Szávay Ági

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Casillas
és döntõbe jutott Ági, most már alszok végre 😊
4-6 6-1 7-5 😊
ellenfél kuznetsova lesz, dementieva a döntõ szettben 0-3-nál feladta sajnos

Vivimos por ti, vence por nosotros.

B0B0

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Az EUROSPORT sajnos a két orosz csatáját fogja leközvetíteni. 😞 Ági meccse magyar idõ szerint hajnali egykor kezdõdik.

lippet
www.teniszfan.mlap.hu

Majd 100 kép Sharapováról és kb. 30 Ágiról!

www.teniszfan.mlap.hu

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Breki33
Szávay megsérült New Havenben
Index/MTI - [email protected]
| 2007. 08. 24., 10:54 | Frissítve: 13 perce
A páros meccset feladni kényszerült az egyesben elõdöntõs Szávay Ágnes a New Haven-i tenisztornán. Úgy látszik, a magyar idõ szerint péntek éjszaka esedékes mérkõzését egyéniben le tudja-e játszani.

Elképzelhetõ, hogy idõ elõtt véget ér Szávay Ágnes számára az eddig nagyon sikeres New Haven-i tenisztorna. Az 1,275 millió dollár összdíjazású amerikai versenyen ugyanis a párosban - a cseh Uhrilova oldalán - vívott negyeddöntõjét deréksérülése miatt feladta az egyesben elõdöntõs magyar teniszezõnõ.

A magyar teniszezõ az egyes elõdöntõjében a görög Eleni Daniiliduval mérkõzik. "A játék továbbra is jól megy, de meg kell mondanom õszintén, hogy nagyon elfáradtam. Mindenem sajog, ezért nem kockáztathattam meg, hogy még párost is játsszak. Ilyen állapotban lehet a legkönnyebben megsérülni. Fáradtan az ember koordinációja nem ugyanolyan. Elég egy rosszul sikerült hirtelen reakció és már meg is sérültem" - nyilatkozta honlapján a 18 éves magyar tehetség. A selejtezõbõl induló Szávay hat meccset nyert egyesben, a tornagyõzelemhez öt is elég, ha valaki alapból fõtáblás.

"Eleni nagyon jól szervál, és agresszíven játszik a tenyeres oldalról. A fonákját inkább nyesi, várja az alkalmat, hogy kifordulhasson tenyeresre és átvehesse az irányítást a labdameneten belül. Jól röptézik és viszonylag sokat ejt. Ha megfelelõ sebességet tudok produkálni, akkor mindezt nem lesz könnyû neki megvalósítani." A két játékosnak ez lesz az elsõ összecsapása egyesben.
REALista
Híradoban az elõbb azt mondták hogy nem biztos hogy pályára lép Daniilidu ellen...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

B0B0
Hát sok reményt ne fûzzél hozzá. A felsõ ágon két világsztár játszik (Kuznetsova és Dementieva) és minden bizonnyal azt választják 😞 Bár remélem nem lesz igazam (vagy valamelyik feladja)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0

B0B0
Mondjuk megverte Szafinát, tehát nem lehet olyan rossz!!!

B0B0
Pont egy hellyel van Ági mögött a világranglistán.

grebber
Eleni Daniilidou az ellenfél a legjobb 4 között. Õt nemismerem egyátalán de szerintem gyengébb mint akikkek Ági a fõtáblán játszott!

Off: US Open-en az elsõ kört a kvalifikációban sikerrel zárta Cink Melinda és Nagy Kira is!

Next PC upgrade: 2022

B0B0
Nyugi, majd a döntõben láthatod! 😊

Gratula Ági!!!!<#worship>
Csak így tovább!!!
Isthy
Én ugyan nem leszek itthon és nem láthatom élõben, ha õk lesznek, de szombat estére már hazaérek a döntõre ;-)

DUNAFERR FOREVER!!!

banok
és még van egy elõdöntõ és még egy USOpen!!!!! 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Isthy
GRATULÁLOK ÁGI!!! <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

Holnap 18:30-tól adja az Eurosport az egyik elõdöntõt elõben. Remélem Ágié lesz az!

DUNAFERR FOREVER!!!

grebber
Reménykedjünk benne!

