102
  • psishock
    O_O
    nekem biztosan nem lett volna idegem ennyire pontosan kitapasztalni/kifejteni az egérhasználati szokásaimat. Azért megnézem a razor újabb fejlesztéseit, ha tényleg annyival kisebbek és jól megmarkolhatóak még a számomra is, akkor nincs okom nem passzolni be 1@ magamnak is, elvégre az egyik legtöbbet melegített alkatrésze a gépünknek :) A krait mondjuk elég kicsinek és laposnak bizonyul (viszonyítva a többihez), meglássuk élőben mit mutat, az ára is reális.
  • Cheesy
    Remélem nem csak drag raceingről fog szolni, mert azt az eddigiekben is utáltam.
  • Mice
    :) nos az mx518-at sajnos ismerem:) volt hozzá szerencsém, és sajnos kegyetlen dagi:)

nálam az egérfogás az úgy szokott kinézni, hogy az egér szorításában a kisujjamon kívül az összes szerepet szokott játszani, sőt, közvetve az is, ui. ahol tőben az végződik és befut a tenyérbe akkor az egér nekitámaszkodik annak a ?gümőnek?/?izületi végződésnek? is ahol az ember tenyerén bőrkeményedések szoktak kialakulni a sok pakolástól.

a mutató bár pihenve felkészülve szokta várni, hogy kattintson, a gyűrűssel egyetemben az egér élében egymás felé szoktak szorítani, hogy az eleje is stabil legyen a fogásnak

a gyűrűssel és a hüvelykkel az egér oldalát szoktam szorítani, de ezt csak akkor szoktam tudni megtenni, ha az egér oldalfala közel áll a függőlegeshez. az mx518nál ez nincs meg. ha a baloldalán levő kis vízszintes, lapos, lemezszerű kitülemkedésnek ha neki is tudom valamennyire támasztani a hüvelykujjam mivel alacsony, soxor elszáll róla az ujjam ha gyors mozgást igényel a játék. az egér jobb falán meg nem találok olyan pontot aminek neki tudna feküdni a gyűrűsujjam, mivel ott egy behorpadás van, hogy felfeküdjön rá az ujjam. pont mint a baloldalnál ahol horpadást csináltak az ember ujjainak. ezeket én viszont nem használom, mert ha ezekbe belehelyezem teljesen az ujjaim, hogy ezen pontok mentén mennyire tolom el jobbra v. balra az egeret csak attól függ így, hogy mekkora erővel tolom. ez így pedig elég pontatlan. ha csak félig fexik fel az ember ujja az egérre és a másik fele meg lent van, vagy egy stabil egérpadon, vagy sima felületű asztalon, akkor azon megtapad természetszerűleg az ember ujja és a tapadási surlódás miatt sokkal jobban és irányítottabban lehet egyrészről érezni, hogy mennyire tolod el az egeret (hisz van viszonyítási alapod azzal, hogy el akarna mozdulni az ujjad az asztalrol de odatapad-->látod/érzed hány milit tolnál az egeren)) illetve azzal, hogy odatapad az asztalhoz az ujjad ha el is toltad valamennyire pl. jobbra az egeret de az ujjad még oda van tapadva, amikor abbahagyod a tolást visszarántódik az egér az ujjad mellé (ergó van egy fix pont amibe visszatér az egér a 8 közül akármelyik irányba is toldtad el. ha az ujjaid nincsenek letámasztva ezek a visszatérési pontok nincsenek és nem tudod mennyire toltad el az egeret-->nem tudsz pl. olyat csinálni q3-ban, hogy 2-3 milimétert jobbra-balra rángatod stabilan-->mint amikor szineztél kicsi korodban 2 vonal között és nem akartad, hogy kicsússzon a cerka a vonalak közül. ezekhez viszont egyik részről keskeny egér kell, hogy át tudd fogni, másik részről meg lapos. mert bár kényelmes hogy megemeli a tenyeret sok egér (a sajátom is), de sajnos így felemeli annyira az egész kezem, hogy az ujjaim nem érik el az asztalt(jó, valamennyire elérik mert természetszerűleg lefele nyujtozkodnak, de feszitett kézhelyzet)

