NFS: Pro Street
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Könyörgöm, döntsék már el mit is akarnak. Ha gyorsulási versenyek, és ráadásul már rendezett körülmények között és "hétköznapi" autók, melyek át vannak alakítva, akkor miez a két keréken indulás???? És van egy videó amiben elmondja az egyik készítõ, hog mekkora királyság, hogy a gumikat kellõen fel kell melegíteni mielött ugye gyorsulunk. (Vajon miért csináltak olyan gumifüst effektet...) Ez még talán oké is. Persze ha egy htköznapi gumit veszünk, akkor nem biztos hogy jó ötlet, de ez nem is sima Drag Racing, vagy ha igen akkor ezek csilli-villi Funny Car-ok:-D. Komolyan mondom ez egy vicccc. És még hogy ez majd mennyivel reálisabb lessz. Aki látott már ilyet igazából az lehurroghat, de ez marad a jó öreg szar kategória, amivel a 12 éves gyerekek jól ellesznek. Hol vannak azok a régi szép idõk...
tetszett fõleg a 2. Na szóval ez is tuti sz@r lesz mert csak a grafikára mennek rá (már bocs rajongók!!!)
Úgyhogy csak hajrá Pro Street😊
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/
Asus K53SC: Core i3 2,2Ghz, 6GB DDR3, 320GB HDD+ 500GB Sharkoon USB 3.0 Dock+ WD Elements 1,5TB, Intel HD 3000 & Geforce GT 520MX 1GB, Windows 10 Pro 64bit
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Szerintetek mennyire szarnak rá hogy kinek mi a véleménye, gondoljatok bele. Csak egy pl.: vegyünk egy fogkrémet, amit félévente átneveznek, ilyen, olyan fantázia nevekkel, és ami a legfrappánsabb az, hogy odabiggyesztik rá, hogy NEW! És már megy is az üzlet, anélkül, hogy a fogkrémen változtattak volna bármit is a csomagoláson kívül. De meg egyébként is mit sírtok, mindenki, aki ide ír, tuti, ha meg nem is veszi, letölti, és ki fogja próbálni!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szeretnék már végre egy olyan NFS-darabot is kapni a kezembe, ahol HÉTKÖZNAPI utcai autókkal kell beszállni HÉTKÖZNAPI autók ellenében a versenybe, és azokat szénné tuningolni.
A 20-70 milliós autók tuningolása már nem okoz örömet...
Azon meg már az UG1 óta röhögök, amikor az über autók közé benyomnak egy kis Peugeot-ot... vagy Opel Corsa-t... és tuninggal mindkettõ ment vagy 330-at... tuti hasfalszakadás.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Hát persze, pc-re. Fura lenne ha a PS3-ra az MS venné meg a jogot 😄
amugy miert lenne jo poen az EA-nak, hogy megjelenes elott azt HAZUDJAK, hogy lesz toresmodell, aztan kiderul, hogy megsem? lol
http://lery.freeblog.hu
Az "apám" -ot meg vedd észre miért van. Talán nem kell lekezelõen kezdeni.
http://lery.freeblog.hu
nekem biztosan nem lett volna idegem ennyire pontosan kitapasztalni/kifejteni az egérhasználati szokásaimat. Azért megnézem a razor újabb fejlesztéseit, ha tényleg annyival kisebbek és jól megmarkolhatóak még a számomra is, akkor nincs okom nem passzolni be 1@ magamnak is, elvégre az egyik legtöbbet melegített alkatrésze a gépünknek 😊 A krait mondjuk elég kicsinek és laposnak bizonyul (viszonyítva a többihez), meglássuk élôben mit mutat, az ára is reális.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
nálam az egérfogás az úgy szokott kinézni, hogy az egér szorításában a kisujjamon kívül az összes szerepet szokott játszani, sõt, közvetve az is, ui. ahol tõben az végzõdik és befut a tenyérbe akkor az egér nekitámaszkodik annak a ?gümõnek?/?izületi végzõdésnek? is ahol az ember tenyerén bõrkeményedések szoktak kialakulni a sok pakolástól.