B0B0
Ez elvileg azt jelenti, hogy Ági bizony bent a 30-ban! 😊

zaki
Ezazzz, megvan... 😊

B0B0
MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!

6:1
6:4

ÁGI BOSSZULT!!!!
<#vigyor1><#eplus2>

6-1, 6-4re nyert Ági!

B0B0
Megvan a brék 4:4 után! A meccsért szervál!!!! 😊)

B0B0
Na mit mondtam! 2:2!

B0B0
EZAAAAAAZ!! Visszavette! 1:2! 😊))

B0B0
Két bréklabda a 2:1-hez!!! 😊

grebber
2. menetben eddig 0-2 😞

B0B0
Sajna második szettben 0:2 😞

Nem baj, visszahozza

B0B0
Sirály! 😊

passatgt
6-1

elsõ set behúzva 😄

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

na, egy adogatás elvéve az ellenféltõl 😊 meg mégegy mire leírtam 😄DD
5:1 😊 hajrá, hajrá !!

Mindegy, hogy mekkora embernek érzed magad, hogy mit értél el, a temetési meneted hosszát az időjárás határozza meg. Nyugodj békében Pinokkió!

B0B0
Jaja, Bondarenko-t kell elsõsorba lezúznia!

BÜNTESS ÁGI!!!

Isthy
Tegnap éjszaka Ágiék 7-5 6-4-re megnyerték a párost is. Remélem Ági ki tudja majd pihenni magát a mai meccsig.

Ma Ági este 6-tól játszik Bondarenkoval, utána 2 meccsnyi szünet és következik a páros, ahol a világ jelenleg legjobb nõi párosa lesz az ellenfelük. Azért egy szoros meccs jó lenne ellenük is, de a lényeg most a visszavágás Wimbledonért.

MINDENT BELE! HAJRÁ ÁGI!

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Egyetértek!

grebber
Hm ez meglepett engem de nagyon örülök neki!Bárcsak Vondarenko ellen is így végzödne a meccs!!

Isthy
Ági a meccs után írt a blogjába. Érdemes elolvasni, nagyon sok mindent elárul róla. <#taps><#worship>

A boldogság szavai

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Egyébként Áginak mindjárt pályára kell lépnie Vladkával párosban. Kíváncsi vagyok mi lesz a meccsen. Nem tudom Ági, hogy játszik majd. Holnap megint nagy csata vár rá Bondarenko ellen, akinek vissza kellene vágni Wimbledonért.

DUNAFERR FOREVER!!!

Isthy
Na azért az utóbbi egy igencsak barátságos meccsen született és sztem a folytatás ugyanolyan lesz, mint eddig az egynapos "csodák" után...

DUNAFERR FOREVER!!!

zaki
Hát, ez a mai nap összejött, Ági megveri Hantuchovát, a válogatott meg 3-1-re a világbajnok olaszokat... 😄

lippet
Mit mûvelt Ági! Szép volt! Részletes infó a bravúrról itt!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Isthy
Ez valami hihetetlen, hogy mit tud Ági! 7-5 6-3 a világranglista 10. ellen! Ez egy fantasztikus gyõzelem! Azt hiszem erre végre a sok fanyalgó senkiházi is felkapja a fejét.

GYÖNYÖRÛ VOLT ÁGI!!! <#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

DUNAFERR FOREVER!!!

B0B0
Na gyerekek! Megvan az elsõ Top10-es skalp! 😊 És ez csak a kezdet!

B0B0
Megvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!!!!!

7:5

6:3

REALista
Csak így tovább!!!!!<#taps>

B0B0
JEEEEEEEEEEE! Mienk az elsõ szett 7:5-re! 😊)

B0B0
P..ba! Nem kiegyenlített! 😞

B0B0
<#vigyor1>

REALista
Na jól indul a meccs Áginak már az elején sikerült elvennie Hantuchova adogatását!<#vigyor2>

B0B0
„Úgy érzem, jó formában vagyok – mondta Szávay még a sorsolás elõtt. – Szeretnék legalább két kört menni, a többit pedig majd meglátjuk.”

Isthy
Igen, ráadásul elég rapszodikus játékos, ezért mondtam, hogy nem rossz a sorsolás. Egy jó formában lévõ Ági számára elkapható.

DUNAFERR FOREVER!!!