a hüvelyken kívü így a gyűrűs se éri el az asztalt. a kisujjam meg szintén csak támasztékként nyúlik ki az asztalra fékezvén az egérmozgást és támpontként érzékeltetve merre mozdul az egér. az is egy viszonyítási pont. a szélesebb egereknél viszont nem tudod a mutatóval és a középső ujjaddal a szélén, élében fogni az egeret mert annál szélesebbek és ilyenkor felfekszik a jobb-egérgombra a gyűrűs ujj is amivel elvessztessz egyet a manőverezéskor használt ujjaidból-->kevesebb ujjad fogja az egeret minden irányból kontrolban tartani és inkább csak felülről tenyérrel tologatós game lesz az egész egérhasználat

ezeken a pontokon kívül még a tenyér jobbalsó fele a másik ami lerögziti az egeret, illetve alulról mint egy satu még a kisujjam alatti gümő és a hüvelyujjam nem tenyérben hanem annál bentebb levő pontja közé szoktam még szorítani az egeret, ezt viszont csak akkor tudom megtenni ha az egér vége hegyes. a 750f és az mx518 is ha hátára fordítódik akkor látszik, hogy az alja egy majdnem teljes kört ír le, ami baromira széles. ezt nem lehet a gümővel és a hüvelyujj tövével stabilan átfogni, max akkor ha alig több másfél-2 centinél. a razer egerek meg 1-2 ms egérnek, meg egy régi nagy compaq golyós egeremnél láttam ilyen hegyes véget eddig csak, persze hegyes véghez keskeny törzs szokott társulni, kivéve mondjuk a boomslanget. nekem főként az ilyen alakjuk miatt és nem a márkájuk miatt jön be a razer. hogy magas dpi-sek és az már csak hab a tortán, meg hogy gyártanak ők is padot hozzá, de főként azért szeretem őket, mert rengeteg ponton tudom "megmarkolni" az egeret, és nem csak fexik rajtuk felülről a kezem. nekem igy ezért a kevésbé ergomókus egerek jönnek be mert jobban átfoghatóak, irányíthatóbbak. az extramini egerek (e.g. laptopegerek viszont a másik extrém véglet)azokat se szeretem, mert azok meg nem érnek el falukkal az ujjamig. az mx518 meg a sajátom az viszont nálam a batár nagy kategória. amíg viszont nincs másra pénzem... használom...
  • Mice
    megmondani nem mondtam meg de hogy mi volt az előzménye, hogy hogyan jutottak el idáig, hogy mik a tendenciák, hogy eddig miért alakult és hogy, azt legalább valami kontextusba helyeztem és nem érzelmi alapon írtam.

a free-roam kinyírása viszont mindenképp egy lépés a kalap sza$ irányába!
  • psishock
    Mice, én copperhead helyett mx518-at ajánlanék, nézd meg akárhol összehasonlításban, jobb. Kiskezû embereknek nincsenek gamer egerek tervezve. általába mindegyik "ergonomikus" dehát ahogy mondanád "nagys*ggû" és szétdobott, hogy "belefeküdjön" a kezed. Nekem az átlag egér méretének a fele, max 2/3 lenne az optimális amivel "jól" érezném magam, de nem kérdezik a gyártók, hogy mi a véleményünk, szóval ez van. én "fogni" szeretem az egeret a hüvelyk és kis+gyûrûsujjal, csak így tudok nagyon gyors és precíz lenni (jobb vagy bal kéz nem számít, bár a jobb kezet preferálom, ha van választásom), és nem ráfektetni komplett a tenyeremet mint ahogy éreztetni szeretnék velünk. (úgy olyam lomha feel :)

