102
  • Sparrow79
    Emberek, azért a Ferrarit y-nal írni, ehhez tehetség kell.
  • who am I 7
    "járgányát több ezer tuningolási lehetőség segítségével,"

Remélem ez nem azt fogja jelenteni mint az eddigi részekben.....mert mindig ezt hajtották, h többezer féle lehetőség...JAH IGEN, beleszámolták a 3 upgradet + a 200 matricát KOMBÓKKAL...magyarúl 2000 féleképpen rakhatod rá a matricát és van 3 féle igazi tuning is.Nagysztárok a srácok.Ha olyan szintű lesz mint a street legalba akkor azt mondom ok.Ha nem akkor :köp:
  • hispan2
    Több autógyár közleményben jelezte (például az NFSMW megjelenése után), hogy valóban azért nem törhetnek az autók, mert így szólt a szerződés. Egyszerűen nem jó reklám a micubisinek, ha a fullosra tuningolt 300.000 dolláros autót összetörve látja a játékos. Ez az üzletpolitika: tudat alatt azt hiszi a játékos, hogy ez a kocsi mindent kibír.
    Az, hogy más játékokban miért törik az autó, más tészta. Az általad említett csúcsmodellek (ferrary-lambo-maserati) nem szorulnak ilyenfajta reklámra, így nem céljuk a PC játékok vásárlóinak elkápráztatása, mert gyakorlatilag elhanyagolható többségük fog csak hozzájutni egy ilyen autóhoz az életében (ellentétben pl. a MW sok autójával).
  • hispan2
    A MostWanted-ben az volt a jó, hogy volt egy relatíve nagy, szabadon bejárható környezet (a karbonnal nem játszottam mert a kocsik ott sem törtek így arról nem szólok...). Ha most ezt a ProStreet-ben elveszik és megint fix pályákra kényszerítik az embert - nem lesz úgymond freeroam -, akkor lehet, hogy ez visszalépés lesz.
  • golyotata
    mikor kerülhet a gépemre leghamarabb ki tudja ??
  • VRSDM
    "Mert eddig azért nem törtek az autók mert úgy az autógyárak nem adták volna a nevüket a játékhoz."

és te ezt jól el is hitted, minden elismerésem...

gtr2 széria, érdekes a csúcsmodellek (ferrary-lambo-maserati) meg adja a nevét? de egy ford meg nem?
    ez csak egy példa volt... de nézd meg hány játékban törnek a kocsik, és hányban van eredeti kocsi -.-

/nameg az nfs:6ig, tudtak törni nem? akkor utána nem?

nelégy már naiv könyörgöm
  • Mythic
    Ha még menni fog a gépemen(3200+,1,5GB RAM, 6600GT), akkor még talán kipróbálom. De, hogy egy EA játék miatt fejleszteni gépet...Akkorát még nem alkottak soha. :)
  • Acheron
    Hát ha ennyire hangsúlyozzák a Pro Street-nél,hogy lesz benne törésmodell akkor leszek olyan naív és elhiszem.Szerintem nem lesznek olyan hülyék,hogy ezek után átqrják a várakozó játékosokat.
  • Szefmester
    jéé az EA végre hajlandó volt többet fizetni a licenszekért? még ilyet.. még a végén jó lesz a progi..

