlóinak elkápráztatása, mert gyakorlatilag elhanyagolható többségük fog csak hozzájutni egy ilyen autóhoz az életében (ellentétben pl. a MW sok autójával).

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

hispan2
A MostWanted-ben az volt a jó, hogy volt egy relatíve nagy, szabadon bejárható környezet (a karbonnal nem játszottam mert a kocsik ott sem törtek így arról nem szólok...). Ha most ezt a ProStreet-ben elveszik és megint fix pályákra kényszerítik az embert - nem lesz úgymond freeroam -, akkor lehet, hogy ez visszalépés lesz.

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

mikor kerülhet a gépemre leghamarabb ki tudja ??<#boxer><#banplz><#help><#gunyos1>
VRSDM
"Mert eddig azért nem törtek az autók mert úgy az autógyárak nem adták volna a nevüket a játékhoz."

és te ezt jól el is hitted, minden elismerésem...

gtr2 széria, érdekes a csúcsmodellek (ferrary-lambo-maserati) meg adja a nevét? de egy ford meg nem? <#nyes>
ez csak egy példa volt... de nézd meg hány játékban törnek a kocsik, és hányban van eredeti kocsi -.-

/nameg az nfs:6ig, tudtak törni nem? akkor utána nem?

nelégy már naiv könyörgöm

u dont have to listen anybody else but me

Ha még menni fog a gépemen(3200+,1,5GB RAM, 6600GT), akkor még talán kipróbálom. De, hogy egy EA játék miatt fejleszteni gépet...Akkorát még nem alkottak soha. :)
Hát ha ennyire hangsúlyozzák a Pro Street-nél,hogy lesz benne törésmodell akkor leszek olyan naív és elhiszem.Szerintem nem lesznek olyan hülyék,hogy ezek után átqrják a várakozó játékosokat.

\"Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz;Gigabyte P35C-DS3R;Kingmax 4Gbyte Ddr2;Msi Nx8800Gts 320 Mb OC;Maxtor 320Gb\"

jéé az EA végre hajlandó volt többet fizetni a licenszekért? még ilyet.. még a végén jó lesz a progi..

amúgy valaki írta hogy mennyi törõs játék van ps2-n.. de mintha a flatout, és a burnout sem a licenszelt kocsikról híres.. a colin meg a toca gyak. egy gurppenlicensz.. kellett a wrc abban meg benne vannak a kocsik.. vagy kellett a dtm.. akkor meg abban..
mousee
Tecczik... várom már nagyon :)

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Most kövezzetek meg, de nekem ez így nem hangzik jól. A régi NFS-eknél választható pályákon mehettünk. Ezek mindig valahol szép tájakon vezettek. Tök jó volt, én szerettem. Részben mert autózni jó, részben mert szép tájakon tehettem mindezt. Aztán az Underground nekem nem ment rendesen a gépemen, de a Most Wanted pl. megint marhára bejött, mert ott volt egy hatalmas város, amit kedvemre bejárhattam. A szabadságérzet ott volt. Aztán a Carbon már nem jött be az éjszaka miatt, és most itt van ez. Nem szólt a cikk arról, hogy hogy lesz a verseny választás, de nekem eddig úgy tûnik, hogy majd talán listából lehet választani vagy ilyesmi. Magyarul elveszik a szabadságérzetem. Mindig csak a körbekerített pályák... hát az nem nekem való. Persze még nem ítélkezhetek, mert még nem láttam a játékot, de ez most kissé aggodalommal tölt el. Egyébként örülnék egy olyan régifajta NFS-nek új köntösben, amiben szép tájakon lehet versenyezni.
Én már jo ideje nem vagyok oda az nfs-ekért de ez érdekel.az autok meg azé nem törtek mert az EA nem vette meg a gyártóktol a jogot h törjenek az autok.
Ez melléfogás volt...Simán bírja a ps2 hardvere a törést.Ennek semmi köze nincs amúgy a hardverhez.Itt csak az volt a gond,hogy a gyártók nem adták a nevüket!Törhetõ kocsis gamek ps2-n: burnout,colin,wrc,toca,flatout,stb stb...
gneoka
Igen ez a közhiedelem magyarázata igazából azért nem törtek mert a konzolok kapacitása nem engedte volna meg .... mostmár ez TALÁN! elhárult (bizonyíttékként nézz meg egy csomó játékot ahol nevén vannak nevezve az autók és törik a kocsi PC-n Pl: Toca 3) és egyet sem tudsz mondani PS2-õn például ahol kamu név van és törik az autó

Vizont szerintem vagy nagyon arcade lesz a törés vagy irtóra eltúlozzák és egy 20km/h körüli falnakmenettel tropára töröd a kocsit és Game Over még nem láttam igazán jó törésmodelt csak a végleteket, és nem hinném hogy pont az EA fog elõrukkolni vele amikor a szimulátorokban nagyon nincsenek otthon :(
de kívánom, hogy ne legyen igazam.

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

bertino
megjegyezném, hogy a törés nem pletyka, eleve errõl szol minden hir, a pletyka max az, hogy a sok gyökér képtelen mindezt elhinni...

ettõl függetlenül jo cikk, van hangulata

bertino
gya ez a sok értelem :ASDA:DS:ADSAS:AFF?ASFDAF?

gyaa geci erre én is kivi vok

Kiváncsi leszek az autómárkákra, hogy valós járgányok lesznek vagy fantázianevüek.
Mert eddig azért nem törtek az autók mert úgy az autógyárak nem adták volna a nevüket a játékhoz.

ha a füst tényleg ilyen pofás volumetric particle-bõl fog állni,akkor ez a játék már egy jó érv a gépújítás mellett...

Ígéret, ígéret, ígéret. Hiszem, ha látom.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),