A játékról meg szerintem mindenki azt plelykál ami tetszik neki, ez a szép benne, nem kéne ezért lehúzni szegényeket :) majd ha megjelenik akkor úgy is kézhez kapjuk a bizonyítékokat, addig meg had izzon a vér azokba akit ezt szeretik érezni :). Szabi, az exklúzív gamer cikkírónk egy ideje, de én szeretem, bár ő annál kevésbé írogat vissza nekünk, de figyel a reakciókra és biztosan jól esik neki a bíztatás. Amit a bejelentett dolgokról írnak (bárhol) az szerintem addig spekulációnak számít amíg nem jött a szóban forgó játék ki, nem-igen kellene "készpénz"-nek venni ;). Had ne monjak példákat.
  • HöfEE
    idézek:
    "tiszta uaz mint az "atom lesz az új nv kari!!" meg az új ati kari!! és közben még hertz infó sincs nemhogy felépítési, vagy netán benchmark.. de néhányan kristálygömbbel a se$$ükben világitanak bele mint világito-torony az éjszakába.. Mo. büszkeségei...oh yeah!!"

Te most segget csinálsz a szádból? Ugyanis te is éppen azt ecsetelted végig , hogy mekkora a szar lesza game.Igaz hogy azt írtad, hogy hülyeség megjósolni, hogy nagyon fasza lesz, de ugyanakkor az is baromság, hogy előre megmondod hogy egy kalap szar.
  • mazlista
    http://videa.hu/main.php?page=play&v=GMyAiaA8LvOHMS9v írjátok be!
  • mazlista
    http://videa.hu/main.php?page=play&v=GMyAiaA8LvOHMS9v..... Ezt nektek!:D
  • Szefmester
    én melletted vagyok... bár ez lehet nem vigasztal:P
  • Mice
    a cikket amúgy pár napja olvastam és azóta nem néztem vissza. azóta annyit még most igy második olvasatra hozzátennék, hogy 2dolgot azért nagyon becsülök a cikkíróban:

az egyik, hogy a bevezetőt azt marhajól megirta, hangulatos és kidolgozott mondatokkal és igy másodjára átolvasva a tuning részt se tudta le pár szavas cikkösszedobással. látszik, hogy azzal is törődött és feccolt. munka biztos volt benne kicsiszolni a mondatokat. ezt nagyon becsülöm és elnézést, hogy leszóltam a cikket csak pár dolog már kipotyogott mióta olvastam és igy a mai nap csak a hsz-ekkel a fejemben ragadtam billt. becsülendő az alapos munka márpedig a szövegszerkesztéssel tuti sok idő ment el és a mondatok megválogatása nagyon szép olvasatot eredményezett.

Kedves cikkíró tehát felejtsd el léci az szekálásom és köszi még1x hogy öltél időt a cikkbe az utánajárásokkal. ne vegyék kedved a hálátlan hsz-elők és mindig hasonló munkát a kezeid közül. remélem a szélcsati és az autosculpt meg a többi amit említettél, de az előző hszem előtt megfelejtkeztem róluk, tényleg benne lesznek és nem csak átvág minket az EA. sajnos nem ez lenne az első eset
    peace
  • Mice
    lol, azért hogy a colin szim:D meg ferrari y-al:D tényleg tudtok gyerekek!!:D:D:D

fel tudtok dobni egy-egy hülye napot meg kell hagyni:D:D

a cikkről meg: marketing blablával tele az egész. tele olyan szavakkal amitől csorogna a nyálad. ha meg majom vagy be is veszed. annó a carbont is beharangozták pedig de egy unalmas nulla lett az egész. telerakták csillogó hülyeségekkel, hogy örüljön a nép, de maga a versenyérzet még egy bivaly géppel (hw és ingame kocsiszint) is dögunalom volt és sehol nem volt az ug1-ben levő online 10körös rohangászásokhoz képest akár csak egy atlanticán v. nrr-en ahol az átlagspeed 180mph köbö