a mutató bár pihenve felkészülve szokta várni, hogy kattintson, a gyûrûssel egyetemben az egér élében egymás felé szoktak szorítani, hogy az eleje is stabil legyen a fogásnak
a gyûrûssel és a hüvelykkel az egér oldalát szoktam szorítani, de ezt csak akkor szoktam tudni megtenni, ha az egér oldalfala közel áll a függõlegeshez. az mx518nál ez nincs meg. ha a baloldalán levõ kis vízszintes, lapos, lemezszerû kitülemkedésnek ha neki is tudom valamennyire támasztani a hüvelykujjam mivel alacsony, soxor elszáll róla az ujjam ha gyors mozgást igényel a játék. az egér jobb falán meg nem találok olyan pontot aminek neki tudna feküdni a gyûrûsujjam, mivel ott egy behorpadás van, hogy felfeküdjön rá az ujjam. pont mint a baloldalnál ahol horpadást csináltak az ember ujjainak. ezeket én viszont nem használom, mert ha ezekbe belehelyezem teljesen az ujjaim, hogy ezen pontok mentén mennyire tolom el jobbra v. balra az egeret csak attól függ így, hogy mekkora erõvel tolom. ez így pedig elég pontatlan. ha csak félig fexik fel az ember ujja az egérre és a másik fele meg lent van, vagy egy stabil egérpadon, vagy sima felületû asztalon, akkor azon megtapad természetszerûleg az ember ujja és a tapadási surlódás miatt sokkal jobban és irányítottabban lehet egyrészrõl érezni, hogy mennyire tolod el az egeret (hisz van viszonyítási alapod azzal, hogy el akarna mozdulni az ujjad az asztalrol de odatapad-->látod/érzed hány milit tolnál az egeren)) illetve azzal, hogy odatapad az asztalhoz az ujjad ha el is toltad valamennyire pl. jobbra az egeret de az ujjad még oda van tapadva, amikor abbahagyod a tolást visszarántódik az egér az ujjad mellé (ergó van egy fix pont amibe visszatér az egér a 8 közül akármelyik irányba is toldtad el. ha az ujjaid nincsenek letámasztva ezek a visszatérési pontok nincsenek és nem tudod mennyire toltad el az egeret-->nem tudsz pl. olyat csinálni q3-ban, hogy 2-3 milimétert jobbra-balra rángatod stabilan-->mint amikor szineztél kicsi korodban 2 vonal között és nem akartad, hogy kicsússzon a cerka a vonalak közül. ezekhez viszont egyik részrõl keskeny egér kell, hogy át tudd fogni, másik részrõl meg lapos. mert bár kényelmes hogy megemeli a tenyeret sok egér (a sajátom is), de sajnos így felemeli annyira az egész kezem, hogy az ujjaim nem érik el az asztalt(jó, valamennyire elérik mert természetszerûleg lefele nyujtozkodnak, de feszitett kézhelyzet)
a hüvelyken kívü így a gyûrûs se éri el az asztalt. a kisujjam meg szintén csak támasztékként nyúlik ki az asztalra fékezvén az egérmozgást és támpontként érzékeltetve merre mozdul az egér. az is egy viszonyítási pont. a szélesebb egereknél viszont nem tudod a mutatóval és a középsõ ujjaddal a szélén, élében fogni az egeret mert annál szélesebbek és ilyenkor felfekszik a jobb-egérgombra a gyûrûs ujj is amivel elvessztessz egyet a manõverezéskor használt ujjaidból-->kevesebb ujjad fogja az egeret minden irányból kontrolban tartani és inkább csak felülrõl tenyérrel tologatós game lesz az egész egérhasználat