amúgy valaki írta hogy mennyi törős játék van ps2-n.. de mintha a flatout, és a burnout sem a licenszelt kocsikról híres.. a colin meg a toca gyak. egy gurppenlicensz.. kellett a wrc abban meg benne vannak a kocsik.. vagy kellett a dtm.. akkor meg abban..
  • mousee
    Tecczik... várom már nagyon :)
  • Celeborn
    Most kövezzetek meg, de nekem ez így nem hangzik jól. A régi NFS-eknél választható pályákon mehettünk. Ezek mindig valahol szép tájakon vezettek. Tök jó volt, én szerettem. Részben mert autózni jó, részben mert szép tájakon tehettem mindezt. Aztán az Underground nekem nem ment rendesen a gépemen, de a Most Wanted pl. megint marhára bejött, mert ott volt egy hatalmas város, amit kedvemre bejárhattam. A szabadságérzet ott volt. Aztán a Carbon már nem jött be az éjszaka miatt, és most itt van ez. Nem szólt a cikk arról, hogy hogy lesz a verseny választás, de nekem eddig úgy tűnik, hogy majd talán listából lehet választani vagy ilyesmi. Magyarul elveszik a szabadságérzetem. Mindig csak a körbekerített pályák... hát az nem nekem való. Persze még nem ítélkezhetek, mert még nem láttam a játékot, de ez most kissé aggodalommal tölt el. Egyébként örülnék egy olyan régifajta NFS-nek új köntösben, amiben szép tájakon lehet versenyezni.
  • xardas231
    Én már jo ideje nem vagyok oda az nfs-ekért de ez érdekel.az autok meg azé nem törtek mert az EA nem vette meg a gyártóktol a jogot h törjenek az autok.
  • Fre576
    Ez melléfogás volt...Simán bírja a ps2 hardvere a törést.Ennek semmi köze nincs amúgy a hardverhez.Itt csak az volt a gond,hogy a gyártók nem adták a nevüket!Törhető kocsis gamek ps2-n: burnout,colin,wrc,toca,flatout,stb stb...
  • gneoka
    Igen ez a közhiedelem magyarázata igazából azért nem törtek mert a konzolok kapacitása nem engedte volna meg .... mostmár ez TALÁN! elhárult (bizonyíttékként nézz meg egy csomó játékot ahol nevén vannak nevezve az autók és törik a kocsi PC-n Pl: Toca 3) és egyet sem tudsz mondani PS2-őn például ahol kamu név van és törik az autó

Vizont szerintem vagy nagyon arcade lesz a törés vagy irtóra eltúlozzák és egy 20km/h körüli falnakmenettel tropára töröd a kocsit és Game Over még nem láttam igazán jó törésmodelt csak a végleteket, és nem hinném hogy pont az EA fog előrukkolni vele amikor a szimulátorokban nagyon nincsenek otthon :(
    de kívánom, hogy ne legyen igazam.
  • bertino
    megjegyezném, hogy a törés nem pletyka, eleve erről szol minden hir, a pletyka max az, hogy a sok gyökér képtelen mindezt elhinni...

ettől függetlenül jo cikk, van hangulata
  • bertino
    gya ez a sok értelem :ASDA:DS:ADSAS:AFF?ASFDAF?
  • Norberto91
    gyaa geci erre én is kivi vok
  • adamboro
    Kiváncsi leszek az autómárkákra, hogy valós járgányok lesznek vagy fantázianevüek.
    Mert eddig azért nem törtek az autók mert úgy az autógyárak nem adták volna a nevüket a játékhoz.
  • m4G1c
    ha a füst tényleg ilyen pofás volumetric particle-ből fog állni,akkor ez a játék már egy jó érv a gépújítás mellett...
  • gplay
    Ígéret, ígéret, ígéret. Hiszem, ha látom.
  • Dévids
    Nagyon zsír lesz a játék már nagyon várom!
  • psishock
    Eee zigen Szabi, látom kezdtél kicsit több életet belevinni a cikkirásba amit értékelek. ^_^ (gondolom a többiek is) A játék a figyelmemem belül van amióta az announce megvolt (nos, már a hivatalos előtt is), de csak akkor fogok véleményezni róla ha már kint lesz. Az EA, és az igéretek nálam még nem biztosíték ebben a formában (szemben 1s cégekkel). Amúgy még nem mesélted, te miért nem kommentálod ha valamelyik hozzászólás pl hozzád is irányul? (mások szivesen beszélgetnek) Muszályból csinálod amit csinálsz, vagy csak a hosszú munka után nincs még kedved +ban a fórumokat is csekkelgetni? Vagy csak 1szerûen nem szeretsz bennünket? ^_^ (hmmm...bár ha nem szeretnél nem is írnál nekünk minden jórol, és nem is törekednél fejlődni)