van egy haverom aki divatmajom. amikor megvettem egyik ismimtől egy 750-f-es a4tech egeret mert a sajátom megdöglött, és ő meglátta, hogy fúúú 2500 dpi akkor rögtön, neki is egeret kell venni!!! de mégis milyet? én megvettem 4k-ért mert sokkal pontosabb mint volt egy régi samsungom, de alapjába véve dpi ide, v. oda csipőből tüzelésnél q3ban amikor szinte nem is nézem a célkeresztet nem tok pontosan lőni alig irányitott rántásnál mert szélesebb a se@@e az egérnek mint a kezem és igy nem tudok stabilan fordulni vele. de megvettem mert egy copperheadre nincs pénzem pedig a kezemre a 2000dpi fölöttiek közül eddig az ált a legjobban. de ő? ergomókusság meg ilyenek? i$tenments!! ha egér!..akkor annak Logitechnek kell lenni! mert a logitech márkaaaa....anyám. elmentem végignézni a logi oldalára gaming egér kategben. hát mit ne mondjak a felhozatal elég érdekes volt mind technikai mind design, ergomókusság terén. főleg, hogy a srácnak kisebb keze volt mint az enyém sokkal. mutatom neki mi a választék, erre aha, meg izé.. és 1 hét mulva látok az asztalán egy batár nagy egeret. persze mi mást vett volna mint wireless egeret. imád gémingelni a kölyök szóval marhajó döntét hozott...azóta is csak anyázást hallok a fal másik oldaláról mert windowsban az ablakkezelő gombokat nem bírja eltalálni annyit ugrál az egérkurzor, meg annyit kell elemet cserélnie mint fosos kisbabán a szülőknek a pelenkát...

a gépe amúgy egy p4 prescott, 3ghz, 6800gt-vel meg aszem giga ddr400al erre mit látok amikor kijön a carbon, graf a fullon, az út csillog, a textúra élesség épp csak szét nem robbantja a monitort, előtte a 25k-s momo kormány, az fps valahol a 14 és a 40 között szenved, de inkább átlag 20, de ő váltig állitja kurvajó, majd egy hegyi pályán egy ai-t könnyű fokozaton 4. nekifutásra próbál leküzdeni úgy hogy minden alkalommal elszáll a fenébe és ha csak egy kis koccot kap balról már alig tudja egyenesbe hozni a kocsit. szidja mint atom az ai-t, majd fél óra múlva amikor visszanézek elkezdi: "na most lealázom mert TUNINGOLTAM!, persze megint nem megy a dolog hiába mosódik el mindenféle szép szinben a screen amikor hátradőlve vezeti a kocsit nitroval..vissza a főmenübe ahol kiderült belekerült egy lvl1 engine és egy lvl1 nitro. wow.. mondom, tuning a köbön...

szóval... a carbon véleményem szerint tipikusan az a gém amit az ILYEN embereknek írnak. azoknak akik még egy game-et sem bírnak besetuppolni, majd veszik alá a trendy hardware-t és dicsekednek vele, hogy de királyak. ezzel a vezetéssel amit srác produkált nfsu1ben még medium fokozaton is elhasalt volna a gyerek, s csak úgy viszonyitásként akik hardon befejezték és nagyarccal kijöttek hogy a skyline az i$ten és beültek online gameben, 1 10 körös meccsnél már az első körben vagy úgy lemaradtak mint atom, vagy akkorákat repültek és disconnecteltek mint a török pistike aki bemászott az egri ostromkor az ágyucsőbe..

amit én látok: egy szánalmas videó a prostreetnél amit összedobtak 5 perc vagdosással valami vidszerkesztővel. lesza$ják a teasert mert nincs mit a marketingesek elé nyomjanak szerintem. tradeable vinyl..wow jesszus egy autós gémnél ez már aztán uberkirály.. most bele lehet magyarázni, hogy sejtelmes akart lenni a video hogy direkt felkeltse az érdeklődést.. persze.. ki mit akar meglátni egy game-ben. én amondó vagyok, hogy ha valami ku$vanagy és tényleg nagy akkor az ember erre alapozva akar döngetni és meri is reklámozni a terméket. szerintem egy valamilyen fajta törés lesz a gémben, de attól félek vizuálisan bár lehet lesz akkora élmény mint egy a legújabb colinban látható, de gyanitom megint elku$ják a fizikai becsapódások súlyát. az nfshs-ben volt ugyan törés meg a porschésben is, nade könyörgöm a jó égbe már azért ha 200al falnak megyek akkor azért nehogy már hogy attól legyen orgazmusom, hogy az elülső lökhárító bemegy 3 centit!! vagy nézzen ki akárhogy a törés, kiszámláznak 87$-t az nfs4ben bár sose volt sok pénze az embernek de azért nevetségesen olcsók voltak a javítások és a törések. és félek ebből megint nem fog kinőni az EA mondván a divatmajmok nehogy azt mondják "desza$, összetört! hagyom a fenébe".