ezeken a pontokon kívül még a tenyér jobbalsó fele a másik ami lerögziti az egeret, illetve alulról mint egy satu még a kisujjam alatti gümõ és a hüvelyujjam nem tenyérben hanem annál bentebb levõ pontja közé szoktam még szorítani az egeret, ezt viszont csak akkor tudom megtenni ha az egér vége hegyes. a 750f és az mx518 is ha hátára fordítódik akkor látszik, hogy az alja egy majdnem teljes kört ír le, ami baromira széles. ezt nem lehet a gümõvel és a hüvelyujj tövével stabilan átfogni, max akkor ha alig több másfél-2 centinél. a razer egerek meg 1-2 ms egérnek, meg egy régi nagy compaq golyós egeremnél láttam ilyen hegyes véget eddig csak, persze hegyes véghez keskeny törzs szokott társulni, kivéve mondjuk a boomslanget. nekem fõként az ilyen alakjuk miatt és nem a márkájuk miatt jön be a razer. hogy magas dpi-sek és az már csak hab a tortán, meg hogy gyártanak õk is padot hozzá, de fõként azért szeretem õket, mert rengeteg ponton tudom "megmarkolni" az egeret, és nem csak fexik rajtuk felülrõl a kezem. nekem igy ezért a kevésbé ergomókus egerek jönnek be mert jobban átfoghatóak, irányíthatóbbak. az extramini egerek (e.g. laptopegerek viszont a másik extrém véglet)azokat se szeretem, mert azok meg nem érnek el falukkal az ujjamig. az mx518 meg a sajátom az viszont nálam a batár nagy kategória. amíg viszont nincs másra pénzem... használom...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
a free-roam kinyírása viszont mindenképp egy lépés a kalap sza$ irányába!
A játékról meg szerintem mindenki azt plelykál ami tetszik neki, ez a szép benne, nem kéne ezért lehúzni szegényeket 😊 majd ha megjelenik akkor úgy is kézhez kapjuk a bizonyítékokat, addig meg had izzon a vér azokba akit ezt szeretik érezni 😊. Szabi, az exklúzív gamer cikkírónk egy ideje, de én szeretem, bár ô annál kevésbé írogat vissza nekünk, de figyel a reakciókra és biztosan jól esik neki a bíztatás. Amit a bejelentett dolgokról írnak (bárhol) az szerintem addig spekulációnak számít amíg nem jött a szóban forgó játék ki, nem-igen kellene "készpénz"-nek venni 😉. Had ne monjak példákat.
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
"tiszta uaz mint az "atom lesz az új nv kari!!" meg az új ati kari!! és közben még hertz infó sincs nemhogy felépítési, vagy netán benchmark.. de néhányan kristálygömbbel a se$$ükben világitanak bele mint világito-torony az éjszakába.. Mo. büszkeségei...oh yeah!!"
Te most segget csinálsz a szádból? Ugyanis te is éppen azt ecsetelted végig , hogy mekkora a szar lesza game.Igaz hogy azt írtad, hogy hülyeség megjósolni, hogy nagyon fasza lesz, de ugyanakkor az is baromság, hogy elõre megmondod hogy egy kalap szar.
az egyik, hogy a bevezetõt azt marhajól megirta, hangulatos és kidolgozott mondatokkal és igy másodjára átolvasva a tuning részt se tudta le pár szavas cikkösszedobással. látszik, hogy azzal is törõdött és feccolt. munka biztos volt benne kicsiszolni a mondatokat. ezt nagyon becsülöm és elnézést, hogy leszóltam a cikket csak pár dolog már kipotyogott mióta olvastam és igy a mai nap csak a hsz-ekkel a fejemben ragadtam billt. becsülendõ az alapos munka márpedig a szövegszerkesztéssel tuti sok idõ ment el és a mondatok megválogatása nagyon szép olvasatot eredményezett.
Kedves cikkíró tehát felejtsd el léci az szekálásom és köszi még1x hogy öltél idõt a cikkbe az utánajárásokkal. ne vegyék kedved a hálátlan hsz-elõk és mindig hasonló munkát a kezeid közül. remélem a szélcsati és az autosculpt meg a többi amit említettél, de az elõzõ hszem elõtt megfelejtkeztem róluk, tényleg benne lesznek és nem csak átvág minket az EA. sajnos nem ez lenne az elsõ eset
peace