én azt látom, hogy megint tömegigénykiszolgálással csinálnak majd egy b-s kategu gémet. és az ellenkezőjéről szemernyi mértékben sem akar meggyőzni a reklám. ha igazán ütne, akkor be mernének vállalni egy akkora reklámot mint volt annó a farcry és crysis esetén ahol lehet sokaknak nem jött be a gém, de legalább a teaser vizuálisan lekötött. más gaméknál meg tojnak a vizuális ingerekre a reklámban de legalább csinálnak egy pörgős összevágást a játék legjobb feature-jeiből.

itt mit látsz legjobb feature-öket? lesz egy lehet jó graf ami meg tudja enni a géped, és egy valamilyen szintü törés. és ennyi

hogy pedig a free-roammal szakítottak és tojtak arra, hogy az nfsu1 után is mennyien könyörögtek a nagyobb városrészekért és, hogy az ug2ben sokak álma vált valóra, hogy kicsit tényleg bóklászhattak (hozzátéve még így is milyen kicsi volt a map) ezzel szerintem egy kani nagy rajongói tábort vesztenek el, és egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy akár csak az ilyen sejtelmességi trükkökkel meg PRO szavakkal el lehet azt adni, hogy megfojtanak megint egy kanál vizben(betonketrecben)..

a cikkben szereplő dögös csajok duma meg... ja, persze.. hiszem ha látom, addig meg amondó vagyok, hogy csak arra van, hogy szájhagyomány útján egyik span odamondja a másiknak: "gyere el az sg-re mert ott infó van a legújabb nfsről!! meg ku$vajó lesz!!" gyakorlatilag meg ugyanúgy semmi infó mert mit lehetne tálalni amikor a fejlesztő cég is smucig nem látható okokból...

az egyedüli pozitiv dolog amit ki tudok emelni, hogy nem 2-4 kép van a gémről hanem sokkal több. persze csajok egyiken se...

az ilyen idióta beszólások meg: "atom lesz a törésmodel!!" "te elhiszed hogy lesz törésmodel?" meg a szánalmas vergődés szokásos szinvonalát mutatják meg

tiszta uaz mint az "atom lesz az új nv kari!!" meg az új ati kari!! és közben még hertz infó sincs nemhogy felépítési, vagy netán benchmark.. de néhányan kristálygömbbel a se$$ükben világitanak bele mint világito-torony az éjszakába.. Mo. büszkeségei...oh yeah!!

na lehet an|ázni! aszem adtam okot párat..
  • Sadist
    Sok naiv kis butuska, ti komolyan hiszitek, hogy lesz törésmodell? :)
  • Sanyix
    OMG!!!
    colin árkád, testdrive nevetségesen vérárkád, flatout is durván árkád. Egyedül a burns rallyt találtad el. Az szimulátor.
  • psishock
    hmmm, legyen mondjuk átlagon aluli, már ha csak a többi részhez viszonyítsuk a sorozatból. :)
  • DjDano
    Igérni lehet akármit, de a Carbont is überszuper hipergémnek harangozták be, aztán kaptunk egy átlagos játékot
  • psishock
    khh.hl..(torkára szalad a sör) flatout mind szimuláció?! OO_OO
    öregem, zegyik legnagyobb arkád st amivel a közelmultban találkoztam, rakéta-autók meg mi1más. -_-
  • yann
    hát akkor vedd fel a csörgösipkádat kisbarátom. hogy noname arcade-ból rengeteg van? no és az ki a francot érdekel?
    túloztam amikor azt mondtam rengeteg szimulátor van, de akkor is sokkal több jó nevű szimu van mint árkád: colin, burns, testdrive szériák, flatout 1,2- ha nagyon akarom, ide sorolható.
    no és arcade? nfs, juiced, - ennyi. erről beszélek.
  • Sanyix
    Azért mert a prauk a sztrít körbekerített részein részingelnek.
  • Sanyix
    Ja meg az értelmes rendőrök, amik nem csak fénysebességre gyorsítással és catch uppal tudnak utólérni, és nem kell fél óráig egy helyben állni hogy elkapjanak, hogy egy kis nehézség is legyen.
  • HöfEE
    Igen! nekem is ugyanez hiányzik az NFS-ből. Hogy mehettünk erdőben , hegyvidéken különböző tájakon nem csak a betondzsungelben.
  • Devvo
    Első Undergrund jo volt.Masodik elmegy.
    Harmadikat csak kiprobaltam.Hat elmegy.
    Carbont nem vettem faradsagot es nem probaltam ki.
    Nevetseges ez a sok uj nfs.Maj ezutan is jon,maj ezutan is jon egy masik.
    En mar ebben nem latok fantaziat.
  • AZTA
    hogy lehet pro street a játék neve, ha csak versenypályán lehetlesz benne menni?
  • Szefmester
    tehát az akinek nem "hétköznapi" kocsija van már valami isten? vagy mi? apám...

a te meglátásod szerint ha az invictus csinálna egy carnageddon szerű progit amiben csak ferrarik, maseratik, rollsok, és egyéb 25milla feletti árú kocsik elnnének azok licenceltek lehetnének és totálkárra is lehet törni? Akkor szólnál nekik hogy megengedem hogy engem licenszeljenek az egyik játékba mint sofőr.. hátha akarnak olyan effektet beletenni mint ami a flatoutban volt :P oké.. tehát tömören csak neked.. ha fizetsz akkor megveheted a licenszét bármilyen kocsinak, és ha van pénzed bármilyen kocsit megvehetsz.. érthető voltam?
  • noss
    a végén még számomra is élvezhető lesz az nfs...
  • gforce9
    Sztem olvasd el az első hszemet még1x.. k*rvára nem arról beszéltem, hogy megvehető egy autó vagy nem... apám.
  • Szefmester
    még hogy nincs arcade autós.. lol az évtized vicce..:P aranycsögősipka díjjat neki XD az a baj ha egy szimultáor kijön akkor arról hallasz mert ritka, és ráadásul majdnem mindíg minőségi cuccok.. míg az arcadról alig hallasz és gyakran olyanok is.. mintha lett volna pár magyar fejlesztésű is.. ha nem vágják hozzám egy újság mellé nem is veszem észre hogy létezett.. pedig még trabit is lehetett benne tuningolni..
  • marositech
    Hmm NFS...lemaradt a törésbuliról...Juicedben volt a legjobb törésszimulátor.
    Ott nem csak deformálódik valami, hanem el is romlik.
    És remélem lesz egy szép verseny a NFS és a Juiced között.
    Amúgy a cikk nagyon jó volt, remélem maga a játék is az lesz.
  • bertino
    nincs sok :adsadsa??FDDDM?MMM:?:?DSSD
  • Sanyix
    Hát ez úgyis árkád lesz, az EA beszél megint összevissza faszságokat, mint szokott, de úgyis vérarcade lesz ezis. És inkább árkád játékokkal lehet dunát rekeszteni, szimulátorból nincs sok.
  • yann
    mi lesz azokkal (velem) akik nem akarnak századszor is nekimenni egy kanyarnak mert sehogy sem sikerül, akik nem akarnak azzal szarakodni, h egyáltalán a pályán tudják tartani a béna kezek alatt kacsázó gépszörnyeket?
    akik árkádot akarnak és nem szimulátort. csak bekapcsolni és ökörködni a pályán, eszetlenül száguldozni gyerekjáték irányítással. szimulátorokkal dunát lehetne rekeszteni a jó kis arcade meg mehet a levesbe?
    az nfs-t anno -ahogy már más is írta- az tette naggyá, h lélegzetelállító pályákon száguldozhattál olyan járgányokkal amilyen neked sosem lesz.
    az ándergrándos baromságból már ki kellene lépni, ezek a gyorsulásos baromságok "egynek jó volt" kategóriába tartoznak, de ez a sokadik bőr már nagyon szánalmas. most meg (jól tudom?) bekerített versenypályák lesznek, kicsit se lesz unalmas...
    térjenek vissza az első három nfs világába mai graf. lehetőségekkel és újra sikeresek lehetnének. így csak a nevüket tiporják.
  • Szefmester
    és ezekközül eggyiket sem lehet megvenni? LOL? de mintha nem is lett volna szó arról hogy hétköznapi vagy sem.. a lényeg hogy létező tipusok és törnek.. de lehet én tévedek.. na megyek egy körtaz új McLaren F1-emmel... XD
  • bardocz
    arra válaszolta ezt,hogy nincs egy olyan játék se ps2-n amibe fantázianév kocsik vannak és törnek
  • mazlista
    de csak 2007 november-be jelenik meg
  • gforce9
    Persze, mind átlagos hétköznapi autó: Ford Mustang GT (2005), Renault Clio Sport v6, Toyota Scion TC, Seat Ibiza Cupra, Honda Civic Si (2006), Fiat Coupe, Renault Megane Sport LOL. Ezek mind mind versenyre szánt autók. De mindegy, nem muszáj elhinni.... apám.
  • mazlista
    ez rohadt jó játék az etszer biztos
  • 0Speed0
    Szted a képeken azok mik?! Fantáziakocsik??
    Nem-nem,az ott egy Rx-7 -es, egy Plymouth Barracuda és egy Mitsubitshi Eclipse... nah vajon fantázia kocsik lesznek benne?? Az eddigi NFS-ekben volt fantázia kocsi?? (nah jó volt néhány koncepció, de úgy általában a "valóságra" >>muhaha<< törekedtek )
  • Szefmester
    akkor fiam töltsd le kérlek a juicedet.. ha megvan akkor indítsd el és játsz vele.. és menj bele az első lehetséges akadályba teljes sebességnél.. és hopp, már össze is tört a gép.. igaz ahhoz hogy le is állj sokat kell borulni, ütközni de össze lehetr hozni.. ja és utána fizetni kellett a javítás költségét.. és minden kocsi licnecelt volt, ráadásul több is volt belőlük mint az UGben.. és azt hiszem 1-2 hónappal az UG2előtt jelent meg .. vagy egyszerre.. pedig akik a Juicedet csinálták nem egy EA tipusú tőkeerős cég..
  • sweech
    inkább egy hot pursuit 3-at csinálnának végre, unalmasak már ezek a tuningolós, gyorsulási versenyes ratyiságok :C
  • gforce9
    "A gyártók nem járulnak hozzá a töréshez" márpedig igaz. Nekem egy nagyon jó barátom dolgozik az Invictus Games -nél, mióta a cég megvan, pár autós játék fűződik a nevükhöz. Azokhoz az autókhoz amit a hétköznapi ember is használ, nem igazán járulnak hozzá a gyártók a töréshez. A wrc, nascar, stb. verseny játékokat (colin, gtr, toca) leszarják, ott törhet, azok nem utcai autók. Amúgy is bárki látja a versenyeken mikor ripityára megy 1-1 autó. De pl a Street Legalban telesen átlagos utcai autókat lehet tuningolni, nincs is benne márkanév. Vagy gondoljatok a gta-ra, ott miért nincs igazi márkanév? Sokkal hangulatosabb lenne. De mégse... Ha az EA-nak ebben az esetben sikerült kiharcolni a törést, akkor ok, de inkább az a gyanúm, hogy kifejezetten versenyekre szánt járgányok lesznek a játékban, alap, szalonból kihozható autók nem.
  • Rocko
    na azért nem hiszem h csak ezért nem törtek az autók mert nem vettek licenszt... ha valaki játszott annak idején a juced-dal akkor tudja h ott márpedig törtek az autók és nem fantázia néven mentek hanem full kiírt néven még a kaszni kód is volt egy két helyen sőt még az évjárat is. és asszem ez ug2vel volt egy évben -bár ez nem biztos- de autók és fíling tekintetében odavert neki rendesen sőt itt még hamarabb volt ez a csapat menedzselős dolog mint hogy a carbon kijött volna
    az EA meg próbál majd valami szart eladni meg össze viszan lopni és tuti h ki spórol valamit...